ilisek
napsal(a):
Můžeš prosím upřesnit v jakém obchodě....železářství, nebo kynologické potřeby....díky, Ilona.
Já viděla v pár obchodech s psími potřebami...
Mrknout se taky dá na www.hofero.cz - myslím že by udělali na zakázku cedulu s vašim psem i s vašim textem - stačí se domluvit....
jinak by mělo si myslím jít najít ve vyhledávači podle cedul na vrata potřebné weby.
sabina
napsal(a):
Já viděla v pár obchodech s psími potřebami...
Mrknout se taky dá na www.hofero.cz - myslím že by udělali na zakázku cedulu s vašim psem i s vašim textem - stačí se domluvit....
jinak by mělo si myslím jít najít ve vyhledávači podle cedul na vrata potřebné weby.
tohle jsem našla...
http://psi.sbazar.cz/plechove-
cedulky-pozor-pes-s-vasim-
milackem-brno-o1390070.html
pozor dvě mezery
ilisek
napsal(a):
Nevíte někdo kde sehnat plechovou ceduli na plot typu pozor pes apod......
Co třeba tady :
http://gesto.servery.cz/ shop/php/main.php3?go=show &usere=0008120021180976 &highlight=213026 (pozor 3 mezery - před shop, &usere a &highlight).
ilisek
napsal(a):
moc vám všem děkuji!!
Zkus ještě třeba tohle:
www.kreklama.wbs.cz nechávala jsem si tam dělat cedule a jsou super, jak plechové, tak ty laminátové. My jsme maximálně spokojeni.
evulka
napsal(a):
Zkus ještě třeba tohle:
www.kreklama.wbs.cz nechávala jsem si tam dělat cedule a jsou super, jak plechové, tak ty laminátové. My jsme maximálně spokojeni.
Téééda moc mě potěšilo, že jsem tu našla odkaz na naše stránky (www.kreklama.wbs.cz) Hlavně, že jste spokojená, to mě opravdu moc těší Nedávno jsem přidala výrobu samolepek a magnetek
Ceny jsou uvedeny na stránkách. Mohou se vám třeba zdát vyšší, ale přistupuji k výrobě návrhů co kus to originál.
terted
napsal(a):
Téééda moc mě potěšilo, že jsem tu našla odkaz na naše stránky (www.kreklama.wbs.cz) Hlavně, že jste spokojená, to mě opravdu moc těší Nedávno jsem přidala výrobu samolepek a magnetek
Ceny jsou uvedeny na stránkách. Mohou se vám třeba zdát vyšší, ale přistupuji k výrobě návrhů co kus to originál.
Všimla jsem si, že máte novou nabídku, uvažuju o samolepkách i magnetkách, ale největší problém je z toho kvanta fotek vybrat zrovna tu pravou
Každopádně se ale ozvu, až budu mít vybráno. Cedulky mají obrovský úspěch