Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2008 11:04

Nevíte někdo kde sehnat plechovou ceduli na plot typu pozor pes apod......

31.3.2008 11:05

ilisek napsal(a):

co já vím, tak běžně v obchodě....teda v Brně to jde.

31.3.2008 11:06

sabina napsal(a):
co já vím, tak běžně v obchodě....teda v Brně to jde.

Můžeš prosím upřesnit v jakém obchodě....železářství, nebo kynologické potřeby....díky, Ilona.

31.3.2008 11:09

ilisek napsal(a):
Můžeš prosím upřesnit v jakém obchodě....železářství, nebo kynologické potřeby....díky, Ilona.

Já viděla v pár obchodech s psími potřebami...
Mrknout se taky dá na www.hofero.cz - myslím že by udělali na zakázku cedulu s vašim psem i s vašim textem - stačí se domluvit....

jinak by mělo si myslím jít najít ve vyhledávači podle cedul na vrata potřebné weby.

31.3.2008 11:12

sabina napsal(a):
Já viděla v pár obchodech s psími potřebami...
Mrknout se taky dá na www.hofero.cz - myslím že by udělali na zakázku cedulu s vašim psem i s vašim textem - stačí se domluvit....

jinak by mělo si myslím jít najít ve vyhledávači podle cedul na vrata potřebné weby.

tohle jsem našla...

http://psi.sbazar.cz/plechove-
cedulky-pozor-pes-s-vasim-
milackem-brno-o1390070.html

pozor dvě mezery

31.3.2008 12:20

ilisek napsal(a):

Co třeba tady :

http://gesto.servery.cz/ shop/php/main.php3?go=show &usere=0008120021180976 &highlight=213026 (pozor 3 mezery - před shop, &usere a &highlight).

31.3.2008 12:26

chucky napsal(a):
Co třeba tady :

http://gesto.servery.cz/ shop/php/main.php3?go=show &usere=0008120021180976 &highlight=213026 (pozor 3 mezery - před shop, &usere a &highlight).

Super Hanka

Jsou bombasticky levné ty cedule..

31.3.2008 12:44

ilisek napsal(a):

moc vám všem děkuji!!

31.3.2008 17:30

ilisek napsal(a):
moc vám všem děkuji!!

Zkus ještě třeba tohle:
www.kreklama.wbs.cz nechávala jsem si tam dělat cedule a jsou super, jak plechové, tak ty laminátové. My jsme maximálně spokojeni.

31.3.2008 22:04

evulka napsal(a):
Zkus ještě třeba tohle:
www.kreklama.wbs.cz nechávala jsem si tam dělat cedule a jsou super, jak plechové, tak ty laminátové. My jsme maximálně spokojeni.

a na kolik vyšla ta plechová cedule s vlastní fotkou??

1.4.2008 13:01

evulka napsal(a):
Zkus ještě třeba tohle:

Téééda moc mě potěšilo, že jsem tu našla odkaz na naše stránky (www.kreklama.wbs.cz) Hlavně, že jste spokojená, to mě opravdu moc těší Nedávno jsem přidala výrobu samolepek a magnetek Ceny jsou uvedeny na stránkách. Mohou se vám třeba zdát vyšší, ale přistupuji k výrobě návrhů co kus to originál.

1.4.2008 22:02

terted napsal(a):
Téééda moc mě potěšilo, že jsem tu našla odkaz na naše stránky (www.kreklama.wbs.cz) Hlavně, že jste spokojená, to mě opravdu moc těší Nedávno jsem přidala výrobu samolepek a magnetek Ceny jsou uvedeny na stránkách. Mohou se vám třeba zdát vyšší, ale přistupuji k výrobě návrhů co kus to originál.

Všimla jsem si, že máte novou nabídku, uvažuju o samolepkách i magnetkách, ale největší problém je z toho kvanta fotek vybrat zrovna tu pravou Každopádně se ale ozvu, až budu mít vybráno. Cedulky mají obrovský úspěch

Přidejte reakci

Přidat smajlík