Voříšci-od buráčků po kokosy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2006 16:31

ať se to někomu líbí, nebo ne, nejsou jen čistokrevní psi.
A i jim -vořechům patří místo na slunci-tedy i na netu.
Tedy, ať fotogalerie originálů vskvétá!

15.2.2006 19:59

laskominka napsal(a):

Fík patrně mix dr. jezefčík x knírač

15.2.2006 20:07

laskominka napsal(a):

Denis- jork x maltez (záměrně kříženo "jednou paní chovatelkou")

15.2.2006 20:10

laskominka napsal(a):

ten poslední je krásnej, klidně bych takovýho taky křížila. Ale záleží, jestli má tak hezkou povahu, jako vzhled.

Ale všichni oříšci jsou krásní. To jenom lidi dělají z jedněch psů víc a z druhých mín.

15.2.2006 20:24

laskominka napsal(a):

Šmudla

15.2.2006 20:48

oko sara napsal(a):
ten poslední je krásnej, klidně bych takovýho taky křížila. Ale záleží, jestli má tak hezkou povahu, jako vzhled.

Ale všichni oříšci jsou krásní. To jenom lidi dělají z jedněch psů víc a z druhých mín.

Deni je milej, hravej, ale potřebuje mít ale člověka jen pro sebe, což byl unás problém, taky se párkrát poničce(slepé) připlet pod kopyta a to bylo pro něj dost nebezpečné. Tak je u lidí v paneláku a hoví si na gauči.

15.2.2006 21:09

laskominka napsal(a):
Šmudla

Posílám také jednoho Šmudlu

15.2.2006 21:13

laskominka napsal(a):

Dusty (ratlik X spic) - to male cerne

15.2.2006 21:18

laskominka napsal(a):

Ten je nádherný,to křížení se teda povedlo ! Hezčí než obě původní plemena.Ostatní sourozenci byli taky takoví? Asi byl každý jiný ne?

15.2.2006 21:20

avoglio napsal(a):
Posílám také jednoho Šmudlu

Každý se sejdou dva-ě Šmudly tak je radost veliká, když se sejdou 3 Šmudly tak se radost násobí.

Nebo to byli sobi?

15.2.2006 21:29

gwen napsal(a):
Dusty (ratlik X spic) - to male cerne

Viki - 13. let stará fenka

15.2.2006 21:29

sona1 napsal(a):
Ten je nádherný,to křížení se teda povedlo ! Hezčí než obě původní plemena.Ostatní sourozenci byli taky takoví? Asi byl každý jiný ne?

to asi myslíš Deníska. Měl ještě bráchu-stejného, jen byl větší. z dalších vrhů nevím. Paní co jsem ho od ní koupila, mi tvrdila že se jí to stalo poprvé, že ji fenku Malt. nakryl jork, ale za rok jsem viděla od ní inz stejného znění na stejné křížence.

15.2.2006 21:32

vikicolek napsal(a):
Viki - 13. let stará fenka

super střapatá, a věk je ještě pěkný, já měla psa 18ti letého.
(taky to byl mix)

15.2.2006 21:40

laskominka napsal(a):

Skorovlci: vlevo Deny (BOm X vlk x NO), vpravo Lump (Deny X CsV)...

15.2.2006 21:41

oko sara napsal(a):

pes mix není Oříšek ale Voříšek

15.2.2006 21:44

wami napsal(a):
Skorovlci: vlevo Deny (BOm X vlk x NO), vpravo Lump (Deny X CsV)...

krásný

15.2.2006 21:48

laskominka napsal(a):

Tohle je vořešice mojí kamarádky. www.magic-sendy.net
Možná jí někdo z Vás viděl ve volejte novu ;o) každopádně se takhle herečka asi za měsíc objeví ve filmu Hranice

15.2.2006 21:50

laskominka napsal(a):
krásný

A tohle je můj oblíbený pejsek z útulku jménem Asárek. Kdybych doma neměla už tak velkou smečku určitě bych si ho vzala...

15.2.2006 21:55

charon napsal(a):
Tohle je vořešice mojí kamarádky. www.magic-sendy.net
Možná jí někdo z Vás viděl ve volejte novu ;o) každopádně se takhle herečka asi za měsíc objeví ve filmu Hranice

No ba že, vořeši jsou to nej z nej Ačkoli nyní nedočkavě čekám na fenečku která je VON, měla jsem taky ořecha, fenku a byl to ten nej pes ze všech. Jednak žila téměř 15let a pak byla schopna se naučit pod mým dětsky tyranským vedením toliko cviků a byla tak poddajná a schopna mne tolerovat, že silně pochybuji, že by jiný pes toto dokázal. Voříškům zdar

15.2.2006 21:55

laskominka napsal(a):
to asi myslíš Deníska. Měl ještě bráchu-stejného, jen byl větší. z dalších vrhů nevím. Paní co jsem ho od ní koupila, mi tvrdila že se jí to stalo poprvé, že ji fenku Malt. nakryl jork, ale za rok jsem viděla od ní inz stejného znění na stejné křížence.

Jo,myslela jsem Deniska.Vůbec se nedivím,že ta paní to krytí zopakovala,když z toho náhodného vyšli takoví krasavci.Oni ti kříženci čistokrevných plemen jsou často nádherní.Osobně znám křížence něm.ovčáka x malamut a je úžasný a viděla jsem např.kříženku pekinéze x shi-tzu a taky byla super. Tak proč ne?Akorát je trochu risk,že příště můžou ti malí vypadat úplně jinak...

16.2.2006 06:55

laskominka napsal(a):

Tak tady je jeden "veverčí" čistokrevnej vořech Jmenuje se Eimy

16.2.2006 07:15

laskominka napsal(a):

Když sbírka, tak pořádná Taky jednoho dodám - černý kříženec LB a RTW - na lidi jako LB, za plotem hlídá jako RTW.

16.2.2006 13:06

laskominka napsal(a):

Několik voříšků z útulku www.mpbrno.cz:
Pes, kříženec maďarského ohře, stáří 1,5 roku, váha 19,3 kg, 52 cm.

16.2.2006 13:08

laskominka napsal(a):

pes kříženec drsn. jezevčíka, 2 roky, váha 9,6 kg výška: 34 cm

16.2.2006 13:10

laskominka napsal(a):

pes (kříženec irského vlkodava?) 1 rok, váha 47 kg,70 cm

16.2.2006 13:12

laskominka napsal(a):

pes kříženec jezevčíka a pudla, 5 let, váha 13,6 kg 35 cm

16.2.2006 13:16

laskominka napsal(a):

pes kříženec,(očividně kníračojezevčík ) 2 - 3 roky, 28 cm, váha 8,15 kg.
Cestoval sám autobusem.

16.2.2006 16:27

laskominka napsal(a):

Prosím tě, kde si sehnala tuhle fotku? Já jsem měla podobná štěňátka, o kterých bohužel nemám žádné zprávy A tenhle pejsek je jednomu strašně podobný

16.2.2006 16:29

nickdo napsal(a):
Prosím tě, kde si sehnala tuhle fotku? Já jsem měla podobná štěňátka, o kterých bohužel nemám žádné zprávy A tenhle pejsek je jednomu strašně podobný

Tady ještě zbývající - všechna jsou z jednoho vrhu, matka čistokrevná střední kníračka (pepř a sůl)

16.2.2006 16:30

nickdo napsal(a):

knírač + BSP

16.2.2006 16:31

nickdo napsal(a):

A knírač + vořech od sousedů

16.2.2006 18:37

makki napsal(a):
Když sbírka, tak pořádná Taky jednoho dodám - černý kříženec LB a RTW - na lidi jako LB, za plotem hlídá jako RTW.

Tak přidávám taky černého křížence- GR a RTW - s hlídáním je na tom stejně jako hafák od makki

16.2.2006 19:50

laskominka napsal(a):

mas pravdu je spoustu krasnych krizencu, jsou podle me dost odolni a dlouhoveci a chytri! i ja jednoho mela dozil se ksoro 14let, pak najednou odesel na jatra. Skoda, ze nemam jeho fotku na digitalu,jen normalni,ale to zase nemam scaner.
Puvodne jsme ho koupili jako jezevcika, i oba rodice jsme videli, bylo to tesne po revoluci a ja byla mala holka, nepoznavala jsem zadny rasy a bylo mi to jedno,hlavne, ze mam psa. Nicmene z Dixika vyrostl povahove jezevcik, ale vzhledove pouze po strihi sikovny psi kadernice, ke ktery musel casto dojizdet, jen na zimu jsme mu nechavali kozich a to vypadal jako roztomily medvidek, byl cely cerny, zrejme krizenec s pudlem, protoze mel krasne jemnou nelinajici lehce zvlnenou srst,ktera ovsem dredovatela. Ted po letech si myslim, ze nas ti lideoklamali,prestoze byli z blizky vesnice, protoze oni meli dlouhosrtsy jezevce,ale on byl ve vsem jak drsnosrsty-myslim postavu,cumak,..jen ta srst. Ale je to jedno vsichni jsme ho mooooc milovali, kdyz jsme ho nechali uspat, aby se jeste tech par dnu netrapil, tak i tata brecel. ted uz mam 3 fenky, ale na nej se zapomenout neda

16.2.2006 23:04

nickdo napsal(a):

myslíš fotku Fíka, nahoře? Toho mám 3tí týden, ještě s dalšíma asi 4-5takovejhlema psíkama se tady toulal po vesnicích, ani jeden z nich se nedal chytit, vždy jen běželi k autu a jak člověk otevřel, sklamaně utekli-co dodat! Tak aspoň krmení jsme jim se sousedama nechávali na jednom místě. Až asi po týdnu a půl (v těch děsnejch mrazech), co se tu objevili jsem zas jela autem a uviděla je, vystoupim a jdu na pole k nim(dvema), jeden utek, ale tenhle byl tak zmrzlej, že už ani nemoh, vzala jsem ho pod bundu a od té doby se odemne nehne, je strašně milej, mazel s dětma trpělivej a výborný hlídač. Nakonec si ještě jednoho pro sebe "odlovil hajný, jednoho přejelo auto a dva se zabydleli v opuštěném domě.
(když jsem chtěla po starostovi, aby zavolal odchytovku, řek mi že se na ty ......., může ..........., že je myslivci zastřelej, v útulku mi řekli, ať zavolám městskou že je chytěj, tam mi řekli, že to není už jejich území, ať zavolám starostu, bezva, ne?!)

17.2.2006 16:31

laskominka napsal(a):

Jedna krasavice z Troji

Přidejte reakci

Přidat smajlík