Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2005 08:01

a zas jeden dotaz:
do kdy je realna sance, ze bude mit stene postavene a ne zlomene usi?
jedno uz nas pekne posloucha, druhe dela trochu neplechu.
mam obavy, aby mu to nezustalo

5.5.2005 16:24

psovova napsal(a):
a zas jeden dotaz:

My sice neměli NO, ale také jsme se potýkali s jedním spadlým ouškem. Vet nám doporučil přidávat vápník, ale u NO bych s tím vápníkem opatrně. Je to přeci v dospělosti velký pes, a těm se asi vápník u štěňat přidávat nesmí. Tak nevím. Ale každopádně nám se ušisko postavilo úplně asi tak v půl roce. Samo od sebe. Občas jsme hojakoby mnuli, ale jinak v poho.

5.5.2005 17:14

psovova napsal(a):
a zas jeden dotaz:

Taky jsme měli nejdřív jedno a pak druhé, asi do měsíce to bylo O.K.

6.5.2005 11:45

psovova napsal(a):
a zas jeden dotaz:

Ja si myslim ze nemusite mit strach. kolik je stenatku? Na zpevneni usi u velkyh plemen dost pomahaji nejake vyrobky s zelatinou ci jen veprove nozky. Ucho neni kost ale chrupavka, takze doporucuji spis ty zelatiny nez vapnik u velkych plemen - to by vam mohlo udelat neplechu.

6.5.2005 13:46

janii napsal(a):
Ja si myslim ze nemusite mit strach. kolik je stenatku? Na zpevneni usi u velkyh plemen dost pomahaji nejake vyrobky s zelatinou ci jen veprove nozky. Ucho neni kost ale chrupavka, takze doporucuji spis ty zelatiny nez vapnik u velkych plemen - to by vam mohlo udelat neplechu.

je mu 12 mesicu.
ty veprove nozky syrove? nestaci jen susene usi?
oboji vypada blbe
diky

6.5.2005 14:43

psovova napsal(a):
je mu 12 mesicu.
ty veprove nozky syrove? nestaci jen susene usi?
oboji vypada blbe
diky

Syrová vepřová noha je nejlepší, ještě lepší je klasický sulc (samozřejmě nekořeněný), ale kdo by se s tím vařil a velký pes tu nohu v klidu zbaští za pár minut. S NO zkušenost nemám, ale řekla bych, že v roce by ty uši měly už dávno stát (mám čsv a tomu stály v 6 týdnech!).

6.5.2005 16:09

jazzinka napsal(a):
Syrová vepřová noha je nejlepší, ještě lepší je klasický sulc (samozřejmě nekořeněný), ale kdo by se s tím vařil a velký pes tu nohu v klidu zbaští za pár minut. S NO zkušenost nemám, ale řekla bych, že v roce by ty uši měly už dávno stát (mám čsv a tomu stály v 6 týdnech!).

ne, ne - chyba - je mu 12 tydnu
usi mu "skoro" stoji, ale to jedno tak jako polehava na bok. jakoby do stredu hlavy. chvilema stoji, chvilema odpociva na svem "kamaradovi" - druhem uchu

6.5.2005 17:13

psovova napsal(a):
ne, ne - chyba - je mu 12 tydnu
usi mu "skoro" stoji, ale to jedno tak jako polehava na bok. jakoby do stredu hlavy. chvilema stoji, chvilema odpociva na svem "kamaradovi" - druhem uchu

Jee 12 tydnu tak to budte v klidu :-) Ovcakum se stavi, pokud se nepletu klidne az ve 4mesici :-) Radeji me nejaky ovcackari oprav, pokud to rikam spatne :-)
Kazdopadne stendo ma jeste cas. Doporucuji ty nozicky. Ja osobne je psum pred podavam uvarim v papinaku. A dam jim i tu vodu, protoze do ni vsechno dobre vytece, ale pozor na tak male stenatku bude jedna noha az az, aby se vam z toho pak nepo....
Zkuste koupit treba alavis, to same ale v tabletkove forme. Prospeje navic vasemu hafusakovi i na klouby

8.5.2005 19:52

janii napsal(a):
Jee 12 tydnu tak to budte v klidu :-) Ovcakum se stavi, pokud se nepletu klidne az ve 4mesici :-) Radeji me nejaky ovcackari oprav, pokud to rikam spatne :-)
Kazdopadne stendo ma jeste cas. Doporucuji ty nozicky. Ja osobne je psum pred podavam uvarim v papinaku. A dam jim i tu vodu, protoze do ni vsechno dobre vytece, ale pozor na tak male stenatku bude jedna noha az az, aby se vam z toho pak nepo....
Zkuste koupit treba alavis, to same ale v tabletkove forme. Prospeje navic vasemu hafusakovi i na klouby

tak po ty veprovy nozce - se mi pekne posr...
a to jsem mu dala pulku .....
asi mu dam nejaky casek pauzu

8.5.2005 20:15

psovova napsal(a):

když byl můj pejsek malej tak jsem ji je taky dávala a pak se pokaždý taky po... Přestalo mě to bavit uklízet a tak má smůlu ikdyž mu moc chutnali

8.5.2005 22:20

psovova napsal(a):
a zas jeden dotaz:

Je úplně normální, že v tomto věku ouška u NO ještě nestojí (u českoslovenkého vlčáka je to něco jiného). Souhlasím s tím, že u NO se ouška staví klidně až ve 4 měsících. Zatím se toho vůbec neobávejte, pokud uši mají "snahu" trochu stát. Také při výměně zubů se může stát, že uši nebudou zcela o.k., ale zase se to brzy upraví. Pokud krmíte kvalitními granulemi, nic bych nepřidávala. Je to zbytečné a třeba ten vápník může být i víceméně škodlivý.

8.5.2005 22:42

psovova napsal(a):

Tak jsem se dneska koukla na staré fotky, pejska se narodila 1.5 a na fotce z 18.7 jí už stojí obě uši. Krmili jsme Nutramem, s tím jsem ale mimochodem byla velmi nespokojená, a často měla různé sušené kližky - to ale bez úmyslu kvůli uším, jen na hraní.Dávala jsem přednost hovězím, vepřovým jsem se snažila vyhnout, vet mě varoval před alergií a tak. Když jsem se rozhodovala pro Nutram - pro velká plemena, tak roli hrála deklarovaná žraločí chrupavka. Netvrdím, že něco z toho mělo význam, jen píšu, jak to bylo u nás. Chovatelka nás taky upozorňovala, že s ušima budeme mít problém a že máme přidávat vápník, ale neposlechla jsem ji a problém nebyl.

9.5.2005 07:11

eva nohelova napsal(a):
Je úplně normální, že v tomto věku ouška u NO ještě nestojí (u českoslovenkého vlčáka je to něco jiného). Souhlasím s tím, že u NO se ouška staví klidně až ve 4 měsících. Zatím se toho vůbec neobávejte, pokud uši mají "snahu" trochu stát. Také při výměně zubů se může stát, že uši nebudou zcela o.k., ale zase se to brzy upraví. Pokud krmíte kvalitními granulemi, nic bych nepřidávala. Je to zbytečné a třeba ten vápník může být i víceméně škodlivý.

Můj němčour, když byl malý tak měl ve dvou měsících ušiska stojatý. Vypadal docela srandovně ale když se mu začaly měnit zuby, tak obě uši padly. Pak se postavilo jedno a vypadal jako "Ucho sem, ucho tam" ale pak se postavilo i druhý a v půl roce z něho byl pěkný plachťák . Takže si myslím, že si nemusíte dělat takové obavy o to, jestli mu budou stát nebo ne.

9.5.2005 07:45

danan napsal(a):
Můj němčour, když byl malý tak měl ve dvou měsících ušiska stojatý. Vypadal docela srandovně ale když se mu začaly měnit zuby, tak obě uši padly. Pak se postavilo jedno a vypadal jako "Ucho sem, ucho tam" ale pak se postavilo i druhý a v půl roce z něho byl pěkný plachťák . Takže si myslím, že si nemusíte dělat takové obavy o to, jestli mu budou stát nebo ne.

tak takhle to asi vypada - ono to je kazdy den jine - na fotce se zda byt vse OK
mimochodem - je mozne, ze ma po ty praseci noze rozhozeny metabolismus? v sobotu kousal, v nedeli se podelal a vcera vecer ani nesezral svoji vecerni davku. rano jsem to tam nasla temer nedotcene
je treba mozne, ze ho boli zuby z toho zizlani? prd tomu rozumim - jen hledam moznosti.

9.5.2005 08:11

psovova napsal(a):
tak takhle to asi vypada - ono to je kazdy den jine - na fotce se zda byt vse OK
mimochodem - je mozne, ze ma po ty praseci noze rozhozeny metabolismus? v sobotu kousal, v nedeli se podelal a vcera vecer ani nesezral svoji vecerni davku. rano jsem to tam nasla temer nedotcene
je treba mozne, ze ho boli zuby z toho zizlani? prd tomu rozumim - jen hledam moznosti.

Dalas mu syrovou nebo uvařenou? Já bych měla asi strach dát syrovou. Tam bych čekala nějaké problémy. S uvařenou by mohla být zrada v množství tuku, nám stačí mastnější granule a je to poznat. I když dělám třeba dort pejsce na narozeniny a vařím jí sulc z nožek, tak nejdřív ještě seberu tuk a teprv pak to smíchám s granulema.
Jinak - asi bych mu dala den hladovku, ať zjistíš, jestli je mu blbě nebo mu to jenom tak chutnalo, že čeká na další nožičku a nechce granule .
A ty uši mi připadají úplně v pohodě. Je to krásnej drobeček.

9.5.2005 08:41

ges napsal(a):
Dalas mu syrovou nebo uvařenou? Já bych měla asi strach dát syrovou. Tam bych čekala nějaké problémy. S uvařenou by mohla být zrada v množství tuku, nám stačí mastnější granule a je to poznat. I když dělám třeba dort pejsce na narozeniny a vařím jí sulc z nožek, tak nejdřív ještě seberu tuk a teprv pak to smíchám s granulema.
Jinak - asi bych mu dala den hladovku, ať zjistíš, jestli je mu blbě nebo mu to jenom tak chutnalo, že čeká na další nožičku a nechce granule .
A ty uši mi připadají úplně v pohodě. Je to krásnej drobeček.

dostal syrovou. ted mam dilema, jestli ty zbyle dve nohy nevyhodim...
je to blby, ze o tom mluvim takhle verejne - ale vcera navecer, kdyz jsme sli ven, tak mel prvni hovno dobry, pak dalsi hovno - ridsi, pak dalsi hovno - jeste ridsi a pak uz jen jeden pokus - voda. pak uz nic. pak si zasankoval a sli jsme domu
az prijdu domu, tak na to kouknu. ani s moji dcerou, kdyz byla malinka, jsem nemela takovy starosti. ze bych starla moc to prozivala?

9.5.2005 08:48

psovova napsal(a):
a zas jeden dotaz:

a zkousela jsi ty usi vylepovat? nevim, jestli by to pomohlo u NO, ale kdyz jsme kdysi kupirovali dogu, poradil nam vet to ucho do kornoutku oblepit keukoplasti, ze si tak zvykne stat a povedlo se.

9.5.2005 10:03

dejavu napsal(a):
a zkousela jsi ty usi vylepovat? nevim, jestli by to pomohlo u NO, ale kdyz jsme kdysi kupirovali dogu, poradil nam vet to ucho do kornoutku oblepit keukoplasti, ze si tak zvykne stat a povedlo se.

Kašlete na nějaké vylepování. Vždyť je to mímo, a jak poroste, tak se uši "vytáhnou" s ním a postaví se. Takže bych krmila dál granule, na který je zvyklý a občas mu přidala třeba jogurt nebo tvaroh. Ale s mírou, no a nechala bych to být. Není potřeba panikařit.

9.5.2005 11:35

psovova napsal(a):
dostal syrovou. ted mam dilema, jestli ty zbyle dve nohy nevyhodim...
je to blby, ze o tom mluvim takhle verejne - ale vcera navecer, kdyz jsme sli ven, tak mel prvni hovno dobry, pak dalsi hovno - ridsi, pak dalsi hovno - jeste ridsi a pak uz jen jeden pokus - voda. pak uz nic. pak si zasankoval a sli jsme domu
az prijdu domu, tak na to kouknu. ani s moji dcerou, kdyz byla malinka, jsem nemela takovy starosti. ze bych starla moc to prozivala?

Jeeeeeeeee vzdyt jsem vam rikala ze je dobre tu nohu uvarit... a ze to mozna bude pro vaseho drobka moc, takze mu dat jenom kousek :-) Tak pro priste. Cela noha je pro tak male stendo moc.
Ale byt vami tak se vubec neznepokojuji, protoze ty usi jou ok

9.5.2005 13:53

psovova napsal(a):
a zas jeden dotaz:

ahoj, mám dva "ovčouny". Čuba která je menší tak té stáli uši od 2,5 měsíců, ale se psem jsem měla dost problémů, teda problémů ještě v půl roce mu pořádně nestály. Nechala jsem to být na radu lidí co chovají NO, nevylepovala jsem a postavily se mu krásně. Ta fotka je z jeho 7mi měsíců (ten černý) je tam společně se ségrou.
Jinak k těm prasečím nohám, pro moje je to neuvěřitelná pochoutka, ale vždy je povařím, vývar pak použiju na zalití granulí. Dávám jim to občas jako odměnu např. na stopách

9.5.2005 13:56

ghianika napsal(a):
ahoj, mám dva "ovčouny". Čuba která je menší tak té stáli uši od 2,5 měsíců, ale se psem jsem měla dost problémů, teda problémů ještě v půl roce mu pořádně nestály. Nechala jsem to být na radu lidí co chovají NO, nevylepovala jsem a postavily se mu krásně. Ta fotka je z jeho 7mi měsíců (ten černý) je tam společně se ségrou.
Jinak k těm prasečím nohám, pro moje je to neuvěřitelná pochoutka, ale vždy je povařím, vývar pak použiju na zalití granulí. Dávám jim to občas jako odměnu např. na stopách

te´d mu je rok a měsíc a stojej mu krásně

9.5.2005 15:01

ghianika napsal(a):
te´d mu je rok a měsíc a stojej mu krásně

fakt ji nedostal celou. dostal pulku a tu jeste neslupnul celou, ale uvarim - priste uvarim.
hlavne, aby uz to bylo dneska OK s tou sragorou.

9.5.2005 18:47

psovova napsal(a):
fakt ji nedostal celou. dostal pulku a tu jeste neslupnul celou, ale uvarim - priste uvarim.
hlavne, aby uz to bylo dneska OK s tou sragorou.

Určitě dej vědět, trpíme s vámi .

10.5.2005 07:38

ges napsal(a):
Určitě dej vědět, trpíme s vámi .

takze - kdyz jsem vcera dosla domu - po normalnich hovnech ani pamatky. jen blize neurcitelna hromada hnedeho fujtablu. miska nesezrana (ja mamlas mu dala rano granule, kdyz cely predesly vecer a nasledne noc nezral). pes ale celkem zivej . sla jsem posbirat hracky a curdel, ktery nadelal. pes me nasledoval - pak "zasedl" jakoze to a ono nic - jen voda. smradlava, nazloutla. nasledovala rychla akce - cerne uhli a asi hodinu nato hrst piskotu. dneska rano nikde nic - tak uvidim, az prijdu z prace. jestli se to ale bude dneska opakovat, tak s nim skocim k vetovi.
... zase mu nekdy dam nozicky - syrovy. ja pako.

10.5.2005 08:02

psovova napsal(a):
takze - kdyz jsem vcera dosla domu - po normalnich hovnech ani pamatky. jen blize neurcitelna hromada hnedeho fujtablu. miska nesezrana (ja mamlas mu dala rano granule, kdyz cely predesly vecer a nasledne noc nezral). pes ale celkem zivej . sla jsem posbirat hracky a curdel, ktery nadelal. pes me nasledoval - pak "zasedl" jakoze to a ono nic - jen voda. smradlava, nazloutla. nasledovala rychla akce - cerne uhli a asi hodinu nato hrst piskotu. dneska rano nikde nic - tak uvidim, az prijdu z prace. jestli se to ale bude dneska opakovat, tak s nim skocim k vetovi.

Držím palce.

10.5.2005 09:28

psovova napsal(a):

taky držím palce, snad to bude už OK. Jinak co jsem někde četla veškeré vepřové kosti, nohy, maso by se mělo převařovat, kvůli a nevím čemu, ale určitě to bude tady někdo vědět.
Jinak ty nožičky nevzdávej, jsou opravdu výborné na klouby i uši

10.5.2005 16:11

ges napsal(a):
Držím palce.

Tak jsem zkopírovala něco z nemoderky. Třeba se to bude hodit.

Štěně mělo průjem a zvracelo, doporučili mi veti hladovku 24 hod, pak čaj a pak kuřecí maso a rýži po lžících.

Krmte rýží a kuřecím několik dní, můžete přidat maximálně vařenou mrkev, poté pomalu přidávat granule - nejdřív 1/5 , pak 2/5 a tak postupně, po 5-ti dnech už jen samotné, kdyžtak je máčejte horkou vodou a nechte vychladnout, zbytek vody slejte.

Tu rýži bych taky velice doporučovala. Má stavěcí účinky a je velice dietní. Jestli máš hodně kvalitní granule, tak jich trochu rozmoč a zamíchej do rýže, lepší ale bude kuřecí vývar. Snad je to jenom tím, že to pro štěně byl prudký přechod na nezvyklé krmení. Na vepřové si dejte pozor, radši fakt to hovězí.

10.5.2005 16:53

ghianika napsal(a):
taky držím palce, snad to bude už OK. Jinak co jsem někde četla veškeré vepřové kosti, nohy, maso by se mělo převařovat, kvůli a nevím čemu, ale určitě to bude tady někdo vědět.
Jinak ty nožičky nevzdávej, jsou opravdu výborné na klouby i uši

krmim ho superpremiovkama RC pro mala stenatka NO. docela mu chutnaji.
uvidim dneska co se delo/nedelo
a budu varit a budu varit a budu varit a budu varit a budu varit

10.5.2005 17:17

psovova napsal(a):

S temi granulemi pockej aspon tyden, kazdopadne bys byla klidnejsi, kdybys navstivila veta, je dulezite urcit, ktera cast traviciho traktu je zasazena a lecit to. Vet ti poradi, zvazi, jestli dat antibiotika, pripadne vysetrit hovinko na giardie a skrkavky.
Navic ti muze doporucit nejakou dietu (v granulich). Koukala jsem na ty diety, je tam pro prujmy udelana tak, aby mela jen jeden zdroj bilkoviny. Nekdy se totiz objevi alergie na granule a pes to nemuze zrat vubec.
Kazdopadne, kdyby se ve stolici objevila krev, vubec nevahej a spechej k vetovi okamzite.

10.5.2005 17:20

psovova napsal(a):

jo a jeste k tomu caji a tekutinam...caj cerny, redeny vodou, pripadne kdyby to nepil, tak vodu, ale odestatou, ne studenou.
Rozhodne musis nechat travici trakt odpocinout a zahojit se hladovkou a to ne hodinu, ale 8-24 hod, on ti veterinar urci dietu i intervaly rozjidani.

12.5.2005 09:45

dejavu napsal(a):
jo a jeste k tomu caji a tekutinam...caj cerny, redeny vodou, pripadne kdyby to nepil, tak vodu, ale odestatou, ne studenou.
Rozhodne musis nechat travici trakt odpocinout a zahojit se hladovkou a to ne hodinu, ale 8-24 hod, on ti veterinar urci dietu i intervaly rozjidani.

vcera jsem nemohla podat report - tak dnes pisu.
protoze mam rozumneho psa - dal si dietu sam (cely den nezral) , protoze jsem vcera byla na sluzebce a rano psovi nikdo nic nedal, krom par hrsti piskotu, tak dostal granule az vecer (trochu). Nechci to zakriknout, ale 30 hodinova dieta jen na piskotech zda se, ze zabrala. vcera, kdyz jsme sli ven - jsem mela pocit, ze uz vsechno vypadalo tak, jak ma..
snad se to dneskem vsechno potvrdi.
diky vsem za rady.
p.

12.5.2005 19:01

psovova napsal(a):
vcera jsem nemohla podat report - tak dnes pisu.
protoze mam rozumneho psa - dal si dietu sam (cely den nezral) , protoze jsem vcera byla na sluzebce a rano psovi nikdo nic nedal, krom par hrsti piskotu, tak dostal granule az vecer (trochu). Nechci to zakriknout, ale 30 hodinova dieta jen na piskotech zda se, ze zabrala. vcera, kdyz jsme sli ven - jsem mela pocit, ze uz vsechno vypadalo tak, jak ma..
snad se to dneskem vsechno potvrdi.
diky vsem za rady.
p.

Bezva, moc jsme na vás mysleli.

13.5.2005 08:21

ges napsal(a):
Bezva, moc jsme na vás mysleli.

tak dneska s nim jedu k vet. beru si 1/2 dne dovolene a frcim.
vcera vsechno v pohode. OFSEM - v noci a rano nam predvedl sragoru a zvraceni jak vino.
Nevim jestli je to tim, ze mi sezral okrasny cesnek a jeho lehce nastartovany zaludek to nevydrzel, ale neco bude spatne.
zacinam se trochu nervovat.

15.5.2005 09:06

psovova napsal(a):
tak dneska s nim jedu k vet. beru si 1/2 dne dovolene a frcim.
vcera vsechno v pohode. OFSEM - v noci a rano nam predvedl sragoru a zvraceni jak vino.
Nevim jestli je to tim, ze mi sezral okrasny cesnek a jeho lehce nastartovany zaludek to nevydrzel, ale neco bude spatne.
zacinam se trochu nervovat.

Jak se daří? Já, moji lidi a pejska máme za sebou fantastický výlet na kolech a moc bychom si přáli, aby všichni byli tak šťastní jako my. Snad už tu vaši chlupatou kuličku to bříško nezlobí.

15.5.2005 21:02

ges napsal(a):
Jak se daří? Já, moji lidi a pejska máme za sebou fantastický výlet na kolech a moc bychom si přáli, aby všichni byli tak šťastní jako my. Snad už tu vaši chlupatou kuličku to bříško nezlobí.

diky za optani - snad uz to mame za sebou
byli jsme v patek na veterine - dostali jsem injekci, kterou jsme naaplikovali jeste v sobotu rano a vecer, meli jsme 24 hod hladovku, pak 24 hod piskoty a ted jsme na ryzi s kuretem. Jeste zitra dieta a pak muzeme pomalu prechazet na granule.
musim rict {abych to teda nezakrikla} - jsem MOC rada, ze uz to mame za sebou.
jinak vikend byl taky fajn - byli jsme v jiznich cechach a bylo to zuzo.
tak jdu fandit

15.5.2005 23:16

psovova napsal(a):
diky za optani - snad uz to mame za sebou
byli jsme v patek na veterine - dostali jsem injekci, kterou jsme naaplikovali jeste v sobotu rano a vecer, meli jsme 24 hod hladovku, pak 24 hod piskoty a ted jsme na ryzi s kuretem. Jeste zitra dieta a pak muzeme pomalu prechazet na granule.
musim rict {abych to teda nezakrikla} - jsem MOC rada, ze uz to mame za sebou.
jinak vikend byl taky fajn - byli jsme v jiznich cechach a bylo to zuzo.
tak jdu fandit

Takže všechno bezva, jsme moc rádi.

19.5.2005 21:09

psovova napsal(a):
a zas jeden dotaz:

Petro,buď úplně v klidu,jak jsem koukala na tu fotku,tak tvoje štěnko je naprosto v pohodě i s ušima.Vypadá opravdu suprově.V tomhle věku siouška občas dělaj co chtěj a maj na trvalé postavení ještě čas.Přidávala bych nějaký chondroprotektiva,je to dobré i na klouby.Až bude přezubovat tak uši ještě můžou úplně spadnout.Vylepováníse dělá ustarších štěňat,kde ty uši opravdu nechtěj stát.
Průjem mohl opravdu rozhodit celej organismus,mě se občas taky stane,že pes zblajzne něco,co mu nesedne a pak má průjem.najedu hned na dietu,první den jen čaj,pak rozvařená rýže,další den přidám kapku libového kuřecího masa bez kůže a pokud je vše o.k. tak začnu přidávat granule.Pokud je průjem stále,nebo s příměsí krve tak samozřejmě jdeme za vetem.Ale na obyčejnou dietní chybu,většinou dietka stačí.

20.5.2005 08:01

arsiela napsal(a):
Petro,buď úplně v klidu,jak jsem koukala na tu fotku,tak tvoje štěnko je naprosto v pohodě i s ušima.Vypadá opravdu suprově.V tomhle věku siouška občas dělaj co chtěj a maj na trvalé postavení ještě čas.Přidávala bych nějaký chondroprotektiva,je to dobré i na klouby.Až bude přezubovat tak uši ještě můžou úplně spadnout.Vylepováníse dělá ustarších štěňat,kde ty uši opravdu nechtěj stát.
Průjem mohl opravdu rozhodit celej organismus,mě se občas taky stane,že pes zblajzne něco,co mu nesedne a pak má průjem.najedu hned na dietu,první den jen čaj,pak rozvařená rýže,další den přidám kapku libového kuřecího masa bez kůže a pokud je vše o.k. tak začnu přidávat granule.Pokud je průjem stále,nebo s příměsí krve tak samozřejmě jdeme za vetem.Ale na obyčejnou dietní chybu,většinou dietka stačí.

diky za prispevek - chyba byla fakt v tech syrovych nozkach. nicmene - zda se, ze uz to mame za sebou. dietu jsme presli bez "ztraty" kyticky a ted uz zase bastime granule. sice koukal, kdyz dostal jen granule - co to jako ma byt - kde je ta ryze s masem - ale rozchodil to :o)
mejte se hezky
p.

R12000R

16.2.2017 17:31
R12000R

XXX.XXX.65.110

Ahoj...chtel jsem se zeptat a zaroven poradit...mAm 3a pul mesicnicho NO.Ouska stala ale ted se jedno zlomilo a padlo vejpul..nevim co stim..nekdo mi poratil je nejak podvazat..pak jsem se docetl ze bobkovi podavat veprove nozky...Krmin K-9 pro stenata velkych plemen.

16.2.2017 18:38
anonymx

XXX.XXX.236.73

R12000R napsal(a):
Ahoj...chtel jsem se zeptat a zaroven poradit...mAm 3a pul mesicnicho NO.Ouska stala ale ted se jedno zlomilo a padlo vejpul..nevim co stim..nekdo mi poratil je nejak podvazat..pak jsem se docetl ze bobkovi podavat veprove nozky...Krmin K-9 pro stenata velkych plemen.

Klidek, po prezubeni se postavi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík