Dobrý den! Chci Vás všechny poprosit o pomoc! Tato paní "chovatelka" bydlí v Kozlovicích u Přerova a "chová" šarpeje, australské honácké psy, labradory a další a další plemena. Psi jsou v šílených podmínkách, pokousaní, s ukouslýma uši, zablešení, s proleženinami. Tohle vše jsem viděla na vlastní oči když jsem si od ní kupovala fenku a od té doby slyším jen samé stížnosti. Jsem v kontaktu s dalšími lidmi co u ní byli nebo od ní mají psa. Ale ráda bych získala co nejvíc svěděctví dalších, al ejen těch co tam opravdu byli a ne jedna paní povídala. Na dvoře 10 x 10 metrů měla v té době asi 30psů!!! Psi se absolutně nedostanou ven a jsou v hodně špatném psychickém stavu - bojácní!
Bylo na ni podáno ohlášení na státní veterinární správu, ale ta se musí ohlásit dopředu tak nic!
Děkuji všem kdo budou ochotni pomoci tomu zabránit!
oddorrinky
napsal(a):
Dobrý den! Chci Vás všechny poprosit o pomoc! Tato paní "chovatelka" bydlí v Kozlovicích u Přerova a "chová" šarpeje, australské honácké psy, labradory a další a další plemena. Psi jsou v šílených podmínkách, pokousaní, s ukouslýma uši, zablešení, s proleženinami. Tohle vše jsem viděla na vlastní oči když jsem si od ní kupovala fenku a od té doby slyším jen samé stížnosti. Jsem v kontaktu s dalšími lidmi co u ní byli nebo od ní mají psa. Ale ráda bych získala co nejvíc svěděctví dalších, al ejen těch co tam opravdu byli a ne jedna paní povídala. Na dvoře 10 x 10 metrů měla v té době asi 30psů!!! Psi se absolutně nedostanou ven a jsou v hodně špatném psychickém stavu - bojácní!
Bylo na ni podáno ohlášení na státní veterinární správu, ale ta se musí ohlásit dopředu tak nic!
ahoj míšo jsem taky z B.p.H, napiš mi na mail nějaké podrobnosti a já řeknu ještě kámošce z přerova.
oddorrinky
napsal(a):
Kontakt. Nebo kde má inzoše? Potřebuju urgentně koupit nějaké štěně.
Samozřejmě včetně "nezávazné návštěvy".
Mám to tady za rohem... Viz czpes - bullvnouzi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

impact
napsal(a):
Co jsem teď koukala, inzerát žádný nemá, tedy já alespoň nenašla inzerát na šarpeje. Co chová dalšího nějak nesleduju. Na jaře ale šarpíky prodávala, to vím. Našla jsem jen jeden starší inzerát z ledna 2007, tam je číslo 777 144 601.
Kontakt by se mohl najít i vlastně jinak, má taxislužbu.
impact
napsal(a):
Impact ahoj!
Už jsme se kdysi bavily na equichanelu - jsem kámoška Gabči Ročkové!
Zkus ten telefon, meil nemá!
Za každou pomoc budu vděčná. prostě čím víc lidí to uvidí na vlastní oči tím líp!
Makka

XXX.XXX.23.173
Po letech se zajímám o tuto chovatelku, jestli se dostane zpráva k zadavateli diskuze prosím o kontakt na m.a.k.k.a@seznam.cz.... nyní chová jiná plemena a koně vše děs a hrůza, řeším jí pro vlastní zkušenost a potřebuji na ni nasbírat co nejvíce informací.