žačnu, už to tu mám v jiném tématu, obnovuji výbavu a tohle mi došlo od magu
michalasin
napsal(a):
a na ty moje dlousrsťáky není hřebennů nikdy dost, máte taky takovou úchylku pro psí věci?
michalasin
napsal(a):
a na ty moje dlousrsťáky není hřebennů nikdy dost, máte taky takovou úchylku pro psí věci?
a klukům sluší
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
michalasin
napsal(a):
a klukům sluší
Na kolik to vyjde mají nějaké stránky? Dík
sadzi saj
napsal(a):
Na kolik to vyjde mají nějaké stránky? Dík
http://www.volny.cz/magweb/, ty dva obojky a vodítko plus dobírka 526 kč a fakt to psovy sedí suprově.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
michalasin
napsal(a):
http://www.volny.cz/magweb/, ty dva obojky a vodítko plus dobírka 526 kč a fakt to psovy sedí suprově.
Dík, jdu na to juknout
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Dík, jdu na to juknout
Ahoj, koukla jsem na stránky, líbí se mi tento oranžový a udělají k němu i vodítko?? To jsem nikde ve stejné nenašla, ale písnu jim tam dotaz.
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj, koukla jsem na stránky, líbí se mi tento oranžový a udělají k němu i vodítko?? To jsem nikde ve stejné nenašla, ale písnu jim tam dotaz.
ani nemusíš psát dotaz, udělají, to oranžové s packama je našitý popruh zvlášť na obojku, já to tak mám taky . udělaj na sto pro když se zadíváš na moje foto, lze si toho všimnout. že z čeho mám udělané vodítko je našité na obojcích jako ozdoba
. taky jsem váhala a packy budu objednévat příště, jsou taky supr.
michalasin
napsal(a):
ani nemusíš psát dotaz, udělají, to oranžové s packama je našitý popruh zvlášť na obojku, já to tak mám taky . udělaj na sto pro když se zadíváš na moje foto, lze si toho všimnout. že z čeho mám udělané vodítko je našité na obojcích jako ozdoba
. taky jsem váhala a packy budu objednévat příště, jsou taky supr.
snad to půjde vidět tady, jak je to našité, ale blbě se to zobrazuje
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
michalasin
napsal(a):
Jj, je to vidět, díky
michalasin
napsal(a):
Moc hezké ty ještěrky, opravdu. My máme oboječek od Magu se jménem (lepší foto nemám, celé jméno je Big Boy, ale není to vidět
) a vodítko z hofera a jsme moc spokojeni. Opravdu udrží i to naše tele.
Jinak používám i stahovací řetízek, s tím se snadněji pes usměrní.
Druhý oboječek funguje jako pojistka.
emiel
napsal(a):
Juu, koukam, ze mas na bobika vetsi mnozstvi kartacu a hrebenu nez ja na ty nase chlupatice:)
no jo , když to je tak , že jeden na nohy druhý na čumák a támhle to a ono a každý na něco jiného a fundland má tam taky svoje a když se to sešlo, tak jsem taky zírala jak puk
masoterianka
napsal(a):
Moc hezké ty ještěrky, opravdu. My máme oboječek od Magu se jménem (lepší foto nemám, celé jméno je Big Boy, ale není to vidět
) a vodítko z hofera a jsme moc spokojeni. Opravdu udrží i to naše tele.
Jinak používám i stahovací řetízek, s tím se snadněji pes usměrní.
Druhý oboječek funguje jako pojistka.
no na to jdu juknout, to jméno se mi tam líbí
michalasin
napsal(a):
no jo , když to je tak , že jeden na nohy druhý na čumák a támhle to a ono a každý na něco jiného a fundland má tam taky svoje a když se to sešlo, tak jsem taky zírala jak puk
My mame jeden stetinovy krartac, 7 let, 2 hrebeny, husty a ridky, 11 let (bohuzel 1 se zacal rozpadat, ulamuji se mu kovove zuby) a jeden novy hreben a ne a ne si na nej zvyknout do ruky... vse na 5 psu:)
Ale zase obojky a voditka jsme si nechali poslat az ze zamori (nejsetrnejsi k dlouhe srsti), takze v tom zase perlime.
emiel
napsal(a):
My mame jeden stetinovy krartac, 7 let, 2 hrebeny, husty a ridky, 11 let (bohuzel 1 se zacal rozpadat, ulamuji se mu kovove zuby) a jeden novy hreben a ne a ne si na nej zvyknout do ruky... vse na 5 psu:)
Ale zase obojky a voditka jsme si nechali poslat az ze zamori (nejsetrnejsi k dlouhe srsti), takze v tom zase perlime.
ukaž prosím ty obojky sem na to zvědavá
michalasin
napsal(a):
ukaž prosím ty obojky sem na to zvědavá
http://www. whitepineoutfitters. com/catalog_ category.cfm? queries_index= index6&title_bar= Soft%20Web%20Collars &ProductCode=1
Cely odkaz bohuzel vlozit nejde ani s 15 mezerami,. tohle je celkove na typ obojku, mame jeden z nich. Driv jsem v kuse kolem obojku vycesavala zchuchvalcovatelou srst, co mame tyhle, je to opravdu lepsi. I kdyz chodi vetsinou ven bez obojku...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
emiel
napsal(a):
http://www. whitepineoutfitters. com/catalog_ category.cfm? queries_index= index6&title_bar= Soft%20Web%20Collars &ProductCode=1
Cely odkaz bohuzel vlozit nejde ani s 15 mezerami,. tohle je celkove na typ obojku, mame jeden z nich. Driv jsem v kuse kolem obojku vycesavala zchuchvalcovatelou srst, co mame tyhle, je to opravdu lepsi. I kdyz chodi vetsinou ven bez obojku...
Míšo prosím tě a nevíš, jak moc jsou ty obojky nastavovací?? Koukám, že tam je hodně direk, ale stejně, budu mít štěndo teprve
michalasin
napsal(a):
Tak posílám naší výbavičku - čítá ještě několik postrojů, 3 košíky, kartáče ... atd.
jessie
napsal(a):
Tak posílám naší výbavičku - čítá ještě několik postrojů, 3 košíky, kartáče ... atd.
Jinak taky máme obojek od MAGu a často jsme je dávali i jako dárky Hlavně ty se jménem jsou moc hezké
Nevím jak to bude vidět .. vlevo je Jessie, vpravo Andy
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
michalasin
napsal(a):
záleží jak si to napíšeš, já mám velikost 50-70 cm, jde to hodně.
Jj, takže to jde, tak to je super, protože potřebuju 32 - 54 cm.
sadzi saj
napsal(a):
Jj, takže to jde, tak to je super, protože potřebuju 32 - 54 cm.
jo je, bobin je taky štěně má 4 měsíce a vyjde mu to až ddo dospělosti má 30- 50 cm.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
michalasin
napsal(a):
jo je, bobin je taky štěně má 4 měsíce a vyjde mu to až ddo dospělosti má 30- 50 cm.
No mám fakt radost, že to nebudu muset kupovat na 2x, už jsem jim poslala objednávku, tak jsem na to zvědavá, ale píšou, že expedice nejdříve po 5 dnech, škoda
sadzi saj
napsal(a):
No mám fakt radost, že to nebudu muset kupovat na 2x, už jsem jim poslala objednávku, tak jsem na to zvědavá, ale píšou, že expedice nejdříve po 5 dnech, škoda
no to je pravda, nám to teď přišlo až po 10 dnech, ale fakt to stojí za to
. to je na toho prcka ? je krásný
pamatuju když to bylo takové a stačí pár měsíců a je to jak obr
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
michalasin
napsal(a):
no to je pravda, nám to teď přišlo až po 10 dnech, ale fakt to stojí za to
. to je na toho prcka ? je krásný
pamatuju když to bylo takové a stačí pár měsíců a je to jak obr
Fíha, fakt jo, no potěš pr..... Jenže jsem to pořád řešila, nastavení, délku apod. ještě jsme pořádně ani nevěděli, kdy si ji dovezeme, takže jsem to nějak dřív ani objednat nemohla, no, tak snad si u mě trochu pospíší, pač snad v pátek ji budeme mít doma
Jo jo, je to ten prcek.
Jé je, hezky špinavé štěndo