Pochlubte se výbavičkou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2008 21:25
michalasin

XXX.XXX.149.167

žačnu, už to tu mám v jiném tématu, obnovuji výbavu a tohle mi došlo od magu

14.8.2008 21:27
michalasin

XXX.XXX.149.167

michalasin napsal(a):

a na ty moje dlousrsťáky není hřebennů nikdy dost, máte taky takovou úchylku pro psí věci?

14.8.2008 21:30
michalasin

XXX.XXX.149.167

michalasin napsal(a):
a na ty moje dlousrsťáky není hřebennů nikdy dost, máte taky takovou úchylku pro psí věci?

a klukům sluší

sadzi saj

15.8.2008 08:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

michalasin napsal(a):
a klukům sluší

Na kolik to vyjde mají nějaké stránky? Dík

15.8.2008 08:56
michalasin

XXX.XXX.149.167

sadzi saj napsal(a):
Na kolik to vyjde mají nějaké stránky? Dík

http://www.volny.cz/magweb/, ty dva obojky a vodítko plus dobírka 526 kč a fakt to psovy sedí suprově.

sadzi saj

15.8.2008 09:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

michalasin napsal(a):
http://www.volny.cz/magweb/, ty dva obojky a vodítko plus dobírka 526 kč a fakt to psovy sedí suprově.

Dík, jdu na to juknout

sadzi saj

15.8.2008 09:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Dík, jdu na to juknout

Ahoj, koukla jsem na stránky, líbí se mi tento oranžový a udělají k němu i vodítko?? To jsem nikde ve stejné nenašla, ale písnu jim tam dotaz.

15.8.2008 09:43
michalasin

XXX.XXX.149.167

sadzi saj napsal(a):
Ahoj, koukla jsem na stránky, líbí se mi tento oranžový a udělají k němu i vodítko?? To jsem nikde ve stejné nenašla, ale písnu jim tam dotaz.

ani nemusíš psát dotaz, udělají, to oranžové s packama je našitý popruh zvlášť na obojku, já to tak mám taky . udělaj na sto pro když se zadíváš na moje foto, lze si toho všimnout. že z čeho mám udělané vodítko je našité na obojcích jako ozdoba. taky jsem váhala a packy budu objednévat příště, jsou taky supr.

15.8.2008 09:50
michalasin

XXX.XXX.149.167

michalasin napsal(a):
ani nemusíš psát dotaz, udělají, to oranžové s packama je našitý popruh zvlášť na obojku, já to tak mám taky . udělaj na sto pro když se zadíváš na moje foto, lze si toho všimnout. že z čeho mám udělané vodítko je našité na obojcích jako ozdoba. taky jsem váhala a packy budu objednévat příště, jsou taky supr.

snad to půjde vidět tady, jak je to našité, ale blbě se to zobrazuje

sadzi saj

15.8.2008 10:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

michalasin napsal(a):

Jj, je to vidět, díky

15.8.2008 11:27
emiel

XXX.XXX.238.16

michalasin napsal(a):

Juu, koukam, ze mas na bobika vetsi mnozstvi kartacu a hrebenu nez ja na ty nase chlupatice:)

15.8.2008 11:57
masoterianka

XXX.XXX.239.239

michalasin napsal(a):

Moc hezké ty ještěrky, opravdu. My máme oboječek od Magu se jménem (lepší foto nemám, celé jméno je Big Boy, ale není to vidět) a vodítko z hofera a jsme moc spokojeni. Opravdu udrží i to naše tele. Jinak používám i stahovací řetízek, s tím se snadněji pes usměrní. Druhý oboječek funguje jako pojistka.

15.8.2008 12:00
michalasin

XXX.XXX.149.167

emiel napsal(a):
Juu, koukam, ze mas na bobika vetsi mnozstvi kartacu a hrebenu nez ja na ty nase chlupatice:)

no jo , když to je tak , že jeden na nohy druhý na čumák a támhle to a ono a každý na něco jiného a fundland má tam taky svoje a když se to sešlo, tak jsem taky zírala jak puk

15.8.2008 12:01
michalasin

XXX.XXX.149.167

masoterianka napsal(a):
Moc hezké ty ještěrky, opravdu. My máme oboječek od Magu se jménem (lepší foto nemám, celé jméno je Big Boy, ale není to vidět) a vodítko z hofera a jsme moc spokojeni. Opravdu udrží i to naše tele. Jinak používám i stahovací řetízek, s tím se snadněji pes usměrní. Druhý oboječek funguje jako pojistka.

no na to jdu juknout, to jméno se mi tam líbí

15.8.2008 12:09
emiel

XXX.XXX.238.16

michalasin napsal(a):
no jo , když to je tak , že jeden na nohy druhý na čumák a támhle to a ono a každý na něco jiného a fundland má tam taky svoje a když se to sešlo, tak jsem taky zírala jak puk

My mame jeden stetinovy krartac, 7 let, 2 hrebeny, husty a ridky, 11 let (bohuzel 1 se zacal rozpadat, ulamuji se mu kovove zuby) a jeden novy hreben a ne a ne si na nej zvyknout do ruky... vse na 5 psu:)
Ale zase obojky a voditka jsme si nechali poslat az ze zamori (nejsetrnejsi k dlouhe srsti), takze v tom zase perlime.

15.8.2008 12:11
michalasin

XXX.XXX.149.167

emiel napsal(a):
My mame jeden stetinovy krartac, 7 let, 2 hrebeny, husty a ridky, 11 let (bohuzel 1 se zacal rozpadat, ulamuji se mu kovove zuby) a jeden novy hreben a ne a ne si na nej zvyknout do ruky... vse na 5 psu:)
Ale zase obojky a voditka jsme si nechali poslat az ze zamori (nejsetrnejsi k dlouhe srsti), takze v tom zase perlime.

ukaž prosím ty obojky sem na to zvědavá

15.8.2008 12:22
emiel

XXX.XXX.238.16

michalasin napsal(a):
ukaž prosím ty obojky sem na to zvědavá

http://www. whitepineoutfitters. com/catalog_ category.cfm? queries_index= index6&title_bar= Soft%20Web%20Collars &ProductCode=1

Cely odkaz bohuzel vlozit nejde ani s 15 mezerami,. tohle je celkove na typ obojku, mame jeden z nich. Driv jsem v kuse kolem obojku vycesavala zchuchvalcovatelou srst, co mame tyhle, je to opravdu lepsi. I kdyz chodi vetsinou ven bez obojku...

sadzi saj

18.8.2008 14:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

emiel napsal(a):
http://www. whitepineoutfitters. com/catalog_ category.cfm? queries_index= index6&title_bar= Soft%20Web%20Collars &ProductCode=1

Cely odkaz bohuzel vlozit nejde ani s 15 mezerami,. tohle je celkove na typ obojku, mame jeden z nich. Driv jsem v kuse kolem obojku vycesavala zchuchvalcovatelou srst, co mame tyhle, je to opravdu lepsi. I kdyz chodi vetsinou ven bez obojku...

Míšo prosím tě a nevíš, jak moc jsou ty obojky nastavovací?? Koukám, že tam je hodně direk, ale stejně, budu mít štěndo teprve

18.8.2008 19:27
michalasin

XXX.XXX.149.167

sadzi saj napsal(a):
Míšo prosím tě a nevíš, jak moc jsou ty obojky nastavovací?? Koukám, že tam je hodně direk, ale stejně, budu mít štěndo teprve

záleží jak si to napíšeš, já mám velikost 50-70 cm, jde to hodně.

18.8.2008 20:52
jessie

XXX.XXX.219.10

michalasin napsal(a):

Tak posílám naší výbavičku - čítá ještě několik postrojů, 3 košíky, kartáče ... atd.

18.8.2008 20:54
sabina

XXX.XXX.64.178

jessie napsal(a):
Tak posílám naší výbavičku - čítá ještě několik postrojů, 3 košíky, kartáče ... atd.

Myslím že na Báru prostě nikdo nemá

18.8.2008 20:56
jessie

XXX.XXX.219.10

jessie napsal(a):

Jinak taky máme obojek od MAGu a často jsme je dávali i jako dárky Hlavně ty se jménem jsou moc hezké

Nevím jak to bude vidět .. vlevo je Jessie, vpravo Andy

sadzi saj

19.8.2008 07:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

michalasin napsal(a):
záleží jak si to napíšeš, já mám velikost 50-70 cm, jde to hodně.

Jj, takže to jde, tak to je super, protože potřebuju 32 - 54 cm.

19.8.2008 08:35
michalasin

XXX.XXX.149.167

sadzi saj napsal(a):
Jj, takže to jde, tak to je super, protože potřebuju 32 - 54 cm.

jo je, bobin je taky štěně má 4 měsíce a vyjde mu to až ddo dospělosti má 30- 50 cm.

sadzi saj

19.8.2008 08:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

michalasin napsal(a):
jo je, bobin je taky štěně má 4 měsíce a vyjde mu to až ddo dospělosti má 30- 50 cm.

No mám fakt radost, že to nebudu muset kupovat na 2x, už jsem jim poslala objednávku, tak jsem na to zvědavá, ale píšou, že expedice nejdříve po 5 dnech, škoda

19.8.2008 08:54
michalasin

XXX.XXX.149.167

sadzi saj napsal(a):
No mám fakt radost, že to nebudu muset kupovat na 2x, už jsem jim poslala objednávku, tak jsem na to zvědavá, ale píšou, že expedice nejdříve po 5 dnech, škoda

no to je pravda, nám to teď přišlo až po 10 dnech, ale fakt to stojí za to. to je na toho prcka ? je krásný pamatuju když to bylo takové a stačí pár měsíců a je to jak obr

sadzi saj

19.8.2008 09:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

michalasin napsal(a):
no to je pravda, nám to teď přišlo až po 10 dnech, ale fakt to stojí za to. to je na toho prcka ? je krásný pamatuju když to bylo takové a stačí pár měsíců a je to jak obr

Fíha, fakt jo, no potěš pr..... Jenže jsem to pořád řešila, nastavení, délku apod. ještě jsme pořádně ani nevěděli, kdy si ji dovezeme, takže jsem to nějak dřív ani objednat nemohla, no, tak snad si u mě trochu pospíší, pač snad v pátek ji budeme mít doma

Jo jo, je to ten prcek.

Jé je, hezky špinavé štěndo

Přidejte reakci

Přidat smajlík