Nazdar lidi... Jak byste seřadili následující pastevecká plemena z hlediska oblíbenosti a dále z hlediska ceny jednoho kvalitního štěňěte s PP??? Tak jedem
Takže podle abecedy...
1 Anatolský pastevecký pes
2 Kavkazký pastevecký pes
3 Středoasijský pastevecký pes
4 Šarplaninský pastevecký pes
5 Tibetská doga
stepy83
napsal(a):
Nazdar lidi... Jak byste seřadili následující pastevecká plemena z hlediska oblíbenosti a dále z hlediska ceny jednoho kvalitního štěňěte s PP??? Tak jedem
Takže podle abecedy...
5 Tibetská doga
U mě jednoznačně vede Tibetská doga. My štěňátka prodáváme fenky za 18 tisíc a pejsky za 15 tisíc.Je to normální cena.
baiwen
napsal(a):
U mě jednoznačně vede Tibetská doga. My štěňátka prodáváme fenky za 18 tisíc a pejsky za 15 tisíc.Je to normální cena.
No já zas chovám Anatoláky... čekám zrovna první vrh... tak už se nemůžu dočkat... Jo Tibetský dogy jsou moc krásný... nejvíc se mi líbí takový ty jakoby modrý... S cenou souhlasím... 15-20 000 Kč.
stepy83
napsal(a):
No já zas chovám Anatoláky... čekám zrovna první vrh... tak už se nemůžu dočkat... Jo Tibetský dogy jsou moc krásný... nejvíc se mi líbí takový ty jakoby modrý... S cenou souhlasím... 15-20 000 Kč.
Me se taky moc líbí modrá s pálením.Snad se narodí modrá fenečka.Máme zamluvené štěňátko na zimu 2006/2007.Přikládám fotku maminky budoucího přírůstku.
stepy83
napsal(a):
Takže podle abecedy...
5 Tibetská doga
Myslím si, že nejoblíbenější je:
1. středoasiat
2. kavkazák
3. tibetská doga, anatolan a šarplaninec zhruba na stejné úrovni (možná ten šarplaninec - nejmenší zájem)
A ceny? Myslím, (ale nevím to určitě!) že u nás v ch.s. jsou ceny nejvyšší u tibetských dog, v těsném závěsu anatolan, následuje středoasiat a kavkazák na zhruba stejné úrovni a nejnižší cenu bych předpokládala u šarlpanince. Těžko se to ale určuje, protože opravdu záleží na mnoho faktorech: jaké renome má ch.s., jací jsou rodiče štěněte a jestli se jedná o krytí v ČR, jestli fena nebo pes, dokonce i jestli je zrovna o štěňata zájem...
vera.va

XXX.XXX.118.1
eva nohelova
napsal(a):
Myslím si, že nejoblíbenější je:
1. středoasiat
2. kavkazák
3. tibetská doga, anatolan a šarplaninec zhruba na stejné úrovni (možná ten šarplaninec - nejmenší zájem)
A ceny? Myslím, (ale nevím to určitě!) že u nás v ch.s. jsou ceny nejvyšší u tibetských dog, v těsném závěsu anatolan, následuje středoasiat a kavkazák na zhruba stejné úrovni a nejnižší cenu bych předpokládala u šarlpanince. Těžko se to ale určuje, protože opravdu záleží na mnoho faktorech: jaké renome má ch.s., jací jsou rodiče štěněte a jestli se jedná o krytí v ČR, jestli fena nebo pes, dokonce i jestli je zrovna o štěňata zájem...
Nemyslím si...
S čím souhlasím je, že cena TD se pohybuje nejvýše...
Cena kavkaze a šarplanince se pohybuje zhruba stejně...
Šarplanince mám a vyšel mně s PP (ChS Sharislands) na stejno, jako kamarádku kavkazan z CHS Lištička...
Je to spíš otázka krytí či prestiže dané chovky...
33janinka33
napsal(a):
My máme kavkazačku z chovatelské stanice Nart sano a cena se tenkrát pohybovala kolem 13tis. ale my jí měli za 10tis. slevili protože má bílou skvrnku na čumáku tudíž by se musela tetovat kvůli výstavám. Ale my jí máme stejně jen na zahradu takže nám oto nešlo
Fotka ?