Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2008 15:32
alma

XXX.XXX.143.78

Poštěstilo se mi potkat opravdové ACD ! Neuvěřitelní psi !

2.9.2008 15:32
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):

2.9.2008 19:32
helvan1

XXX.XXX.202.25

alma napsal(a):

Tak to gratuluju, právě si měla tu čest poznat největší "andílky" pod sluncem Co jim říkaš?

2.9.2008 20:27
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Tak to gratuluju, právě si měla tu čest poznat největší "andílky" pod sluncem Co jim říkaš?

Almo, prosím, co je to za australáčky... jsou mi totiž povědomý a nemůžu je nikam zařadit.
Jinak souhlasím s Helvan, gratuluji k poznání "andílků"

3.9.2008 08:23
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Almo, prosím, co je to za australáčky... jsou mi totiž povědomý a nemůžu je nikam zařadit.
Jinak souhlasím s Helvan, gratuluji k poznání "andílků"

Jani, mohla by jsi mi prosím taky přeposlat odkaz na prodej údajného brášky Tokyška?
Heli, super fotečky z dovolené. Už se těším na další a na povídání Co se Ferlina týče, je mi to líto, ale dalo se to čekat už podle toho co jsem viděla loni na srazu. Snad se pro něj najde zkušený páneček (bude potřebovat pevnou ruku).
Holky, já se už tak těším na srazík!!!!! Jsem zvědavá, kolik australáčků přijede....
Jinak jak pokračuje výcvik a stopy? (dotaz hlavně na Míšu a Buzzy) Tokra mi dělá strašnou radost hlavně na těch stopách. Čuchá jak drak, prostě paráda. Už pochopil princip a vyzbírává všechna masíčka, je to paráda. Ale s poslušností to jde teď z kopce. Jde do puberty a začíná lajdačit. Takže to bude u mě chtít trošku víc trpělivosti.....
Almo zdravíme tě tady. Přidávám se k holkám s dotazem, co je to za pesíky?

3.9.2008 09:21
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Jani, mohla by jsi mi prosím taky přeposlat odkaz na prodej údajného brášky Tokyška?
Heli, super fotečky z dovolené. Už se těším na další a na povídání Co se Ferlina týče, je mi to líto, ale dalo se to čekat už podle toho co jsem viděla loni na srazu. Snad se pro něj najde zkušený páneček (bude potřebovat pevnou ruku).
Holky, já se už tak těším na srazík!!!!! Jsem zvědavá, kolik australáčků přijede....
Jinak jak pokračuje výcvik a stopy? (dotaz hlavně na Míšu a Buzzy) Tokra mi dělá strašnou radost hlavně na těch stopách. Čuchá jak drak, prostě paráda. Už pochopil princip a vyzbírává všechna masíčka, je to paráda. Ale s poslušností to jde teď z kopce. Jde do puberty a začíná lajdačit. Takže to bude u mě chtít trošku víc trpělivosti.....
Almo zdravíme tě tady. Přidávám se k holkám s dotazem, co je to za pesíky?

Soni,právě jsem domluvila s Helenou a není to bráška Tokyška.... sice podobně vypadá, ale není... tak mám radost a hodně jsem si oddychla

O srazíku ani nemluv... Martinovi opět překopali práci a tak vůbec netuším, jestli bude mít volno a pojedeme nebo ne Prý se všechno včas dozvíme... tak mi holt nezbývá než čekat ( a že bych byla nějak moc trpělivý čekatel, to teda říct nemůžu)

3.9.2008 09:56
alma

XXX.XXX.143.78

ztracenka napsal(a):
Soni,právě jsem domluvila s Helenou a není to bráška Tokyška.... sice podobně vypadá, ale není... tak mám radost a hodně jsem si oddychla

O srazíku ani nemluv... Martinovi opět překopali práci a tak vůbec netuším, jestli bude mít volno a pojedeme nebo ne Prý se všechno včas dozvíme... tak mi holt nezbývá než čekat ( a že bych byla nějak moc trpělivý čekatel, to teda říct nemůžu)

Na obrázcích jsou: pes Multišampion Cowcockycattles Moki

Feny: International Champion Cinderella Bullit Star, multišampionka Daisy Blue Sky Cinderella`s Ranch a Flag Is Up Cinderella's Ranch

A na tomto obrázku je ještě pes, intešampion, Multichampion Aboriginal Cinderella's Ranch

3.9.2008 10:24
ztracenka

XXX.XXX.219.118

alma napsal(a):

Feny: International Champion Cinderella Bullit Star, multišampionka Daisy Blue Sky Cinderella`s Ranch a Flag Is Up Cinderella's Ranch

A na tomto obrázku je ještě pes, intešampion, Multichampion Aboriginal Cinderella's Ranch

Děkuji moc ... jsem si říkala, že psa znám a vida, když jsi napsala jméno, hned jsem si vzpomněla

3.9.2008 10:25
helvan1

XXX.XXX.121.237

ztracenka napsal(a):

Taky už se těšíme na srazík!!

Jani, okamžitě Martina usměrni, to přece nejde, abyste nepřijeli

To je dobře, že to není od Heleny pejsek.

3.9.2008 11:18
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Taky už se těšíme na srazík!!

Jani, okamžitě Martina usměrni, to přece nejde, abyste nepřijeli

To je dobře, že to není od Heleny pejsek.

Já se z tý jeho práce jednou zblázním.... oni jim to mění á dva měsíce a když chce dovču, tak jí ani nedostane .... fakt netuším, co bude a to potřebuju, aby byl v říjnu v chatě neb nám budou kácet dub těsně u chaty, tak jako kontrola a taky aby hned dřevo pořezal než ho někdo ukradne

3.9.2008 15:46
helvan1

XXX.XXX.121.237

ztracenka napsal(a):
Já se z tý jeho práce jednou zblázním.... oni jim to mění á dva měsíce a když chce dovču, tak jí ani nedostane .... fakt netuším, co bude a to potřebuju, aby byl v říjnu v chatě neb nám budou kácet dub těsně u chaty, tak jako kontrola a taky aby hned dřevo pořezal než ho někdo ukradne

Tak pokud se chcete podívat na pár foteček Australáčka na horách, tady je odkaz. Já nevím jak to děláme, ale všude je zase jenom pes. Povídání snad zítra.

http://diaz.ra jce.idnes.cz/dov olena_Rakousko_pro_web/

3.9.2008 16:29
sonja

XXX.XXX.98.152

helvan1 napsal(a):
Tak pokud se chcete podívat na pár foteček Australáčka na horách, tady je odkaz. Já nevím jak to děláme, ale všude je zase jenom pes. Povídání snad zítra.

http://diaz.ra jce.idnes.cz/dov olena_Rakousko_pro_web/

Heli, nezklamali jste. Opět suprové fotečky Fakt krása

3.9.2008 18:17
helvan1

XXX.XXX.202.25

sonja napsal(a):
Heli, nezklamali jste. Opět suprové fotečky Fakt krása

no trochu kýče, ale ty hory jsou prostě takové. Ještě, že jsem tam občas na fotce já, abych tu krásu trochu dorovnala
Páníček toho nacvakal asi tak 10x tolik a tak jsem mu je trochu promazala. On to ještě neví Myslím, že Jana ví o čem mluvím, viď Jani?

4.9.2008 09:31
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
no trochu kýče, ale ty hory jsou prostě takové. Ještě, že jsem tam občas na fotce já, abych tu krásu trochu dorovnala
Páníček toho nacvakal asi tak 10x tolik a tak jsem mu je trochu promazala. On to ještě neví Myslím, že Jana ví o čem mluvím, viď Jani?

Helčo, fotky jsou nádherné... některá je opravdu jak kýč , ale to vůbec nevadí... moc hezky se na ně kouká
O množství fotek mi povídej... stáhne se jich 1000 a na net jde pár, zbytek zatím nechávám v počítači a čekám, jak je bude Martin stahovat do spešl souboru někam mimo ( zatím se nic takového samozřejmě neděje ) , když to vykřikuje už od doby nového foťáku

8.9.2008 11:29
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

Nazdárek!

Musím se pochlubit že Jessinka v sobotu složila další zkoušku poslušnosti - ZZO.
A pravděpodobně dnes budeme krýt

8.9.2008 12:52
helvan1

XXX.XXX.121.237

oddorrinky napsal(a):
Nazdárek!

Musím se pochlubit že Jessinka v sobotu složila další zkoušku poslušnosti - ZZO.

Míšo, velké gratulace posíláme Jessince a už se těšíme na štěňátka

9.9.2008 12:48
adrian

XXX.XXX.224.127

oddorrinky napsal(a):
Nazdárek!

Taky gratuluju. Jak to dopadlo s krytím? Budou štěňátka? Přeju, aby byla po mamince

10.9.2008 19:04
ztracenka

XXX.XXX.219.118

adrian napsal(a):
Taky gratuluju. Jak to dopadlo s krytím? Budou štěňátka? Přeju, aby byla po mamince

Míšo, gratulujeme

Helčo, právě jsem zjistila, že nejedete na víkendovku ...a já se těšila, že si Brut zazávodí s Diázkem ... jedete alespoň do Kralup v říjnu?

Jinak koukněte na stránky, kde jsou nějaké nové fotky fotky z plavání. Aluška je pěkné číslo, krade ostatním klacky a klidně by se nechala kvůli tomu utopit.

10.9.2008 19:06
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Míšo, gratulujeme

Helčo, právě jsem zjistila, že nejedete na víkendovku ...a já se těšila, že si Brut zazávodí s Diázkem ... jedete alespoň do Kralup v říjnu?

Jinak koukněte na stránky, kde jsou nějaké nové fotky fotky z plavání. Aluška je pěkné číslo, krade ostatním klacky a klidně by se nechala kvůli tomu utopit.

Hmmmm, tak se mi někde ztratily fotky, tak to zkusím ještě jednou

10.9.2008 19:09
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Hmmmm, tak se mi někde ztratily fotky, tak to zkusím ještě jednou

Tady je vidět, jak to při "boji" o klacek vypadá

11.9.2008 12:49
helvan1

XXX.XXX.121.237

ztracenka napsal(a):
Míšo, gratulujeme

Ahoj Jani, víkendovku jsem zrušila, protože mi tam bohužel vlezla služebka a ten říjen taky nevypadá, protože v ten termín máme flyballové závody v Č. Budějovicích. Doufám, že bude ještě něco v listopadu. Jen mimochodem, kdybyste měli zájem, tak tuto sobotu je Mistrovství ČR ve flyballu opět v Mladé Boleslavi na výstavišti. Kdyby si měla Jani třeba chuť, tak vás tam rádi uvidíme

11.9.2008 13:14
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Ahoj Jani, víkendovku jsem zrušila, protože mi tam bohužel vlezla služebka a ten říjen taky nevypadá, protože v ten termín máme flyballové závody v Č. Budějovicích. Doufám, že bude ještě něco v listopadu. Jen mimochodem, kdybyste měli zájem, tak tuto sobotu je Mistrovství ČR ve flyballu opět v Mladé Boleslavi na výstavišti. Kdyby si měla Jani třeba chuť, tak vás tam rádi uvidíme

Škoda, že tu není brečící smajlík.... fakt jsem se těšila a do Kralup už jsme přihlášení. Hmmm....
Což o to, chuť bych měla, ale opět máte závody, když je Martin v práci a já nemám odvoz ...ach jo, to je snad zákon schválnosti. Ale zřejmě se na vás přijdeme podívat na trénink... teď tam začala chodit Arwen, tak by jsme se jednou svezly s nima (teda jen já a Aluška ... z Bruta bych po cestě zešedivěla a tam taky)

11.9.2008 16:43
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
Škoda, že tu není brečící smajlík.... fakt jsem se těšila a do Kralup už jsme přihlášení. Hmmm....
Což o to, chuť bych měla, ale opět máte závody, když je Martin v práci a já nemám odvoz ...ach jo, to je snad zákon schválnosti. Ale zřejmě se na vás přijdeme podívat na trénink... teď tam začala chodit Arwen, tak by jsme se jednou svezly s nima (teda jen já a Aluška ... z Bruta bych po cestě zešedivěla a tam taky)

je to škoda a fakt zákon schválnosti Taky mě to štve A co ten sraz ACD?? Ten zvládáte nebo ne?
Družstva mají trénink jindy než začouni, takže bychom se asi nesetkali.
Je to hrůza, tak málo času na všechno, co? Kdyby tak člověk nemusel chodit do práce...

11.9.2008 17:38
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
je to škoda a fakt zákon schválnosti Taky mě to štve A co ten sraz ACD?? Ten zvládáte nebo ne?
Družstva mají trénink jindy než začouni, takže bychom se asi nesetkali.
Je to hrůza, tak málo času na všechno, co? Kdyby tak člověk nemusel chodit do práce...

O srazu mi ani nemluv... fakt netuším. Martin zase dělá podle nějakého nového systému, který nechápu ještě víc než ten předchozí, takže nejsem schopná odpočítat a odhadnout vůbec nic.
Jak máte tréninky vy? Já myslela že v pondělí večer.....
Já mám sice času dost- relativně - ale bez řidiče je mi k ničemu

12.9.2008 09:18
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
O srazu mi ani nemluv... fakt netuším. Martin zase dělá podle nějakého nového systému, který nechápu ještě víc než ten předchozí, takže nejsem schopná odpočítat a odhadnout vůbec nic.
Jak máte tréninky vy? Já myslela že v pondělí večer.....
Já mám sice času dost- relativně - ale bez řidiče je mi k ničemu

Družstva mají teď tréninky ve čtvrtek a začouni v pondělí... Včera jsem si vyvrkla kotník na tréninku a zítra máme závody. Tak držte palce ať to dobře dopadne. Ono se neříká nadarmo, jaký pán takový pes. No nevidíte tam podobnost s Diázkem? Když se blíží závod, tak vždy přijde nějaká pohroma Takže teď nekulhá Diaz, ale panička

12.9.2008 11:00
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Družstva mají teď tréninky ve čtvrtek a začouni v pondělí... Včera jsem si vyvrkla kotník na tréninku a zítra máme závody. Tak držte palce ať to dobře dopadne. Ono se neříká nadarmo, jaký pán takový pes. No nevidíte tam podobnost s Diázkem? Když se blíží závod, tak vždy přijde nějaká pohroma Takže teď nekulhá Diaz, ale panička

Jj, podobnost čistě náhodná ...... palce určitě budeme držet
Ahah, tak to snad ani v pondělí nepojedeme...stejně jim bylo řečeno, že se do družstev nedostanou, protože jsou plný...takže budou jen trénovat a trénovat

13.9.2008 20:01
buzzy

XXX.XXX.209.191

ztracenka napsal(a):
Jj, podobnost čistě náhodná ...... palce určitě budeme držet
Ahah, tak to snad ani v pondělí nepojedeme...stejně jim bylo řečeno, že se do družstev nedostanou, protože jsou plný...takže budou jen trénovat a trénovat

Ahojky,ozývám se po delší době. U nás nic novýho,akorát jsem začla chodit zase do práce(byla jsem na MD) takže trochu nestíhám...Na stopu se dostanu tak jednou týdně ale nám konečně posekali louky kolem baráku tak to bude lepší. Na poslušnosti začínáme s odkládačkama za chůze a tak,prostě jedu podle IPO a podle toho vypadá náš trénink. Na obranách příště zkusíme poprvé klín tak jsem zvědavá,dnes jsme dělali náskoky na kůži a chodí do toho jak magor- nepřemejšlí a prostě letí... a bud se strefí a nebo ne Je holt ještě maličká. Chodí se mnou každý den do práce- dělám na grábštejně(vet.základna ačr) a tam je happy,naučila se krásně skákat do náruče a když jí někdo drbe uplně člověka obejma předníma nožkama kolem krku ludřička

13.9.2008 20:01
buzzy

XXX.XXX.209.191

buzzy napsal(a):
Ahojky,ozývám se po delší době. U nás nic novýho,akorát jsem začla chodit zase do práce(byla jsem na MD) takže trochu nestíhám...Na stopu se dostanu tak jednou týdně ale nám konečně posekali louky kolem baráku tak to bude lepší. Na poslušnosti začínáme s odkládačkama za chůze a tak,prostě jedu podle IPO a podle toho vypadá náš trénink. Na obranách příště zkusíme poprvé klín tak jsem zvědavá,dnes jsme dělali náskoky na kůži a chodí do toho jak magor- nepřemejšlí a prostě letí... a bud se strefí a nebo ne Je holt ještě maličká. Chodí se mnou každý den do práce- dělám na grábštejně(vet.základna ačr) a tam je happy,naučila se krásně skákat do náruče a když jí někdo drbe uplně člověka obejma předníma nožkama kolem krku ludřička

ještě jedna

14.9.2008 08:38
helvan1

XXX.XXX.202.25

buzzy napsal(a):
ještě jedna

Taky jsem si říkala, že se musím obout do obran, takže tuto zimu budeme pracovat na obranách.

Jinak se vám musíme pochlubit. Včera proběhlo Mistrovství české republiky ve flyballu a naše družstvo skončilo první v naší divizi bez jediné prohry Diázek začíná být docela slušná jistota ve družstvu (až na ty střídačky, ty furt nějak nemáme dořešené...) Je to pašák a musím mu za odměnu koupit nějakýho pořádnýho buřta

14.9.2008 09:00
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Taky jsem si říkala, že se musím obout do obran, takže tuto zimu budeme pracovat na obranách.

Jinak se vám musíme pochlubit. Včera proběhlo Mistrovství české republiky ve flyballu a naše družstvo skončilo první v naší divizi bez jediné prohry Diázek začíná být docela slušná jistota ve družstvu (až na ty střídačky, ty furt nějak nemáme dořešené...) Je to pašák a musím mu za odměnu koupit nějakýho pořádnýho buřta

Helčo, moc gratulujeme ...... Diázek je šikulka, buřta si určitě zaslouží ,ty střídačky určitě doladíte

16.9.2008 08:55
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

Ahoj holky!

Konečně mám po 14 dnech net

Evo Buzzy je moc šikovná a ty obrany a bezhlavé skoky znám víc než dobře :-) naštěstí teď máme už stálého figuranta takže pravidelně koušem, stopy jsem teď flákala kvůli maliňačce ta má přednost a poslušnost taky moc necvičíme

Helčo Diázek je šikulka, posíláme pohlazení!!!

A Jessinka je úspěšně nakrytá!!! minulou středu a pátek, takže kolem 10.listopadu očekáváme miminka!!!

16.9.2008 10:45
helvan1

XXX.XXX.121.237

oddorrinky napsal(a):
Ahoj holky!

Evo Buzzy je moc šikovná a ty obrany a bezhlavé skoky znám víc než dobře :-) naštěstí teď máme už stálého figuranta takže pravidelně koušem, stopy jsem teď flákala kvůli maliňačce ta má přednost a poslušnost taky moc necvičíme

A Jessinka je úspěšně nakrytá!!! minulou středu a pátek, takže kolem 10.listopadu očekáváme miminka!!!

jůůůů, na miminka už se moc těšíme

16.9.2008 19:46
buzzy

XXX.XXX.209.191

oddorrinky napsal(a):
Ahoj holky!

Tak to je super že se krytí povedlo, jsem zvědavá jaké vylezou barvičky! Já to ted taky docela flákám,není moc času ale tak do zkoušek času dosti Je hrozný jaká je venku zima!

17.9.2008 12:03
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

buzzy napsal(a):
Tak to je super že se krytí povedlo, jsem zvědavá jaké vylezou barvičky! Já to ted taky docela flákám,není moc času ale tak do zkoušek času dosti Je hrozný jaká je venku zima!

Na barvičky jsem taky zvědavá :-) Hlavně aby byly standartní

Včera jsem s Austy poprvé kousala na klín a paráda, stokrát lepší než na kůži, byla to pro ni obrovská kořist. S kůží udělá půl kolečka a už ji vyplivne, klín si nosila staršně dlouho, u kotce ho ještě držela až jsem ji musela vyvěsit. Ale opravdu ho drží - po pěti kolečkách ji ho figurant zkusil vzít a držela pořád naplno a pevně, ani o milimetr nepovolila v zákusu. prostě paráda jsem nadšená Takže na klín plnej, pevnej a hlavně klidnej zákus, nepřekousne a co je hlavní je strašně spokojená

Tak jsem zvědavá jak se bude líbit Buzzyně, pak napiš

17.9.2008 13:07
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
Na barvičky jsem taky zvědavá :-) Hlavně aby byly standartní

Včera jsem s Austy poprvé kousala na klín a paráda, stokrát lepší než na kůži, byla to pro ni obrovská kořist. S kůží udělá půl kolečka a už ji vyplivne, klín si nosila staršně dlouho, u kotce ho ještě držela až jsem ji musela vyvěsit. Ale opravdu ho drží - po pěti kolečkách ji ho figurant zkusil vzít a držela pořád naplno a pevně, ani o milimetr nepovolila v zákusu. prostě paráda jsem nadšená Takže na klín plnej, pevnej a hlavně klidnej zákus, nepřekousne a co je hlavní je strašně spokojená

Tak jsem zvědavá jak se bude líbit Buzzyně, pak napiš

Míšo, Tokra kouše na klín tak tři týdny a jak píšeš ty - paráda, daleko lepší než na kůži. Nádherné plné zákusy, drží pevně a s figurantem krásně bojuje. Taky jsem moc spokojená

17.9.2008 20:41
buzzy

XXX.XXX.209.191

sonja napsal(a):
Míšo, Tokra kouše na klín tak tři týdny a jak píšeš ty - paráda, daleko lepší než na kůži. Nádherné plné zákusy, drží pevně a s figurantem krásně bojuje. Taky jsem moc spokojená

Teeda holky vy jste mě navnadili!! Tak snad to bude u nás taky ok přeci jen buzzynce je teprve půl roku jenže s kůži dělá hrozně kraviny...jak do toho chodí tak si vždy kůži nahrne naštorc do tlamy a pak kouše jen na půl huby páč se jí to nevejde to tlamy,takže si myslíme že klín bude lepší.Akorát teda nevím jak sním bude běhat..se o něj asi přerazí protože je hrozně maličká...stále měříme jen 41cm... ach jo..asi fakt budu mít miniacd

17.9.2008 20:45
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

buzzy napsal(a):
Teeda holky vy jste mě navnadili!! Tak snad to bude u nás taky ok přeci jen buzzynce je teprve půl roku jenže s kůži dělá hrozně kraviny...jak do toho chodí tak si vždy kůži nahrne naštorc do tlamy a pak kouše jen na půl huby páč se jí to nevejde to tlamy,takže si myslíme že klín bude lepší.Akorát teda nevím jak sním bude běhat..se o něj asi přerazí protože je hrozně maličká...stále měříme jen 41cm... ach jo..asi fakt budu mít miniacd

ahoj! No jsem moc zvědavá jak vám to půjde

Soňo asi to bude něco v těch australácích že jim to tak jde s větší kořistí

A přeju Buzzyně ať vyroste! Austy se teď taky ještě trochu vytáhla, tipuju tak 45cm, neměřila jsem tak nevím, ale už v půl roce byla stejná jako Jessi - asi těch 43cm. Teďka spíše mohutní a dělá se jí hlava, doufám že bude aspoň dvojnásobná

Stejně si jednou pořídím nějaké pořádné hovádko s hlavou jak kýbl, něco takového jako je tatínek Buzzyny

17.9.2008 20:49
buzzy

XXX.XXX.209.191

oddorrinky napsal(a):
ahoj! No jsem moc zvědavá jak vám to půjde

Soňo asi to bude něco v těch australácích že jim to tak jde s větší kořistí

A přeju Buzzyně ať vyroste! Austy se teď taky ještě trochu vytáhla, tipuju tak 45cm, neměřila jsem tak nevím, ale už v půl roce byla stejná jako Jessi - asi těch 43cm. Teďka spíše mohutní a dělá se jí hlava, doufám že bude aspoň dvojnásobná

Stejně si jednou pořídím nějaké pořádné hovádko s hlavou jak kýbl, něco takového jako je tatínek Buzzyny

No buzzynka už kbelíček trochu má je to takový prásátko moje- širší než větší a to není tlustá Joo jak já si přeji aby trochu vyrostla...kvůli kousání nějak si nedokáži představit jak běhá s rukávem rukáv je větší než ona Včera jsem jí važila a má 12,5kg bobánek můj maličký

18.9.2008 08:33
sonja

XXX.XXX.146.157

buzzy napsal(a):
No buzzynka už kbelíček trochu má je to takový prásátko moje- širší než větší a to není tlustá Joo jak já si přeji aby trochu vyrostla...kvůli kousání nějak si nedokáži představit jak běhá s rukávem rukáv je větší než ona Včera jsem jí važila a má 12,5kg bobánek můj maličký

Jo Evi tak běhání s rukávem bude problém Když byl Gwyn maličký a začal mi kousat na klín, vždy do uší stčil packy a udělal v běhu pár kotoulů. A když poprvé kousal na rukáv, tak ho skoro ani neunesl. Teď je to už celkem v pohodě, ale stejně ho raději hned zalehne, než by se s ním někam tahal
Jo tak to my doma hovátko mít budeme. Tokra už Gwyna přerostl. Sice tak o cenťák, ale už jsme na horní hranici a v deseti a půl měsících váží tak 23kg. Je to pěkněj macek. Hlava mu začíná pěkně dorůstat, tak jsem zvědavá jak bude nakonec vypadat. Ale je to teda děsnej mazlik (zrovna před chvilkou mi slezl z klína zlatičko moje)

18.9.2008 12:20
adrian

XXX.XXX.224.127

sonja napsal(a):
Jo Evi tak běhání s rukávem bude problém Když byl Gwyn maličký a začal mi kousat na klín, vždy do uší stčil packy a udělal v běhu pár kotoulů. A když poprvé kousal na rukáv, tak ho skoro ani neunesl. Teď je to už celkem v pohodě, ale stejně ho raději hned zalehne, než by se s ním někam tahal
Jo tak to my doma hovátko mít budeme. Tokra už Gwyna přerostl. Sice tak o cenťák, ale už jsme na horní hranici a v deseti a půl měsících váží tak 23kg. Je to pěkněj macek. Hlava mu začíná pěkně dorůstat, tak jsem zvědavá jak bude nakonec vypadat. Ale je to teda děsnej mazlik (zrovna před chvilkou mi slezl z klína zlatičko moje)

Jé, jak si to tady čtu, tak se uklidňuju. Pořád mi každý druhý říká, co že to nemám za pitbulla, Kačka má taky hlavu pořádnou, zvlášť když se chechtá a roztáhně škraně Ale je u toho strááášně roztomilá

18.9.2008 12:53
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

adrian napsal(a):
Jé, jak si to tady čtu, tak se uklidňuju. Pořád mi každý druhý říká, co že to nemám za pitbulla, Kačka má taky hlavu pořádnou, zvlášť když se chechtá a roztáhně škraně Ale je u toho strááášně roztomilá

počkejte jak stáhnu pár fotek z foťáku, to Vám teprv ukážu pořádnou hlavu taková tady v česku asi není je to pejsan z Austrálie

18.9.2008 13:00
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

pár nových agility foto

18.9.2008 13:01
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pár nových agility foto

18.9.2008 13:03
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

slalom nás moc nebaví

18.9.2008 13:03
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
slalom nás moc nebaví

18.9.2008 13:04
sonja

XXX.XXX.146.157

oddorrinky napsal(a):
počkejte jak stáhnu pár fotek z foťáku, to Vám teprv ukážu pořádnou hlavu taková tady v česku asi není je to pejsan z Austrálie

Míšo a kde jsi k pesanovi přišla, že ho máš ve foťáku?
Jinak fotečky z agi super. Jde vidět, že vám to jde

18.9.2008 13:06
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

Příští sobotu je mistrovství republiky ACD v agility, tak se jedeme podívat i závodit - závodit zatím jen s maliňačkou, tak uvidíme Jde jí to hezky, jen by jsme potřebovaly více trénovat, ale času málo :-)

19.9.2008 08:58
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

trochu neaustralské - hříbátko

19.9.2008 09:09
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

a novej čivavák Ori

19.9.2008 09:54

oddorrinky napsal(a):
a novej čivavák Ori

australák, který šéfuje....

19.9.2008 09:55

oddorrinky napsal(a):

Míšo, krásné hříbátko. Doufám, že občas přihodíš aktuální fotku.

19.9.2008 17:27
helvan1

XXX.XXX.202.25

kaskada napsal(a):
Míšo, krásné hříbátko. Doufám, že občas přihodíš aktuální fotku.

Čus, jen pro info CCC vyhlásilo coursingové tréninkové a licenční běhy na 4.10. v Kralupech...

20.9.2008 14:54
marketas

XXX.XXX.218.48

helvan1 napsal(a):
Čus, jen pro info CCC vyhlásilo coursingové tréninkové a licenční běhy na 4.10. v Kralupech...

tak chodime na cvičák no ale je to tvrdá palice a čelem vzad a v levo nám dělá problem.
taky to vypadá že budeme mít problémy se psi i fenami, cvičitelky uvažují cím to bude a myslí, že si mě asi hlídá, že je moc závislý vždy když sedíme a přiblíží se pes třeba i štěně tak se snaží startovat, při cvičení je neregistriuje, ani se nestane žeby v odložení šel za nějakým psem, a navíc jsme teď byli na 3 denní dovolené s rodinou a tam bylo celkem 5 psů naši dva a 3 feny, ty se našich divochů ale bály takže jsem většinou držela psy u sebe. Ale žádný konflikt nevznikl, akprát byl už třetí den protivný ono 50 lidí a australák asi moc dohromady v jedné místnosti nejde.
přikládám fotky z léta kdy jsme psům koupili menoun a nechali je s ním potrápit

nakonec se do něj dostali

20.9.2008 14:56
marketas

XXX.XXX.218.48

marketas napsal(a):
tak chodime na cvičák no ale je to tvrdá palice a čelem vzad a v levo nám dělá problem.
taky to vypadá že budeme mít problémy se psi i fenami, cvičitelky uvažují cím to bude a myslí, že si mě asi hlídá, že je moc závislý vždy když sedíme a přiblíží se pes třeba i štěně tak se snaží startovat, při cvičení je neregistriuje, ani se nestane žeby v odložení šel za nějakým psem, a navíc jsme teď byli na 3 denní dovolené s rodinou a tam bylo celkem 5 psů naši dva a 3 feny, ty se našich divochů ale bály takže jsem většinou držela psy u sebe. Ale žádný konflikt nevznikl, akprát byl už třetí den protivný ono 50 lidí a australák asi moc dohromady v jedné místnosti nejde.
přikládám fotky z léta kdy jsme psům koupili menoun a nechali je s ním potrápit

nakonec se do něj dostali

už to bude

20.9.2008 14:57
marketas

XXX.XXX.218.48

marketas napsal(a):
už to bude

nakonec jsme jim ho rozřízli aby jim nebylo zle z té slupky

20.9.2008 15:24
marketas

XXX.XXX.218.48

marketas napsal(a):
nakonec jsme jim ho rozřízli aby jim nebylo zle z té slupky

ještě jsem se chtěla zeptat, odkud je ta ženská co od ní máte jessi, co týrá ty pejsky, aby, kdybychom naní narazili si dáme pozor.

Jak jsme jeli na tu rodinnou akci do kletné - suchdol nad odrou jsme ve fulneku potkali nějakou paní velmi se ji amigo libil, že má fenu a chtěla kontak, který jsme ji nedali bo nebyl čas. Ono nás taklhe hodně lidí chválí, že je to strašně pěkný pejsek, popravdě jsem se nesetkala s nikým, komu by se nějak nelíbil, naopak lidé nás staví a ptají se co je to za rasu a že je pěkný.

Tak abychom byli příště obezřetní, že má někdo kontakt na nás neznamená, že z toho budou štěňata, (ale nechci taky dávat kontakt všem, kterým se amigo líbí, radši bych to řešila přez net a na výstavách) určitě budeme fenu vybírat opatrně a tak aby byla štěňata kvalitní a hlavně zdravá. To je ale ještě spousta času, prvni se musí Amigo uklidnit je teď nehorázný puberťák pak uchovnění výstavy atd. snad se nám to jednou povede.

Na ten sraz australáku letost nepojedem snad nám to vyjde příště.

21.9.2008 19:25
kaskada

XXX.XXX.208.82

marketas napsal(a):
ještě jsem se chtěla zeptat, odkud je ta ženská co od ní máte jessi, co týrá ty pejsky, aby, kdybychom naní narazili si dáme pozor.

Jak jsme jeli na tu rodinnou akci do kletné - suchdol nad odrou jsme ve fulneku potkali nějakou paní velmi se ji amigo libil, že má fenu a chtěla kontak, který jsme ji nedali bo nebyl čas. Ono nás taklhe hodně lidí chválí, že je to strašně pěkný pejsek, popravdě jsem se nesetkala s nikým, komu by se nějak nelíbil, naopak lidé nás staví a ptají se co je to za rasu a že je pěkný.

Tak abychom byli příště obezřetní, že má někdo kontakt na nás neznamená, že z toho budou štěňata, (ale nechci taky dávat kontakt všem, kterým se amigo líbí, radši bych to řešila přez net a na výstavách) určitě budeme fenu vybírat opatrně a tak aby byla štěňata kvalitní a hlavně zdravá. To je ale ještě spousta času, prvni se musí Amigo uklidnit je teď nehorázný puberťák pak uchovnění výstavy atd. snad se nám to jednou povede.

Na ten sraz australáku letost nepojedem snad nám to vyjde příště.

Markétko, můžu se zeptat od koho je Amigo?
Určitě to tady dřív zaznělo, ale holt nestíhám chodit na fórum pravidelně.

22.9.2008 15:48
ztracenka

XXX.XXX.219.118

kaskada napsal(a):

Včera jsme se vrátili z coursingové víkendovky. Až na dost studené a deštivé počasí byla skvělá ( naštěstí je v chatkách přímotop, jinak by jsme asi zmrzli). Brut s Alu si vyzkoušeli obrany na kůžičku formou hry a naprosto super.
Závody se běhaly v jemném mrholení, které přecházelo v děšť a zase zpět.

22.9.2008 19:44
kaskada

XXX.XXX.208.82

oddorrinky napsal(a):

Dovolím si také jednu neaustralskou fotku z minipasení ( miniovčáci - šiperky pasou miniovečky - quessantské ovečky )

23.9.2008 11:42
sonja

XXX.XXX.98.152

kaskada napsal(a):

Kaskado, Amigo by měl být Adelong od Dorrinky

23.9.2008 11:48
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Včera jsme se vrátili z coursingové víkendovky. Až na dost studené a deštivé počasí byla skvělá ( naštěstí je v chatkách přímotop, jinak by jsme asi zmrzli). Brut s Alu si vyzkoušeli obrany na kůžičku formou hry a naprosto super.
Závody se běhaly v jemném mrholení, které přecházelo v děšť a zase zpět.

Ahoj Jani, to je fajn, že jste si užili pěkný víkend? Škoda že jsme nemohli jet taky. Ale bylo toho všeho v poslední době nějak moc a do zimy by jsme se rádi stěhovali do baráčku..... Tento týden omítáme a pak už jen topení a můžou se dělat podlahy....no snad to vše stihneme.
Těším se na fotečky a povídání. Tak dej pak vědět až bude něco sepsané, abych si aspoň pěkně početla

23.9.2008 16:18
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Kaskado, Amigo by měl být Adelong od Dorrinky

Tak článeček už je na stránkách a fotky jsou zde:
http://brut.rajce.idnes.cz/ Vikendovka_v_Jesenikach_a_ Mistrovstvi_Slezska_v_coursingu_ 19.-21.9.2008/
samozřejmě bez mezer ( nebo jsou´na stránkách v Menu ve fotogalerii).
Aluška tam má jen pár fotek z obran, ale snažila jsem se vybrat nějaký hezký... ještě budou další fotky od Gwen, tak jsem moc zvědavá.

Helčo, je tam pár fotek po úpravách, které od června proběhly

25.9.2008 08:34
proxima

XXX.XXX.85.1

alma napsal(a):

Ahojky holky!!!
teda ty australajdi nějka zaostávají pozadu...

Tak vám sem dám alespoň hříbátko co se nám narodilo před týdnem...je to holka appalooska..

25.9.2008 08:35
proxima

XXX.XXX.85.1

alma napsal(a):

...je to pěný čertík..

25.9.2008 08:36
proxima

XXX.XXX.85.1

alma napsal(a):

...tady Aron při oblíbené činnosti-hlodání klacků

25.9.2008 08:37
proxima

XXX.XXX.85.1

alma napsal(a):

...tady Aja chce taky klacek..

25.9.2008 08:39
proxima

XXX.XXX.85.1

alma napsal(a):

Jo holky budu teď čmadlat nějaké obrázky na dřevo na vánoce,tak kdyby jste chtěli někomu k vánocům australajdu vašeho,tak mě dejte vědět na mail...

evikprokes@seznam.cz

25.9.2008 10:01
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Tak článeček už je na stránkách a fotky jsou zde:
http://brut.rajce.idnes.cz/ Vikendovka_v_Jesenikach_a_ Mistrovstvi_Slezska_v_coursingu_ 19.-21.9.2008/
samozřejmě bez mezer ( nebo jsou´na stránkách v Menu ve fotogalerii).
Aluška tam má jen pár fotek z obran, ale snažila jsem se vybrat nějaký hezký... ještě budou další fotky od Gwen, tak jsem moc zvědavá.

Helčo, je tam pár fotek po úpravách, které od června proběhly

Gwen konečně dodala fotky a jsou super ... nejen, že je na nich Brut víckrát než na našich ( teda když nepočítám hrátky se štěňaty), ale jsou tam i fotky z obran a moc pěkné .... omluvte chvílema "opar" , coursing je focený v dešti.. tak jukněte

http://gwen.rajce.idnes.cz/ Vikendovka_s_MSC_Mistrovstvi_Slezska/

25.9.2008 10:03
ztracenka

XXX.XXX.219.118

proxima napsal(a):
Jo holky budu teď čmadlat nějaké obrázky na dřevo na vánoce,tak kdyby jste chtěli někomu k vánocům australajdu vašeho,tak mě dejte vědět na mail...

evikprokes@seznam.cz

To je krásné hříbátko

25.9.2008 10:28
helvan1

XXX.XXX.121.237

ztracenka napsal(a):
To je krásné hříbátko

Hříbátko je boží!! Já chcu taky

Jani: víkendovka musela být, jako vždy, super! Kde máte ten článek na webu? Nějak ho nemůžu najít...

25.9.2008 10:45
sonja

XXX.XXX.98.152

helvan1 napsal(a):
Hříbátko je boží!! Já chcu taky

Jani: víkendovka musela být, jako vždy, super! Kde máte ten článek na webu? Nějak ho nemůžu najít...

Heli, taky jsem článeček včera docela dost dlouho hledala (myslela jsem že bude pod coursingem) a nakonec jsem ho našla pod Brutem

25.9.2008 10:48
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Gwen konečně dodala fotky a jsou super ... nejen, že je na nich Brut víckrát než na našich ( teda když nepočítám hrátky se štěňaty), ale jsou tam i fotky z obran a moc pěkné .... omluvte chvílema "opar" , coursing je focený v dešti.. tak jukněte

http://gwen.rajce.idnes.cz/ Vikendovka_s_MSC_Mistrovstvi_Slezska/

Jani, fotečky jsou super

25.9.2008 10:52
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Heli, taky jsem článeček včera docela dost dlouho hledala (myslela jsem že bude pod coursingem) a nakonec jsem ho našla pod Brutem

Holky, já ho dala pod Bruta? Se moc a moc omlouvám, ale psala jsem ho večer a tak už mi to asi nemyslelo ... jdu to opravit

25.9.2008 11:02
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Holky, já ho dala pod Bruta? Se moc a moc omlouvám, ale psala jsem ho večer a tak už mi to asi nemyslelo ... jdu to opravit

Opraveno ....

Víkendovka byla až na ten sobotní déšť fakt super. Rosťa na obranách taky... hlavně si vzpomněl na Bruta, jak mu vyplivoval peška obalenýho pískem a měl obavy, jestli vůbec bude kousat....a kousal super
Chtěla jsem u obou hru a on si s nima opravdu hrál... lezl po čtyřech, couval, uskakoval... fakt moc pěkný.
Aluška začne chodit do Prahy na cvičák, budeme dělat základní poslušnost + stopičky a občas nějakou tu obranu. Bruta na cvičák brát nebudu, u nás není nic moc a do Prahy se s ním blbě jezdí... takže se čas od času doveze autem, zkontrolují, jak nám to spolu jde, ale obrany dělat nebude... nebo spíš jen občas, když u nich bude Martin, já ho v tu chvíli totiž neudržím.

Zítra v noci odjíždíme do Wroclavi na výstavu, tak držte Alušce palce, jsem na ní zvědavá

25.9.2008 19:11
marketas

XXX.XXX.218.48

kaskada napsal(a):

jj jak uvedla kolegyně Amigo je Adelong od Dorrinky, takže maminka je "Jessi"

25.9.2008 19:20
marketas

XXX.XXX.218.48

alma napsal(a):

Aboriginal je snad nejhezčí pes diky němu jsem totalně propadla modrým australákům, jenže naši chtěli červeného hold 3 na 1.

Ještě než jsem měla Amiga tak mi visela na dveřích Aboriginalova fotka z časopisu

Už jsem i uvažovala, že někdy do vzdáleného budoucna bych si po něm pořídila modrou fenečku taky bez monoklu, ale to byla jen úvaha mi dva psi jsou dost.

27.9.2008 16:05
sonja

XXX.XXX.146.157

ztracenka napsal(a):
Opraveno ....

Víkendovka byla až na ten sobotní déšť fakt super. Rosťa na obranách taky... hlavně si vzpomněl na Bruta, jak mu vyplivoval peška obalenýho pískem a měl obavy, jestli vůbec bude kousat....a kousal super
Chtěla jsem u obou hru a on si s nima opravdu hrál... lezl po čtyřech, couval, uskakoval... fakt moc pěkný.
Aluška začne chodit do Prahy na cvičák, budeme dělat základní poslušnost + stopičky a občas nějakou tu obranu. Bruta na cvičák brát nebudu, u nás není nic moc a do Prahy se s ním blbě jezdí... takže se čas od času doveze autem, zkontrolují, jak nám to spolu jde, ale obrany dělat nebude... nebo spíš jen občas, když u nich bude Martin, já ho v tu chvíli totiž neudržím.

Zítra v noci odjíždíme do Wroclavi na výstavu, tak držte Alušce palce, jsem na ní zvědavá

Gwyn dnes složil úspěšně zkoušku IPO-V. K mému překvapení udělal stopu a tak jsme mohli pokračovat dál.....mám z něho ohromnou radost. Je to šikula

28.9.2008 08:01
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Gwyn dnes složil úspěšně zkoušku IPO-V. K mému překvapení udělal stopu a tak jsme mohli pokračovat dál.....mám z něho ohromnou radost. Je to šikula

Moc, moc bráškovi gratulujeme!!! Budeme se s ním chlubit Určitě první ACD u nás se zkouškou IPO! je to šikulka, to by Jessi nezvládla Musíš teď být na něj pořádně pyšná!!!

Já jsem včera byla ve Zlechově na agility závodech (první s maliňačkou) a zároveň bylo mistrovství republiky ACD, všichni skákali jako o život, někteří až moc střeštěně že z toho byly disky převládali červení Vyhrála paní/slečna? Janoušková s fenkou Cherry Pie Bullit Star, ta jediná doběhla obě kola bez disku
Jinak to byl super den, pokecela jsem s majiteli australáčků a dobrej dojem ze skákání, opravdu jsou ACD na parkuru moc šikovní

28.9.2008 08:01
buzzy

XXX.XXX.209.191

sonja napsal(a):

Ahojky,tak to je super!!! Jaképak byli bodíčky?? MOc Vám gratuluji jste velký šikulky!!!

28.9.2008 08:03
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

Jani jak na výstavě v Polsku??? to víš jsem baba zvědavá

28.9.2008 14:53
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

alma napsal(a):

Nemáte někdo výsledky z Budějek???

28.9.2008 19:59
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
Nemáte někdo výsledky z Budějek???

Soni, moc Gweynečkovi gratulujeme, pořádně ho podrbej, takovej šikulka si to zaslouží

Holky Aluška má V2 ... moc hezky se předvedla, jen paní rozhodčí říkala, že je ještě proti konkurentce trochu štěněcí...ale prý to za dva tři měsíce dožene
Jinak tam bylo jen 8 australáčků a z Čech jen my a Lubošovi 2 mladí . Odjížděli jsme v pátek o půlnoci a vrátili se až dneska před jednou ráno naprosto urvaní.

28.9.2008 22:58
abbey

XXX.XXX.179.44

oddorrinky napsal(a):
Moc, moc bráškovi gratulujeme!!! Budeme se s ním chlubit Určitě první ACD u nás se zkouškou IPO! je to šikulka, to by Jessi nezvládla Musíš teď být na něj pořádně pyšná!!!

Já jsem včera byla ve Zlechově na agility závodech (první s maliňačkou) a zároveň bylo mistrovství republiky ACD, všichni skákali jako o život, někteří až moc střeštěně že z toho byly disky převládali červení Vyhrála paní/slečna? Janoušková s fenkou Cherry Pie Bullit Star, ta jediná doběhla obě kola bez disku
Jinak to byl super den, pokecela jsem s majiteli australáčků a dobrej dojem ze skákání, opravdu jsou ACD na parkuru moc šikovní

Ahojte děvčata. Musím potvrdit Míši pochvalu ze závodů ve Zlechově. Australáčci běhali jak o život. Cherrynka si své vítězství naprosto zasloužila. Běhala skvěle. Dávala pozor na paničku a přitom byla rychlá. Ještě jsme ji na závodech nikde neviděli, tak to bylo milé setkání. Fotečky budou co nevidět, tak pak vložím odkaz. Zatím jen posílám video s Ebčou a Kačkou, ať vidíte, jak spolu děvčata válčí samozřejmě v dobrém papa
Na fotce je naše rodinka. Chybí nám jen jedna sestřička Mejbinka - Apple
http://www.stream.cz/video/152074- mistrovstvi- republiky-acd-v-agility-zlechov-27-9-08
před mistrovství není mezera ani před republiky

29.9.2008 08:25
sonja

XXX.XXX.146.157

buzzy napsal(a):
Ahojky,tak to je super!!! Jaképak byli bodíčky?? MOc Vám gratuluji jste velký šikulky!!!

Ahojky, děkujeme za pochvalu . Mám z Gwynouše opravdu děsnou radost. My se na zkoušku moc nepřipravovali, šli jsme spíš do počtu. Moc jsem mu nevěřila že udělá stopu. Tu má děsnou. Má buď špatné dny a nebo ještě horší, ale na zkoušce vyloženě zazářil a až na druhý úsek, kdy se šel projít d pole a pak se vrátil za mnou tj. stráta deseti bodíků, jsem byla maximálně spokojená. I lom, na kterém se vždy stratí udělal naprosto suveréně. Takže nakonec 85 bodů. Na poslušnosti se mu moc nechtělo chdit bez vodítka a pár chybiček jsem udělala i já s povely (nějak si nemůžu zvyknout, že je u ipa jen jeden na začátku). Ale s tou chůzí měli v sobotu problémy všichni psi. Jestli to bylo tím, že bylo po dlouhé době teplo, či byla změna tlaku, ale i naprostí suveréni se táhli za majiteli jak smrad. Takže na poslušnost to bylo u nás za 87 bodů. No a u kousání jsem měla jediný strach, že mi Gwyn odběhne od figuranta, protože se vysílá hned na přímo bez obíhání. No a Gwynouš je zvyklý obíhat a v poslední době mi začal dělat to že přiběhl k figurantovi, zaštěkal na něj a běžel za mnou mi říct, že ho našel . Ale na zkouškách naštěstí jen vykoukl z poza záplenty a zůstal u figuranta. Takže pohoda. Razantnost se panu rozhodčímu moc líbila, akorát vytkl že nebyly plné zákusy (tam nám dal dolů 10bodů) - s tím má Gwyn problém, málo kdy jde naplno. Takže na obranách jsme měli 86. Celková známka tedy dobrá, ale já jsem moóóóc spokojená, protože jsem vůbec nedoufala, že by se to mohlo povést. Takže radost veliká. Teď zkusíme za měsíc asi ještě ZM nebo ZVV1 (podle toho jak půjdou stopy) a z jara už bych se chtěla naplno věnovat Tokrovi (Gwyn už asi na víc nemá). Tokšoun se zatím projevuje skvěle ve všem (stopa super, poslušnost taky paráda a u kousání vždy chytne klín naplno), tak uvidíme, zda mu to vydrží

29.9.2008 08:35
sonja

XXX.XXX.146.157

sonja napsal(a):
Ahojky, děkujeme za pochvalu . Mám z Gwynouše opravdu děsnou radost. My se na zkoušku moc nepřipravovali, šli jsme spíš do počtu. Moc jsem mu nevěřila že udělá stopu. Tu má děsnou. Má buď špatné dny a nebo ještě horší, ale na zkoušce vyloženě zazářil a až na druhý úsek, kdy se šel projít d pole a pak se vrátil za mnou tj. stráta deseti bodíků, jsem byla maximálně spokojená. I lom, na kterém se vždy stratí udělal naprosto suveréně. Takže nakonec 85 bodů. Na poslušnosti se mu moc nechtělo chdit bez vodítka a pár chybiček jsem udělala i já s povely (nějak si nemůžu zvyknout, že je u ipa jen jeden na začátku). Ale s tou chůzí měli v sobotu problémy všichni psi. Jestli to bylo tím, že bylo po dlouhé době teplo, či byla změna tlaku, ale i naprostí suveréni se táhli za majiteli jak smrad. Takže na poslušnost to bylo u nás za 87 bodů. No a u kousání jsem měla jediný strach, že mi Gwyn odběhne od figuranta, protože se vysílá hned na přímo bez obíhání. No a Gwynouš je zvyklý obíhat a v poslední době mi začal dělat to že přiběhl k figurantovi, zaštěkal na něj a běžel za mnou mi říct, že ho našel . Ale na zkouškách naštěstí jen vykoukl z poza záplenty a zůstal u figuranta. Takže pohoda. Razantnost se panu rozhodčímu moc líbila, akorát vytkl že nebyly plné zákusy (tam nám dal dolů 10bodů) - s tím má Gwyn problém, málo kdy jde naplno. Takže na obranách jsme měli 86. Celková známka tedy dobrá, ale já jsem moóóóc spokojená, protože jsem vůbec nedoufala, že by se to mohlo povést. Takže radost veliká. Teď zkusíme za měsíc asi ještě ZM nebo ZVV1 (podle toho jak půjdou stopy) a z jara už bych se chtěla naplno věnovat Tokrovi (Gwyn už asi na víc nemá). Tokšoun se zatím projevuje skvěle ve všem (stopa super, poslušnost taky paráda a u kousání vždy chytne klín naplno), tak uvidíme, zda mu to vydrží

Fotky máme bohužel jen z obran a ještě né moc dobré. Tady jedna z dohlídání

29.9.2008 08:40
sonja

XXX.XXX.146.157

sonja napsal(a):
Fotky máme bohužel jen z obran a ještě né moc dobré. Tady jedna z dohlídání

A jeden doprovod

29.9.2008 09:26
helvan1

XXX.XXX.121.237

sonja napsal(a):
A jeden doprovod

Holky, jste všechny strašně šikovné!!!!! Děláte ACD úžasné jméno

29.9.2008 12:12

sonja napsal(a):
A jeden doprovod

Soňo, Gwynečkovi obrovská gratulace!!! A všem účastníkům MČR ACD taky. Doufám, že někdo pošle příspěvek paní Dufkové i do klubového zpravodaje, aby si i majitelé jiných plemen všimli, jak jsou australáci šikovní.
Já jsme byla také na zkouškách IPO, SchH ( ale ne jako účastník, jen jako člen skupinky a cyklista na BH) .

Budějky - vím jen z doslechu:
BOB, CACIB: First Knight Cind. Ranch, res. CACIB Hombre z Lodice (oba tř. otevřená) , v šampionech Flash Shaggy Cind. Ranch V1 tuším že bez titulu, prý kulhal.
a z fen vím jen CAJC - Melbourne Beauty Cidabro, která je tímto Junioršampionka. Bohužel nemohla jet s majitelkou kvůli přesunům skupin ( majitelka nemohla jet na oba dny, původně měla mít oba psy v sobotu ) a tak prý jako správná australská závislačka v boji o BOB nechtěla chodit. Škoda, prý měla velkou šanci, p. Polgárovi se moc líbila.

Můžu poprosit výsledky z Wroclawi?

29.9.2008 15:12
ztracenka

XXX.XXX.219.118

kaskada napsal(a):
Soňo, Gwynečkovi obrovská gratulace!!! A všem účastníkům MČR ACD taky. Doufám, že někdo pošle příspěvek paní Dufkové i do klubového zpravodaje, aby si i majitelé jiných plemen všimli, jak jsou australáci šikovní.
Já jsme byla také na zkouškách IPO, SchH ( ale ne jako účastník, jen jako člen skupinky a cyklista na BH) .

Budějky - vím jen z doslechu:
BOB, CACIB: First Knight Cind. Ranch, res. CACIB Hombre z Lodice (oba tř. otevřená) , v šampionech Flash Shaggy Cind. Ranch V1 tuším že bez titulu, prý kulhal.
a z fen vím jen CAJC - Melbourne Beauty Cidabro, která je tímto Junioršampionka. Bohužel nemohla jet s majitelkou kvůli přesunům skupin ( majitelka nemohla jet na oba dny, původně měla mít oba psy v sobotu ) a tak prý jako správná australská závislačka v boji o BOB nechtěla chodit. Škoda, prý měla velkou šanci, p. Polgárovi se moc líbila.

Můžu poprosit výsledky z Wroclawi?

Wroclaw:

psi: třída otevřená:
Dionýs Elbrus Blue Heeler V1, CACIB
Anthony Dogs From Mad Maxx V2, res. CACIB
Aschanti Dogs From Mad Maxx ( buď V3 nebo VD .. paní rozhodčí to nehlásila, nikde nic psaného nebylo, ale kroutila u něj hlavou)

feny: třída mladých:
Blaze of Glory Dogs From Mad Maxx V1
Alura Šumící křídla V2

mezitřída:
Australia Asocjacja V1, CACIB
Baby-Doll of Bullroarer V2, res. CACIB

třída otevřená:
Danae Sue Blue Heeler V1, CACIB, BOB

29.9.2008 18:03
kaskada

XXX.XXX.208.82

ztracenka napsal(a):
Wroclaw:

Aschanti Dogs From Mad Maxx ( buď V3 nebo VD .. paní rozhodčí to nehlásila, nikde nic psaného nebylo, ale kroutila u něj hlavou)

Alura Šumící křídla V2

mezitřída:

třída otevřená:

Ztracenko, díky za Wroclaw ( holt zvědavost ).

Míšo, tady jsem vyštrachala jednu fotku z obran s Pájou . Je dobře vidět, jak si se psema umí vyhrát.

29.9.2008 19:58
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Wroclaw:

Alura Šumící křídla V2

mezitřída:

třída otevřená:

Jani dík za výsledky Ale dvě feny CACIB dostat nemohly tak předpokládám že ho dostala Lubošova fenka když má BOBa

Kdyby se ti chtělo, zajímaly by mě rodiče těch pejsků From Mad Maxx - jen pro můj přehled o ACD

Kaskado hezká fotka, už za nima moc nejezdím, protože mám teď nového, mladého a šikovného figuranta, hlavně ho mám za rohem a zadarmo

Jak se těšíte na evropskou, já se trochu bojím a už mám nervy

29.9.2008 23:25
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
Jani dík za výsledky Ale dvě feny CACIB dostat nemohly tak předpokládám že ho dostala Lubošova fenka když má BOBa

Kdyby se ti chtělo, zajímaly by mě rodiče těch pejsků From Mad Maxx - jen pro můj přehled o ACD

Kaskado hezká fotka, už za nima moc nejezdím, protože mám teď nového, mladého a šikovného figuranta, hlavně ho mám za rohem a zadarmo

Míšo, máš samozřejmě pravdu... CACIBa má jen Lubošova fenka a res. CACIBa má Australia ... koukám, že mé zmatečné poznámky nadělaly trochu paseku
Zítra ti opíšu z katalogu rodiče Maxx

Neboj, všichni to na Evropě zvládnete na výbornou a hezky mi vše popíšete, abych z toho měla taky někjaký zážitek... byť jen zprostředkovaný

30.9.2008 09:24
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Míšo, máš samozřejmě pravdu... CACIBa má jen Lubošova fenka a res. CACIBa má Australia ... koukám, že mé zmatečné poznámky nadělaly trochu paseku
Zítra ti opíšu z katalogu rodiče Maxx

Neboj, všichni to na Evropě zvládnete na výbornou a hezky mi vše popíšete, abych z toho měla taky někjaký zážitek... byť jen zprostředkovaný

Míšo, tady jsou jména rodičů a potomků Maxx:

Anhony Dogs From Mad Maxx + Aschanti Dogs From Mad Maxx mají rodiče:
otec: Aborgial Cinderella´s Ranch
matka: Admirable Blue Angel Wild Desert Dingo´s

Blaze of Glory Dogs From Mad Maxx
otec: Double Moki Cinderella´s Ranch

30.9.2008 16:57
kaskada

XXX.XXX.208.82

oddorrinky napsal(a):

Míšo, figurant - mladý, šikovný a zadarmo ?????????? Kde to žiješ??????? Tady je to bída.

Tak ahoj v neděli.

30.9.2008 20:38
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Míšo, tady jsou jména rodičů a potomků Maxx:

Anhony Dogs From Mad Maxx + Aschanti Dogs From Mad Maxx mají rodiče:
otec: Aborgial Cinderella´s Ranch

Blaze of Glory Dogs From Mad Maxx
otec: Double Moki Cinderella´s Ranch

Dík zas budu o něco chytřejší :-)
Poláci hodně chovají na našich psech a psy z Wild desert dingo taky znám...

30.9.2008 20:41
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kaskada napsal(a):
Míšo, figurant - mladý, šikovný a zadarmo ?????????? Kde to žiješ??????? Tady je to bída.

Tak ahoj v neděli.

jo, jo
ale bohužel jen do příštích prázdnin, dělá v Holešově policejní školu a má u nás na cvičáku psisko a za to nám figuruje

V neděli se těším - celkem 27 ACD, už jsi měla tu čest s australským rozhodčím?

A na speciálce bude taky asi pěkně narváno, mezi Bubbou ve třídě vítězu a Austy je ještě 6 pejsků Takže bude asi hojná účast a to je dobře

30.9.2008 21:13
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
jo, jo
ale bohužel jen do příštích prázdnin, dělá v Holešově policejní školu a má u nás na cvičáku psisko a za to nám figuruje

A na speciálce bude taky asi pěkně narváno, mezi Bubbou ve třídě vítězu a Austy je ještě 6 pejsků Takže bude asi hojná účast a to je dobře

27 australáčků bude v Budapešti? Tak to je mi líto, že nejedeme ....

30.9.2008 21:27
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
27 australáčků bude v Budapešti? Tak to je mi líto, že nejedeme ....

ano, na Evropě - tipuju Italy (Bananas Kennel), belgičana (des Poenjapp), rakušáky, poláky, možná němce...

no bude to zajímavé

1.10.2008 08:02
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
ano, na Evropě - tipuju Italy (Bananas Kennel), belgičana (des Poenjapp), rakušáky, poláky, možná němce...

no bude to zajímavé

tééééda, to je pěkný počet. Už se těším.
Holky, jaké jsou veterinární podmínky na výstavu? Stačí mi pas s očkováním a nebo musím mít ještě potvrzení od veta, že je pejsek ok? A máte někdo představu, kolik může stát vstup pro druhou osobu?

1.10.2008 08:17
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
jo, jo

Míšo tobě už přišel vstupák na speciálku? Mně ještě nic nedorazilo....

1.10.2008 09:14
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Míšo tobě už přišel vstupák na speciálku? Mně ještě nic nedorazilo....

jo, jo včera

Podle čísel tipuju kolem 20 i více ACD

1.10.2008 09:30
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
jo, jo včera

Podle čísel tipuju kolem 20 i více ACD

Míšo, že tě můžu poprosit potom o podrobnou "reportáž" ... t.j. počet australáčků, jména + výsledky, rozhodčí? Jsem hrozně zvědavá ....
Budete někdo fotit?

1.10.2008 10:27
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Míšo, že tě můžu poprosit potom o podrobnou "reportáž" ... t.j. počet australáčků, jména + výsledky, rozhodčí? Jsem hrozně zvědavá ....
Budete někdo fotit?

to víš že se budu snažit mít všehcny výsledky a i fotky. Uvidíme jak se v hale bude fotit
Pak se ráda podělím, rozhodčí je z Austrálie paní KAY ELDRED - je to chovatelka basenji tak těžko říct jak bude posuzovat. Řekla bych že v Austrálii posuzuje hodně plemen, našla jsem ji u loveckých, bernardýnů, stafordů... takže asi pro všechny

No necháme se překvapit, ale all aroundy nemá moc ráda...

1.10.2008 11:04
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
to víš že se budu snažit mít všehcny výsledky a i fotky. Uvidíme jak se v hale bude fotit
Pak se ráda podělím, rozhodčí je z Austrálie paní KAY ELDRED - je to chovatelka basenji tak těžko říct jak bude posuzovat. Řekla bych že v Austrálii posuzuje hodně plemen, našla jsem ji u loveckých, bernardýnů, stafordů... takže asi pro všechny

No necháme se překvapit, ale all aroundy nemá moc ráda...

Jedete někdo do Brna? Už je rozpis kruhů, jediná Australijka bude mít konkurenci tak jsem zvědavá kdo to bude, jinka nic moc, jen 6 ACD

Australský honácký pes 6
psi - třída otevřená 10 1
psi - třída vítězů 11 1
feny - třída mladých 12 a� 13 2
feny - mezitřída 14 1
feny - třída otevřená 15 1

1.10.2008 11:45
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
Jedete někdo do Brna? Už je rozpis kruhů, jediná Australijka bude mít konkurenci tak jsem zvědavá kdo to bude, jinka nic moc, jen 6 ACD

Australský honácký pes 6
psi - třída otevřená 10 1
psi - třída vítězů 11 1
feny - třída mladých 12 a� 13 2
feny - mezitřída 14 1
feny - třída otevřená 15 1

Já jsem chtěla s Tokratem jet, ale v tom samém termínu máme u nás na cvičáku zkoušky a jdu s Gwynem, takže výstava padla. Chtěla jsem jet pak na podzim do Prahy, ale prošvihli jsme uzávěrku

1.10.2008 14:48
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Já jsem chtěla s Tokratem jet, ale v tom samém termínu máme u nás na cvičáku zkoušky a jdu s Gwynem, takže výstava padla. Chtěla jsem jet pak na podzim do Prahy, ale prošvihli jsme uzávěrku

To je škoda byli by jste sami

Já jsem Prahu taky chtěla, ale nějak v době uzávěrky nebyly penízky, tak taky nejedu.

Už je rozhodčí na SVĚTOVOU VÝSTAVU V BRATISLAVĚ - Zidar Miroslav, SLO nevím neznám, ale Slovinsko není zrovna australáckou velmocí Kaskado znáš ho?

1.10.2008 14:51
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

Já jsem Prahu taky chtěla, ale nějak v době uzávěrky nebyly penízky, tak taky nejedu.

Už je rozhodčí na SVĚTOVOU VÝSTAVU V BRATISLAVĚ - Zidar Miroslav, SLO nevím neznám, ale Slovinsko není zrovna australáckou velmocí Kaskado znáš ho?

Tak to vypadá na dalšího all arounda, no škoda na světovce bych uvítala odborníka na plemeno za ty prachy............

1.10.2008 17:59
kaskada

XXX.XXX.208.82

oddorrinky napsal(a):

Tak k tomu mohu jen říct: Zidar Miroslav, SLO nevím neznám, ale Slovinsko není zrovna australáckou velmocí .

Dříve se tu někdo ptal na zkušenosti s australskými rozhodčími - mám jen jednu ze Světovky 2003 v Dortmundu. Velice profesionální vystupování, důkladné, ikdyž to byla chovatelka goldenů, tak měla skvělý přehled a byla výborně připravená. Totéž mi potvrdili i majitelé kelpin. Já jsem vystavovala dvouletou Merry a ve tř. otevřené ( myslím, že asi 20 fen) získala CAC, res. CACIB. Tehdy nás porazila fena ze tř. šampionů Ch. Cinderella from the Wonderful Ozz, který získala i BOB. Bojovaly jsme dlouho , ale holt Cindy byla tehdy vyspělejší - starší a taky skvěle připravená.

P.S. A pak přijela k nám na krytí .

V Brně zabojujte a pochlubte se výsledky.

1.10.2008 18:00
kaskada

XXX.XXX.208.82

kaskada napsal(a):
Tak k tomu mohu jen říct: Zidar Miroslav, SLO nevím neznám, ale Slovinsko není zrovna australáckou velmocí .

Dříve se tu někdo ptal na zkušenosti s australskými rozhodčími - mám jen jednu ze Světovky 2003 v Dortmundu. Velice profesionální vystupování, důkladné, ikdyž to byla chovatelka goldenů, tak měla skvělý přehled a byla výborně připravená. Totéž mi potvrdili i majitelé kelpin. Já jsem vystavovala dvouletou Merry a ve tř. otevřené ( myslím, že asi 20 fen) získala CAC, res. CACIB. Tehdy nás porazila fena ze tř. šampionů Ch. Cinderella from the Wonderful Ozz, který získala i BOB. Bojovaly jsme dlouho , ale holt Cindy byla tehdy vyspělejší - starší a taky skvěle připravená.

P.S. A pak přijela k nám na krytí .

V Brně zabojujte a pochlubte se výsledky.

Na té Světovce bylo tehdy kolem 60 ACD!!!

1.10.2008 20:33
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kaskada napsal(a):
Na té Světovce bylo tehdy kolem 60 ACD!!!

Tak vidím že co se týče výběru rozhodčího máme stejné smýšlení

Snad bude australská rozhodčí na Evropě taky taková jakou jsi zažila v Dortmundu! A to byl teda opravdu velkej úspěch z 20 fen, klobouk dolů

1.10.2008 20:52
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

Snad bude australská rozhodčí na Evropě taky taková jakou jsi zažila v Dortmundu! A to byl teda opravdu velkej úspěch z 20 fen, klobouk dolů

dnes se se vším co se týče výstav roztrhl pytel

rozpis na speciálku, počet skoro jako na Evropě

BRANKO MILENKOVIC
Australský honácký pes 24
pes
Trída mladých 1-4 4
Mezitrída 5 1
Trída otevrená 6-9 4
Trída vítezu 10-12 3
fena
Trída dorostu 13-14 2
Trída mladých 15-18 4
Mezitrída 19-20 2
Trída otevrená 21-23 3
Trída vítezu 24 1

Australie má první výstavu v ČR a hned taková konkurence třída mladých fen bude - Alura, Adora, Austy a ještě jedna
Mladí pejsci jsou na tom stejně, no už se těším

1.10.2008 21:05
kaskada

XXX.XXX.208.82

oddorrinky napsal(a):

Byl to jedinečný zážitek. Poté, co prohlédla feny podle katalogových čísel a nechala nás proběhnout, tak řekla moje číslo a jako že na první místo. Ikdyž anglicky rozumím velmi dobře, museli dojít až ke mě a že jako fakt já dopředu. A to měsíc před tím dostala na klubovce Merryška dobrou (jedinou v jejím životě, jinak byla a doufám, že několikrát ještě bude, vždy výborná) se slovy, že je fakt na hranici standardu, abych ji raději už moc nevystavovala a kdoví co ještě.

2.10.2008 08:34
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
dnes se se vším co se týče výstav roztrhl pytel

rozpis na speciálku, počet skoro jako na Evropě

BRANKO MILENKOVIC
Australský honácký pes 24
pes
Trída mladých 1-4 4
Mezitrída 5 1
Trída otevrená 6-9 4
Trída vítezu 10-12 3
fena
Trída dorostu 13-14 2
Trída mladých 15-18 4
Mezitrída 19-20 2
Trída otevrená 21-23 3
Trída vítezu 24 1

Australie má první výstavu v ČR a hned taková konkurence třída mladých fen bude - Alura, Adora, Austy a ještě jedna
Mladí pejsci jsou na tom stejně, no už se těším

Tak se koukám, že Tokyšek bude mít taky velkou konkurenci. Jsem zvědavá jak dopadnem ....
Víte někdo, co bude za pejsky, kdo všechno jede?

2.10.2008 08:44
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

sonja napsal(a):
Tak se koukám, že Tokyšek bude mít taky velkou konkurenci. Jsem zvědavá jak dopadnem ....
Víte někdo, co bude za pejsky, kdo všechno jede?

Možná bude v mladých Antík, ještě jsem nemluvila s majitelkou tak nevím, jinak vůbec nevím kdo jede...

Bubba bude mít taky dva konkurenty tak to bude zajímavé

Jsem zvědavá hlavně na Austy, jak si povede na Evropě a speciálce, přece jen je to můj odchov tak úspěchy těší ze všeho nejvíce

A samozřejmě se těším na všechny známé a na pokec

2.10.2008 09:13
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):
Možná bude v mladých Antík, ještě jsem nemluvila s majitelkou tak nevím, jinak vůbec nevím kdo jede...

Bubba bude mít taky dva konkurenty tak to bude zajímavé

Jsem zvědavá hlavně na Austy, jak si povede na Evropě a speciálce, přece jen je to můj odchov tak úspěchy těší ze všeho nejvíce

A samozřejmě se těším na všechny známé a na pokec

Antík mě napadl, že asi pojede, taky mě napadl Ned Kelly (Kaskado, nevíš zda s ním Anička pojede?). Dál nemám tušení. Štěňátek bylo v poslední době opravdu hodně.....

2.10.2008 10:39
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Antík mě napadl, že asi pojede, taky mě napadl Ned Kelly (Kaskado, nevíš zda s ním Anička pojede?). Dál nemám tušení. Štěňátek bylo v poslední době opravdu hodně.....

Holky, o jaké speciálce mluvíte? Aluška už letos nikde na výstavách nebude... musím do konce října stihnout všechno, co normálně zvládám do prosince a tak se mi tam žádná výstava nevešla.
První výstavu, kam bych jí chtěla přihlásit je únorové Brno, pokud budeme mít u koho přespat, aby jsme zvládli oba dny

2.10.2008 11:07
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Holky, o jaké speciálce mluvíte? Aluška už letos nikde na výstavách nebude... musím do konce října stihnout všechno, co normálně zvládám do prosince a tak se mi tam žádná výstava nevešla.
První výstavu, kam bych jí chtěla přihlásit je únorové Brno, pokud budeme mít u koho přespat, aby jsme zvládli oba dny

Já jsem myslela žes říkala že pojedeš Speciálka příští týden v Mladé Boleslavi

Tak škoda, jsem se těšila že pokecáme a tak, snad příště! A v Brně se určitě uvidíme, Australie se taky chystá

2.10.2008 11:43
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):

Tak škoda, jsem se těšila že pokecáme a tak, snad příště! A v Brně se určitě uvidíme, Australie se taky chystá

Příští sobotu měl mít Brut závody, ale pro nedostatek přihlášených mu je pošoupli na neděli, což jsem se dozvěděla teď v úterý mailem... takže proto není Aluška přihlášená.
Jestli jedete někdo přes Prahu a vzali by jste nás s Aluškou do auta, tak se alespoň pojedeme podívat, když už to takhle blbě vyšlo

2.10.2008 11:49
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Příští sobotu měl mít Brut závody, ale pro nedostatek přihlášených mu je pošoupli na neděli, což jsem se dozvěděla teď v úterý mailem... takže proto není Aluška přihlášená.
Jestli jedete někdo přes Prahu a vzali by jste nás s Aluškou do auta, tak se alespoň pojedeme podívat, když už to takhle blbě vyšlo

Jani, moc ráda bych vás viděla, tak přijeďte aspoň na čumendu. Aluška by tam měla mít hodně sourozenců (možná i nějakého brášku v kruhu.....ale nevím). Ale přes Prahu bohužel nejedeme, máme příjezd z druhé strany . Tak snad vám to nějak vyjde.....

2.10.2008 11:52
sonja

XXX.XXX.98.152

oddorrinky napsal(a):

Tokyšek se na únorové Brno taky chystá....... (snad panička zase neprošvihne přihlášky. Si v tom budu muset udělat nějakej systém a pořádně vše poznačit do kalendáře )

2.10.2008 12:04
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Tokyšek se na únorové Brno taky chystá....... (snad panička zase neprošvihne přihlášky. Si v tom budu muset udělat nějakej systém a pořádně vše poznačit do kalendáře )

Pokusím se něco vymyslet, ale když nebudu mít odvoz, tak bych musela jet vlakem nebo autobusem a to znamená vyjíždět od nás hodně brzo... Martin je totiž opět v práci a kamarádka, co nás poveze do Kralup na závody ,už má něco domluvenýho. Zkusím ještě pražáky, jestli někdo nejede ....

S přihláškama mi ani nemluv... mám vše označené v kalendáři, ale jak jsem zjistila, tak nikdo neobrací listy, když si dám upomínku do mobilu, tak se může stát že zrovna budu mimo a zapomenu na to.... taky nevím, jaký systém ( použitelný) vymyslet

2.10.2008 12:28
helvan1

XXX.XXX.121.237

ztracenka napsal(a):
Pokusím se něco vymyslet, ale když nebudu mít odvoz, tak bych musela jet vlakem nebo autobusem a to znamená vyjíždět od nás hodně brzo... Martin je totiž opět v práci a kamarádka, co nás poveze do Kralup na závody ,už má něco domluvenýho. Zkusím ještě pražáky, jestli někdo nejede ....

S přihláškama mi ani nemluv... mám vše označené v kalendáři, ale jak jsem zjistila, tak nikdo neobrací listy, když si dám upomínku do mobilu, tak se může stát že zrovna budu mimo a zapomenu na to.... taky nevím, jaký systém ( použitelný) vymyslet

Ahoj holky, ta speciálka je v sobotu nebo v neděli?

2.10.2008 12:36
sonja

XXX.XXX.98.152

helvan1 napsal(a):
Ahoj holky, ta speciálka je v sobotu nebo v neděli?

V sobotu 11.10

2.10.2008 12:40
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):

BOhužel taky nejedem přes Prahu a stejně jsme plní.

Přihlášky nezbývá než sledovat, sledovat a sledovat Chce to mít malej diářek a tam uzávěrky, výstavy, zkoušky, závody...

2.10.2008 12:49
helvan1

XXX.XXX.121.237

sonja napsal(a):
V sobotu 11.10

Tak to je škoda. V neděli bych určo přijela, ale v sobotu máme závody v ČB. Ale na mezinárodku do Letňan určitě přijdu se podívat

Jak řešit ukládání termínů? Všechno mám uložené v Outlooku v elektronickém kalendář a upozorňuje mě to tak dlouho, dokud to neodkliknu Vzhledem k tomu, že je těch termínů fakt hodně, tak takhle mám pěkně přehled přes celý měsíc.

Nad naší účastí na sraze ACD se stahují mraky... Začínáme dělat střechu 13.10. a možná nebudeme moc jet na ty čtyři dny. Ale snad by to šlo alespoň na ten víkend. Doufejme.

2.10.2008 12:57
sonja

XXX.XXX.98.152

helvan1 napsal(a):
Tak to je škoda. V neděli bych určo přijela, ale v sobotu máme závody v ČB. Ale na mezinárodku do Letňan určitě přijdu se podívat

Jak řešit ukládání termínů? Všechno mám uložené v Outlooku v elektronickém kalendář a upozorňuje mě to tak dlouho, dokud to neodkliknu Vzhledem k tomu, že je těch termínů fakt hodně, tak takhle mám pěkně přehled přes celý měsíc.

Nad naší účastí na sraze ACD se stahují mraky... Začínáme dělat střechu 13.10. a možná nebudeme moc jet na ty čtyři dny. Ale snad by to šlo alespoň na ten víkend. Doufejme.

Helčo, doufám že se aspoň na víkend ukážete!!!!!

2.10.2008 12:59
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):

bohužel taky nepojedu....

Maliňačka potřebuje posledního CACIBa na intra, tak zvítězila výstava

2.10.2008 13:08
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
BOhužel taky nejedem přes Prahu a stejně jsme plní.

Přihlášky nezbývá než sledovat, sledovat a sledovat Chce to mít malej diářek a tam uzávěrky, výstavy, zkoušky, závody...

V kolik začíná ta speciálka a v jakém kruhu? Abych když tak dohledala dopravu a dostavila se na Vás kouknout včas?

2.10.2008 13:16
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
V kolik začíná ta speciálka a v jakém kruhu? Abych když tak dohledala dopravu a dostavila se na Vás kouknout včas?

Děvčata, vy mě zlobíte
Jani, australáčci jsou v kruhu číslo 1, jsou hned první na řadě, takže začínat budou asi hned v 9:15h - to by mělo podle programu začít posuzování v kruzích.
A nemohla by ses dopravit někam za Prahu? Bych případně někam zajela.....

2.10.2008 13:18
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Děvčata, vy mě zlobíte
Jani, australáčci jsou v kruhu číslo 1, jsou hned první na řadě, takže začínat budou asi hned v 9:15h - to by mělo podle programu začít posuzování v kruzích.
A nemohla by ses dopravit někam za Prahu? Bych případně někam zajela.....

Soni, kudy pojedete? Se podívám, jestli se nedostanu někam na trasu...

2.10.2008 13:27
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Soni, kudy pojedete? Se podívám, jestli se nedostanu někam na trasu...

psala jsem ti mailika....

2.10.2008 13:42
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
psala jsem ti mailika....

zatm mi nic nedošlo ... tak hned jak dojde, odpovím

Jinak jsem koukala na spoj z Prahy... vlak mi jede na hl. nádraží, bude tam v 8.29 a autobus jede na autobusák, příjezd 8.20 .... jen netuším, jak daleko je to do areálu... takže jdu zjišťovat dál

Přidejte reakci

Přidat smajlík