Poznáte rodiče? Mamka čistokrevné plemeno s PP, otec určité plemeno bez PP
viki
napsal(a):
další
viki
napsal(a):
Tak zatím jste uhodli taťku- hl. foxteriér, ale mamku asi neuhodnete. Poradím, že mamka má 9 kilo, taťka 10 a Štěně teď v 9 měsících nabralo osvalení a má 14 kilo. Krásný kousek, pomalu, začínáme litovat, že jsme si ho nenechali.
viki
napsal(a):
Tak zatím jste uhodli taťku- hl. foxteriér, ale mamku asi neuhodnete. Poradím, že mamka má 9 kilo, taťka 10 a Štěně teď v 9 měsících nabralo osvalení a má 14 kilo. Krásný kousek, pomalu, začínáme litovat, že jsme si ho nenechali.
možná border kolie ale ta váha napovězte trochu víc
viki
napsal(a):
Takže, kdo napsal fr. buldočka byl celkem blízko, maminka je bostonská teriérka. Zde i se synáčkem.
viki
napsal(a):
hafan je opravdu hezounký..
původně jsem si říkala jack russel teriér X francouzský bulodček
ale pak zde bylo napsáno, že jde o foxíka, takže jsem si říkala že fr. buldoček tam asi bude..
jednou jsem viděla totiž fr. buldočka X jack r.t. a byli to krááááásní hafani (celkem podobní tomuto)
lakukacka
napsal(a):
hafan je opravdu hezounký..
původně jsem si říkala jack russel teriér X francouzský bulodček
ale pak zde bylo napsáno, že jde o foxíka, takže jsem si říkala že fr. buldoček tam asi bude..
jednou jsem viděla totiž fr. buldočka X jack r.t. a byli to krááááásní hafani (celkem podobní tomuto)
Ten foxlí nos musí mít ohromnou průraznost,když dokázal toho bostoního čumáčka takhle natáhnout,člověk by čekal něco tak na půl cestě,a ta velikost,co na to genetici?
kasparfarm
napsal(a):
Ten foxlí nos musí mít ohromnou průraznost,když dokázal toho bostoního čumáčka takhle natáhnout,člověk by čekal něco tak na půl cestě,a ta velikost,co na to genetici?
asi máte pravdu s tím foxlím nosem, štěňata byla 4 a ani jedno nemělo "placáka". Ale ani to není úplně foxlí nosík ten je ještě delší a špičatější.Veterinář z toho měl strašnou srandu jak se narodili a čekal co z toho nakonnec vyroste.