stredoasiati
napsal(a):
zakládám nové forum,
nevíte kdo bude posuzovat na klubovce KRAOPU v Rokycanech SAO?
je tam psanej-Adlt,Václavík,Havelka, ŘEHÁNEK? Meszaroš.
jak to vypadá u vás se sněhem? my tu stále máme hodně sněhu, počítám že tu bude sníh až do května.
a to jsem si plánovala bonitaci právě na konec března, že bude teplíčko, sucho abude na louce. takle jí budeme dělat na sněhu a Hořák nám zmrzne....to abych mu uvařila čaj s rumem..
stredoasiati
napsal(a):
jak to vypadá u vás se sněhem? my tu stále máme hodně sněhu, počítám že tu bude sníh až do května.
a to jsem si plánovala bonitaci právě na konec března, že bude teplíčko, sucho abude na louce. takle jí budeme dělat na sněhu a Hořák nám zmrzne....to abych mu uvařila čaj s rumem..
ve zpravodaji je napsanej p.Václavík-tak by to mělo platit i pro SAO.S tou bonitací na tom budeme asi stejně
Vaťáky a placku rumu
nada
napsal(a):
ve zpravodaji je napsanej p.Václavík-tak by to mělo platit i pro SAO.S tou bonitací na tom budeme asi stejně
Vaťáky a placku rumu
díky,
nevím zda se mám přihlásit, kolik jich tam asi bude? v loni, jak jsem koukala, tam jich moc nebylo,co?
mě už ta zima štve, už aby bylo teplo!!! ted holky línají, hrůza,nestačím je vyčesávat...Elza jak je ted bez kožichu, vypadá hrozně...
na fotce Bojga,ta má zatím kožich jak medvěd...
stredoasiati
napsal(a):
díky,
nevím zda se mám přihlásit, kolik jich tam asi bude? v loni, jak jsem koukala, tam jich moc nebylo,co?
mě už ta zima štve, už aby bylo teplo!!! ted holky línají, hrůza,nestačím je vyčesávat...Elza jak je ted bez kožichu, vypadá hrozně...
na fotce Bojga,ta má zatím kožich jak medvěd...
Jen pěkně přihlásit!!!!!!!!At je na co koukat :-)))))rozhodit sítě a at koukaj SAOčáci dorazit
Zima baví akorát tak ty psiska :-))))) jak bych ráda viděla zelenou travičku
Taky začínáme línat a česat a česat ........takže na výstavy to budou zase naháči
nada
napsal(a):
Jen pěkně přihlásit!!!!!!!!At je na co koukat :-)))))rozhodit sítě a at koukaj SAOčáci dorazit
Zima baví akorát tak ty psiska :-))))) jak bych ráda viděla zelenou travičku
Taky začínáme línat a česat a česat ........takže na výstavy to budou zase naháči
nevím koho mám přihlásit jestli tuto sůvu Deboru nebo tu navrácenku Dianu.alias Báru. obě jsou pěkné ale každá má jinou tlamu zbarvenou a Bára je dost ostrá a ani nevím jak bude reagovat na výstavě na psy...
mě se moc nechce jezdit na výstavy, nemám se za co stydět ale jezdí tu jen a ta sama osoba a stále vyhrává, proč ne, když tu nemá konkurenci, že?
stredoasiati
napsal(a):
nevím koho mám přihlásit jestli tuto sůvu Deboru nebo tu navrácenku Dianu.alias Báru. obě jsou pěkné ale každá má jinou tlamu zbarvenou a Bára je dost ostrá a ani nevím jak bude reagovat na výstavě na psy...
mě se moc nechce jezdit na výstavy, nemám se za co stydět ale jezdí tu jen a ta sama osoba a stále vyhrává, proč ne, když tu nemá konkurenci, že?
tak je s tím třeba něco udělat
a co s tvejma potomkama majitele taky nechtěj jezdit ??
nazarbay
napsal(a):
Petro nefňukej Máš co vystavovat tak jeď a koukej dorazit i do Ostravy
Neseď doma jak pecivál nebo se nevlezeš do riflí
My máme na bonitaci ještě čas Aitesh Aldaha Gold 2 měsíce
podskalka
napsal(a):
My máme na bonitaci ještě čas Aitesh Aldaha Gold 2 měsíce
A ještě jednou.Helo jak to že jsi nás nepřijela navštívit ? Máš trestné body.
podskalka
napsal(a):
A ještě jednou.Helo jak to že jsi nás nepřijela navštívit ? Máš trestné body.
Danuš promiň ale časově nás to dost tlačilo. Měla jsi perfektní štěnda, ale mi shánime fenečku a ty už máš jen pejska. Škoda!Dneska jedem ještě jednou k Věrce, tak se uvidí jak se Pavla rozhodne. Zrovna jak na schval nikde nic není a když tak je hooodně příbuzné. Už brousíme i na polských a ruských stránkách. Tak nám drž pěsti ať na něco narazíme. Měj se.
nada
napsal(a):
tak je s tím třeba něco udělat
a co s tvejma potomkama majitele taky nechtěj jezdit ??
to máš pravdu, musím zase začít jezdit a trénovat, postoje, aby to holky uměly...
jinak se jim nechce jezdit, každej ho má doma a nemají čas, všichni mají firmy, ranče a málo času, škoda, takto se nic neukáže na výstavách, jen mám fotečky. ted jsem je aspon donutila, aby přijely aspon na bonitaci a uchovnily je. až je budu mít nafocené, tak pak je ukážu, hlavně jsem zjedavá na Dagyra, toho jsem si nechávala pro sebe a pak mě ukecaly ale má se dobře- mají ranč s am.paint horse/ dovezl si je z USA.opravdu nádherní koně.
nazarbay
napsal(a):
Petro nefňukej Máš co vystavovat tak jeď a koukej dorazit i do Ostravy
Neseď doma jak pecivál nebo se nevlezeš do riflí
do Ostravy jsem se nepřihlásila, přihlásila jsem se na klubovku KMDPP, možná na klubovku MOLOSSU ale jen jestli tam pojede někdo z vás? jinak se přihlásím na klubovku KRAOPU.
na mezinárodku bych chtěla se přihlásit na červen,a na červenec do M:BOleslavi, pak se uvidí...
musím ted trénovat,jsme s holkama vyžraní a musíme schodit nějaká kilča, nebo mě pak v kruhu klepne pepča a holky se musí učit výstavní postoj,aby nedělaly ostudu
kam pojedeš?
uvidíme se někde?
stredoasiati
napsal(a):
to máš pravdu, musím zase začít jezdit a trénovat, postoje, aby to holky uměly...
jinak se jim nechce jezdit, každej ho má doma a nemají čas, všichni mají firmy, ranče a málo času, škoda, takto se nic neukáže na výstavách, jen mám fotečky. ted jsem je aspon donutila, aby přijely aspon na bonitaci a uchovnily je. až je budu mít nafocené, tak pak je ukážu, hlavně jsem zjedavá na Dagyra, toho jsem si nechávala pro sebe a pak mě ukecaly ale má se dobře- mají ranč s am.paint horse/ dovezl si je z USA.opravdu nádherní koně.
Jedu do Prahy se podívat jen čumendu 30.4. Bude tam ode mě pejsek, přijed se tam podívat a hodíme řeč. Zatím se měj hezky.
stredoasiati
napsal(a):
zakládám nové forum,
NITRACANIS 19.03.2006
rozhodca: Bíroš Milan, SK
Psy
Baby:
OMAR RI-VĚ-GU (Bachar iz Aleks. slobody x Cara Scher-Chan), VN
Mladých:
ARIS-ROHRBACH BENKO (Achil Mako-I-Ala x Akira od Pinkeho), V
BENITO ZLATÁ LOUKA (Bachar iz Aleks. slobody x Jena Ri-Vě-Gu), V2
BLACK ZLATÁ LOUKA (Bachar iz Aleks. slobody x Jena Ri-Vě-Gu), V3
CARIK MAKO-I-ALA (Achil Mako-I-Ala x Idzha iz Konvoya na Sugutke), VD
CÁŠA MAKO-I-ALA (Achil Mako-I-Ala x Idzha iz Konvoya na Sugutke), V1
DUKER MAKO-I-ALA (Achil Mako-I-Ala x Caca Zoti), V
NURAJ BEK RI-VĚ-GU (Bachar iz Aleks. slobody x Zina Ruž. cesta), V4
stredoasiati
napsal(a):
zakládám nové forum,
Stredná:
BAIRAM Z ORVETU (Ramzis Nuo Liaudes x Chediv Ex Oriente), V3
BRUTUS TENGZI CHAU (Benito Scher-Chan x Ashley Scher-Chan), V2
MURDAG HAMMER RI-VĚ-GU (Hummer Ak Nukker x Cara Scher-Chan), V1
Otvorená:
ANDREE Z ORVETU (Ramzis Nuo Liaudes x Chediv Ex Oriente), VD
ATILA GARA-CHAN (Abdul Malumi x Goja Tuhaj Bej), V1
BAKUL MAKO-I-ALA (Afi-Kaidar Zafar x Caca Zoti), V2
BARCHAT MAKO-I-ALA (Afi-Kaidar Zafar x Caca Zoti), V
CERO BAR MANSUR (Amigo Osada Studená x Andromeda Usull-Bek), V3
stredoasiati
napsal(a):
zakládám nové forum,
Suky:
Baby:
FRIDA Z FEKETEHO DVORA (Ašik Achal-Tekin x Brenda Nuo Liaudes), VN
ORISCHA RI-VĚ-GU (Bachar iz Aleks. slobody x Cara Scher-Chan), VN
Dorastu:
EMA MALUMI (Altay z Evdokimovej Storožki x Iza z Basarovej Lesovne), VN
Mladých:
AL-MARY GEŠAJOV DVOR (Abdul Malumi x Adžara od Zlej diery), VD
ALMA AZULIN (Algis Achal-Tekin x Furadža Jekemen), V
DENALI DE DYVET GLADIATOR EX ASIA (Faust Ex Oriente x Bria Scher-Chan), V4
DIA PIROSAO (Abdžit Pirosao x Sary Shaitan Nora), V2
DORIS MALUMI (Ašik Achal-Tekin x Iza z Basarovej Lesovne), V1
FATCHA BOROJO (Samat Chán z Azie x Ajgul Borojo), VD
GJURSA BOROJO (Akkuš-Chan z Azie x Bajram Čjornyje Glaza), V
RENGOHEGYI ORMAN BIJA (Rengohegyi Orman Muzstafa x Rengohegyi Orman Fondi), V3
stredoasiati
napsal(a):
zakládám nové forum,
Stredná:
ENIKY BOROJO (Samat Chan z Azie x Bajram Čjornyje Glaza), V2
MASCHA CARA RI-VĚ-GU (Ak Nukker Hummer x Cara Scher-Chan), V1
MAXARADŽI JEKEMEN (Haras Jekemen x Dandar Jekemen), VD
Otvorená:
BAJGUŠ MAKO-I-ALA (Afi-Kajdar Zafar x Zoti), V2
ČAKRA TUHAJ BEJ (Turkmen Kala O-Akdember x Ala Bajka Tuhaj Bej), V
HEIDI USULL-BEK (Bekhar Dušman Dušmani x Barča Usull-Bek), V
CHAJRA ACHAL-TEKIN (Ašik Achal Tekin x Ekimen Alatash), V1
JENA RI-VĚ-GU (Bomber x Faralla Ex Oriente), V3
KADYRA EX ORIENTE (RAmzis Nuo Liaudes x Honoris Ex Oriente), V4
LADAN JEKEMEN (Tagan x Dandar Jekemen), V
Šampionov:
DOMBI BOROJO (Samat Chan z Azie x Akbara-Chan z Azie), V1
ELMARA GASAR CHAN (Filgys Ex Oriente x Cinga Gasar Chan), V2
imu
napsal(a):
Stredná:
ENIKY BOROJO (Samat Chan z Azie x Bajram Čjornyje Glaza), V2
MASCHA CARA RI-VĚ-GU (Ak Nukker Hummer x Cara Scher-Chan), V1
MAXARADŽI JEKEMEN (Haras Jekemen x Dandar Jekemen), VD
Otvorená:
BAJGUŠ MAKO-I-ALA (Afi-Kajdar Zafar x Zoti), V2
ČAKRA TUHAJ BEJ (Turkmen Kala O-Akdember x Ala Bajka Tuhaj Bej), V
HEIDI USULL-BEK (Bekhar Dušman Dušmani x Barča Usull-Bek), V
CHAJRA ACHAL-TEKIN (Ašik Achal Tekin x Ekimen Alatash), V1
JENA RI-VĚ-GU (Bomber x Faralla Ex Oriente), V3
KADYRA EX ORIENTE (RAmzis Nuo Liaudes x Honoris Ex Oriente), V4
LADAN JEKEMEN (Tagan x Dandar Jekemen), V
Šampionov:
DOMBI BOROJO (Samat Chan z Azie x Akbara-Chan z Azie), V1
ELMARA GASAR CHAN (Filgys Ex Oriente x Cinga Gasar Chan), V2
fotky sem musi dat nekdo komu se podarilo dostat ke kruhu, byl pristupny jen z jedne strany ctverce a byla tam tlacenice,
stredoasiati
napsal(a):
zakládám nové forum,
Ahoj všichni. mám jedno velké přání. potřeboval bych poradit s jídelníčkem
pro mé 4 měsíční štěně středoasiata. Granule jí moc nejedou protože nám
vypadali mlíčnáky. A když budu vařit těstoviny tak zas nevím co do nich dát
aby měla všechny minerály atd. Za radu předem děkuji
tlustien
napsal(a):
Ahoj všichni. mám jedno velké přání. potřeboval bych poradit s jídelníčkem
pro mé 4 měsíční štěně středoasiata. Granule jí moc nejedou protože nám
vypadali mlíčnáky. A když budu vařit těstoviny tak zas nevím co do nich dát
aby měla všechny minerály atd. Za radu předem děkuji
Co se týče doplňků, nejlepší zkušenosti máme s těmito www.nutripets.cz (i vám poradí, co je lepší k vařenému a co ke granulím). Jinak do těstovin určitě nezapomeňte dát maso, zeleninu, rýže je možná lepší než těstoviny, dobrý je i jogurt, tvaroh (pozor, v něm není skoro žádný vápník, ale zato spousta bílkovin). V antikvariátu jsem koupila knížku "Přírodní medicína pro psy a kočky", Richard a Susan Pitcairn, kde je spousta dobrých tipů ohledně krmení, myslím, že je ještě běžně v prodeji.
asy
napsal(a):
Co se týče doplňků, nejlepší zkušenosti máme s těmito www.nutripets.cz (i vám poradí, co je lepší k vařenému a co ke granulím). Jinak do těstovin určitě nezapomeňte dát maso, zeleninu, rýže je možná lepší než těstoviny, dobrý je i jogurt, tvaroh (pozor, v něm není skoro žádný vápník, ale zato spousta bílkovin). V antikvariátu jsem koupila knížku "Přírodní medicína pro psy a kočky", Richard a Susan Pitcairn, kde je spousta dobrých tipů ohledně krmení, myslím, že je ještě běžně v prodeji.
Bančar Zlatá louka
asy
napsal(a):
Je to opravdu fešák
Děkuji za pochvalu. Vyřídím majitelům Tento kousek není bohužel můj
My máme kavkazáky
nada
napsal(a):
ten se fakt povedl,a co na to říka plot??
Plot je na odpis Majitelé čekají každou chvíli firmu, co jim postaví pořádný plot. Informace i foto z dnešního dopoledne
asy
napsal(a):
Tak ten "stojící" se fakt povedl, připomíná mi nějakého kresleného hafana z večerníčku Ale nevím kterého
, no už je to dáááávno, co jsem se dívala na večerníčky.
susan
napsal(a):
Tak ten "stojící" se fakt povedl, připomíná mi nějakého kresleného hafana z večerníčku Ale nevím kterého
, no už je to dáááávno, co jsem se dívala na večerníčky.
Vyrostl z něj opravdový fešákŠkoda že nebude k vidění u nás, ještě že nám dovolí alespoň ty fotečky
Jenom ho rychle uchovněte, středoasiatů není nikdy dost
nazarbay
napsal(a):
Vyrostl z něj opravdový fešákŠkoda že nebude k vidění u nás, ještě že nám dovolí alespoň ty fotečky
Je to fakt krasavec a OBR !!! Povaha vynikající Prý se s ním chystají na výstavu, ale nevím jestli na Slovensko anebo do Polska.
nazarbay
napsal(a):
No a na uchovnění má ještě čas Dyť měl teprvá 14 měsíců
lmusa
napsal(a):
Jedna asiatí holčička Bettynka
imu
napsal(a):
fotky sem musi dat nekdo komu se podarilo dostat ke kruhu, byl pristupny jen z jedne strany ctverce a byla tam tlacenice,
Ještě jedna. 3. místo juniorhandling
mata
napsal(a):
Ještě jednou
A tady je nase stredoasiati holcicka Belaja.
jarka
napsal(a):
A tady je nase stredoasiati holcicka Belaja.
A opet Belaja z Nazar-Bay.
jarka
napsal(a):
A opet Belaja z Nazar-Bay.
A po 3. -Belaja (stari 5 mes.)
nada
napsal(a):
ta je krásně zbarvená
Tak já taky pošlu fotečku Babura brácha Belaji
paja m
napsal(a):
Tak já taky pošlu fotečku Babura brácha Belaji
A ještě jednu fotečku našeho nového přírůstku, který bude během dubna v naší smečce.Fenečka Pasha Ri-Vě-Gu
paja m
napsal(a):
A ještě jednu fotečku našeho nového přírůstku, který bude během dubna v naší smečce.Fenečka Pasha Ri-Vě-Gu
Tak já taky přidám fotku.
stredoasiati
napsal(a):
krásnej aziat!!!!
hádám, že to je pes ne? je už chovný?jak se jmenuje? a jeho rodiče se jmenují jak?
ježiši ten by se mi líbil na moje ušatice, nemohu si pomoci,nekupírovaný aziat je daleko hezčí než s ušima!
opravdu nádherný kousek!!
Pejsek je opravdu krásný, jen nevím, jaký je rozdíl mezi nekupírovaným a s ušima ?
stredoasiati
napsal(a):
krásnej aziat!!!!
hádám, že to je pes ne? je už chovný?jak se jmenuje? a jeho rodiče se jmenují jak?
ježiši ten by se mi líbil na moje ušatice, nemohu si pomoci,nekupírovaný aziat je daleko hezčí než s ušima!
opravdu nádherný kousek!!
Je to Bulaj Zlatá Louka po Jeně Ri-Vě-Gu a po Bacharovi Iz Alexandrovoi Slobody.Je mu 14 měsíců.
lmusa
napsal(a):
Tak dáme tátu Bančara-Bachara.
podskalka
napsal(a):
Tak dáme tátu Bančara-Bachara.
A ještě jednou Bachar.
podskalka
napsal(a):
Hanny a Bachar.
Zdá se mi to, nebo je Bančar celý táta
podskalka
napsal(a):
Jako dvojčata.
Narodil se stejný den jako moje kavkazí fenka a o předchozí kavkazáky jsme přišli s majitelem Bančara (Arana) taky skoro ve stejnou dobu.... Tak je ráda navštěvuji, ale Aran je hrozný divoch a nejraději si každého "naroluje" pod sebe. Takže naše fenka je raději, když je mezi nimi plot
lmusa
napsal(a):
Narodil se stejný den jako moje kavkazí fenka a o předchozí kavkazáky jsme přišli s majitelem Bančara (Arana) taky skoro ve stejnou dobu.... Tak je ráda navštěvuji, ale Aran je hrozný divoch a nejraději si každého "naroluje" pod sebe. Takže naše fenka je raději, když je mezi nimi plot