Ahoj, nemáte tip na botičky pro psa? Měla jsem vyhlédnuté ty od Manmatu, ale koukám, že jich je víc značek, třeba ještě neoprénové Walker Trixie... Tak by mě zajímala vaše PRAKTICKÁ zkušenost (které dobře sednou, vydrží, plní funkci apod.).
Nejsem příznivcem oblékání nebo rozmazlování psů, ale čubina si teď na kole odřela polštářky a v zimě se chystáme na canicross a nechci, aby se něco podobného opakovalo...
Díky!
marcha
napsal(a):
Ahoj, nemáte tip na botičky pro psa? Měla jsem vyhlédnuté ty od Manmatu, ale koukám, že jich je víc značek, třeba ještě neoprénové Walker Trixie... Tak by mě zajímala vaše PRAKTICKÁ zkušenost (které dobře sednou, vydrží, plní funkci apod.).
Nejsem příznivcem oblékání nebo rozmazlování psů, ale čubina si teď na kole odřela polštářky a v zimě se chystáme na canicross a nechci, aby se něco podobného opakovalo...
Díky!
Tak my máme botičky pro pejsky značky Tommi. (např. tady: http://www.spokojenypes.cz/ boticky-pro-psy/ boticky-pro-psy-tommi-medic- v-8-velikostech?id=15905) Kupovali jsme je aby to pejskům doma neklouzalo (pro velkého to není dobré na klouby, máme plovoučky) a malému zase aby měl čisté packy z venku a také, že si párkrát odřel polštářky.
Pejsci se v tom naučili rychle chodit, ikdyž malý capká zezačátku jak baletka a snaží se to setřepat, po pár minutách chodí zas normálně. Jsme uplně spokojení - vážně jim to neklouže, drží pořád, rychel vyschly ikdyž byly uplně promočené a dají se lehce očistit napřiklad od bláta a pejskům padnou akorát.
Jinak oblečky pro psy taky nepoužívám a ani nemám moc ráda...
Mafoušek s "papučkama"
marcha
napsal(a):
Díky!
Ahoj, mám pro psa něco takového http://www.baron.cz/pes/ochranna-neoprenova-bo ta-3406-k-X000177-X000258.html ale ne přesně ty co jsou na obrázku, ani Walker to neni :) Prodávají je v každém Pet Centru. A jsem s nima spokojená, dokonce ani moc nepromoknou, když jsem byla venku jen půl hodiny, déle to nemám odzkoušené :) Hlavně se přizpůsobí pacce a nikde netlačí. Dřív jsme měli od manmatu, ale ty se různě otáčely.