Uživatel s deaktivovaným účtem

lu
napsal(a):
další
Agátka je pěkná. Napiš o ní prosím něco. Kolik jí je, odkud jí máte atd, atd. Mám taky šarpeje. Tedy dva - sedmiměsíční fenku a našeho skoro šestiletého miláčka.
napsal(a):
Agátka je pěkná. Napiš o ní prosím něco. Kolik jí je, odkud jí máte atd, atd. Mám taky šarpeje. Tedy dva - sedmiměsíční fenku a našeho skoro šestiletého miláčka.
Letos jí bude 7.je od paní Petry Mašínové.Před 3 lety melě 4 štěňátka.Na této fotce je jedno z nich.Byli to samí psi.Odkoho máš své pejsky,jsou s PP?Agáta je bez PP.

lu
napsal(a):
Letos jí bude 7.je od paní Petry Mašínové.Před 3 lety melě 4 štěňátka.Na této fotce je jedno z nich.Byli to samí psi.Odkoho máš své pejsky,jsou s PP?Agáta je bez PP.
Leon je od Loun bez PP. Chtěla jsem jen mazlíčka na gauč. Ale nějak jsem se zamilovala a pořídila si vloni v říjnu ještě jednoho, tedy jednu.
Malou jsme si brali z Tábora z ch.s Gampi Pei a má PP.
Jak to, že Agátka nemá PP? Vždyť p. Mašínová má ch.s. a má štěňátka s PP?
Mám stránky www.sharpei-pei.wz.cz
napsal(a):
Leon je od Loun bez PP. Chtěla jsem jen mazlíčka na gauč. Ale nějak jsem se zamilovala a pořídila si vloni v říjnu ještě jednoho, tedy jednu.
Malou jsme si brali z Tábora z ch.s Gampi Pei a má PP.
Jak to, že Agátka nemá PP? Vždyť p. Mašínová má ch.s. a má štěňátka s PP?
Mám stránky www.sharpei-pei.wz.cz
Jenže to je Hana Mašínová a ne Petra - asi jen shoda jmen, ne?

jana69
napsal(a):
Jenže to je Hana Mašínová a ne Petra - asi jen shoda jmen, ne?
Aha, máš pravdu. Hana Mašínová je ta, kterou jsem myslela. tak to je shoda jmen.

lu
napsal(a):
Maš krásné pejsky,dívala jsem se na ty stránky.Je to shoda jmen paní petra mašínová je ze Zvěřínek.
Dík, jsou to naši miláčkové. Starší je takovej typickej šarpej, ale malá je takovej prdlouš
.
napsal(a):
Aha, máš pravdu. Hana Mašínová je ta, kterou jsem myslela. tak to je shoda jmen.
Max

lu
napsal(a):
Max
Max je nádhernej. Ke komu patří?

lu
napsal(a):
Je to štěně od naší Agáty.Ta fotka nahoře je on,ale už dospělí.
Je krásnej, takovej plyšovej.
napsal(a):
Je krásnej, takovej plyšovej.
Přidávám novou fotku Agátky

lu
napsal(a):
Přidávám novou fotku Agátky
Pěkná.
A co Agátka a voda? Má jí ráda nebo se jí vyhýbá? U nás je to tak, že starší pes z ní má panickou hrůzu a malé voda zatím nevadí. Dokonce vyhledává samou hlínu, bláto, což staršímu se přímo hnusí.
napsal(a):
Pěkná.
A co Agátka a voda? Má jí ráda nebo se jí vyhýbá? U nás je to tak, že starší pes z ní má panickou hrůzu a malé voda zatím nevadí. Dokonce vyhledává samou hlínu, bláto, což staršímu se přímo hnusí.
Agáta vodu nemůže ani cítit.Ale když ji v letě koupeme,tak se nechá přemluvit.
lu
napsal(a):
Agáta vodu nemůže ani cítit.Ale když ji v letě koupeme,tak se nechá přemluvit.
lu
napsal(a):
Agátka si užívá jaro
sice to neni agatka ale je taky moc klasna
neni to muj pes ale sousedky.jmenuje se charllie
benik
napsal(a):
sice to neni agatka ale je taky moc klasna
neni to muj pes ale sousedky.jmenuje se charllie
Agáta