krtek007
napsal(a):
abych nezapomnel, jmenuju se Kolja z Akordu, ale nevim proc, vsichni mi rikaji "Kulíšek"
Ahoj Kulíšku, řekni páníčkovi ať nám o tobě něco napíše, třeba kdo je tatínek a maminka a taky co všechno provádíš. Že jsi moooc hodný? No to my přece víme, kavkazáčci jsou nejhodnější na světě a nikdy nic nezničí.
kaca
napsal(a):
Ahoj Kulíšku, řekni páníčkovi ať nám o tobě něco napíše, třeba kdo je tatínek a maminka a taky co všechno provádíš. Že jsi moooc hodný? No to my přece víme, kavkazáčci jsou nejhodnější na světě a nikdy nic nezničí.
Kuliskuv panicek na to psani moc neni, taze jen tak pro poradek. Kulisek se podle PP jmenuje Kolja z Akordu, maminka Dunja z Akordu, tatinek Cyr Dorkin Revir. Narodil se 1.12.2004 v Nove Huti u Rokycan.
Bohuzel Kuliska uvidite na vystavach FCI pouze jako divaka, nebot jeho PP nesou privlastek UCI. Duvodem je palicatost jeho panicku, kteri za kazdou cenu chteli pejska z krve nadherneho ruskeho psa jmenem Elvard.
Ale o PP a vystavach to neni, dulezite je, ze to panickum vyslo:)) Kulisek je vernou kopii sveho dokonaleho dedecka. A to at uz jde o pvahu tak i rysujici se telesne proporce(no dedovych 90cm v kohoutku mit teda nemusi, na tom netrvame uz takhle je to jako kdyz se nam domem prozene uragan)
Samozrejme je to nejhodnejsi stenatko pod sluncem a dela nam jen radost. Jen diky nemu jsme napriklad zjistili, kolik nepotrebnych rozbitnych veci doma mame. Take nam s nadsenim uz nekolikrat preoral zahradku. Vsechny dvere na chalupe uz stejne potrebovali novy lak. No a obleceni a boty se prece maji kupovat nove co nejcasteji:)))))
Vic uz se snad radeji panicek rozepisovat nebude. Par dalsich fotecek uz si zase okomentuje Kulisek. Tak se mejte krasne pozdravujte pejsany a hodte sem taky neco obrazku, at si ten nas jesitnej mrnous o sobe nemysli, ze je buhvijaka hvezda
krtek007
napsal(a):
Kuliskuv panicek na to psani moc neni, taze jen tak pro poradek. Kulisek se podle PP jmenuje Kolja z Akordu, maminka Dunja z Akordu, tatinek Cyr Dorkin Revir. Narodil se 1.12.2004 v Nove Huti u Rokycan.
Bohuzel Kuliska uvidite na vystavach FCI pouze jako divaka, nebot jeho PP nesou privlastek UCI. Duvodem je palicatost jeho panicku, kteri za kazdou cenu chteli pejska z krve nadherneho ruskeho psa jmenem Elvard.
Ale o PP a vystavach to neni, dulezite je, ze to panickum vyslo:)) Kulisek je vernou kopii sveho dokonaleho dedecka. A to at uz jde o pvahu tak i rysujici se telesne proporce(no dedovych 90cm v kohoutku mit teda nemusi, na tom netrvame uz takhle je to jako kdyz se nam domem prozene uragan)
Samozrejme je to nejhodnejsi stenatko pod sluncem a dela nam jen radost. Jen diky nemu jsme napriklad zjistili, kolik nepotrebnych rozbitnych veci doma mame. Take nam s nadsenim uz nekolikrat preoral zahradku. Vsechny dvere na chalupe uz stejne potrebovali novy lak. No a obleceni a boty se prece maji kupovat nove co nejcasteji:)))))
Vic uz se snad radeji panicek rozepisovat nebude. Par dalsich fotecek uz si zase okomentuje Kulisek. Tak se mejte krasne pozdravujte pejsany a hodte sem taky neco obrazku, at si ten nas jesitnej mrnous o sobe nemysli, ze je buhvijaka hvezda
Co jste to tu rikali, ze kavkazaci nic neznici? ... to je naprosta pravda! Ty koliky, ubrus, zaclona, boty, prodluzovacka a nabijecka na mobil byly jen nestastny nahody, fakt nekecam
krtek007
napsal(a):
Co jste to tu rikali, ze kavkazaci nic neznici? ... to je naprosta pravda! Ty koliky, ubrus, zaclona, boty, prodluzovacka a nabijecka na mobil byly jen nestastny nahody, fakt nekecam
Teda krom toho, ze jsem nejhodnejsi, se taky dokazu nastvat. A teta nemecka ovcacka me doooost namichla...tak jsem ji to poradne nandal. Teda aspon cele ty 2 vteriny nez se vzpamatovala:))))
krtek007
napsal(a):
Teda krom toho, ze jsem nejhodnejsi, se taky dokazu nastvat. A teta nemecka ovcacka me doooost namichla...tak jsem ji to poradne nandal. Teda aspon cele ty 2 vteriny nez se vzpamatovala:))))
Ale na moji milovanou panicku jsem uplne nejhodnejsij. A opavazte se na ni treba jen osklive podivat ... vrrrrrr
krtek007
napsal(a):
vzdyt jsme si taky desne podobni...hlavne z profilu
Ale jsou veci, kterym ani moje milovana panicka nerozumi ... nechapu proc tolik vysiluje kvuli tomu staremu rozvrzanemu gauci na chalupe. Chudak stene si taky musi dachnout a postarek je postarek, to se neda nic delat. A az se prospim, tak jim zas neco vyvedu, aby se nenudili a meli o cem psat na internetu.
Tak dobrou lidicky!!
krtek007
napsal(a):
Kulíšku, nic si z toho nedělej, všechny ty věci jsou prkotiny, vždyť oni si to páníčci koupí klidně znova. To mě pomlovají kamarádi mých páníčků, že prý už ví, kde u nás končí návštěvy. Je to divný, už u nás dlouho nikdo nebyl, hmm, tak kde je ta návštěva?
kaca
napsal(a):
Tak holky /kluci taky/ pište a hlavně posílejte fotečky. Pro začátek kavkazaní miminka.
Jak jsem slibil tak cinim:) Bude nasledovat neco malo fotek z UCI bonitace v Hradku u Rokycan. Bonitace byla urcena pro Kavkazske ovcaky, Jihoruske ovcaky, Bandogy a Bobtaily. Psu bylo asi 25, kavkazaku bohuzel jen velmi malo. Ale par fotek se udelat podarilo, tak aspon jako ukazka...
krtek007
napsal(a):
Jak jsem slibil tak cinim:) Bude nasledovat neco malo fotek z UCI bonitace v Hradku u Rokycan. Bonitace byla urcena pro Kavkazske ovcaky, Jihoruske ovcaky, Bandogy a Bobtaily. Psu bylo asi 25, kavkazaku bohuzel jen velmi malo. Ale par fotek se udelat podarilo, tak aspon jako ukazka...
Velmi pekny 2 lety pes Ikarus z Akordu
naďa

kaca
napsal(a):
Tak holky /kluci taky/ pište a hlavně posílejte fotečky. Pro začátek kavkazaní miminka.
Ahoj tak já taky přispěji svojí trochou do mlýnamáme rok a půl starého chlapečka-BRED ZLATÁ STUDÁNKA a samozrejmě je to naše zlatíčko
Na výstavách se nám vcelku daří a povahově je super
Mezi lidmi je bezproblémový,na zahradě ovšem hlídá jako ďas.A tak se mi to líbí
naďa

naďa
napsal(a):
Ahoj tak já taky přispěji svojí trochou do mlýnamáme rok a půl starého chlapečka-BRED ZLATÁ STUDÁNKA a samozrejmě je to naše zlatíčko
Na výstavách se nám vcelku daří a povahově je super
Mezi lidmi je bezproblémový,na zahradě ovšem hlídá jako ďas.A tak se mi to líbí
s bráškou Benjaminem
naďa

naďa
napsal(a):
s bráškou Benjaminem
...s kámošema
naďa

naďa
napsal(a):
...s kámošema
...a takhle jsem řádil na bonitaci
naďa

naďa
napsal(a):
...a takhle jsem řádil na bonitaci
tak to je pohodička...doma na zahrádce
monika s
napsal(a):
Já z Azgiru nejsem, ale naše holky jo
Ale jinak jo, jsi správně "doma"
Pozdravuj ode mne tu Vaši "vzteklinu", vzpomínám na ni jako na prtě z Loun, kdy jsme ji Honzovi vnutili
Tak to jste vy , ti "dobráci", kteří Honzovi vnutili to kavkazí mimi, které cestou domů pozvracelo úplně celé auto? Mooooc děkuju
.
kaca
napsal(a):
Tak to jste vy , ti "dobráci", kteří Honzovi vnutili to kavkazí mimi, které cestou domů pozvracelo úplně celé auto? Mooooc děkuju
.
Že v tom měl prsty Luděk to vím, ale nejlepší výmluvu měl Honza:" koukej, mámo, co jsem TI koupil". No a pak mu řekni, že nechci kavkazáka, ta mrňavá kulička mě dostala. Víš že jsme trochu "příbuzné"? Marta Filipová, co měla od tebe Bretty, má teď od nás Altaje
.
krtek007
napsal(a):
11.9.2004 Louny vystava psu UCI
Sestricka Inke (vsimnete si jak se nam vylepsila, kdyz se podivate na fotky z bonitace)
Mimochodem ta sediva starsi pani s brylemi se jmenuje Jirina Rapkova. Ano, to je prave ta pani, ktera v osmdesatych letech spolecne se svym manzelem privezla prvni kavkazske ovcaky k nam do republiky. Dnes mimo jine take viceprezident UCI a predseda ČKF.
kaca
napsal(a):
Že v tom měl prsty Luděk to vím, ale nejlepší výmluvu měl Honza:" koukej, mámo, co jsem TI koupil". No a pak mu řekni, že nechci kavkazáka, ta mrňavá kulička mě dostala. Víš že jsme trochu "příbuzné"? Marta Filipová, co měla od tebe Bretty, má teď od nás Altaje
.
Jasně že vím, viděla jsem je i na výstavě ve Zbraslavi.
Proč nechodí s Altajem na výstavy? S Bretty docela chodili, s A. zatím nikde nebyli - alespoň co vím...
kaca
napsal(a):
.
Jo, jo s Bretty chodila, s Áťou říkala že taky půjdou, ale prý se nemá rád se psy, hlavně s těmi velkými a tak z toho asi nic nebude. Naposledy jsem se s ní viděla letos v květnu, byli jsme se mrknout za nimi v Bohnicích. Ta druhá fotka od shora v této diskuzi je z té procházky.
alishka
napsal(a):
Můžu se zeptat?Ty bonitace,to je co?Já mám teď doma štěndo kavkazáčka (viz. Gorec Eridut),včera mu byly ctyři měsíce a docela bych se i jela podívat někam,kde se sejde kavkazáků víc pohromadě..
Ahoj,bonitace je pro uchovnění psu a fen.Pořáda je klub daného plemene.Jestli chceš vidět více kavkazáku tak nejlépe na výstavu.Nevím kam to máš nejblíže,v sobotu je jedna speciálka v Rokycanech.
alishka
napsal(a):
Jo?A od kolika kde?nebo jsou na nteu nekde informace?A muzu tam s tim pejskem jen tak?
Podívej se na http://mujweb.atlas.cz/www.lajdn1/. Je tam vše o kavkazanech, najdeš tam i termíny výstav a bonitací, chovná zvířata a seznam webů s kavkazany, prostě úplně všechno .
alishka
napsal(a):
Jo?A od kolika kde?nebo jsou na nteu nekde informace?A muzu tam s tim pejskem jen tak?
Výstava se koná na rokycanském cvičáku, zahájení bude někdy po deváté - vážně teď nevím přesně. Pokud tam chceš jít i s pejskem, aby se okoukl, musíš s sebou mít očkovací průkaz, potvrzený max. 3 dny před výstavou od veterináře. Jinak Tě tam nepustí.
Jinak je nahlášeno přes padesát kavkazanů, tak to už by návštěva stála za to
monika s
napsal(a):
Výstava se koná na rokycanském cvičáku, zahájení bude někdy po deváté - vážně teď nevím přesně. Pokud tam chceš jít i s pejskem, aby se okoukl, musíš s sebou mít očkovací průkaz, potvrzený max. 3 dny před výstavou od veterináře. Jinak Tě tam nepustí.
Jinak je nahlášeno přes padesát kavkazanů, tak to už by návštěva stála za to
nové mimi páníčku,kterým zahynul Atilla.Jmenuje se BARCHAT
eavy
napsal(a):
Ahoj. Tak už jsem tu zase se svojí troškou do mlýna :-)) Tohle je to naše štěňátko,které trochu povyrostlo. Corny Šejtanova smečka. Veronika
Jezkovy voci:))))) V tehle pozici mi pripomina toho naseho troubu. Jen doufam, ze to rozryte piskoviste nebyla puvodne treba zahradka:))) Protoze nase zahradka uz takhle vypada nejaky cas. Ja nevim jak vasi pejsanove, ale ten nas odmita boudu(a ma krasnou boudu, velikou a s otevrenou verandou) a kdyz prsi tak hrabe zakopy. Uz kavkazaky preci jen znam, ale to co predvadi tohle nase mrne je neuveritelny
krtek007
napsal(a):
Jezkovy voci:))))) V tehle pozici mi pripomina toho naseho troubu. Jen doufam, ze to rozryte piskoviste nebyla puvodne treba zahradka:))) Protoze nase zahradka uz takhle vypada nejaky cas. Ja nevim jak vasi pejsanove, ale ten nas odmita boudu(a ma krasnou boudu, velikou a s otevrenou verandou) a kdyz prsi tak hrabe zakopy. Uz kavkazaky preci jen znam, ale to co predvadi tohle nase mrne je neuveritelny
mysleno samozrejme jako reakce na fotku Corny v pisku:)
krtek007
napsal(a):
mysleno samozrejme jako reakce na fotku Corny v pisku:)
Ahojky všichni. Káčo,smečka se má fajn. Corny nám vyrostla a už jí nebaví šikanovat Baccaru. Teď holky pro změnu šikanují a pořádají lovy na ovčáka. Je to zábavné,je takhle sledovat :-)). Ovčák pak neví,kam by před nima utekl. Snad by se časem naučil i lézt po stromech :-)). Musíme ho zavírat do kotce,aby měl trochu klid. Když je tak sleduji,nikdy bych nevěřila,jakou rychlostí dokáže běžet kavkazák. Bára předběhne ovčáka,před ním zabrzdí,tím ho "skolí" a už ho mordují.
Mimi se má fajn,díky za zeptání. Na UZ nám řekli,že to bude kluk. Tím udělal doktor šílenou radost budoucímu tatínkovi :-)). Už jsme ve 21 týdnu.
Michale,toho písku byla hromada. Holky nám ho takhle roznesly asi do okruhu 10ti metrů. Snad nám zbyde alespoň na omítky :.))
Pa Veronika
eavy
napsal(a):
Ahojky všichni. Káčo,smečka se má fajn. Corny nám vyrostla a už jí nebaví šikanovat Baccaru. Teď holky pro změnu šikanují a pořádají lovy na ovčáka. Je to zábavné,je takhle sledovat :-)). Ovčák pak neví,kam by před nima utekl. Snad by se časem naučil i lézt po stromech :-)). Musíme ho zavírat do kotce,aby měl trochu klid. Když je tak sleduji,nikdy bych nevěřila,jakou rychlostí dokáže běžet kavkazák. Bára předběhne ovčáka,před ním zabrzdí,tím ho "skolí" a už ho mordují.
Mimi se má fajn,díky za zeptání. Na UZ nám řekli,že to bude kluk. Tím udělal doktor šílenou radost budoucímu tatínkovi :-)). Už jsme ve 21 týdnu.
Michale,toho písku byla hromada. Holky nám ho takhle roznesly asi do okruhu 10ti metrů. Snad nám zbyde alespoň na omítky :.))
Pa Veronika
Nemůžu odolat,ale tahle fotka se mi děsně líbí!!
kaca
napsal(a):
Zdravím všechny milovníky kavkazánků.
Neodolala jsem a posílám k těm krásným fotkám také foto našeho mimi.
Jmenuje se Caira z Temné tůňky (o. Argon z Údolí Kaspoltu, M. Dajga Kamenná stráž). Je to naše sluníčko.
eavy
napsal(a):
Pa Veronika
Ahoj Veroniko, jsem s dětmi na prázdninách a dneska jsem se dostala k netu. Koukám na to, jak hezky přibývají fotky . Pořád hučím do manžela, že chci ještě jednu kavkazanku nebo středoasijku, ale on se bojí že se budou rvát. Tak počkám, jak to dopadne u tebe
. Jo a jinak bych si pospíšila s tou omítkou, z vlastní zkušenosti vím, že jak nebudete dost rychlí, tak nemáte ani deko písku
. Zatím ahoj a já se zase ozvu až se dostanu do civilizace.
susan
napsal(a):
Zdravím všechny milovníky kavkazánků.
Neodolala jsem a posílám k těm krásným fotkám také foto našeho mimi.
Jmenuje se Caira z Temné tůňky (o. Argon z Údolí Kaspoltu, M. Dajga Kamenná stráž). Je to naše sluníčko.
Ahoj Káčo. Kavkazáci jsou hrozní hraboši. Těď to u nás vypadá jako na tankodromu. Sára (Corny) se přebarvuje. Občas jí v tom písku nemůžu najít
. Učí se hlídat. Když štěká,tak jí přeskakuje hlas,musím se tomu smát
. Tváří se tak strašně důležitě
. Problém máme s ovčákem. Začal utíkat,přeleze plot ( 180 cm ) a je fuč. To je špatný,protože je nervák. Nechci někdy v budoucnu vysvětlovat matce dítěte,že pes ho potrhal proto,že po něm dítě hodilo kámen. Zatím nevíme co s ním. Na Lajdnu máme nové fotky. Dala nám je tam Janina. Koukni se. Jinak budoucí potomek se má asi dobře,soudím podle toho,jak mě pořád kope
. Posílam foto,kde ta naše malá potvora vypadá jako opička...
. Pa Veronika
eavy
napsal(a):
Ahoj Káčo. Kavkazáci jsou hrozní hraboši. Těď to u nás vypadá jako na tankodromu. Sára (Corny) se přebarvuje. Občas jí v tom písku nemůžu najít
. Učí se hlídat. Když štěká,tak jí přeskakuje hlas,musím se tomu smát
. Tváří se tak strašně důležitě
. Problém máme s ovčákem. Začal utíkat,přeleze plot ( 180 cm ) a je fuč. To je špatný,protože je nervák. Nechci někdy v budoucnu vysvětlovat matce dítěte,že pes ho potrhal proto,že po něm dítě hodilo kámen. Zatím nevíme co s ním. Na Lajdnu máme nové fotky. Dala nám je tam Janina. Koukni se. Jinak budoucí potomek se má asi dobře,soudím podle toho,jak mě pořád kope
. Posílam foto,kde ta naše malá potvora vypadá jako opička...
. Pa Veronika
Kvalita nic mocasi neumim fotit
eavy
napsal(a):
A ještě jedna.... Verča
Ahoj,to neni Bred.Byl na výstavě v Ml.Bol.je to Polák -Ch.Asur z Lechistanu.Vítěz Evropské výstavy.Je kupírovaný,takže byl brzy vyhozen.Asi jsou poláci špatně informovaní,že k nám bohužel nesmějí na výstavy.No a já ho nestihla pěkně nafotit
ale určitě se nekde objevi jeho lepší fotky.
nada
napsal(a):
Ahoj,to neni Bred.Byl na výstavě v Ml.Bol.je to Polák -Ch.Asur z Lechistanu.Vítěz Evropské výstavy.Je kupírovaný,takže byl brzy vyhozen.Asi jsou poláci špatně informovaní,že k nám bohužel nesmějí na výstavy.No a já ho nestihla pěkně nafotit
Aha,díky. Říkala jsem si,že to ten Tvůj Bred nebude . Toho znám z výstav. Je hrozně aktivní a společenský,to se mi líbí. Naše velká holka je hroznej lenoch. Když hlídá,tak aktivní je,ale jinak....
. Verča
nada
napsal(a):
Tenhle blbej zákon mě pěkně žere, je tolik nádherných psů a my vidíme prdlačky
kaca
napsal(a):
Ahojky Verčo, právě jsem na otočku doma a tak okamžitě zasedám k netu , koukám jak ta tvoje holčina roste. Až se vrátím z prázdnin tak sem zase dám fotky, pilně rozšiřuju svůj archív. Zatím pa, pozdravuj holčičky i kopajícího klučinu
.
To teda souhlasím,že je to na nicJe pravda,že ty kupíráci jsou fakt povedený a mužeme na ně koukat jen na fotkách
krtek007
napsal(a):
Ale svoji panicku miluje porad vic a vic...by mne samotneho zajimalo, co na ni teda vidi:))))
Timto vam oznamuji, ze uz nemame kocoura Krystofa:(( .......................................................................................
......................................................................................
Jenom legracka, Krystof se samozrejme citi naprosto fit a je uplne v poradku:)) Ta fotka je jen ilustrace jak "vypecene" hry si kavkazak dokaze vymyslet:)) Jen dodavam, ze behem porizeni tehle fotografie nebyl zadny kocour zranen ani zabit:)))) ikdyz se to nezda, co?:)))
krtek007
napsal(a):
Timto vam oznamuji, ze uz nemame kocoura Krystofa:(( .......................................................................................
......................................................................................
Jenom legracka, Krystof se samozrejme citi naprosto fit a je uplne v poradku:)) Ta fotka je jen ilustrace jak "vypecene" hry si kavkazak dokaze vymyslet:)) Jen dodavam, ze behem porizeni tehle fotografie nebyl zadny kocour zranen ani zabit:)))) ikdyz se to nezda, co?:)))
poozujou pěkně
kaca
napsal(a):
Ještě jedna prázninová, moje kavkazaní holčička s mým synem.
Krááásná holkataky budu muset něco vytvořit
i když dnes bych ho pacholka nejradši zmordovala
,jelikož si ze mně dělal dobrej den a na vycházce si dělal prostě co chtěl,šel si kam chtěl,a já tam byla jen do počtu!!
Asi to bylo tim vedrem
nada
napsal(a):
Krááásná holkataky budu muset něco vytvořit
i když dnes bych ho pacholka nejradši zmordovala
,jelikož si ze mně dělal dobrej den a na vycházce si dělal prostě co chtěl,šel si kam chtěl,a já tam byla jen do počtu!!
Asi to bylo tim vedrem
To vedro je fakt hrůza, teď když už se jde školy.