Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.9.2005 12:31

Tak holky /kluci taky/ pište a hlavně posílejte fotečky. Pro začátek kavkazaní miminka.

17.5.2005 17:55

kaca napsal(a):
Tak holky /kluci taky/ pište a hlavně posílejte fotečky. Pro začátek kavkazaní miminka.

Pejsek Altaj, nyní téměř dvouletý.

17.5.2005 21:42

kaca napsal(a):
Pejsek Altaj, nyní téměř dvouletý.

my mame taky kavkazi mimco:)) tady mu bylo 4.5 mesice

17.5.2005 21:46

krtek007 napsal(a):
my mame taky kavkazi mimco:)) tady mu bylo 4.5 mesice

cesani od panicky

17.5.2005 21:49

krtek007 napsal(a):
cesani od panicky

s panickem na chalupe:))) odpocinek po obede

17.5.2005 21:54

krtek007 napsal(a):
s panickem na chalupe:))) odpocinek po obede

schvalne ... koho mam nejradsi na svete?:)) no prece panicku, ale pred panickem se musim pretvarovat

17.5.2005 22:22

krtek007 napsal(a):
schvalne ... koho mam nejradsi na svete?:)) no prece panicku, ale pred panickem se musim pretvarovat

abych nezapomnel, jmenuju se Kolja z Akordu, ale nevim proc, vsichni mi rikaji "Kulíšek"

18.5.2005 09:40

krtek007 napsal(a):
abych nezapomnel, jmenuju se Kolja z Akordu, ale nevim proc, vsichni mi rikaji "Kulíšek"

Ahoj Kulíšku, řekni páníčkovi ať nám o tobě něco napíše, třeba kdo je tatínek a maminka a taky co všechno provádíš. Že jsi moooc hodný? No to my přece víme, kavkazáčci jsou nejhodnější na světě a nikdy nic nezničí.

18.5.2005 09:44

kaca napsal(a):

Kočičí "máma", jenom ta "koťata" potom nějak vyrostla.

18.5.2005 11:13

kaca napsal(a):
Kočičí "máma", jenom ta "koťata" potom nějak vyrostla.

Všichni jsou moc krááásný . Až bude mít manžel čas,tak sem taky něco pošle. Já netuším,v jakých složkách má naše fotky hafíků. Pa pa.

18.5.2005 11:32

eavy napsal(a):
Všichni jsou moc krááásný . Až bude mít manžel čas,tak sem taky něco pošle. Já netuším,v jakých složkách má naše fotky hafíků. Pa pa.

Tak tohle jsou naše holky. Velká Baccara a malá Sára,vlastním jménem Corny. Sestry po mamince. Pa Verča

18.5.2005 12:20

eavy napsal(a):
Tak tohle jsou naše holky. Velká Baccara a malá Sára,vlastním jménem Corny. Sestry po mamince. Pa Verča

A tady je Baccarka jako štěndo. Verča

18.5.2005 13:08

eavy napsal(a):
A tady je Baccarka jako štěndo. Verča

A ještě jedna fotečka štěnda Baccarky.... Verča

18.5.2005 13:18

eavy napsal(a):

A ještě jedna fotečka.... Verča

18.5.2005 19:51

kaca napsal(a):
Ahoj Kulíšku, řekni páníčkovi ať nám o tobě něco napíše, třeba kdo je tatínek a maminka a taky co všechno provádíš. Že jsi moooc hodný? No to my přece víme, kavkazáčci jsou nejhodnější na světě a nikdy nic nezničí.

Kuliskuv panicek na to psani moc neni, taze jen tak pro poradek. Kulisek se podle PP jmenuje Kolja z Akordu, maminka Dunja z Akordu, tatinek Cyr Dorkin Revir. Narodil se 1.12.2004 v Nove Huti u Rokycan.
Bohuzel Kuliska uvidite na vystavach FCI pouze jako divaka, nebot jeho PP nesou privlastek UCI. Duvodem je palicatost jeho panicku, kteri za kazdou cenu chteli pejska z krve nadherneho ruskeho psa jmenem Elvard.
Ale o PP a vystavach to neni, dulezite je, ze to panickum vyslo:)) Kulisek je vernou kopii sveho dokonaleho dedecka. A to at uz jde o pvahu tak i rysujici se telesne proporce(no dedovych 90cm v kohoutku mit teda nemusi, na tom netrvame uz takhle je to jako kdyz se nam domem prozene uragan)
Samozrejme je to nejhodnejsi stenatko pod sluncem a dela nam jen radost. Jen diky nemu jsme napriklad zjistili, kolik nepotrebnych rozbitnych veci doma mame. Take nam s nadsenim uz nekolikrat preoral zahradku. Vsechny dvere na chalupe uz stejne potrebovali novy lak. No a obleceni a boty se prece maji kupovat nove co nejcasteji:)))))
Vic uz se snad radeji panicek rozepisovat nebude. Par dalsich fotecek uz si zase okomentuje Kulisek. Tak se mejte krasne pozdravujte pejsany a hodte sem taky neco obrazku, at si ten nas jesitnej mrnous o sobe nemysli, ze je buhvijaka hvezda

18.5.2005 19:54

krtek007 napsal(a):
Kuliskuv panicek na to psani moc neni, taze jen tak pro poradek. Kulisek se podle PP jmenuje Kolja z Akordu, maminka Dunja z Akordu, tatinek Cyr Dorkin Revir. Narodil se 1.12.2004 v Nove Huti u Rokycan.
Bohuzel Kuliska uvidite na vystavach FCI pouze jako divaka, nebot jeho PP nesou privlastek UCI. Duvodem je palicatost jeho panicku, kteri za kazdou cenu chteli pejska z krve nadherneho ruskeho psa jmenem Elvard.
Ale o PP a vystavach to neni, dulezite je, ze to panickum vyslo:)) Kulisek je vernou kopii sveho dokonaleho dedecka. A to at uz jde o pvahu tak i rysujici se telesne proporce(no dedovych 90cm v kohoutku mit teda nemusi, na tom netrvame uz takhle je to jako kdyz se nam domem prozene uragan)
Samozrejme je to nejhodnejsi stenatko pod sluncem a dela nam jen radost. Jen diky nemu jsme napriklad zjistili, kolik nepotrebnych rozbitnych veci doma mame. Take nam s nadsenim uz nekolikrat preoral zahradku. Vsechny dvere na chalupe uz stejne potrebovali novy lak. No a obleceni a boty se prece maji kupovat nove co nejcasteji:)))))
Vic uz se snad radeji panicek rozepisovat nebude. Par dalsich fotecek uz si zase okomentuje Kulisek. Tak se mejte krasne pozdravujte pejsany a hodte sem taky neco obrazku, at si ten nas jesitnej mrnous o sobe nemysli, ze je buhvijaka hvezda

Co jste to tu rikali, ze kavkazaci nic neznici? ... to je naprosta pravda! Ty koliky, ubrus, zaclona, boty, prodluzovacka a nabijecka na mobil byly jen nestastny nahody, fakt nekecam

18.5.2005 19:57

krtek007 napsal(a):
Co jste to tu rikali, ze kavkazaci nic neznici? ... to je naprosta pravda! Ty koliky, ubrus, zaclona, boty, prodluzovacka a nabijecka na mobil byly jen nestastny nahody, fakt nekecam

Teda krom toho, ze jsem nejhodnejsi, se taky dokazu nastvat. A teta nemecka ovcacka me doooost namichla...tak jsem ji to poradne nandal. Teda aspon cele ty 2 vteriny nez se vzpamatovala:))))

18.5.2005 20:02

krtek007 napsal(a):
Teda krom toho, ze jsem nejhodnejsi, se taky dokazu nastvat. A teta nemecka ovcacka me doooost namichla...tak jsem ji to poradne nandal. Teda aspon cele ty 2 vteriny nez se vzpamatovala:))))

Ale na moji milovanou panicku jsem uplne nejhodnejsij. A opavazte se na ni treba jen osklive podivat ... vrrrrrr

18.5.2005 20:04

krtek007 napsal(a):
Ale na moji milovanou panicku jsem uplne nejhodnejsij. A opavazte se na ni treba jen osklive podivat ... vrrrrrr

vzdyt jsme si taky desne podobni...hlavne z profilu

18.5.2005 20:10

krtek007 napsal(a):
vzdyt jsme si taky desne podobni...hlavne z profilu

Ale jsou veci, kterym ani moje milovana panicka nerozumi ... nechapu proc tolik vysiluje kvuli tomu staremu rozvrzanemu gauci na chalupe. Chudak stene si taky musi dachnout a postarek je postarek, to se neda nic delat. A az se prospim, tak jim zas neco vyvedu, aby se nenudili a meli o cem psat na internetu.
Tak dobrou lidicky!!

18.5.2005 21:04

krtek007 napsal(a):

Kulíšku, nic si z toho nedělej, všechny ty věci jsou prkotiny, vždyť oni si to páníčci koupí klidně znova. To mě pomlovají kamarádi mých páníčků, že prý už ví, kde u nás končí návštěvy. Je to divný, už u nás dlouho nikdo nebyl, hmm, tak kde je ta návštěva?

19.5.2005 08:47

eavy napsal(a):
A ještě jedna fotečka.... Verča

A tohoto zhruba dvouletého krasavce byste někdo nechtěl? Je to hrozný mazel...

více na artemis.erbak.com,

20.5.2005 18:42

kaca napsal(a):

Antalya Evajan /Bela/, její páníček s ní jezdí na srazy k Froňkovým. Přezkušují tam povahy a Belu to prý moooc baví.

25.5.2005 23:59

kaca napsal(a):

Jak jsem slibil tak cinim:) Bude nasledovat neco malo fotek z UCI bonitace v Hradku u Rokycan. Bonitace byla urcena pro Kavkazske ovcaky, Jihoruske ovcaky, Bandogy a Bobtaily. Psu bylo asi 25, kavkazaku bohuzel jen velmi malo. Ale par fotek se udelat podarilo, tak aspon jako ukazka...

26.5.2005 00:04

krtek007 napsal(a):
Jak jsem slibil tak cinim:) Bude nasledovat neco malo fotek z UCI bonitace v Hradku u Rokycan. Bonitace byla urcena pro Kavkazske ovcaky, Jihoruske ovcaky, Bandogy a Bobtaily. Psu bylo asi 25, kavkazaku bohuzel jen velmi malo. Ale par fotek se udelat podarilo, tak aspon jako ukazka...

Velmi pekny 2 lety pes Ikarus z Akordu

26.5.2005 00:05

krtek007 napsal(a):
Velmi pekny 2 lety pes Ikarus z Akordu

a jeste jednou Ikarus

26.5.2005 00:09

krtek007 napsal(a):
a jeste jednou Ikarus

Rocni fenka Inke, bohuzel zrovna menila srst. Krasna postava, na kavkazandu trosku moc pratelska k lidem, ale vzhledem k jejimu veku bych cekal, ze povaha se jeste bude menit.

26.5.2005 00:13

krtek007 napsal(a):
Rocni fenka Inke, bohuzel zrovna menila srst. Krasna postava, na kavkazandu trosku moc pratelska k lidem, ale vzhledem k jejimu veku bych cekal, ze povaha se jeste bude menit.

Taktez rocni fenka, Incina sestricka Ina. Mozna malinko subtilnejsi, ale zase lepsi v povaze.

26.5.2005 00:16

krtek007 napsal(a):
Taktez rocni fenka, Incina sestricka Ina. Mozna malinko subtilnejsi, ale zase lepsi v povaze.

Dalsi pejsek sice neni kavkazan, ale ... je jen chlupatejsi:)) Jihorusky ovcak ... jmeno jsem bohuzel prosvihnul.

26.5.2005 00:19

krtek007 napsal(a):
Dalsi pejsek sice neni kavkazan, ale ... je jen chlupatejsi:)) Jihorusky ovcak ... jmeno jsem bohuzel prosvihnul.

No a vzhledem k pokrocile nocni hodine uz jen jeden Kulisek na zaver. (na bonitaci byl jen jako divak, protoze je to jeste prcek prckovitej:) )

26.5.2005 00:21

krtek007 napsal(a):
No a vzhledem k pokrocile nocni hodine uz jen jeden Kulisek na zaver. (na bonitaci byl jen jako divak, protoze je to jeste prcek prckovitej:) )

Jo a priste uz snad nebudu muset vsecko fotit proti slunicku:((( tak snad bude na fotkach pro zmenu i neco videt:(

26.5.2005 10:15

krtek007 napsal(a):
Jo a priste uz snad nebudu muset vsecko fotit proti slunicku:((( tak snad bude na fotkach pro zmenu i neco videt:(

Teda to jsou kousci, hlavně ten Ikarus je "hovádko". Docela mě se začínám zajímat o UCI, protože zrovna kavkazani jsou tam nádherní.

naďa

30.5.2005 16:48
naďa

kaca napsal(a):

Ahoj tak já taky přispěji svojí trochou do mlýnamáme rok a půl starého chlapečka-BRED ZLATÁ STUDÁNKA a samozrejmě je to naše zlatíčkoNa výstavách se nám vcelku daří a povahově je superMezi lidmi je bezproblémový,na zahradě ovšem hlídá jako ďas.A tak se mi to líbí

naďa

30.5.2005 16:58
naďa

naďa napsal(a):
Ahoj tak já taky přispěji svojí trochou do mlýnamáme rok a půl starého chlapečka-BRED ZLATÁ STUDÁNKA a samozrejmě je to naše zlatíčkoNa výstavách se nám vcelku daří a povahově je superMezi lidmi je bezproblémový,na zahradě ovšem hlídá jako ďas.A tak se mi to líbí

s bráškou Benjaminem

naďa

30.5.2005 17:00
naďa

naďa napsal(a):
s bráškou Benjaminem

...s kámošema

naďa

30.5.2005 17:02
naďa

naďa napsal(a):
...s kámošema

...a takhle jsem řádil na bonitaci

naďa

30.5.2005 17:04
naďa

naďa napsal(a):
...a takhle jsem řádil na bonitaci

tak to je pohodička...doma na zahrádce

30.5.2005 18:47

naďa napsal(a):
tak to je pohodička...doma na zahrádce

Bredův braříček Ben Zlatá studánka s Antalyou Evajan.

31.5.2005 23:27

kaca napsal(a):
Bredův braříček Ben Zlatá studánka s Antalyou Evajan.

Dlouho se tu nic neděje, tak posílám také fotečku. Jak se Vám líbí ?

31.5.2005 23:39

monika s napsal(a):

A jak tahle?

31.5.2005 23:44

monika s napsal(a):
A jak tahle?

no to je krááása

1.6.2005 00:01

nada napsal(a):
no to je krááása

Alissa Zlatá studánka-mamča vrhu B

1.6.2005 00:03

nada napsal(a):
Alissa Zlatá studánka-mamča vrhu B

Barra Zlatá studánka

1.6.2005 00:04

nada napsal(a):
Barra Zlatá studánka

IRAN HUNZA tatík Béček Zlatá studánka

1.6.2005 09:14

monika s napsal(a):

Teda ta fotka s tim malym kacetem nebo housetem me teda dostala:)) Paradni:) Doufam, ze to bude ostatni motivovat a budou fotky pribyvat.
Ja si vecer taky sednu k netu a zkusim sem dat zas nejake obrazky.

1.6.2005 16:22

monika s napsal(a):
A jak tahle?

Moniko s, jsi z Azgiru?

1.6.2005 22:43

kaca napsal(a):
Moniko s, jsi z Azgiru?

Já z Azgiru nejsem, ale naše holky jo
Ale jinak jo, jsi správně "doma"
Pozdravuj ode mne tu Vaši "vzteklinu", vzpomínám na ni jako na prtě z Loun, kdy jsme ji Honzovi vnutili

1.6.2005 23:53

krtek007 napsal(a):
Teda ta fotka s tim malym kacetem nebo housetem me teda dostala:)) Paradni:) Doufam, ze to bude ostatni motivovat a budou fotky pribyvat.
Ja si vecer taky sednu k netu a zkusim sem dat zas nejake obrazky.

Naše "modelka" Edžín z Azgiru.

2.6.2005 08:55

monika s napsal(a):
Já z Azgiru nejsem, ale naše holky jo
Ale jinak jo, jsi správně "doma"
Pozdravuj ode mne tu Vaši "vzteklinu", vzpomínám na ni jako na prtě z Loun, kdy jsme ji Honzovi vnutili

Tak to jste vy , ti "dobráci", kteří Honzovi vnutili to kavkazí mimi, které cestou domů pozvracelo úplně celé auto? Mooooc děkuju.

2.6.2005 22:30

kaca napsal(a):
Tak to jste vy , ti "dobráci", kteří Honzovi vnutili to kavkazí mimi, které cestou domů pozvracelo úplně celé auto? Mooooc děkuju.

No pokud si matně vzpomínám, nejvíc se angažoval Luděk, ale my určitě taky nebyli pozadu

3.6.2005 22:47

kaca napsal(a):

Že v tom měl prsty Luděk to vím, ale nejlepší výmluvu měl Honza:" koukej, mámo, co jsem TI koupil". No a pak mu řekni, že nechci kavkazáka, ta mrňavá kulička mě dostala. Víš že jsme trochu "příbuzné"? Marta Filipová, co měla od tebe Bretty, má teď od nás Altaje.

4.6.2005 07:33

monika s napsal(a):
Naše "modelka" Edžín z Azgiru.

Tak tohohle chlapíka jsme si včera přivezli. Jmenuje se Gorec Erudit a je úžasnej!

4.6.2005 16:41

kaca napsal(a):
Teda to jsou kousci, hlavně ten Ikarus je "hovádko". Docela mě se začínám zajímat o UCI, protože zrovna kavkazani jsou tam nádherní.

zase nam nejak nepribyvaji nove fotecky tak vas budu chvilku zasobovat:)

4.6.2005 16:49

krtek007 napsal(a):
zase nam nejak nepribyvaji nove fotecky tak vas budu chvilku zasobovat:)

13.6.2004 praha mezinarodni vystava psu
kavkazaku bylo asi jen 5 tak aspon neco malo fotek

4.6.2005 16:51

krtek007 napsal(a):
13.6.2004 praha mezinarodni vystava psu
kavkazaku bylo asi jen 5 tak aspon neco malo fotek

ad. 13.6.2004 praha mezinarodni vystava psu

4.6.2005 16:53

krtek007 napsal(a):

neznate jmeno psa? ja to tehdy nepochytil, prisli jsme dost pozde:(

4.6.2005 16:54

krtek007 napsal(a):
neznate jmeno psa? ja to tehdy nepochytil, prisli jsme dost pozde:(

tak jeste jedna, ale ty fotky se sem daji dat jen desne male, to pak je videt prd:(

4.6.2005 17:02

krtek007 napsal(a):
tak jeste jedna, ale ty fotky se sem daji dat jen desne male, to pak je videt prd:(

11.9.2004 Louny vystava psu UCI
Krasna, tehdy skoro 8mi mesicni fena Iva z Akordu

4.6.2005 17:04

krtek007 napsal(a):
Krasna, tehdy skoro 8mi mesicni fena Iva z Akordu

jeste jednou Iva

4.6.2005 17:07

krtek007 napsal(a):
jeste jednou Iva

Sestricka Inke (vsimnete si jak se nam vylepsila, kdyz se podivate na fotky z bonitace)

4.6.2005 17:13

krtek007 napsal(a):
Sestricka Inke (vsimnete si jak se nam vylepsila, kdyz se podivate na fotky z bonitace)

Mimochodem ta sediva starsi pani s brylemi se jmenuje Jirina Rapkova. Ano, to je prave ta pani, ktera v osmdesatych letech spolecne se svym manzelem privezla prvni kavkazske ovcaky k nam do republiky. Dnes mimo jine take viceprezident UCI a predseda ČKF.

4.6.2005 20:16

alishka napsal(a):
Tak tohohle chlapíka jsme si včera přivezli. Jmenuje se Gorec Erudit a je úžasnej!

Ten pes z MVP v Praze je Ch., JCh. Atilla Zlatá studánka.

4.6.2005 23:53

kaca napsal(a):
Že v tom měl prsty Luděk to vím, ale nejlepší výmluvu měl Honza:" koukej, mámo, co jsem TI koupil". No a pak mu řekni, že nechci kavkazáka, ta mrňavá kulička mě dostala. Víš že jsme trochu "příbuzné"? Marta Filipová, co měla od tebe Bretty, má teď od nás Altaje.

Jasně že vím, viděla jsem je i na výstavě ve Zbraslavi.
Proč nechodí s Altajem na výstavy? S Bretty docela chodili, s A. zatím nikde nebyli - alespoň co vím...

5.6.2005 11:36

kaca napsal(a):

Jo, jo s Bretty chodila, s Áťou říkala že taky půjdou, ale prý se nemá rád se psy, hlavně s těmi velkými a tak z toho asi nic nebude. Naposledy jsem se s ní viděla letos v květnu, byli jsme se mrknout za nimi v Bohnicích. Ta druhá fotka od shora v této diskuzi je z té procházky.

5.6.2005 22:47

kaca napsal(a):

V útulku v Olomouci je kavkazák, dva roky starý.

6.6.2005 08:39

ges napsal(a):
V útulku v Olomouci je kavkazák, dva roky starý.

Můžu se zeptat?Ty bonitace,to je co?Já mám teď doma štěndo kavkazáčka (viz. Gorec Eridut),včera mu byly ctyři měsíce a docela bych se i jela podívat někam,kde se sejde kavkazáků víc pohromadě..

6.6.2005 14:08

kaca napsal(a):
Ten pes z MVP v Praze je Ch., JCh. Atilla Zlatá studánka.

Tento krásný pes zahynul tuto neděli při dopravní nehodě, více na webu Lajdn v příspěvku "Rozloučení". Musím říct že jsem u toho čtení brečela, je to moc krásně napsané.

6.6.2005 22:01

alishka napsal(a):
Můžu se zeptat?Ty bonitace,to je co?Já mám teď doma štěndo kavkazáčka (viz. Gorec Eridut),včera mu byly ctyři měsíce a docela bych se i jela podívat někam,kde se sejde kavkazáků víc pohromadě..

Ahoj,bonitace je pro uchovnění psu a fen.Pořáda je klub daného plemene.Jestli chceš vidět více kavkazáku tak nejlépe na výstavu.Nevím kam to máš nejblíže,v sobotu je jedna speciálka v Rokycanech.

7.6.2005 09:22

nada napsal(a):
Ahoj,bonitace je pro uchovnění psu a fen.Pořáda je klub daného plemene.Jestli chceš vidět více kavkazáku tak nejlépe na výstavu.Nevím kam to máš nejblíže,v sobotu je jedna speciálka v Rokycanech.

Jo?A od kolika kde?nebo jsou na nteu nekde informace?A muzu tam s tim pejskem jen tak?

7.6.2005 12:47

alishka napsal(a):
Jo?A od kolika kde?nebo jsou na nteu nekde informace?A muzu tam s tim pejskem jen tak?

Podívej se na http://mujweb.atlas.cz/www.lajdn1/. Je tam vše o kavkazanech, najdeš tam i termíny výstav a bonitací, chovná zvířata a seznam webů s kavkazany, prostě úplně všechno .

7.6.2005 22:59

alishka napsal(a):

Výstava se koná na rokycanském cvičáku, zahájení bude někdy po deváté - vážně teď nevím přesně. Pokud tam chceš jít i s pejskem, aby se okoukl, musíš s sebou mít očkovací průkaz, potvrzený max. 3 dny před výstavou od veterináře. Jinak Tě tam nepustí.
Jinak je nahlášeno přes padesát kavkazanů, tak to už by návštěva stála za to

9.6.2005 14:40

monika s napsal(a):
Výstava se koná na rokycanském cvičáku, zahájení bude někdy po deváté - vážně teď nevím přesně. Pokud tam chceš jít i s pejskem, aby se okoukl, musíš s sebou mít očkovací průkaz, potvrzený max. 3 dny před výstavou od veterináře. Jinak Tě tam nepustí.
Jinak je nahlášeno přes padesát kavkazanů, tak to už by návštěva stála za to

nové mimi páníčku,kterým zahynul Atilla.Jmenuje se BARCHAT

11.6.2005 17:14

kaca napsal(a):

Moji dva čumáčci .

12.6.2005 23:19

kaca napsal(a):
Moji dva čumáčci .

Rokycanskou speciálku vyhrál 2,5 letý pes FRAM-URS Z AZGIRU/o.Garun,m.Croockie-Clea z Azgiru/, majitel MUDr.J.Kühn - gratulujeme!
Fotografie je z MVP v Praze, kde získal CAC,res.CACIB.

13.6.2005 13:51

monika s napsal(a):
Rokycanskou speciálku vyhrál 2,5 letý pes FRAM-URS Z AZGIRU/o.Garun,m.Croockie-Clea z Azgiru/, majitel MUDr.J.Kühn - gratulujeme!
Fotografie je z MVP v Praze, kde získal CAC,res.CACIB.

14.6.2005 09:36

kaca napsal(a):

Tak koukám, že kavkazáci plní útulky, v Hradci Králové je tříletá fena. Já vím, že vy svoje miláčky už máte,ale pokud by někdo měl o tohle plemeno zájem, tak se sem možná koukne a je naděje, že ji z útulku vysvobodí .

15.6.2005 18:21

ges napsal(a):
Tak koukám, že kavkazáci plní útulky, v Hradci Králové je tříletá fena. Já vím, že vy svoje miláčky už máte,ale pokud by někdo měl o tohle plemeno zájem, tak se sem možná koukne a je naděje, že ji z útulku vysvobodí .

Nevíš jestli má tetování?

15.6.2005 22:21

kaca napsal(a):
Moji dva čumáčci .

Tak nam ten nas prcek Kulisek zase trochu vyrostl:) Dnes jsme trosku fotili a tak se musim hned pochlubit. Je to ted takovy vyrostek sama packa a mala hlavicka:))) V 6ti mesicich ma KV 64cm.

15.6.2005 22:39

krtek007 napsal(a):
Tak nam ten nas prcek Kulisek zase trochu vyrostl:) Dnes jsme trosku fotili a tak se musim hned pochlubit. Je to ted takovy vyrostek sama packa a mala hlavicka:))) V 6ti mesicich ma KV 64cm.

Taky jsme hrali fotbalek, ale Kulda to pojal trochu sverazne:))

15.6.2005 22:40

krtek007 napsal(a):
Taky jsme hrali fotbalek, ale Kulda to pojal trochu sverazne:))

Mnam, to byla dobrota:))

15.6.2005 22:41

krtek007 napsal(a):
Mnam, to byla dobrota:))

Snad ani nemusim rikat, ze v nejblizsi dobe dalsi zapas neplanujeme

15.6.2005 22:44

krtek007 napsal(a):
Snad ani nemusim rikat, ze v nejblizsi dobe dalsi zapas neplanujeme

Utesovani od panicky:))

15.6.2005 22:45

krtek007 napsal(a):
Utesovani od panicky:))

Tak ukaz zoubky, ukaz.....

15.6.2005 22:48

krtek007 napsal(a):
Tak ukaz zoubky, ukaz.....

A jedna hrava s panickou....pani inzenyrka nas pretrhne za to, ze zverejnujeme jeji fotky v "pracovnim":))))))))))))

15.6.2005 22:50

krtek007 napsal(a):
A jedna hrava s panickou....pani inzenyrka nas pretrhne za to, ze zverejnujeme jeji fotky v "pracovnim":))))))))))))

Tak a kdo si na Kuliska troufne ted???

16.6.2005 11:48

krtek007 napsal(a):
Tak a kdo si na Kuliska troufne ted???

Teda Kulíšku, ty jsi ale hezký střapatý pejsek! No, Baroš z tebe asi nebude , ale ty si využití volného času stejně představuješ asi jinak. Proč by jsi se měl honit za mičudou,když můžeš honit lumpy, viď

18.6.2005 11:39

kaca napsal(a):

Angara Evajan na klubovce KPP ve Vojanových sadech, květen 2005.

26.6.2005 21:54

kaca napsal(a):
Angara Evajan na klubovce KPP ve Vojanových sadech, květen 2005.

miminka

26.6.2005 21:55

nada napsal(a):
miminka

26.6.2005 21:57

nada napsal(a):

26.6.2005 21:59

nada napsal(a):

27.6.2005 11:52

nada napsal(a):

Copak je to za broučky? Miluju miminka

27.6.2005 19:40

kaca napsal(a):
Copak je to za broučky? Miluju miminka

Ty menší jsou ,,B,, BAINTHA BRAKK,ten trochu větší je BARCHAT Ksiezyc Pamiru

5.7.2005 14:09

nada napsal(a):
Ty menší jsou ,,B,, BAINTHA BRAKK,ten trochu větší je BARCHAT Ksiezyc Pamiru

Ahoj. Tak už jsem tu zase se svojí troškou do mlýna :-)) Tohle je to naše štěňátko,které trochu povyrostlo. Corny Šejtanova smečka. Veronika

5.7.2005 14:28

eavy napsal(a):
Ahoj. Tak už jsem tu zase se svojí troškou do mlýna :-)) Tohle je to naše štěňátko,které trochu povyrostlo. Corny Šejtanova smečka. Veronika

Jen se opovazte to kamosovi vzit vrrrrrrrr!:)))
(Kulisek a kocour Krystof)

5.7.2005 14:36

krtek007 napsal(a):
Jen se opovazte to kamosovi vzit vrrrrrrrr!:)))
(Kulisek a kocour Krystof)

Kdyz nas uz nebavi sledovat panicky jak makaji na rekonstrukci chalupy tak jdeme trenovat splhani:)) Krystof splha a Kulisek jisti, nastesti je jeste nenapadlo si to prohodit:)))

5.7.2005 14:41

eavy napsal(a):

A ještě jedna s polosestrou Baccarou Šejtanova smečka. V.

5.7.2005 16:10

krtek007 napsal(a):
Kdyz nas uz nebavi sledovat panicky jak makaji na rekonstrukci chalupy tak jdeme trenovat splhani:)) Krystof splha a Kulisek jisti, nastesti je jeste nenapadlo si to prohodit:)))

Ahoj Michale, to je ten váš užalovaný kocourek ?

5.7.2005 16:12

eavy napsal(a):
A ještě jedna s polosestrou Baccarou Šejtanova smečka. V.

Ahoj Veroniko, teda ta tvoje Corny vyrostla! Jak se má ta tvoje smečka a co tvoje mimčo, kope?

6.7.2005 00:20

kaca napsal(a):
Ahoj Michale, to je ten váš užalovaný kocourek ?

Jasne, to je ten zalobnicek
Nas pejsan ted dava vsem jasne najevo, ze je to jeho kamarad a sikanovat si ho bude jenom on

6.7.2005 00:26

eavy napsal(a):

Jezkovy voci:))))) V tehle pozici mi pripomina toho naseho troubu. Jen doufam, ze to rozryte piskoviste nebyla puvodne treba zahradka:))) Protoze nase zahradka uz takhle vypada nejaky cas. Ja nevim jak vasi pejsanove, ale ten nas odmita boudu(a ma krasnou boudu, velikou a s otevrenou verandou) a kdyz prsi tak hrabe zakopy. Uz kavkazaky preci jen znam, ale to co predvadi tohle nase mrne je neuveritelny

6.7.2005 00:31

krtek007 napsal(a):
Jezkovy voci:))))) V tehle pozici mi pripomina toho naseho troubu. Jen doufam, ze to rozryte piskoviste nebyla puvodne treba zahradka:))) Protoze nase zahradka uz takhle vypada nejaky cas. Ja nevim jak vasi pejsanove, ale ten nas odmita boudu(a ma krasnou boudu, velikou a s otevrenou verandou) a kdyz prsi tak hrabe zakopy. Uz kavkazaky preci jen znam, ale to co predvadi tohle nase mrne je neuveritelny

mysleno samozrejme jako reakce na fotku Corny v pisku:)

6.7.2005 19:37

krtek007 napsal(a):
mysleno samozrejme jako reakce na fotku Corny v pisku:)

Ahojky všichni. Káčo,smečka se má fajn. Corny nám vyrostla a už jí nebaví šikanovat Baccaru. Teď holky pro změnu šikanují a pořádají lovy na ovčáka. Je to zábavné,je takhle sledovat :-)). Ovčák pak neví,kam by před nima utekl. Snad by se časem naučil i lézt po stromech :-)). Musíme ho zavírat do kotce,aby měl trochu klid. Když je tak sleduji,nikdy bych nevěřila,jakou rychlostí dokáže běžet kavkazák. Bára předběhne ovčáka,před ním zabrzdí,tím ho "skolí" a už ho mordují.
Mimi se má fajn,díky za zeptání. Na UZ nám řekli,že to bude kluk. Tím udělal doktor šílenou radost budoucímu tatínkovi :-)). Už jsme ve 21 týdnu.
Michale,toho písku byla hromada. Holky nám ho takhle roznesly asi do okruhu 10ti metrů. Snad nám zbyde alespoň na omítky :.))
Pa Veronika

8.7.2005 19:59

eavy napsal(a):
Ahojky všichni. Káčo,smečka se má fajn. Corny nám vyrostla a už jí nebaví šikanovat Baccaru. Teď holky pro změnu šikanují a pořádají lovy na ovčáka. Je to zábavné,je takhle sledovat :-)). Ovčák pak neví,kam by před nima utekl. Snad by se časem naučil i lézt po stromech :-)). Musíme ho zavírat do kotce,aby měl trochu klid. Když je tak sleduji,nikdy bych nevěřila,jakou rychlostí dokáže běžet kavkazák. Bára předběhne ovčáka,před ním zabrzdí,tím ho "skolí" a už ho mordují.
Mimi se má fajn,díky za zeptání. Na UZ nám řekli,že to bude kluk. Tím udělal doktor šílenou radost budoucímu tatínkovi :-)). Už jsme ve 21 týdnu.
Michale,toho písku byla hromada. Holky nám ho takhle roznesly asi do okruhu 10ti metrů. Snad nám zbyde alespoň na omítky :.))
Pa Veronika

Nemůžu odolat,ale tahle fotka se mi děsně líbí!!

9.7.2005 15:06

kaca napsal(a):

Zdravím všechny milovníky kavkazánků.
Neodolala jsem a posílám k těm krásným fotkám také foto našeho mimi.
Jmenuje se Caira z Temné tůňky (o. Argon z Údolí Kaspoltu, M. Dajga Kamenná stráž). Je to naše sluníčko.

12.7.2005 18:54

eavy napsal(a):
Pa Veronika

Ahoj Veroniko, jsem s dětmi na prázdninách a dneska jsem se dostala k netu. Koukám na to, jak hezky přibývají fotky . Pořád hučím do manžela, že chci ještě jednu kavkazanku nebo středoasijku, ale on se bojí že se budou rvát. Tak počkám, jak to dopadne u tebe. Jo a jinak bych si pospíšila s tou omítkou, z vlastní zkušenosti vím, že jak nebudete dost rychlí, tak nemáte ani deko písku . Zatím ahoj a já se zase ozvu až se dostanu do civilizace.

19.7.2005 15:15

susan napsal(a):
Jmenuje se Caira z Temné tůňky (o. Argon z Údolí Kaspoltu, M. Dajga Kamenná stráž). Je to naše sluníčko.

Tak zase jedna fotečka-Bonnie Zlatá studánka

19.7.2005 15:21

susan napsal(a):

Ahoj Káčo. Kavkazáci jsou hrozní hraboši. Těď to u nás vypadá jako na tankodromu. Sára (Corny) se přebarvuje. Občas jí v tom písku nemůžu najít . Učí se hlídat. Když štěká,tak jí přeskakuje hlas,musím se tomu smát . Tváří se tak strašně důležitě . Problém máme s ovčákem. Začal utíkat,přeleze plot ( 180 cm ) a je fuč. To je špatný,protože je nervák. Nechci někdy v budoucnu vysvětlovat matce dítěte,že pes ho potrhal proto,že po něm dítě hodilo kámen. Zatím nevíme co s ním. Na Lajdnu máme nové fotky. Dala nám je tam Janina. Koukni se. Jinak budoucí potomek se má asi dobře,soudím podle toho,jak mě pořád kope . Posílam foto,kde ta naše malá potvora vypadá jako opička.... Pa Veronika

19.7.2005 15:24

nada napsal(a):
Tak zase jedna fotečka-Bonnie Zlatá studánka

Ta je krááásná.... Veronika

25.7.2005 19:57

eavy napsal(a):
Ahoj Káčo. Kavkazáci jsou hrozní hraboši. Těď to u nás vypadá jako na tankodromu. Sára (Corny) se přebarvuje. Občas jí v tom písku nemůžu najít . Učí se hlídat. Když štěká,tak jí přeskakuje hlas,musím se tomu smát . Tváří se tak strašně důležitě . Problém máme s ovčákem. Začal utíkat,přeleze plot ( 180 cm ) a je fuč. To je špatný,protože je nervák. Nechci někdy v budoucnu vysvětlovat matce dítěte,že pes ho potrhal proto,že po něm dítě hodilo kámen. Zatím nevíme co s ním. Na Lajdnu máme nové fotky. Dala nám je tam Janina. Koukni se. Jinak budoucí potomek se má asi dobře,soudím podle toho,jak mě pořád kope . Posílam foto,kde ta naše malá potvora vypadá jako opička.... Pa Veronika

Kvalita nic mocasi neumim fotit

25.7.2005 20:00

nada napsal(a):
Kvalita nic mocasi neumim fotit

25.7.2005 20:36

nada napsal(a):

ja jsem netusil, ze existuje modry druh Kavkazaku:))))
Skoda, ze na tech fotkach neni moc videt
Hele ja budu provokovat, pridam jednu jak do psi obcanky

26.7.2005 10:34

nada napsal(a):

Ahoj Naďo. Co je to za psa? To není Tvůj Bred,nebo ano? Verča

26.7.2005 10:42

eavy napsal(a):
Ahoj Naďo. Co je to za psa? To není Tvůj Bred,nebo ano? Verča

Další foto naší krasavice.... Verča

26.7.2005 12:22

eavy napsal(a):
Další foto naší krasavice.... Verča

Dnešní dopolední siesta... Verča

26.7.2005 12:29

eavy napsal(a):
Dnešní dopolední siesta... Verča

A ještě jedna.... Verča

26.7.2005 12:35

eavy napsal(a):
A ještě jedna.... Verča

Ahoj,to neni Bred.Byl na výstavě v Ml.Bol.je to Polák -Ch.Asur z Lechistanu.Vítěz Evropské výstavy.Je kupírovaný,takže byl brzy vyhozen.Asi jsou poláci špatně informovaní,že k nám bohužel nesmějí na výstavy.No a já ho nestihla pěkně nafotitale určitě se nekde objevi jeho lepší fotky.

26.7.2005 13:12

eavy napsal(a):

Takhle pěkně se člověk koukat nedokáže:))) Pošlete mu ode mě pusu:)))

26.7.2005 18:42

nada napsal(a):
Ahoj,to neni Bred.Byl na výstavě v Ml.Bol.je to Polák -Ch.Asur z Lechistanu.Vítěz Evropské výstavy.Je kupírovaný,takže byl brzy vyhozen.Asi jsou poláci špatně informovaní,že k nám bohužel nesmějí na výstavy.No a já ho nestihla pěkně nafotitale určitě se nekde objevi jeho lepší fotky.

Aha,díky. Říkala jsem si,že to ten Tvůj Bred nebude . Toho znám z výstav. Je hrozně aktivní a společenský,to se mi líbí. Naše velká holka je hroznej lenoch. Když hlídá,tak aktivní je,ale jinak..... Verča

27.7.2005 22:49

eavy napsal(a):
Aha,díky. Říkala jsem si,že to ten Tvůj Bred nebude . Toho znám z výstav. Je hrozně aktivní a společenský,to se mi líbí. Naše velká holka je hroznej lenoch. Když hlídá,tak aktivní je,ale jinak..... Verča

Aktivní to tedy jetak jedno foto ,,dnešní hic"i Bredíka zmohlo

27.7.2005 22:52

nada napsal(a):
Aktivní to tedy jetak jedno foto ,,dnešní hic"i Bredíka zmohlo

....a ještě jednou neviňátko

28.7.2005 13:15

nada napsal(a):
....a ještě jednou neviňátko

Tohle není kavkazák,ale stejně jí mám moc ráda. Je to moje fena NO,letos jí bylo 12 let !!! Jmenuje se Eavy z PS. Bezvadná holka. Verča

28.7.2005 19:40

eavy napsal(a):
Tohle není kavkazák,ale stejně jí mám moc ráda. Je to moje fena NO,letos jí bylo 12 let !!! Jmenuje se Eavy z PS. Bezvadná holka. Verča

Tak tady je opravné foto:-))) Ch.Asur z Lechistanu

28.7.2005 19:42

nada napsal(a):
Tak tady je opravné foto:-))) Ch.Asur z Lechistanu

A toto je Akela z Czerwonwj gwiazdy

30.7.2005 15:23

nada napsal(a):

Tenhle blbej zákon mě pěkně žere, je tolik nádherných psů a my vidíme prdlačky

30.7.2005 15:28

eavy napsal(a):
A ještě jedna.... Verča

Ahojky Verčo, právě jsem na otočku doma a tak okamžitě zasedám k netu , koukám jak ta tvoje holčina roste. Až se vrátím z prázdnin tak sem zase dám fotky, pilně rozšiřuju svůj archív. Zatím pa, pozdravuj holčičky i kopajícího klučinu .

31.7.2005 18:58

kaca napsal(a):
Ahojky Verčo, právě jsem na otočku doma a tak okamžitě zasedám k netu , koukám jak ta tvoje holčina roste. Až se vrátím z prázdnin tak sem zase dám fotky, pilně rozšiřuju svůj archív. Zatím pa, pozdravuj holčičky i kopajícího klučinu .

To teda souhlasím,že je to na nicJe pravda,že ty kupíráci jsou fakt povedený a mužeme na ně koukat jen na fotkách

1.8.2005 12:50

nada napsal(a):
To teda souhlasím,že je to na nicJe pravda,že ty kupíráci jsou fakt povedený a mužeme na ně koukat jen na fotkách

No,osobně si myslím,že třeba u importů a zahraničních účastníků výstav,by se to mělo tolerovat. V našem chovu samozdřejmě ne,ale jinak... Verča

4.8.2005 22:43

eavy napsal(a):
No,osobně si myslím,že třeba u importů a zahraničních účastníků výstav,by se to mělo tolerovat. V našem chovu samozdřejmě ne,ale jinak... Verča

Jedna bezušatá kavkazaní dáma na naší "zahradě"

4.8.2005 23:22

kaca napsal(a):
Jedna bezušatá kavkazaní dáma na naší "zahradě"

No to je padádička pohodičkatakhle to u nás vypadá taky i s ušima

4.8.2005 23:35

nada napsal(a):
No to je padádička pohodičkatakhle to u nás vypadá taky i s ušima

Mám takový neodbytný pocit, že všichni majitelé kavkazanů mají podobné zahrady

5.8.2005 15:59

kaca napsal(a):
Mám takový neodbytný pocit, že všichni majitelé kavkazanů mají podobné zahrady

Nahodou my uz mame pisek skoro 3 dny na hromade a pejsanek se chova naprosto slusne:))) Teda az na to, ze znici cokoliv papiroveho co potka:)

5.8.2005 16:06

krtek007 napsal(a):
Nahodou my uz mame pisek skoro 3 dny na hromade a pejsanek se chova naprosto slusne:))) Teda az na to, ze znici cokoliv papiroveho co potka:)

Ale svoji panicku miluje porad vic a vic...by mne samotneho zajimalo, co na ni teda vidi:))))

8.8.2005 21:54

krtek007 napsal(a):
Ale svoji panicku miluje porad vic a vic...by mne samotneho zajimalo, co na ni teda vidi:))))

Timto vam oznamuji, ze uz nemame kocoura Krystofa:(( .......................................................................................
......................................................................................
Jenom legracka, Krystof se samozrejme citi naprosto fit a je uplne v poradku:)) Ta fotka je jen ilustrace jak "vypecene" hry si kavkazak dokaze vymyslet:)) Jen dodavam, ze behem porizeni tehle fotografie nebyl zadny kocour zranen ani zabit:)))) ikdyz se to nezda, co?:)))

9.8.2005 00:38

krtek007 napsal(a):
Timto vam oznamuji, ze uz nemame kocoura Krystofa:(( .......................................................................................
......................................................................................
Jenom legracka, Krystof se samozrejme citi naprosto fit a je uplne v poradku:)) Ta fotka je jen ilustrace jak "vypecene" hry si kavkazak dokaze vymyslet:)) Jen dodavam, ze behem porizeni tehle fotografie nebyl zadny kocour zranen ani zabit:)))) ikdyz se to nezda, co?:)))

poozujou pěkně

14.8.2005 01:03

nada napsal(a):
poozujou pěkně

Na chalupě s našima Briardama

14.8.2005 01:04

nada napsal(a):
Na chalupě s našima Briardama

Bredík v boruvčíto je váleníčko

14.8.2005 01:05

nada napsal(a):
Bredík v boruvčíto je váleníčko

........a ještě jednou Bredík

14.8.2005 01:07

nada napsal(a):
........a ještě jednou Bredík

Ze sobotní výstavy- Dorra Zl.studánka

14.8.2005 01:08

nada napsal(a):
Ze sobotní výstavy- Dorra Zl.studánka

a ještě jednou Dorrinka ...

14.8.2005 13:15

nada napsal(a):
a ještě jednou Dorrinka ...

tak to je Goreček v šesti měsících.Tady zrovna odpočívá

15.8.2005 12:45

alishka napsal(a):
tak to je Goreček v šesti měsících.Tady zrovna odpočívá

Nejvíc mi chutná z hadice

15.8.2005 12:52

susan napsal(a):
Nejvíc mi chutná z hadice

A ještě jedna

28.8.2005 19:12

susan napsal(a):
A ještě jedna

Ahojky všichni. Tak kde jste? :-)) Prázdniny fuč,tak sem s fotečkama a povídáním :-)). Verča

31.8.2005 12:57

eavy napsal(a):
Ahojky všichni. Tak kde jste? :-)) Prázdniny fuč,tak sem s fotečkama a povídáním :-)). Verča

Ahojky, právě jsem se vrátila z prázdnin, ještě nemám vybaleno a už zasedám k ifauně. Bleskově jedna fotka naší Báry

31.8.2005 13:06

kaca napsal(a):

Ještě jedna prázninová, moje kavkazaní holčička s mým synem.

31.8.2005 17:07

kaca napsal(a):
Ještě jedna prázninová, moje kavkazaní holčička s mým synem.

Krááásná holkataky budu muset něco vytvořiti když dnes bych ho pacholka nejradši zmordovala ,jelikož si ze mně dělal dobrej den a na vycházce si dělal prostě co chtěl,šel si kam chtěl,a já tam byla jen do počtu!!Asi to bylo tim vedrem

1.9.2005 12:15

nada napsal(a):
Krááásná holkataky budu muset něco vytvořiti když dnes bych ho pacholka nejradši zmordovala ,jelikož si ze mně dělal dobrej den a na vycházce si dělal prostě co chtěl,šel si kam chtěl,a já tam byla jen do počtu!!Asi to bylo tim vedrem

To vedro je fakt hrůza, teď když už se jde školy.

1.9.2005 12:31

kaca napsal(a):

Štěňátka "A" Sluneční vrch jsou vnoučátka naší holčiny (která se tímto stala babičkou)

Přidejte reakci

Přidat smajlík