Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2008 20:27
tadik

XXX.XXX.70.240

Ahoj, stali jsme se majiteli šestileté kerní slečny Brity. budu moc ráda za další fotky kerníků.
A mám taky jeden dotaz - Brita je horně zanedbaná, potřebuje vykoupat a otrimovat. Jaký je nejlepší šampon na srst, která se trimuje?

Brita

2.12.2008 21:21
verug

XXX.XXX.144.2

tadik napsal(a):
Ahoj, stali jsme se majiteli šestileté kerní slečny Brity. budu moc ráda za další fotky kerníků.
A mám taky jeden dotaz - Brita je horně zanedbaná, potřebuje vykoupat a otrimovat. Jaký je nejlepší šampon na srst, která se trimuje?

Brita

Ahoj,
já mám taky kerníka, Tobíčka . Odkud je ta vaše kerní slečna? My šampón nijaký zvláštní nepouživáme, protože koupeme tak jednou za rok. A srst je v pohodě a i se dobře trímuje.
Podle fotky soudím ale, že Brita jak říkáte byla asi stříhaná že?

3.12.2008 08:48
tadik

XXX.XXX.70.52

verug napsal(a):
Ahoj,
já mám taky kerníka, Tobíčka . Odkud je ta vaše kerní slečna? My šampón nijaký zvláštní nepouživáme, protože koupeme tak jednou za rok. A srst je v pohodě a i se dobře trímuje.
Podle fotky soudím ale, že Brita jak říkáte byla asi stříhaná že?

Jů paráda, jsem ráda, že se někdo připojil
Odkud jste a jak je Tobíček starý?
Já právě vůbec nevim, jestli ji nějak upravovali, v plemenech tohohle typu srsti se vůbec nevyznám (máme ostatní psy hladkoststý). Vím, jen že občas byla vykoupaná, protože se prej válí v humusech. Teď ji musím taky vykoupat, smrdí jako deset psů a je hrozně špinavá, záda (no, nejen záda) má ne béžový, ale černý a ta černá zůstává na rukách a vůbec všude o co se otře . Podle rad co jsem tak dostala, tak ji mám vykoupat a na trimování jít tak za měsíc. Prej si mám taky pořídit hrablo na srst.
Ale je to zlatíčko, hned si nás adoptovala a nechtěla se ode mě hnout, je hrozně hodná.
Jinak je Brita s PP, ale nestandard, má klopený ouška. PP se sice někde zatoulal, ale komu by to vadilo

3.12.2008 14:22
verug

XXX.XXX.144.2

tadik napsal(a):

Brita

Tobík je kousek od Prahy (Sparkling Heart´s). Starý je 4 a půl roku, dneska už je to moje zlatíčko, ale ještě do nedávna jsem měla chuť ho uvázat v lese a nechat ho tam .
Jinak co se týče trímování, no sama nejlépe je to od někoho odkoukat, ale od někoho, kdo opravdu umí trímovat. Běžně v pích salónech to neumějí. Není divu, když kernů je tak málo.
Jinak jsme z Karviné
(foto:M.Binarová)

3.12.2008 15:25
tadik

XXX.XXX.70.52

verug napsal(a):
Tobík je kousek od Prahy (Sparkling Heart´s). Starý je 4 a půl roku, dneska už je to moje zlatíčko, ale ještě do nedávna jsem měla chuť ho uvázat v lese a nechat ho tam .
Jinak co se týče trímování, no sama nejlépe je to od někoho odkoukat, ale od někoho, kdo opravdu umí trímovat. Běžně v pích salónech to neumějí. Není divu, když kernů je tak málo.
Jinak jsme z Karviné
(foto:M.Binarová)

chichi, zlobí?
pořád na netu koukam na salony, kde trimujou a vybíram, nerada bych tam přivedla psa a odvedla zrůdu s oholenejma zádama. Nejradši bych se to fakt naučila sama, snad najdu někoho, kdo mě to naučí

3.12.2008 16:59
verug

XXX.XXX.144.2

tadik napsal(a):
chichi, zlobí?
pořád na netu koukam na salony, kde trimujou a vybíram, nerada bych tam přivedla psa a odvedla zrůdu s oholenejma zádama. Nejradši bych se to fakt naučila sama, snad najdu někoho, kdo mě to naučí

Můžeme když tak popovídat na icq: 220-496-417. Nooo...řekněme zlobil a nespolupracoval . Ale to je docela typicky kerní povaha. Ale když si nakonec k nim najdete cestu, tak to jsou opravdu sqělí psi, jen o něco složitější. Tobika trímuje moje máma, docela hodně se zlepšila, pokud byste nebyli daleko, tak by se dalo domluvit na otrímování.

3.12.2008 17:26
mumie

XXX.XXX.121.162

verug napsal(a):
Můžeme když tak popovídat na icq: 220-496-417. Nooo...řekněme zlobil a nespolupracoval . Ale to je docela typicky kerní povaha. Ale když si nakonec k nim najdete cestu, tak to jsou opravdu sqělí psi, jen o něco složitější. Tobika trímuje moje máma, docela hodně se zlepšila, pokud byste nebyli daleko, tak by se dalo domluvit na otrímování.

Neberte to jako rejpání, ale trimování se píše s krátkým i.
A pro zadavatelku. Mrkněte se na teriéří stránky, na chovatele kernů, najděte si nějakého poblíž a domluvte se sním. Ve většině případů rádi ukáží, pomůžou.

3.12.2008 17:52
kovbojicek

XXX.XXX.5.123

tadik napsal(a):
chichi, zlobí?

my mame westika, vzdy jen trimovaneho. vsichni strihaci-trimovaci po nas chteli psa vykoupat den dopredu a hlavne trimovanou srst (na zadech, bocich...) NEROZCESAVAT. odkud jste?

4.12.2008 08:38
tadik

XXX.XXX.70.52

tadik napsal(a):

Brita

Děkuju za rady. jsme od mladé boleslavy. na icq bych se ozvala večer

10.12.2008 14:48
tadik

XXX.XXX.70.240

tadik napsal(a):
Děkuju za rady. jsme od mladé boleslavy. na icq bych se ozvala večer

Přidejte reakci

Přidat smajlík