Asiati spí???!!!
Tak tady je další Bacharovec,Omárek,bez 3 dnů 5 měsíců.
ron
napsal(a):
Asiati spí???!!!
S Bárou,Která má 18 měsíců.
nada
napsal(a):
pane jo,ten roste jako z vody :-)))))))
moooc hezkej:-))
Já vím,jsi na ty černý,moc děkuji za pochvalu.A ještě jedna.
ron
napsal(a):
Asiati spí???!!!
asi jsou všichni na vycházkách...nebo v hospodách???...
Omarek je krásnej, na 5. měsiců je to kus psa!!
tenkrát jsem psala, že chci štěně po psu- Kassar Masovia,a ten že je po psu- Adonis ze Salfonu...
když jsem si chtěla jet pro štěně, tak mi chovatelka napsala, že pes si vyrazil ve 3. měsících oba špičáky,ale už ty druhé!! a tím pádem, že nebude chovný!!! no prostě se vymluvila...ale mě by zajímalo, jak je to možné, když Adonis nikdy v Polsku nekryl, jak to že tam je psanej jako otec?
aby se to někoho nedotklo, co sem píšete, nikdo z vás to není o kom je řeč.
ron
napsal(a):
S Bárou,Která má 18 měsíců.
Ještě jednou Omar RI-VĚ-GU.Kdyby se někomu zdálo,že to s těma fotečkama přeháním,tak mě dejte vědět a já to stopnu.
ron
napsal(a):
Ještě jednou Omar RI-VĚ-GU.Kdyby se někomu zdálo,že to s těma fotečkama přeháním,tak mě dejte vědět a já to stopnu.
jsou super hafíci!!!
líbí se mi a hlavně ta černá barva!!nechala jsem si taky černou fenečku ale teprve jí budu fotit...tak posílám fot z netu
stredoasiati
napsal(a):
jsou super hafíci!!!
líbí se mi a hlavně ta černá barva!!nechala jsem si taky černou fenečku ale teprve jí budu fotit...tak posílám fot z netu
a ještě jedna fotka z netu
ron
napsal(a):
Hledí jak puk a jako neviňátko,ale na 5 měsísů je to pěknej drsňák.V Nitře startoval na dospělé KAO,a to se mi vůbec nelíbí,Musím ho krotit,protože startuje i přez plot na sousedovic holčičky(asi 3 a 5 let),Ještě že jsou sousedi v pohodě.Holčičkám dávám piškoty,ať ho krmí,to je v poho a vrtí ocáskem,ale za chvili startuje.Chodí ke nám dost návštěv a všechny zvládají v mé přítomnmosti i s Bárou v poho.
stredoasiati
napsal(a):
asi jsou všichni na vycházkách...nebo v hospodách???...
Omarek je krásnej, na 5. měsiců je to kus psa!!
tenkrát jsem psala, že chci štěně po psu- Kassar Masovia,a ten že je po psu- Adonis ze Salfonu...
když jsem si chtěla jet pro štěně, tak mi chovatelka napsala, že pes si vyrazil ve 3. měsících oba špičáky,ale už ty druhé!! a tím pádem, že nebude chovný!!! no prostě se vymluvila...ale mě by zajímalo, jak je to možné, když Adonis nikdy v Polsku nekryl, jak to že tam je psanej jako otec?
aby se to někoho nedotklo, co sem píšete, nikdo z vás to není o kom je řeč.
A tady Barunka,18 měs..
ron
napsal(a):
Hledí jak puk a jako neviňátko,ale na 5 měsísů je to pěknej drsňák.V Nitře startoval na dospělé KAO,a to se mi vůbec nelíbí,Musím ho krotit,protože startuje i přez plot na sousedovic holčičky(asi 3 a 5 let),Ještě že jsou sousedi v pohodě.Holčičkám dávám piškoty,ať ho krmí,to je v poho a vrtí ocáskem,ale za chvili startuje.Chodí ke nám dost návštěv a všechny zvládají v mé přítomnmosti i s Bárou v poho.
to je syčák!! a že si tak brzo troufá co??
mám taky doma psa z Ukrajiny.4.měsíčního, na děti je hodnej,i na ostatní psy, ale když si lehne ke dveřím a já chci otevřít, tak ho musím vyhodit, tak už na mně vrčí...
nemá rád, když ho rušíme, ale on si lehne na takové místo,kde třeba potřebuji otvírat dveře, apod.
taky se musí krotit, té mojí fence 3. měsíční by jen okusoval uši a ocásek.a je už pěkně uštěkanejmhlavně večer!! to je pak koncert,když začne 7.asiatů bafat.chudáci sousedi...
ron
napsal(a):
Koukala jsem na ten váš plot? udrží to vaše pesany?
já musela zesílit,takže máme normální pletivo a přes to jsme daly ještě kari sítě...a stejně nám Abo bránu prorazil... a výšku máme přes 3.m, protiže Elza, ta ráda zdrhá a žádná výška a překážka jí nevadí...
stredoasiati
napsal(a):
Koukala jsem na ten váš plot? udrží to vaše pesany?
já musela zesílit,takže máme normální pletivo a přes to jsme daly ještě kari sítě...a stejně nám Abo bránu prorazil... a výšku máme přes 3.m, protiže Elza, ta ráda zdrhá a žádná výška a překážka jí nevadí...
Plot každý den kontroluji.Zatím jen rovnám dráty které se snaží trhat zubama.Je vysoký jen 2 m a to si myslím,že stačí.Jen ta síla toho plotu se bude muset během tohoto roku určitě změnit.Byla by to jen otázka času!
ron
napsal(a):
Plot každý den kontroluji.Zatím jen rovnám dráty které se snaží trhat zubama.Je vysoký jen 2 m a to si myslím,že stačí.Jen ta síla toho plotu se bude muset během tohoto roku určitě změnit.Byla by to jen otázka času!
určitě,
já měla na kotcích ty slabé kari sítě a vydržely asi týden, jak to zubama zkroutily...tak jsme dali ty s těma manšíma okama a je klidek..i když nevím, až budou holky hárat, zda to odolá Abovi....no uvidíme....
taky se snažím kontrolovat,co kde dělají,jsou to výzkumáci...hlavně Elza, ta jak může. tak by zdrhla....sůva jedna
ron
napsal(a):
A tady Barunka,18 měs..
Hodím tady dotaz ohledně kupírovaných ocásků. Někde jsem četla, že štěňata narozena v českých chovatelských stanicích ze spojení, která proběhla r. 2005 a 2006, nesmí mít kupírované ocásky. Tady koukám na 5. měsíční štěndo (mimochodem strašně nádherné) a to má "bobeček." Sama mám 8 letého asiata ze Slovenska (samozřejmě kupírovaného vpředu i vzadu). Pomalu se koukáme po jeho nástupci a moc se nám nechce pořizovat "ocasatého" asiata, tak přemýšlíme i o jiných plemenech. Ono se asi dá sehnat štěně asiata s kupírovaným ocasem, ale bojím se, že časem přijde stejný zákon i ohledně ocásků, jaký je teď ohledně uší. A já bych chtěla občas na nějakou tu výstavu vyrazit.
berta
napsal(a):
Hodím tady dotaz ohledně kupírovaných ocásků. Někde jsem četla, že štěňata narozena v českých chovatelských stanicích ze spojení, která proběhla r. 2005 a 2006, nesmí mít kupírované ocásky. Tady koukám na 5. měsíční štěndo (mimochodem strašně nádherné) a to má "bobeček." Sama mám 8 letého asiata ze Slovenska (samozřejmě kupírovaného vpředu i vzadu). Pomalu se koukáme po jeho nástupci a moc se nám nechce pořizovat "ocasatého" asiata, tak přemýšlíme i o jiných plemenech. Ono se asi dá sehnat štěně asiata s kupírovaným ocasem, ale bojím se, že časem přijde stejný zákon i ohledně ocásků, jaký je teď ohledně uší. A já bych chtěla občas na nějakou tu výstavu vyrazit.
Myslim ze na Slovensko to neni tak daleko a ani zadna jazykova bariera. (Co se tyka vystav.)
imu
napsal(a):
Myslim ze na Slovensko to neni tak daleko a ani zadna jazykova bariera. (Co se tyka vystav.)
Jasně, s naší pitbulicí jezdíme na závody taky jen na Slovensko a do Polska, avšak je mi líto, že tady vyhrávají nyní psi, které jsme jednoduše poráželi, když ještě tento zákaz neplatil. Docela se cítíme jako vyhnanci. Ale i na Slovensku vyhrožují, že zavedou časem něco podobného, to bychom se pak museli vydávat ještě více na východ.
berta
napsal(a):
Jasně, s naší pitbulicí jezdíme na závody taky jen na Slovensko a do Polska, avšak je mi líto, že tady vyhrávají nyní psi, které jsme jednoduše poráželi, když ještě tento zákaz neplatil. Docela se cítíme jako vyhnanci. Ale i na Slovensku vyhrožují, že zavedou časem něco podobného, to bychom se pak museli vydávat ještě více na východ.
Az na nektere vyjimky se skutecne neni u nas na co divat (mozna az doroste aspon neco ze soucasnych dorostencu). To kdyz se sejde 40tka asousu je uz pekna prehlidka. A stoji za to se i par kilaku projet.
A kdyby i na Slovensku zakazali (i kdyz jsem nic takoveho jeste neslysel, je tu moznost Rakousko, Polsko, Madarsko, a myslim ze Slovaci jsou natolik rozumni ze vi ze by byli sami proti sobe zvlast kdyz ted stahli v nekterych plemenech tolik lidi od nas ze se stava ze pocet vystavujicich z CR prevysuje pocet vystavujicich ze Slovenska) tak at zakazou udelame nejakou soukr. party spojenou s prehlidkou nasich drobecku
berta
napsal(a):
Uz aby bylo zase zeleno a teplo.
imu
napsal(a):
Az na nektere vyjimky se skutecne neni u nas na co divat (mozna az doroste aspon neco ze soucasnych dorostencu). To kdyz se sejde 40tka asousu je uz pekna prehlidka. A stoji za to se i par kilaku projet.
A kdyby i na Slovensku zakazali (i kdyz jsem nic takoveho jeste neslysel, je tu moznost Rakousko, Polsko, Madarsko, a myslim ze Slovaci jsou natolik rozumni ze vi ze by byli sami proti sobe zvlast kdyz ted stahli v nekterych plemenech tolik lidi od nas ze se stava ze pocet vystavujicich z CR prevysuje pocet vystavujicich ze Slovenska) tak at zakazou udelame nejakou soukr. party spojenou s prehlidkou nasich drobecku
Soukromou akci můžem udělat i tak, ráda se připojim a myslím že nebudu sama
berta
napsal(a):
Nalodit se a odplouváme
nada
napsal(a):
čéčé,taky jsem se dnes pěkně nabudila na srázek
neni zač :-))
tak ještě slečna
kaca
napsal(a):
To je nááádhera, takový krásný bezušatý kebulky. Co tam bylo za hafíky?
taky se těšíme na sraz a náš Venda určitě taky
ron
napsal(a):
taky se těšíme na sraz a náš Venda určitě taky
a možná i Oriška jestli teda přežije tak dlouhou cestu autem ,je tak trochu cíťa a slinta
imu
napsal(a):
Nalodit se a odplouváme
Uf. My jsme si dnes prozily bonitaci na "skodnou" . Pripletl se nam do cesty jeden mistni sarpej (zrovna ten ktery pred tremi lety prokousl nasemu byvalemu NO zadni stehno). On navolno nasi navolno. No a nasi milostpani dnes nepadl do oka (jinak se potkavame bez problemu tak 1 x za 14 dni) vybehl totiz ze zakryte zatacky. Tak po nem sla natvrdo. Nastesti jsem ji dobehnul a odtahnul. No ale ten nas tunta co vzdycky vypada ze by si ho mouchy mohli sezrat tak nez jsem se otocil od feny tak mel sarpeje nahrnuteho pod sebou a malinko ho pridusil. Nastesti jsme s jeho majitelem stari znamy a nejsme citove tak jsme jenom jednim okem mrkli na psi a slo se. Ale trochu me zaskocil (u nasi feny bych to cekal tu uz znam dobre
). Minulou nedeli tolik psu a zadne zavrceni natoz konflikt. Mozna se jen opicil po fene nebo nas sel chranit nebo si myslel ze je to strasna sranda se trosku porvat.
imu
napsal(a):
Uf. My jsme si dnes prozily bonitaci na "skodnou" . Pripletl se nam do cesty jeden mistni sarpej (zrovna ten ktery pred tremi lety prokousl nasemu byvalemu NO zadni stehno). On navolno nasi navolno. No a nasi milostpani dnes nepadl do oka (jinak se potkavame bez problemu tak 1 x za 14 dni) vybehl totiz ze zakryte zatacky. Tak po nem sla natvrdo. Nastesti jsem ji dobehnul a odtahnul. No ale ten nas tunta co vzdycky vypada ze by si ho mouchy mohli sezrat tak nez jsem se otocil od feny tak mel sarpeje nahrnuteho pod sebou a malinko ho pridusil. Nastesti jsme s jeho majitelem stari znamy a nejsme citove tak jsme jenom jednim okem mrkli na psi a slo se. Ale trochu me zaskocil (u nasi feny bych to cekal tu uz znam dobre
). Minulou nedeli tolik psu a zadne zavrceni natoz konflikt. Mozna se jen opicil po fene nebo nas sel chranit nebo si myslel ze je to strasna sranda se trosku porvat.
Jaro je tu! 1.
ron
napsal(a):
Asiati spí???!!!
divoký začátek jara
imu
napsal(a):
divoký začátek jara
Tady dnes neohroženě lezl do vody a mysleli jsme že ho budem lovit až někde v Maďarsku
imu
napsal(a):
Tady dnes neohroženě lezl do vody a mysleli jsme že ho budem lovit až někde v Maďarsku
To samé koupací místo v normálním stavu.
imu
napsal(a):
To samé koupací místo v normálním stavu.
Odpočinek v Nitře.
ron
napsal(a):
Asiati spí???!!!
Taky přidávám jednoho černého potomka Bachara.Naší slečně Achtaře jsou 3a1/2 měsíce.Se všemi pejsky(krom sousedčiny hloupé a blbě vychované kříženky ovčáka)vychází výborně.Zato má již teď tendence žrát pitomé a nepřístojně se chovající lidi.Což jí samozřejně schvaluju.
ron
napsal(a):
Asiati spí???!!!
A ještě jedna fotečka v pohybu
pindruse
napsal(a):
Taky přidávám jednoho černého potomka Bachara.Naší slečně Achtaře jsou 3a1/2 měsíce.Se všemi pejsky(krom sousedčiny hloupé a blbě vychované kříženky ovčáka)vychází výborně.Zato má již teď tendence žrát pitomé a nepřístojně se chovající lidi.Což jí samozřejně schvaluju.
Tak já taky přidám potomka po Bacharovi: Pascha Ri-vě-gu, jsou jí 2 měsíce
pindruse
napsal(a):
A ještě jedna fotečka v pohybu
byla úplně nejmenší štěňátko z vrhu.Úplné mimino :-)))
jarka
napsal(a):
Obe holky jsou krasny a mala Pascha to vsechno dozene.Jeste se budem divit.
VĚNUJTE PROSÍM POZORNOST NÁSLEDUJÍCÍMU:
Polský chovatel se odstěhoval do zahraničí a zanechal po sobě 24 středoasijských ovčáckých psů a kavkazských pasteveckých psů. Psi jsou hladoví a velmi hubenní + zanedbaní, jak můžete vidět níže na fotkách.
Jedná o psy velmi kvalitního původu z Ruska a Ukrajiny, kteří jsou/byli velmi pěkní a hodně vyhrávali na výstavách, někteří nejsou ani kupírovaní. Většina těchto psů bude dána zadarmo!
Prosím všechny případné zájemce, aby pomohli a co nejdříve kontaktovali paní Annu Mroczek na telefonu: +48 502-927-284
foto na
www.kavkazanvnouzi.estranky.cz
nada
napsal(a):
VĚNUJTE PROSÍM POZORNOST NÁSLEDUJÍCÍMU:
Polský chovatel se odstěhoval do zahraničí a zanechal po sobě 24 středoasijských ovčáckých psů a kavkazských pasteveckých psů. Psi jsou hladoví a velmi hubenní + zanedbaní, jak můžete vidět níže na fotkách.
Jedná o psy velmi kvalitního původu z Ruska a Ukrajiny, kteří jsou/byli velmi pěkní a hodně vyhrávali na výstavách, někteří nejsou ani kupírovaní. Většina těchto psů bude dána zadarmo!
Prosím všechny případné zájemce, aby pomohli a co nejdříve kontaktovali paní Annu Mroczek na telefonu: +48 502-927-284
foto na
www.kavkazanvnouzi.estranky.cz
Jezisi, tak krasni psi! Skoda ze si nejakeho nemuzu vzit. Moc se mi kavkazani a sao libi
ally
napsal(a):
Jezisi, tak krasni psi! Skoda ze si nejakeho nemuzu vzit. Moc se mi kavkazani a sao libi
Ahoj, sleduju tuhle diskuzi docela dlouho a ted jsem tu nasla par zminek, ze probehne nejaky sraz pro SAO. Muzete mi prosim napsat, kdo to porada, kdo se muze zucastnit, kdy probehne apod.? Mam fenku bez PP [nekamentujte me, dulezite bylo, aby se ji nekdo ujal a ne papiry], casem bych si chtela poridit dalsiho uz s PP, ale to je zatim ve hvezdach.
Kazdopadne mi prislo skoda, ze spousta ruznych plemen porada vycvikove tabory, soustredeni, setkani a pod., ale u asiatu jsem o nicem takovem zatim neslysela. Jsem sice momentalne v zahranici, ale kdyby nejaka akce probehla v lete nebo na podzim, moc rada bych se zucastnila.
Diky vsem za info.
lucies
napsal(a):
Ahoj, sleduju tuhle diskuzi docela dlouho a ted jsem tu nasla par zminek, ze probehne nejaky sraz pro SAO. Muzete mi prosim napsat, kdo to porada, kdo se muze zucastnit, kdy probehne apod.? Mam fenku bez PP [nekamentujte me, dulezite bylo, aby se ji nekdo ujal a ne papiry], casem bych si chtela poridit dalsiho uz s PP, ale to je zatim ve hvezdach.
Kazdopadne mi prislo skoda, ze spousta ruznych plemen porada vycvikove tabory, soustredeni, setkani a pod., ale u asiatu jsem o nicem takovem zatim neslysela. Jsem sice momentalne v zahranici, ale kdyby nejaka akce probehla v lete nebo na podzim, moc rada bych se zucastnila.
Diky vsem za info.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
lucies
napsal(a):
Diky vsem za info.
No já vím o srazu, který pořádá KRAOP pro své členy, letos s tím začali a jestli se to uchytí, snad se bude pokračovat.
mrkni na www.kraop.wz.cz, je tam info a asi by nebyl problém současně se přihlásit jako člen, aby jses mohla účastnit. Protože je to uzavřená klubová akce, můžou i kupírovaní