anabetynka
napsal(a):
Tak jak užívají Vaši ohaři zimní radovánky?
Barny je ze sněhu nadšen...
anabetynka
napsal(a):
Barny je ze sněhu nadšen...
i tohle je skutečně ohař...
anabetynka
napsal(a):
a ještě létající:)
Ale abych mu nekřivdila, když se zrovna neksichtí, je to náš krasavec
anabetynka
napsal(a):
Ale abych mu nekřivdila, když se zrovna neksichtí, je to náš krasavec
Moje zlatíčko anglický setr Argo ze Štítarského lesa
vevi
napsal(a):
Moje zlatíčko anglický setr Argo ze Štítarského lesa
a ještě jedna...
anabetynka
napsal(a):
tohle sem nešlo nedat
takhle si náš pes totiž užívá sněhu pěkně doma v obýváku
lilith
napsal(a):
tohle sem nešlo nedat
takhle si náš pes totiž užívá sněhu pěkně doma v obýváku
a ještě jedna-aneb-panička nejlepší pelech
anabetynka
napsal(a):
Bláznivá Balia.:-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
Sněhová kulička
takhle mě válí můj starší kamarád, kterému nedám pokoj
alkaz

XXX.XXX.210.254
lilith
napsal(a):
a ještě jedna-aneb-panička nejlepší pelech
krásnej dlouhán
alkaz

XXX.XXX.210.254
alkaz
napsal(a):
krásnej dlouhán
na sněhu to máme ale přeci jen trochu raději
napsal(a):
takhle mě válí můj starší kamarád, kterému nedám pokoj
anabetynka
napsal(a):
S kamarádem Alfíkem
alkaz
napsal(a):
krásnej dlouhán
jééé konečně dlouhosrsťák-už sem ani nedoufala Od koho ho máte?
alkaz

XXX.XXX.210.254
lilith
napsal(a):
jééé konečně dlouhosrsťák-už sem ani nedoufala Od koho ho máte?
My jsme z Korunova dola a co vy?
anabetynka
napsal(a):
nějak sme zapadli
jinak tohle je u nás povel- " Amone,jdi ven!"
lilith
napsal(a):
nějak sme zapadli
jinak tohle je u nás povel- " Amone,jdi ven!"
To by byla škoda, kdyby tak pěkné téma zapadlo
anabetynka
napsal(a):
To by byla škoda, kdyby tak pěkné téma zapadlo
Taky ohař
anabetynka
napsal(a):
Pár aktuálních jarních foteček:) Byli jsme za zrzavými kamarády:)
anabetynka
napsal(a):
Pár aktuálních jarních foteček:) Byli jsme za zrzavými kamarády:)
To je láska:) Barny a Aimee
anabetynka
napsal(a):
zrzavci Aira, Aimee, Barny a málá Rosie
Barny se musel schladit a nejblíž byla prostě kaluž
anabetynka
napsal(a):
Barny se musel schladit a nejblíž byla prostě kaluž
A pro dnešek už vážně poslední...
anabetynka
napsal(a):
A pro dnešek už vážně poslední...
Ahoj všem!
tak my máme taky svoje ohaří zlobidlo doma. Dneska jsou mu tři měsíce a dělá nám jenom samou radost, však to sami znáte
armvdd
napsal(a):
Ahoj všem!
tak my máme taky svoje ohaří zlobidlo doma. Dneska jsou mu tři měsíce a dělá nám jenom samou radost, však to sami znáte
a ještě jednou nás Asánek
armvdd
napsal(a):
Ahoj všem.
Mám na Vás dotaz do jakého věku psa musím absolvovat svod mladých a kde se to dozvím kdy a kde to je?Mám pětiměsíční německou ohařku,časem by jsme ji rádi uchovnily i když ani nevím jestli někdy chovat budem,asi spíš ne.Na stránkách ohařů jsem to nikde nenašla.
Ještě jsem se chtěla zeptat jestli se svýma pesanama chodíte i na klasickej cvičák?Zatím jsme nikde nebyly.
armvdd
napsal(a):
Tak já se přidám, mám doma 8mi měsíční rošťačku VOK, Meggie, je bez PP, ale povahu má milionovou, je to můj první ohař a je užasná, jen radost z ní mám

v v
napsal(a):
Ahoj všem.
Mám na Vás dotaz do jakého věku psa musím absolvovat svod mladých a kde se to dozvím kdy a kde to je?Mám pětiměsíční německou ohařku,časem by jsme ji rádi uchovnily i když ani nevím jestli někdy chovat budem,asi spíš ne.Na stránkách ohařů jsem to nikde nenašla.
Ještě jsem se chtěla zeptat jestli se svýma pesanama chodíte i na klasickej cvičák?Zatím jsme nikde nebyly.
Jarní svod je přístupný od 6 měsíců, horní limit není stanoven. Poku'd s ní budete chtít absolvovvat příští rok některé z loveckých zkoušek, tak na jaře bývá svod cca v dubnu, najděte si u Vás na OMS kdy bude. Ale to až v lednu. To už by měli být rozpisy akcí pro loveké psy pro ten daný rok.
Na klasický cvičák pokuď máte potřebu choďte, kvůli socializaci, poslušnosti, popřípadě by Vám měli být nápomocni pokuď budete mít nějaký problém s poslušností. Pokuď máte dostatek psích kamarádů se kterými na procházkách pocvičíte poslušnost, ovladatelnost pejska tak to tak nutné není.
dasulka007
napsal(a):
Tak já se přidám, mám doma 8mi měsíční rošťačku VOK, Meggie, je bez PP, ale povahu má milionovou, je to můj první ohař a je užasná, jen radost z ní mám
Díky moc za vysvětlení.Někdo mi právě tvrdil že na svod můžu jen do 15ti měsíců.
Dasulko máš krásnou slečnu.Já tu bohužel nemohu v práci vkládat fotky.Máme hnědou běloušku. Strašně se mi líbí jak je puntíkatá, jen jí bohužel těch bílejch puntíků stále ubívá a už je spíš hnědáAle to neva, pako je to pořád stejný.Já teda nemůžu říct že by mi dělala samou radost.Je to docla divoška a občas ničitelka.Mám jí v bytě, takže sem tam něco zdemoluje.
S tím cvičákem ještě nevím.Přítelovo mamka má chovnou stanici, takže psích kamarádů na vyblbnutí máme celkem dost.Jedině si pak asi necháme trochu poradit s poslušností.
anabetynka
napsal(a):
Koukám, že nám totu moc nepřibývá...že by se nikdo nechtěl pochlubit svými krásnými ohaři? To já se pochlubím ráda
anabetynka
napsal(a):
Koukám, že nám totu moc nepřibývá...že by se nikdo nechtěl pochlubit svými krásnými ohaři? To já se pochlubím ráda

napsal(a):
:o)
Jé, vy máte nové štěňáko! Mok je nádherný, koukala jsem k Vám na stránky a úplně se tady nad těma fotkama maličkého rozplývám Taky moc gratuluji ke skvělému umístění Bryta, četla jsem u Vás, že se mu daří skvěle, takže držíme palce i na druhou operaci, snad se vše podaří!!!

anabetynka
napsal(a):
Jé, vy máte nové štěňáko! Mok je nádherný, koukala jsem k Vám na stránky a úplně se tady nad těma fotkama maličkého rozplývám Taky moc gratuluji ke skvělému umístění Bryta, četla jsem u Vás, že se mu daří skvěle, takže držíme palce i na druhou operaci, snad se vše podaří!!!
Děkujeme. Mok je pravý opak Bryta, takže žádné zlatíčko ale pořádný lump. Co může to sebere , když neuhlídáme rozkouše a když něco chce tak si to na nás vyštěkává.
Za Brytem jsme pozváni na návštěvu, ale psala jsem paní ,až bude mít i po druhé operaci, aby byl v pohodě. Je to ještě krátká doba. Potom se domluvíme a zajedeme za nimi.
anabetynka
napsal(a):
Já se taky ráda pochlubím
napsal(a):
Děkujeme. Mok je pravý opak Bryta, takže žádné zlatíčko ale pořádný lump. Co může to sebere , když neuhlídáme rozkouše a když něco chce tak si to na nás vyštěkává.
Za Brytem jsme pozváni na návštěvu, ale psala jsem paní ,až bude mít i po druhé operaci, aby byl v pohodě. Je to ještě krátká doba. Potom se domluvíme a zajedeme za nimi.
To je skvělé, že jste s novými majiteli v kontaktu a že jsou vstřícní! Aspoň budete vědět, že se má Bryt dobře!
Přeji pevné nervy s tím malým ďáblíkem, když si vzpomenu na Barnyho 3. až 4. měsíc života, jímá mě hrůza!
anabetynka
napsal(a):
Je krásný! Na fotce jak andílek, ale skutečnost bude asi trošku jiná, co?
To teda, učiněný andílek kolikrát jsem z něj už zoufalá, má tolik energie, že už i ostatní psi dělají, že ho nevidí, když kolem nich další hodinu hopká, že by ještě něco podnikl. Dneska se chystáme na výlet, tak doufám, že ho utahám, ať chvilku taky vydrží v klidu
armvdd
napsal(a):
To teda, učiněný andílek kolikrát jsem z něj už zoufalá, má tolik energie, že už i ostatní psi dělají, že ho nevidí, když kolem nich další hodinu hopká, že by ještě něco podnikl. Dneska se chystáme na výlet, tak doufám, že ho utahám, ať chvilku taky vydrží v klidu
přidávám foto mojí půlroční princezničky
bebunka17
napsal(a):
přidávám foto mojí půlroční princezničky
tady společně
bebunka17
napsal(a):
tady společně
No máte krásný mimina.Chodili vám do vody už od mala??Naší se sice voda líbila hned, ale jen tak po břicho.Plavat začala až tak ve čtyřech pěti měících a dneska v půl roce když ví o vodě dřív než já tak už tam letí napřed a já jí pak nemůžu dostat ven.A čím větší humus to je, tím je to lepší.Dneska se mi zrovna čuně vykoupala ve výkopu, takže vylezla totál oranžová od jílu že vypada spíš než neměcký ohař,na maďaraA chodíte už s nima někam cvičit?My zatím cvičíme jen samy a zatím to celkem jde.
v v
napsal(a):
No máte krásný mimina.Chodili vám do vody už od mala??Naší se sice voda líbila hned, ale jen tak po břicho.Plavat začala až tak ve čtyřech pěti měících a dneska v půl roce když ví o vodě dřív než já tak už tam letí napřed a já jí pak nemůžu dostat ven.A čím větší humus to je, tím je to lepší.Dneska se mi zrovna čuně vykoupala ve výkopu, takže vylezla totál oranžová od jílu že vypada spíš než neměcký ohař,na maďaraA chodíte už s nima někam cvičit?My zatím cvičíme jen samy a zatím to celkem jde.
Tak ta moje chodila do vody už od malinka, ale neplavala daleko. Jen pro klasek a honem zpátky. Ted už plava sama od sebe přes celý rybník :D. Cvičit zatím chodíme jen poslušnost, ale samy taky.
bebunka17
napsal(a):
Tak ta moje chodila do vody už od malinka, ale neplavala daleko. Jen pro klasek a honem zpátky. Ted už plava sama od sebe přes celý rybník :D. Cvičit zatím chodíme jen poslušnost, ale samy taky.
blázínek