Prochajdy Brneckoooo 14 !!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2009 19:24
sunin

XXX.XXX.126.103

Tak mame konecne plno tak si dovolim zalozit nove.
Njak upadame v zapomeni a malokdo se tu objevi.....tak kdyz uz tu nekdo bude bez navrhu na prochajdu tak sem hodte aspon nake fotecky bo povidani.
Kdyz se neucim jsem tu a nikde nikdo

26.1.2009 19:42
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Njak upadame v zapomeni a malokdo se tu objevi.....tak kdyz uz tu nekdo bude bez navrhu na prochajdu tak sem hodte aspon nake fotecky bo povidani.

hele no já sem tu taky skoro furt, ale mrtvo, nejak nevím co napsat....

26.1.2009 20:29
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

Prd na to co napsat,nejsme "jen prochajdy Brno" pis i cokoli te napadne.....hehe zrovna ja si vcera stezovala Kristynce od Tonicka jak me zerou chlapi
Hod sem nejake fotiky....a coz kdybyste za nama nekdy v tydnu dojeli estli mate cas,my tedka vysilenim silime,ucebni proces je kruty az nelitostny
kolem domova bysme mohli zajit sem to aaaale vycurana cooo???
A ze se nam Kitty dlouho neozvala,copak ji Mufino asi provadi???

26.1.2009 20:31
saabinka

XXX.XXX.91.147

evinka01 napsal(a):

A co říkáte kdyby byla vycházka v pátek dopoledne, bo odpoledne????
A abyste si nestěžovali, tak Vás těd zahltím fotkama

Scooby ze Samíkem

26.1.2009 20:33
saabinka

XXX.XXX.91.147

sunin napsal(a):
Prd na to co napsat,nejsme "jen prochajdy Brno" pis i cokoli te napadne.....hehe zrovna ja si vcera stezovala Kristynce od Tonicka jak me zerou chlapi
Hod sem nejake fotiky....a coz kdybyste za nama nekdy v tydnu dojeli estli mate cas,my tedka vysilenim silime,ucebni proces je kruty az nelitostny
kolem domova bysme mohli zajit sem to aaaale vycurana cooo???
A ze se nam Kitty dlouho neozvala,copak ji Mufino asi provadi???

A ve vodičce má nějakou malou hlavu a velký tělo

26.1.2009 20:34
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

Scooby ze Samíkem

Toz hazej hazej ty potvurko.....slibujes fotiky a ja uz dlooouho netrpelive cekam co se kde objevi
V patek je nam to putna pac mame prazdniny,ale moc daleko od domu by to bejt nemuselo
Co ten obojek??Ja cekala cca 14 dnu,nekdo prudil ze to je dlouho ale stoji za to si pockat

26.1.2009 20:36
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):

Scooby ze Samíkem

On tak krásně stojí a tzen sladkej výraz, když uvidí že mám v ruce šutr

26.1.2009 20:37
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
Toz hazej hazej ty potvurko.....slibujes fotiky a ja uz dlooouho netrpelive cekam co se kde objevi
V patek je nam to putna pac mame prazdniny,ale moc daleko od domu by to bejt nemuselo
Co ten obojek??Ja cekala cca 14 dnu,nekdo prudil ze to je dlouho ale stoji za to si pockat

Ahoj..14dní není dlouho..My čekáme tři týdny na obojek + IDznámku..Jináč,fotky hezký a na procházku bychom se možná taky přidali..ale rozhodně odpol..My ráno spinkáme.

26.1.2009 20:43
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
On tak krásně stojí a tzen sladkej výraz, když uvidí že mám v ruce šutr

Já bych zašla do výběhu je to tam super a nemusím hledat, kde mám psy
Obojek zatím nedošel, ale to nevadí, počkám si, hlavně když bude do výstavy...

.Brouček můj neposlušnej, jak sladce kouká, mrcha jedna

26.1.2009 20:48
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

Jooo toz to mi si rano taky prispime,neni nad to krasne a do ruzova se vyspat,byla bych tak pro 13 odpoledni nejlepe blizko nasi domoviny

26.1.2009 20:49
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
Jooo toz to mi si rano taky prispime,neni nad to krasne a do ruzova se vyspat,byla bych tak pro 13 odpoledni nejlepe blizko nasi domoviny

Vybeh bych brala vsema deseti a aji dvaceti kdybych pripojila prsty na nohach

26.1.2009 20:59
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Vybeh bych brala vsema deseti a aji dvaceti kdybych pripojila prsty na nohach

mno ... já běžně vstávám tak v 9... tak bych byla schopná tak v 11 ale vy ste zítra ve škole co'?

26.1.2009 21:00
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

chm ... fotečky... něco bych tu měla...
hádanka.. kde je Týna?

26.1.2009 21:04
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
mno ... já běžně vstávám tak v 9... tak bych byla schopná tak v 11 ale vy ste zítra ve škole co'?

jasneeee skola vola a ja uz to nemuzu flakat.....joooo tech 189 hodin je mazec...vedu v cele tride v zameskanych hodinach al maj me radi tak to celkem jde uhrat...jsem zvedava co pak buu kotit u te matury

Krisy ptala jsem se uz Evci zda zna nekoho znaleho ucetnictvi tak se musim zeptat i tebe,neznas nekoho na doucovani??Jsem jaksi namydlena jestli to nedopiluju.

Evco ty vstavas v 9 jooo?? Tak to ses ranni ptace,ja si pred nedavnem stezovala ze nemuzu usnout kdyz se rano vzbudim na zachod a ted najednou spim jak zabita i do 12.Aronek to snasi velice dobre pac vleze za mnou pod perinu a spi dal dokud nevylezu z pelechu

26.1.2009 21:04
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):

Nějak se to nechce nahrávat ty fotky
náhrávám už půl hodiny a nic

26.1.2009 21:06
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
chm ... fotečky... něco bych tu měla...
hádanka.. kde je Týna?

bych tak tipla ze je jedna z tech dvou uprostred.....hadam tak druha zleva....jak jsem na tom s vysledkama????To je zapeklitej chytak jsou skoro vsici stejni

26.1.2009 21:06
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

jak to??Nahravas na rajce bo kam???Me to jde vzdy v poho

26.1.2009 21:09
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
bych tak tipla ze je jedna z tech dvou uprostred.....hadam tak druha zleva....jak jsem na tom s vysledkama????To je zapeklitej chytak jsou skoro vsici stejni

jj trefa... ta druhá zprava je její starší ségra, ale ze stejných rodičů...

26.1.2009 21:09
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):

¨Tědka jdu ven s jedním borcem od nás z baráku, co má pita
Zas budu mít zážitků Se pak pochlubím a hodí ještě pár foteček..
Jo a Evi Týnuš je ta druhá???????
Tak já mizím, zatím..

26.1.2009 21:10
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):

aronek jako pul rocni prdak,ksichty dela furt stejny......sem zalovila v archiiiivu,bych to tady zaplacala ani nevim jak mam jich tooolik tech fotek

26.1.2009 21:11
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
jasneeee skola vola a ja uz to nemuzu flakat.....joooo tech 189 hodin je mazec...vedu v cele tride v zameskanych hodinach al maj me radi tak to celkem jde uhrat...jsem zvedava co pak buu kotit u te matury

Krisy ptala jsem se uz Evci zda zna nekoho znaleho ucetnictvi tak se musim zeptat i tebe,neznas nekoho na doucovani??Jsem jaksi namydlena jestli to nedopiluju.

Evco ty vstavas v 9 jooo?? Tak to ses ranni ptace,ja si pred nedavnem stezovala ze nemuzu usnout kdyz se rano vzbudim na zachod a ted najednou spim jak zabita i do 12.Aronek to snasi velice dobre pac vleze za mnou pod perinu a spi dal dokud nevylezu z pelechu

mno v devšt nejpozději začne Týna "cvičit" protahování čímž naznačuje že by stačilo

26.1.2009 21:12
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
aronek jako pul rocni prdak,ksichty dela furt stejny......sem zalovila v archiiiivu,bych to tady zaplacala ani nevim jak mam jich tooolik tech fotek

tak eště neco.... tohle měla krom dortíku k prvním narozkám...

26.1.2009 21:12
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jj trefa... ta druhá zprava je její starší ségra, ale ze stejných rodičů...

haaaa tak jsem to odhadla skoro spravne....a davat mi takovy chytaky jako jsou sestry od jednech rodicu....kuuuus.....ale dooobre sem to odhadla....kdyz tak koukam je poznat ze Tinuska je takova jemnejsi jako ta jeji sega co sem je spletla,ti na krajich jsou kluci bo co to je zac???

26.1.2009 21:13
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
¨Tědka jdu ven s jedním borcem od nás z baráku, co má pita
Zas budu mít zážitků Se pak pochlubím a hodí ještě pár foteček..
Jo a Evi Týnuš je ta druhá???????
Tak já mizím, zatím..

heh druha od kud???
S jakym pitakem???fot fot at muzu koukat

26.1.2009 21:14
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
haaaa tak jsem to odhadla skoro spravne....a davat mi takovy chytaky jako jsou sestry od jednech rodicu....kuuuus.....ale dooobre sem to odhadla....kdyz tak koukam je poznat ze Tinuska je takova jemnejsi jako ta jeji sega co sem je spletla,ti na krajich jsou kluci bo co to je zac???

néé to jsou všechno holky,... ta její sestra byla čerstvě ostříhaná a Týna naopak zarostlá takže vypadala mišánkovsky...

26.1.2009 21:17
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

tyy jo co to je???to je burtovej venec ci co??? vypada to hezky,jak kdyby vyhrala nejake prvni misto.....snedla to aji s tkanickama????

Aronek 6mesicu s nepovedenym uchem

26.1.2009 21:17
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):

a tady je číhající vydra

26.1.2009 21:18
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
néé to jsou všechno holky,... ta její sestra byla čerstvě ostříhaná a Týna naopak zarostlá takže vypadala mišánkovsky...

ajoooo tak to jo ale nemuzu si pomoct ta prvni zleva mi prijde vyrazem jako kluk,to jsou vsechno Tininy sestry???

26.1.2009 21:19
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
tyy jo co to je???to je burtovej venec ci co??? vypada to hezky,jak kdyby vyhrala nejake prvni misto.....snedla to aji s tkanickama????

Aronek 6mesicu s nepovedenym uchem

jo tak taky má teda dobrej čumák
to měla k narozkám a k tomu ten den dělala ZOPky takže i za odměnu za druhé místo...

26.1.2009 21:22
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
ajoooo tak to jo ale nemuzu si pomoct ta prvni zleva mi prijde vyrazem jako kluk,to jsou vsechno Tininy sestry???

nee první zleva je ze stanice Black Brianta, oni mají takovej specifickej výraz že se podle něho dají docela poznat... pak je Týna, její ségra Brixie a úplně vpravo Bigy zase z jiné stanice, to dost zkresluje ta fotka... někde máme fotku těch dvou, kde jsou fakt k nerozeznání...

26.1.2009 21:23
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
a tady je číhající vydra

tak to je supeeer fotka,vypada to jak fotomontaz ale po tom co jsem videla arona ve vode tak verim vsemu

Aronek jako malej zmetecek a jeho ukradena ponozka

26.1.2009 21:27
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jo tak taky má teda dobrej čumák
to měla k narozkám a k tomu ten den dělala ZOPky takže i za odměnu za druhé místo...

tak to je sikulka.....jestli my se k necemu takovymu dostanem tak to bude zazrak....Aronak dela takovy cumaky hlavne kdyz se foti v posteli,

heeele ten andelskej vyraz,to je trhac k pohledani,jsem tu fotku uz myslim ukazovala ale mluvi to za vse,se nedivim ze je tak rozmazlenej kdyz na me vrhne takovej pohled

26.1.2009 21:27
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
tak to je supeeer fotka,vypada to jak fotomontaz ale po tom co jsem videla arona ve vode tak verim vsemu

Aronek jako malej zmetecek a jeho ukradena ponozka

no super... tak budem chodit plavat třeba do lomu na hády

26.1.2009 21:32
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no super... tak budem chodit plavat třeba do lomu na hády

jjj to mame moc radi rochnim se tam s aronem i kdyz jsem pak z te vody oloupana jak pomeranc......snad nebude mit Tinuska chute ho topit....ta potvora Baruse co sme s ni chodili ven, tak kdyz aronek poprve sel sam do hluboke vody a plaval tak ta mrcha ho sla utopit a panicka ho musela zachranovat a vlitla do vody v satech pac sem myslela ze uz se nevynori ale pak sel statecne zas plavat

Na tehle fotce mam pocit ze se Aronek smeje primo do objektivu

26.1.2009 21:33
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
jjj to mame moc radi rochnim se tam s aronem i kdyz jsem pak z te vody oloupana jak pomeranc......snad nebude mit Tinuska chute ho topit....ta potvora Baruse co sme s ni chodili ven, tak kdyz aronek poprve sel sam do hluboke vody a plaval tak ta mrcha ho sla utopit a panicka ho musela zachranovat a vlitla do vody v satech pac sem myslela ze uz se nevynori ale pak sel statecne zas plavat

Na tehle fotce mam pocit ze se Aronek smeje primo do objektivu

to se neboj... ta zaleze do vody a doku hážu aport tak nevyleze... nějaký topení nebo jinej pes ji nezajímá

26.1.2009 21:37
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
to se neboj... ta zaleze do vody a doku hážu aport tak nevyleze... nějaký topení nebo jinej pes ji nezajímá

toz to joooo.aronak taky rad ve vode klaciky....zezacatku na ne stekal v domeni ze za nim priplavou nebo co a to stejny delal na klacky i ten muj srivejsi vlcak ale ten do vody nestrcil ani drapek

tady Hadros v rece u malomerickyho splavu u hriste,chodil a lovil vodu jak krokodyl ale to jeste neplaval,to se naucil az v lomu

26.1.2009 21:42
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
toz to joooo.aronak taky rad ve vode klaciky....zezacatku na ne stekal v domeni ze za nim priplavou nebo co a to stejny delal na klacky i ten muj srivejsi vlcak ale ten do vody nestrcil ani drapek

tady Hadros v rece u malomerickyho splavu u hriste,chodil a lovil vodu jak krokodyl ale to jeste neplaval,to se naucil az v lomu

hele jak moc je ta řeka čistá ?

26.1.2009 21:45
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
hele jak moc je ta řeka čistá ?

no rekla bych ze cista jaks taks je,nevic co tam kde vypoustijou ti zahradkari z bilovic ale tam co ja chodim kopat vypada voda ciste.Aronak je haklivka na koupani a zadnou vyrazku nemel tak myslim ze je to OK rekla bych ze aji cistsi nez voda v lomu,prece jenom co sem slysela od stryca co delal v te firme u lomu co tam vypoustijou a ze by tam nevlez.....

26.1.2009 21:50
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
no rekla bych ze cista jaks taks je,nevic co tam kde vypoustijou ti zahradkari z bilovic ale tam co ja chodim kopat vypada voda ciste.Aronak je haklivka na koupani a zadnou vyrazku nemel tak myslim ze je to OK rekla bych ze aji cistsi nez voda v lomu,prece jenom co sem slysela od stryca co delal v te firme u lomu co tam vypoustijou a ze by tam nevlez.....

v tom růženině lomu už se ale nekope tam je ta voda čistá natoli že tam žijou nějaký chráněný breberky už si nevzpomínám jaký... akorát je tam ten jemnej kal.... ale jestli cíťovi Aronkovi nevadí řeka tak ji zkusíme taky..nám ukážeš kde

26.1.2009 21:54
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
v tom růženině lomu už se ale nekope tam je ta voda čistá natoli že tam žijou nějaký chráněný breberky už si nevzpomínám jaký... akorát je tam ten jemnej kal.... ale jestli cíťovi Aronkovi nevadí řeka tak ji zkusíme taky..nám ukážeš kde

no jasne ze ukazu kde je to tam hezkej sice malej kousek ale stoji za to a po koupani si panecci muzou zajit na zahradku na piiivecko je to par metru ke hristi
Myslis ten lom pod klajdou jak se nataceli cetnicky humoresky???jooo zijou tam nejaky ty breberky ale ta voda je humus,ja kdyz tam vlezla tak se musela okamzite natrit jinak jsem se fakt loupala jak pomeranc pokud se nepletu ta voda obsahuje hooodne vapna ci neco takovyho,z toho je clovek pak vysusenej jak treska

26.1.2009 21:59
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
no jasne ze ukazu kde je to tam hezkej sice malej kousek ale stoji za to a po koupani si panecci muzou zajit na zahradku na piiivecko je to par metru ke hristi
Myslis ten lom pod klajdou jak se nataceli cetnicky humoresky???jooo zijou tam nejaky ty breberky ale ta voda je humus,ja kdyz tam vlezla tak se musela okamzite natrit jinak jsem se fakt loupala jak pomeranc pokud se nepletu ta voda obsahuje hooodne vapna ci neco takovyho,z toho je clovek pak vysusenej jak treska

ja uz musim jit chrnet,sic bych povidala az do rana ale to vstavani....to me jednou zabije....to je hruuuza.

Tak dobrouuu holkyyyyy

26.1.2009 22:07
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

pivečko to zní skvěle

26.1.2009 22:24
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
pivečko to zní skvěle

no vápník to obsahuje... vzhledem k tomu, že ty skály jsou vápenecpsici to nic nedělá bordel opadá a já jsem tam nelezla

26.1.2009 23:19
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):

Míši,no,to doučko nevíím,ale můžu se zkusit poptat..Když seženu,dám vědět..Stačí základy?Já na tohle nejsem vůbec.
Jinak,jak jsi psala,tak 13:00na vstávání je taky náš čas,když to jde.Jinak,hezký fotky,holky.

26.1.2009 23:26
saabinka

XXX.XXX.91.147

sunin napsal(a):

Tak už jsem doma, fot'ák sem sebou nebrala, nechtěl se mi tahat..Vemu příště, je to krásnej piták, myslím Míši, že sem ti o něm už jednou říkala, on je pěknej a páník taky Sem si s ním hrála( s pitákem) a ti miji 2 trošku žárlili Tak si pak hráli všici domlouvali jsme se napříště, takže je možný, že s náma půjde v pátek na prochajdu pokud teda nevadí..

Říkal někdo pivko????? A k vodě se klidně přidáme, teda pokud budem moct, Scooby se aj umí potápět

Sem se to nějak rozepsala, tak Vás jdu zahltit fotečkama možná mě pak jen přizabijete

Nevinátko

26.1.2009 23:32
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Tak už jsem doma, fot'ák sem sebou nebrala, nechtěl se mi tahat..Vemu příště, je to krásnej piták, myslím Míši, že sem ti o něm už jednou říkala, on je pěknej a páník taky Sem si s ním hrála( s pitákem) a ti miji 2 trošku žárlili Tak si pak hráli všici domlouvali jsme se napříště, takže je možný, že s náma půjde v pátek na prochajdu pokud teda nevadí..

Říkal někdo pivko????? A k vodě se klidně přidáme, teda pokud budem moct, Scooby se aj umí potápět

Sem se to nějak rozepsala, tak Vás jdu zahltit fotečkama možná mě pak jen přizabijete

Nevinátko

Mám taky výstavního psa Akorát zrovna nevrtí
Vrtí jen na šutr, ale ten jsem zrovna v ruce neměla.... JInak by klidně mohl na výstavu i bez PP

26.1.2009 23:39
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Mám taky výstavního psa Akorát zrovna nevrtí
Vrtí jen na šutr, ale ten jsem zrovna v ruce neměla.... JInak by klidně mohl na výstavu i bez PP

přetahovačka

26.1.2009 23:45
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
přetahovačka

Pan pes a spratek

26.1.2009 23:48
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Pan pes a spratek

Ale poddařilo se je posadit vedle sebe, po hodně zkoušení

26.1.2009 23:51
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Ale poddařilo se je posadit vedle sebe, po hodně zkoušení

Přemýšlel, jestli tam skočit

26.1.2009 23:54
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Přemýšlel, jestli tam skočit

Takovej špínoš a to koupání ale ten jeho sladkej výraz

26.1.2009 23:57
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Takovej špínoš a to koupání ale ten jeho sladkej výraz

A hlavička

27.1.2009 00:00
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
A hlavička

Tady se vedli

27.1.2009 00:03
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Tady se vedli

Samouš

27.1.2009 00:05
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Samouš

Tady spinkajou

27.1.2009 00:07
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Tady spinkajou

Nínush

27.1.2009 00:09
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Nínush

Niní a Scooby

27.1.2009 00:13
saabinka

XXX.XXX.91.147

sunin napsal(a):

A takovýho pesana má doma babča a dědek, Brit, je takovej vyčůranej papá jen kuřátka, občas ho taky venčím...

27.1.2009 00:15
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
A takovýho pesana má doma babča a dědek, Brit, je takovej vyčůranej papá jen kuřátka, občas ho taky venčím...

Se mi ta fotka líbí Scooby, Benny a Ritule, ta už chudáček moc dlouho mezi námi nebude=( =(

27.1.2009 00:18
saabinka

XXX.XXX.91.147

saabinka napsal(a):
Se mi ta fotka líbí Scooby, Benny a Ritule, ta už chudáček moc dlouho mezi námi nebude=( =(

Už končím, at' mě nezabijete zítra budu pokračovat a doufám že ne sama. ptž fotek já mám hodně

Nějakej vážnej tady

27.1.2009 09:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Už končím, at' mě nezabijete zítra budu pokračovat a doufám že ne sama. ptž fotek já mám hodně

Nějakej vážnej tady

no vy s těmavýstavníma psama, tak něco nacvičte a přijďte na Šlapanic na voříškiádu7.6. tuším...

27.1.2009 10:31
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no vy s těmavýstavníma psama, tak něco nacvičte a přijďte na Šlapanic na voříškiádu7.6. tuším...

Paraaada tooolik fotek
Sabiku ze tys sla vcera kvuli panikovi a ne kvuli psovi.

Sestrenka byla ve slapkach na te voriskiade a urizla si tam taaaakovou ostudu

malej moris

27.1.2009 10:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
Paraaada tooolik fotek
Sabiku ze tys sla vcera kvuli panikovi a ne kvuli psovi.

Sestrenka byla ve slapkach na te voriskiade a urizla si tam taaaakovou ostudu

malej moris

ostudu? jak to?

27.1.2009 10:43
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
ostudu? jak to?

No sestrenka myslela ze to prej bude neco jak na zkouskach ci co a kdyz uz se prihlasila....moris umel jen sedni a lehni a kdyz kooukala co vsechno tam umi ostatni...tanec se psem atd.....tak pak predvedla sedni a lehni a sli dom

27.1.2009 10:50
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
No sestrenka myslela ze to prej bude neco jak na zkouskach ci co a kdyz uz se prihlasila....moris umel jen sedni a lehni a kdyz kooukala co vsechno tam umi ostatni...tanec se psem atd.....tak pak predvedla sedni a lehni a sli dom

ahanj tak to je jasný, že když se nesoudí podle standardu jako na výstavě pes musí zaujmout něčím jiným

27.1.2009 10:57
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
ahanj tak to je jasný, že když se nesoudí podle standardu jako na výstavě pes musí zaujmout něčím jiným

jjj a to chudak Kaca nevedela kdyz tam lezli

27.1.2009 11:27

sunin napsal(a):

Ahoooj, my se taky chceme kamarááádit. Bruno, čtyřletý boxer, parchant, který nemá rád velké psy. Moc rádi bychom se skamarádili s fenkou, postupně třeba s více a snad jednoho dne i s nějakým pejskem. Makáme na socializaci, Bruno je útulkáč. Jsme z Kameňáku, kdyby nás chtěl někdo navštívit, máme tady pěkný výběhy. V pátek odpo bychom mohli cca ve tři. Zájemci pište, volejte, mailujte, posílejte poštovní holuby!

27.1.2009 11:56
saabinka

XXX.XXX.123.220

kinta napsal(a):
Ahoooj, my se taky chceme kamarááádit. Bruno, čtyřletý boxer, parchant, který nemá rád velké psy. Moc rádi bychom se skamarádili s fenkou, postupně třeba s více a snad jednoho dne i s nějakým pejskem. Makáme na socializaci, Bruno je útulkáč. Jsme z Kameňáku, kdyby nás chtěl někdo navštívit, máme tady pěkný výběhy. V pátek odpo bychom mohli cca ve tři. Zájemci pište, volejte, mailujte, posílejte poštovní holuby!

To není pravda Mišule možná malinká
Tož to já bych jela na výstavu, asi skončíme poslední, ale co ..Ikdyž možná ne, Samík umí klusat Já pojedu aji v září, to je na Oboře..Sem byla ji minulej a předminulej rok taky
Kinto: Tady má fenečku Evča a Lucka..JInak samí pesani

27.1.2009 12:07
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
To není pravda Mišule možná malinká
Tož to já bych jela na výstavu, asi skončíme poslední, ale co ..Ikdyž možná ne, Samík umí klusat Já pojedu aji v září, to je na Oboře..Sem byla ji minulej a předminulej rok taky
Kinto: Tady má fenečku Evča a Lucka..JInak samí pesani

Seeem si to mohla myslet......

A zapomela jsi na sebe...mas prece Ninush....ta beztak jenom doma dela ze se ji nechce,venku litala jak dracice

27.1.2009 12:11
sunin

XXX.XXX.126.103

kinta napsal(a):

jak psala Sabca fenky ma jen Evca a Lucka a Sabik ma malou domaci fenuli, jinak jsme sami velci psi,krom naseho vorecha a Sarka chodi s civavakem Kevinem.
Obcas se nam do sebe pusti muj dobrman se Sabcinym Samikem ale maji kose a nevyhledavaji rvacky,pouze kdyz chce Samik Arona "usmernovat",ten tvuj je rvac bezduvodnej???Nebo si umi chodit po svym a ostatnich si nevsimat??

27.1.2009 12:12
saabinka

XXX.XXX.123.220

sunin napsal(a):
Seeem si to mohla myslet......

A zapomela jsi na sebe...mas prece Ninush....ta beztak jenom doma dela ze se ji nechce,venku litala jak dracice

To ona lítá, ale pak už nechce chodit...Sem si všimla, že ona lítá jen v lese, nikde jinde ne....Sice nevím z jakýho důvodu, ale když jdu ven, tak jí řenu jdeme veneček a ona chrápe...
Ty si ve škole, bo už jste skončili??
Já byla v DN na RTG

27.1.2009 12:16
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
To ona lítá, ale pak už nechce chodit...Sem si všimla, že ona lítá jen v lese, nikde jinde ne....Sice nevím z jakýho důvodu, ale když jdu ven, tak jí řenu jdeme veneček a ona chrápe...
Ty si ve škole, bo už jste skončili??
Já byla v DN na RTG

heh kecas nebo ji ucaroval Aron a okouzlil ji tak ze se musela predvest kazdopadne sem neverila vlastnim ocim kdyz jsi rikala ze uz je to postarsi dama a jaaak litala

Copak se ti stalo ze jsi byla ve spitale???
Ja sem se rano nejak nemohla odlepit od zachodu tak jsem pro jistotu zustala doma,jeste ted si netroufam jit ven

27.1.2009 12:22
saabinka

XXX.XXX.123.220

sunin napsal(a):
heh kecas nebo ji ucaroval Aron a okouzlil ji tak ze se musela predvest kazdopadne sem neverila vlastnim ocim kdyz jsi rikala ze uz je to postarsi dama a jaaak litala

Copak se ti stalo ze jsi byla ve spitale???
Ja sem se rano nejak nemohla odlepit od zachodu tak jsem pro jistotu zustala doma,jeste ted si netroufam jit ven

Asi ji fakt okouzlil Aron ptž jinak furt chrápe
Ále, 14 dní mám kašel, brala jsem antibiotika a nepomohly, byla jsem i na RTG, zápal plic to není..... Koukám že jsem to špatně napsala, ne RTG, ale rehabka=)
Ty těch hodin teda musíš mít zameškaných si psala myslím 194, z toho si nic nedělej, jsme na tom stejně

27.1.2009 12:27
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Asi ji fakt okouzlil Aron ptž jinak furt chrápe
Ále, 14 dní mám kašel, brala jsem antibiotika a nepomohly, byla jsem i na RTG, zápal plic to není..... Koukám že jsem to špatně napsala, ne RTG, ale rehabka=)
Ty těch hodin teda musíš mít zameškaných si psala myslím 194, z toho si nic nedělej, jsme na tom stejně

ty mas 194?? heeec ja jenom 189
Sic vedu s absenci v cele tride ale mam druhe nejlepsi vysvedceni ve tridekdybych tam dnes sla tak jedine s prenosnym zachodem
A co jsi delala na rehabce s kaslem??

27.1.2009 12:33
saabinka

XXX.XXX.123.220

sunin napsal(a):
ty mas 194?? heeec ja jenom 189
Sic vedu s absenci v cele tride ale mam druhe nejlepsi vysvedceni ve tridekdybych tam dnes sla tak jedine s prenosnym zachodem
A co jsi delala na rehabce s kaslem??

Hey, to byh chtěla taky
Jakýsi masáže hrudníku, bo co..sem se už objednala a pak mám jakýsi divný záda
A co Oskárek dělá??? roste, roste? A pořád je to takovej trhač?

27.1.2009 12:46
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Hey, to byh chtěla taky
Jakýsi masáže hrudníku, bo co..sem se už objednala a pak mám jakýsi divný záda
A co Oskárek dělá??? roste, roste? A pořád je to takovej trhač?

jeee masaze to bych si taky dala libit hmmmm
co mas z toho ja jsem divna uplne cela.....sem byla jednou se zadama na jakesi elektrodove terapii....sestra rika..."az vam to bude stacit tak reknete"...me to nejak neprislo tak jsem rekla staci az po nejake dobe a odchazela jsem tak ze jsem nemohla dychat a myslela ze mam infarkt,to byl desnej zazitek

Oskarek lumpaci jak muze,za chvili jdu vazit,to je mazec uz ho mame tri tydny,strcim baterky na nabijecku a pak neco nafotim.

Vcera jsem jim uvarila kureci s testovinama a par vlocek a zeleninu a Aronak se mi dneska potentil uuuplne silene,Lucie si ze me dela srandu ze to ma ode me,ale dala jsem jim i olivovej olej a nevim jestli ne moc.Aronak kadil nestravenou zeleninu v takovym hlenu,byl to humus a vypadalo to divne.Dneska jsem chtela uvarit zas ale nevim nevim,Oskarek v pohode Cucan v pohode jen Aronak ma zas neco extra

27.1.2009 13:08
saabinka

XXX.XXX.123.220

sunin napsal(a):
jeee masaze to bych si taky dala libit hmmmm
co mas z toho ja jsem divna uplne cela.....sem byla jednou se zadama na jakesi elektrodove terapii....sestra rika..."az vam to bude stacit tak reknete"...me to nejak neprislo tak jsem rekla staci az po nejake dobe a odchazela jsem tak ze jsem nemohla dychat a myslela ze mam infarkt,to byl desnej zazitek

Oskarek lumpaci jak muze,za chvili jdu vazit,to je mazec uz ho mame tri tydny,strcim baterky na nabijecku a pak neco nafotim.

Vcera jsem jim uvarila kureci s testovinama a par vlocek a zeleninu a Aronak se mi dneska potentil uuuplne silene,Lucie si ze me dela srandu ze to ma ode me,ale dala jsem jim i olivovej olej a nevim jestli ne moc.Aronak kadil nestravenou zeleninu v takovym hlenu,byl to humus a vypadalo to divne.Dneska jsem chtela uvarit zas ale nevim nevim,Oskarek v pohode Cucan v pohode jen Aronak ma zas neco extra

Jo na elektroléčbu budu chodit taky....
Tak třeba to má fakt po tobě sem si dělala srandu
Kolem 3-tí s něma půjdu ven, tak taky budu fotit a pak to tady zahltíme
A jakou si dávala zeleninu? Mraženou? Já dávám bud' mraženou, to mi potaom taky vytentí celou tak těd strouhám syrovou mrkev a taky trochu petržele...
Jináč kuřecí maso kupujem ořezy... pak náký ty kůže, srdíčka,plíce,játra,vše co de..atd.. taky konzervy a to jim míchám bud' s těstovinama, rýží bo vločkami. zalívám vývarem, bo taky granule s vývarem..a sežerou vše
Prostě ráno dostávaj granule a večer vařím.

27.1.2009 13:11
hillary

XXX.XXX.219.24

saabinka napsal(a):
Jo na elektroléčbu budu chodit taky....
Tak třeba to má fakt po tobě sem si dělala srandu
Kolem 3-tí s něma půjdu ven, tak taky budu fotit a pak to tady zahltíme
A jakou si dávala zeleninu? Mraženou? Já dávám bud' mraženou, to mi potaom taky vytentí celou tak těd strouhám syrovou mrkev a taky trochu petržele...
Jináč kuřecí maso kupujem ořezy... pak náký ty kůže, srdíčka,plíce,játra,vše co de..atd.. taky konzervy a to jim míchám bud' s těstovinama, rýží bo vločkami. zalívám vývarem, bo taky granule s vývarem..a sežerou vše
Prostě ráno dostávaj granule a večer vařím.

Teeeeda baby,já bych chtěla být vašim psem..Taková vývařovna,to by mě mohlo.My máme vývařovnu jen u průjmu,což už bylo dvakrát..Jináč,teď jsem v práci,nudaaaaaaaaa..My taky budem muset něco nafotit ať nezaostáváme..

Jo a pro tu slečnu s nevrlým pejskem...(pardón nekoukla jsem na jméno..).Vadí mu i štěňata?Já mám 7měsíčního CC a zatím psům nevadí,ani těm háklivějším,...

27.1.2009 13:35
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
Teeeeda baby,já bych chtěla být vašim psem..Taková vývařovna,to by mě mohlo.My máme vývařovnu jen u průjmu,což už bylo dvakrát..Jináč,teď jsem v práci,nudaaaaaaaaa..My taky budem muset něco nafotit ať nezaostáváme..

Jo a pro tu slečnu s nevrlým pejskem...(pardón nekoukla jsem na jméno..).Vadí mu i štěňata?Já mám 7měsíčního CC a zatím psům nevadí,ani těm háklivějším,...

No jasny Kristy foooot at je na co koukat
No vcera sem jim prave udelala taky mnamku varenou a dneska.....muj pes je asi takovej zavislak ze kdyz jsem prilepena na hajzliku ja tak musi byt i on
Dala jsem mu mrazenou ale pred tim jsem ji povarila,nevite z ceho muze byt ten hlen??rano to bylo jeste v pohode ale ted v poledne kadil tu zeleninu obalenou hlenem,estli ja to fakt neprehnala s tim olejem

Sabiku tak na tu elektrolecbu opatrne,at te taky neklepne jak malem me,bylo to desny

A copak delas Kristy ze se v praci nudis???

27.1.2009 13:38
hillary

XXX.XXX.219.24

sunin napsal(a):
No jasny Kristy foooot at je na co koukat
No vcera sem jim prave udelala taky mnamku varenou a dneska.....muj pes je asi takovej zavislak ze kdyz jsem prilepena na hajzliku ja tak musi byt i on
Dala jsem mu mrazenou ale pred tim jsem ji povarila,nevite z ceho muze byt ten hlen??rano to bylo jeste v pohode ale ted v poledne kadil tu zeleninu obalenou hlenem,estli ja to fakt neprehnala s tim olejem

Sabiku tak na tu elektrolecbu opatrne,at te taky neklepne jak malem me,bylo to desny

A copak delas Kristy ze se v praci nudis???

No,fotit budu,ale nevím kdy,teď budu tři dny po osbě v práci.Dělám za barem..V Alterně a v Café Soma..Nechceš se stavit na kafe?
Jo a ten hlen..to může být tím olejem...A tu mraženou yeleninu to chce ddobře povařit..ale to asi víš.

27.1.2009 13:40
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,fotit budu,ale nevím kdy,teď budu tři dny po osbě v práci.Dělám za barem..V Alterně a v Café Soma..Nechceš se stavit na kafe?
Jo a ten hlen..to může být tím olejem...A tu mraženou yeleninu to chce ddobře povařit..ale to asi víš.

jjj povarila jsem radne dala jsem to do vrouci vody a delala tak dlouho jak testoviny,ale zkusim to nastrouhat jak psala Sabca.
Teeeda ze bych zasla na kafeeecko??Ja radsi piiivoa kde to je??SEm takovy nevzdelany barbarale do mesta moc nechodim tak prd vim

27.1.2009 13:49
saabinka

XXX.XXX.123.220

sunin napsal(a):
jjj povarila jsem radne dala jsem to do vrouci vody a delala tak dlouho jak testoviny,ale zkusim to nastrouhat jak psala Sabca.
Teeeda ze bych zasla na kafeeecko??Ja radsi piiivoa kde to je??SEm takovy nevzdelany barbarale do mesta moc nechodim tak prd vim

Já teda tu mraženou zeleninu nevařím, hodím ji do mikrovlnky, na 10 min. na rozmrazení a podávám jinak dávej syrovou mrkev a zeleninu, nevař je, je tam víc vitamínů

27.1.2009 13:58
hillary

XXX.XXX.219.24

saabinka napsal(a):
Já teda tu mraženou zeleninu nevařím, hodím ji do mikrovlnky, na 10 min. na rozmrazení a podávám jinak dávej syrovou mrkev a zeleninu, nevař je, je tam víc vitamínů

No,Míši,je to na Kounicové,jak je moravská zemská knihovna,patří to ke kaunicovým kolejím..Máme i pivo,to se neboj.Hlavně tu nikdo není a já tu budu do šesti,takže nudááááááá děsnáááá..

27.1.2009 14:03
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,Míši,je to na Kounicové,jak je moravská zemská knihovna,patří to ke kaunicovým kolejím..Máme i pivo,to se neboj.Hlavně tu nikdo není a já tu budu do šesti,takže nudááááááá děsnáááá..

ajooo no vidis a ja kousek tam od koleji bydlela,ale to mi bylo tak 10.Ty jo ale dneska bych si na cestu musela vzit ten prenosnej zachodale nekdy te urco prepadnu
No ale to mas jeste dobry,kamos se tady u nas v Obranech strida v hospode s kolegyni po trech dnech a je tam od 11 dopo. do 12 v noci.....to musi bejt des

27.1.2009 14:05
hillary

XXX.XXX.219.24

sunin napsal(a):
ajooo no vidis a ja kousek tam od koleji bydlela,ale to mi bylo tak 10.Ty jo ale dneska bych si na cestu musela vzit ten prenosnej zachodale nekdy te urco prepadnu
No ale to mas jeste dobry,kamos se tady u nas v Obranech strida v hospode s kolegyni po trech dnech a je tam od 11 dopo. do 12 v noci.....to musi bejt des

No,já to mám jako brigádu,takže šichty si plánuju a v Somě jsem každej čtvrtek od devíti ráno,do desíti večer..Ale peníyky jsou potřeba,takže v poho.Někdy tě(a klidně i ostatní,samozřejmě)rda uvidím.Tak přežij ty ,,potíže"

27.1.2009 14:26
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,já to mám jako brigádu,takže šichty si plánuju a v Somě jsem každej čtvrtek od devíti ráno,do desíti večer..Ale peníyky jsou potřeba,takže v poho.Někdy tě(a klidně i ostatní,samozřejmě)rda uvidím.Tak přežij ty ,,potíže"

jooo snad to preziju bez ujmy
a ty jeste studujes bo to mas schvalne jako brigosku???

27.1.2009 14:40

sunin napsal(a):
jak psala Sabca fenky ma jen Evca a Lucka a Sabik ma malou domaci fenuli, jinak jsme sami velci psi,krom naseho vorecha a Sarka chodi s civavakem Kevinem.
Obcas se nam do sebe pusti muj dobrman se Sabcinym Samikem ale maji kose a nevyhledavaji rvacky,pouze kdyz chce Samik Arona "usmernovat",ten tvuj je rvac bezduvodnej???Nebo si umi chodit po svym a ostatnich si nevsimat??

čau!já mám čubíse BXdogy (4roky) a můžem všecky (teda preferuje ke hraní holky, s klucima ji to moc nebaví), tak se můžem nabídnout, akorát teda pracuju do 16hod a jsem z Bystrce, takže než se někam dorachotím, vychajdu vidím cca až na 17-17:30...

27.1.2009 14:44
saabinka

XXX.XXX.123.220

helenar napsal(a):
čau!já mám čubíse BXdogy (4roky) a můžem všecky (teda preferuje ke hraní holky, s klucima ji to moc nebaví), tak se můžem nabídnout, akorát teda pracuju do 16hod a jsem z Bystrce, takže než se někam dorachotím, vychajdu vidím cca až na 17-17:30...

Ahojky Heli, nechodíš ty aji na mujpes.cz???
A co víkendy, ty taky pracuješ tak dlouho? Do Bystrce mám v plánu zajet už dlouho kdysi jsme tam měli chatu, na Kozi horce, tak to tam trošku znám
Jinak, mám trošku víc jednoho psa úchylnýho tak snad by ho odehnala.

27.1.2009 14:44
sunin

XXX.XXX.126.103

helenar napsal(a):

caukyyyy,heeele ze ty mas Malvinku??? Kooookam na vas ve vasem tematu i na Sabininyho Gabouse.
Na me uz je kolem 5 pozde,a co o vikendu??To taky chodis do roboty tak dlouho???

27.1.2009 14:52
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Ahojky Heli, nechodíš ty aji na mujpes.cz???
A co víkendy, ty taky pracuješ tak dlouho? Do Bystrce mám v plánu zajet už dlouho kdysi jsme tam měli chatu, na Kozi horce, tak to tam trošku znám
Jinak, mám trošku víc jednoho psa úchylnýho tak snad by ho odehnala.

Odehnat Scoobyho???nemozneale treba by mu takova velka pesula aspon ukazala ze neee

27.1.2009 14:57
saabinka

XXX.XXX.123.220

sunin napsal(a):
Odehnat Scoobyho???nemozneale treba by mu takova velka pesula aspon ukazala ze neee

Tak třeba když bude mít pachy, tak si jí nebude všímat ikdyž v to moc nedoufám ale třeba..... Je mu je to jedno, jak je velká jeho zajímá jen jedno..

27.1.2009 14:58
hillary

XXX.XXX.219.24

sunin napsal(a):
caukyyyy,heeele ze ty mas Malvinku??? Kooookam na vas ve vasem tematu i na Sabininyho Gabouse.
Na me uz je kolem 5 pozde,a co o vikendu??To taky chodis do roboty tak dlouho???

No,studuju..Letos dělám bakaláře..Takže abych mohla být v Brně,tak brigádky jsou třeba...Jinak,napiště pak přesný čas procházek..Třeba by jsme se přidali..

27.1.2009 14:59
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
No,studuju..Letos dělám bakaláře..Takže abych mohla být v Brně,tak brigádky jsou třeba...Jinak,napiště pak přesný čas procházek..Třeba by jsme se přidali..

jjj bych to videla na ten patek jak mame volno ale az se vyspinkame do ruuuzova

27.1.2009 15:01
hillary

XXX.XXX.219.24

sunin napsal(a):
jjj bych to videla na ten patek jak mame volno ale az se vyspinkame do ruuuzova

a víkend?

27.1.2009 15:03

sunin napsal(a):

jasné, Malvínu:)) víkendy se můžem domluvit,akorát mám net jenom v práci, tak mi hoďte na sebe founy (helena.rouleova@cz.abb.com), uchyláci nevadí, když už je to moc, tak hufne, nebo zdrhá, nebo tak, to je fuk, když nehárá, tak je to nezávadný:)) sabin by taky mohla o víkošu, bysme mohli něco spáchat šici!

27.1.2009 15:12
sunin

XXX.XXX.126.103

helenar napsal(a):
jasné, Malvínu:)) víkendy se můžem domluvit,akorát mám net jenom v práci, tak mi hoďte na sebe founy (helena.rouleova@cz.abb.com), uchyláci nevadí, když už je to moc, tak hufne, nebo zdrhá, nebo tak, to je fuk, když nehárá, tak je to nezávadný:)) sabin by taky mohla o víkošu, bysme mohli něco spáchat šici!

jooo to by bylo fajne me je to od patku fuk mam prazdnineckyyyy huraaa sic jen jeden den ale i tak
Bych zasla do vybehuna lesnou bo musim splasit nekoho s auutem

27.1.2009 15:12
saabinka

XXX.XXX.123.220

helenar napsal(a):

Tak to by bylo super Tak v pátek bysme mohli do toho váběhu a o víkendu třeba na tu přehradu, akorát nevím jak Míša a Aron v MHD

27.1.2009 15:13
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Tak to by bylo super Tak v pátek bysme mohli do toho váběhu a o víkendu třeba na tu přehradu, akorát nevím jak Míša a Aron v MHD

se tam nejak dopravim,to by bylo abych to nejak nevykoumala jak na toho jecavyho Hadronaka

27.1.2009 15:16
hillary

XXX.XXX.219.24

sunin napsal(a):
se tam nejak dopravim,to by bylo abych to nejak nevykoumala jak na toho jecavyho Hadronaka

tak super..víkend asi bereme..A míši,my bychom tě mohli vzít autem..tak se ještě domluvíme.

27.1.2009 15:18
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
tak super..víkend asi bereme..A míši,my bychom tě mohli vzít autem..tak se ještě domluvíme.

jeee to byste byli moje spasa toz se jeste domluvime

27.1.2009 17:17
sunin

XXX.XXX.126.103

sunin napsal(a):
jeee to byste byli moje spasa toz se jeste domluvime

Holkyyyy mam takovej trapnej dotaz...kdy je ta brnenska vystava??
CHtela bych tam jit,bude to moje vystavova premiera

Holky koukali jste nekdo ted na odpoledni televini noviny na Nove???Tu reportaz o tom biglikovy jak ho rozskubal jeho spolubydlici pes??? Chudacek malej a to toho agresora co ho rozskubal chcou te ozrale babe vratit

27.1.2009 17:29
saabinka

XXX.XXX.241.100

sunin napsal(a):

Holky koukali jste nekdo ted na odpoledni televini noviny na Nove???Tu reportaz o tom biglikovy jak ho rozskubal jeho spolubydlici pes??? Chudacek malej a to toho agresora co ho rozskubal chcou te ozrale babe vratit

Výstava je na výstavišti, pojedeš 1-čkou a myslím že to hlásí výstaviště
Mi už jsme doma a fotek moc nemám byli jsme zas s pitíkem vyfotím jednu fotku a baterky chcíply a ještě se ta fotka nepovedla

27.1.2009 17:50
saabinka

XXX.XXX.241.100

saabinka napsal(a):
Výstava je na výstavišti, pojedeš 1-čkou a myslím že to hlásí výstaviště
Mi už jsme doma a fotek moc nemám byli jsme zas s pitíkem vyfotím jednu fotku a baterky chcíply a ještě se ta fotka nepovedla

Takovej ksicht jak retard

27.1.2009 17:57
saabinka

XXX.XXX.241.100

saabinka napsal(a):
Takovej ksicht jak retard

To je můj pitbull

27.1.2009 18:01
saabinka

XXX.XXX.241.100

saabinka napsal(a):
To je můj pitbull

A tady zase můj pitbull

27.1.2009 18:07
saabinka

XXX.XXX.241.100

saabinka napsal(a):
A tady zase můj pitbull

Hypnotizace pešíčka

27.1.2009 18:48
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

příští víkend... 7 a 8 února... my jdem stopro v sobotu koukat na flatíky a stánky

pěknej pitbul s peškem

27.1.2009 19:17
saabinka

XXX.XXX.67.215

evinka01 napsal(a):
příští víkend... 7 a 8 února... my jdem stopro v sobotu koukat na flatíky a stánky

pěknej pitbul s peškem

To já pojedu asi oba dny a samo že beru, toho mího úchyláka tak snad nebude takovej milovník

A tady ještě moje maličkost s miminkem

27.1.2009 19:23
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
To já pojedu asi oba dny a samo že beru, toho mího úchyláka tak snad nebude takovej milovník

A tady ještě moje maličkost s miminkem

tak hlavně nezapomeň vzít očkováky, jinak tě tam s milovníkem nepustí....

27.1.2009 19:30
saabinka

XXX.XXX.67.215

evinka01 napsal(a):
tak hlavně nezapomeň vzít očkováky, jinak tě tam s milovníkem nepustí....

jj, vím, beru jen Scoobara. A už máme po očkování, byli jsme včera.A budu tam kupovat vodítko, od jedné paní tady z webu, krásný a pevný a samozřejmě budu okupovat stánky mám toho málo
Tam bývaj vzorky granulí na zemi, že jo?
Tak, takový, ale černý vodítko, budem mít

27.1.2009 20:53
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
jj, vím, beru jen Scoobara. A už máme po očkování, byli jsme včera.A budu tam kupovat vodítko, od jedné paní tady z webu, krásný a pevný a samozřejmě budu okupovat stánky mám toho málo
Tam bývaj vzorky granulí na zemi, že jo?
Tak, takový, ale černý vodítko, budem mít

toz to ja viiim jak se na vystaviste jede,ale datum mi nejak unikal.....takze pristi vikend jooo???Uz se tesim.....a komu z vas se muzu povesit na krk a koukat s vama??cooooo??

27.1.2009 21:21
hillary

XXX.XXX.180.2

sunin napsal(a):
toz to ja viiim jak se na vystaviste jede,ale datum mi nejak unikal.....takze pristi vikend jooo???Uz se tesim.....a komu z vas se muzu povesit na krk a koukat s vama??cooooo??

Míši,my jdeme taky..Ale asi jen osmýho...Měli by tam být nějací caníci,tak jdem omrknout velký pesany,ať se máme na co do budoucna těšit.A jedeme autem,klasicky,takže odvoz může být.

Jinak,dám sem pár foteček pana Antonína.Mám nový.

27.1.2009 21:22
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
Míši,my jdeme taky..Ale asi jen osmýho...Měli by tam být nějací caníci,tak jdem omrknout velký pesany,ať se máme na co do budoucna těšit.A jedeme autem,klasicky,takže odvoz může být.

Jinak,dám sem pár foteček pana Antonína.Mám nový.

a další..

27.1.2009 21:22
hillary

XXX.XXX.180.2

hillary napsal(a):
a další..

a poslední,ať to fórum neukončíme.zbytek posléze.

28.1.2009 07:31
sunin

XXX.XXX.126.103

hillary napsal(a):
a poslední,ať to fórum neukončíme.zbytek posléze.

jeee to jsou krasny fotecky.....koukam ze pan Tonicek je taky zvejkorucak Hadros taky tak zvejka,kdyz ho necham tak mi zubakama nezne chytne za krk a blejza a blejza vypada to jak kdyby me chtel zadavit to nekdy musim vyfootit.
Ja bych sla nejradsi oba dva dny.Nevite nekdo kde je rozpis v kterej den jaky plemena budou???

28.1.2009 08:25

sunin napsal(a):
jeee to jsou krasny fotecky.....koukam ze pan Tonicek je taky zvejkorucak Hadros taky tak zvejka,kdyz ho necham tak mi zubakama nezne chytne za krk a blejza a blejza vypada to jak kdyby me chtel zadavit to nekdy musim vyfootit.
Ja bych sla nejradsi oba dva dny.Nevite nekdo kde je rozpis v kterej den jaky plemena budou???

míšo, oba dny budou všechny plemena, mrkni na www.cmku.cz sekce výstavy, je tam už rozpis kruhů. Aj my tam jdem, tak doufám, že se o víkendu poznáme, abych vás pak poznala tam

28.1.2009 09:34

helenar napsal(a):

helenar: Ahoj, díky za nabídku, já taky makám a to do 16.30, takže prochajda u nás nejdřív v 17.30, pokud bychom jeli za Váma tak cca v 18. Nevím, jak to v Bástru vypadá s výběhy, já bych radši do oplocenýho.
Pro všechny: hledám a hledám všechny, kteří se nechají zneužít k naší socializaci. Bruno je pako, v útulku mi ho popsali, jako zlatíčko, který nemá nejmenší problém s ostatními, no, možná to tak i bylo. Když mi potom vyjel po psovi a serval se s retrívrem(ovšem retr. na volno bez koše a neposlechl přivolání, my na vodítku), tak jsem z něho začala být nervózní. takže makám na sobě a hledám "normální" lidi, kterým nepřijde divná moje smradlavá oslintaná venčící bunda a kteří pochopí, že můj hňup je prostě hňup, kterej musí pochopit, že ostatní mají taky právo na život a že panička ho nechce za žádnýho jinýho psa vyměnit (to prej je problém útulkáčů, že se cítí ohroženi a takříkajíc si hlídají novýho majitele) a nebudou ho považovat za psího zabijáka, kterýmu je třeba se vyhnout na kilometr. Tak, tohle je celá pravda. A další věc, mám z Vašich diskusí o škole a pod a z fotek mám dojem, že bych mohla být Vaše matka, ale snad to neva, všichni známí říkají, že jsem pako, který svýmu věku neodpovídá. (Hm, pak nemá být pako můj pes, že?) Jo a ještě k dotazu na vztahu ke štěníkům - nevím. Jednou vyjel, když ho obtěžovalo odrostlejší štěně malýho knírače, ale fakt je, že na svýho pána absolutně nereagovalo a doráželo neodbytně, tak se Bruník nas*al.

28.1.2009 09:34
evinka01

XXX.XXX.57.45

helenar napsal(a):
míšo, oba dny budou všechny plemena, mrkni na www.cmku.cz sekce výstavy, je tam už rozpis kruhů. Aj my tam jdem, tak doufám, že se o víkendu poznáme, abych vás pak poznala tam

když jsme byli koukat na Intecanis v létě měli jsme sraz u toho bazénku, respektivě psi V němškoda že teď je vypuštěný

28.1.2009 09:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

kinta napsal(a):
helenar: Ahoj, díky za nabídku, já taky makám a to do 16.30, takže prochajda u nás nejdřív v 17.30, pokud bychom jeli za Váma tak cca v 18. Nevím, jak to v Bástru vypadá s výběhy, já bych radši do oplocenýho.
Pro všechny: hledám a hledám všechny, kteří se nechají zneužít k naší socializaci. Bruno je pako, v útulku mi ho popsali, jako zlatíčko, který nemá nejmenší problém s ostatními, no, možná to tak i bylo. Když mi potom vyjel po psovi a serval se s retrívrem(ovšem retr. na volno bez koše a neposlechl přivolání, my na vodítku), tak jsem z něho začala být nervózní. takže makám na sobě a hledám "normální" lidi, kterým nepřijde divná moje smradlavá oslintaná venčící bunda a kteří pochopí, že můj hňup je prostě hňup, kterej musí pochopit, že ostatní mají taky právo na život a že panička ho nechce za žádnýho jinýho psa vyměnit (to prej je problém útulkáčů, že se cítí ohroženi a takříkajíc si hlídají novýho majitele) a nebudou ho považovat za psího zabijáka, kterýmu je třeba se vyhnout na kilometr. Tak, tohle je celá pravda. A další věc, mám z Vašich diskusí o škole a pod a z fotek mám dojem, že bych mohla být Vaše matka, ale snad to neva, všichni známí říkají, že jsem pako, který svýmu věku neodpovídá. (Hm, pak nemá být pako můj pes, že?) Jo a ještě k dotazu na vztahu ke štěníkům - nevím. Jednou vyjel, když ho obtěžovalo odrostlejší štěně malýho knírače, ale fakt je, že na svýho pána absolutně nereagovalo a doráželo neodbytně, tak se Bruník nas*al.

mno já jsem ze tvých příspěvků pochopila, že feny mu celkem nevadí a do nich nekouše, a nevadí mu menší psi než je on sám? a nemusí moc obtěžování, očuchat a jít si každý po svým...

28.1.2009 09:41
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
mno já jsem ze tvých příspěvků pochopila, že feny mu celkem nevadí a do nich nekouše, a nevadí mu menší psi než je on sám? a nemusí moc obtěžování, očuchat a jít si každý po svým...

teda sorry, že hned tyákm.. mě je tak čtvrt století

28.1.2009 09:41
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
teda sorry, že hned tyákm.. mě je tak čtvrt století

(mně)...

28.1.2009 09:53
kelly

XXX.XXX.136.91

kinta napsal(a):

Pro kinta:
Ahoj, my už jsme se domlouvali dříve na venčení a nějak jsme se nakonec nedomluvili. Určitě si na to pamatuješ, psali jsme si i maily. Teď to teda s mou feňulí nepůjde, pravděpodobně bude brzy hárat, ale potom se určitě ozvem a něco domluvíme ať se Bruno může socializovat.

28.1.2009 09:56

evinka01 napsal(a):
(mně)...

Tykejte, dětičky, tykejte, budu se cítit mladě a svěže. Jj, fenky neva, a malý pesy už zvládáme minout téměř bez povšimnutí. Občas z nich má radost a chtěl by si hrát, ale většinou bohužel oni na něj jsou jako psi. No nic, musím makat, tekže odcházím, mrknu zase odpo. Jinak ten pátek odpoledne u nás platí, kdyby měl někdo zájem. I později k večeru.

28.1.2009 09:56

kelly napsal(a):
Pro kinta:
Ahoj, my už jsme se domlouvali dříve na venčení a nějak jsme se nakonec nedomluvili. Určitě si na to pamatuješ, psali jsme si i maily. Teď to teda s mou feňulí nepůjde, pravděpodobně bude brzy hárat, ale potom se určitě ozvem a něco domluvíme ať se Bruno může socializovat.

Pro kelly: Jasně, že se pamatuju, určitě se ozvěte

28.1.2009 10:01
kelly

XXX.XXX.136.91

kinta napsal(a):
Pro kelly: Jasně, že se pamatuju, určitě se ozvěte

kinta: ok, tak my se zhruba za měsíc ozvem.;-)

28.1.2009 10:04
evinka01

XXX.XXX.57.45

kinta napsal(a):
Tykejte, dětičky, tykejte, budu se cítit mladě a svěže. Jj, fenky neva, a malý pesy už zvládáme minout téměř bez povšimnutí. Občas z nich má radost a chtěl by si hrát, ale většinou bohužel oni na něj jsou jako psi. No nic, musím makat, tekže odcházím, mrknu zase odpo. Jinak ten pátek odpoledne u nás platí, kdyby měl někdo zájem. I později k večeru.

mno flatík bych řekla, že bude o něco málo větší než boxer, ale vona se přd ním preventivně "zmenší"já se chystám v pátek před polednem směr Anthropos, ale předpokládám, že se to protáhne přes nějakou hospůdku do odpoledne, takže potom bychom mohly ještě nabrat směr tak nějak k vám... akorát teda potmě prosím nachystat trasu, protože jsem tam vždycky byla jenom za světla

28.1.2009 10:57
sunin

XXX.XXX.73.160

evinka01 napsal(a):
mno flatík bych řekla, že bude o něco málo větší než boxer, ale vona se přd ním preventivně "zmenší"já se chystám v pátek před polednem směr Anthropos, ale předpokládám, že se to protáhne přes nějakou hospůdku do odpoledne, takže potom bychom mohly ještě nabrat směr tak nějak k vám... akorát teda potmě prosím nachystat trasu, protože jsem tam vždycky byla jenom za světla

hospuuuuska joooo???? to zni lakave......a jak ze se tam jede??

28.1.2009 11:00
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
hospuuuuska joooo???? to zni lakave......a jak ze se tam jede??

my plánujem jít z Poříčí podél vody přes ten les k Anthroposu, podle počasí a stavu i dál pořád podél řeky a až nás to přestane bavit tak někam zalézt... hele mám vyzkoušenou restauraci Bohema - naproti Janáčkovu divadlu, tam dokonce Týně nosili i granule...

28.1.2009 11:03
sunin

XXX.XXX.73.160

evinka01 napsal(a):
my plánujem jít z Poříčí podél vody přes ten les k Anthroposu, podle počasí a stavu i dál pořád podél řeky a až nás to přestane bavit tak někam zalézt... hele mám vyzkoušenou restauraci Bohema - naproti Janáčkovu divadlu, tam dokonce Týně nosili i granule...

Heeh a kde je porici to je ta prvni zastavka za mendlakem bo kde???

Přidejte reakci

Přidat smajlík