Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2009 19:43
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak máme opět plno, zakládám nové téma. Ještě máte nějaké příspěvky v Leonberger 6.

14.2.2009 19:48
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Tak máme opět plno, zakládám nové téma. Ještě máte nějaké příspěvky v Leonberger 6.

Marti, Akimek je moc roztomilej, když takhle spinká.Heruška si občas lehne taky do postele, ale většinou tam moc dlouho nechce být. Ona se nejraději rozvaluje na zemi, většinou tam kde nejvíc zavazí - u dveří, před ledničkou, spižírnou apod.

14.2.2009 20:02
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, Akimek je moc roztomilej, když takhle spinká.Heruška si občas lehne taky do postele, ale většinou tam moc dlouho nechce být. Ona se nejraději rozvaluje na zemi, většinou tam kde nejvíc zavazí - u dveří, před ledničkou, spižírnou apod.

Heruška

14.2.2009 20:03
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška

Heruška s kamarádkou ND

14.2.2009 20:05
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Heruška s kamarádkou ND

a ještě jedna fotka.

14.2.2009 20:20
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
a ještě jedna fotka.

Katus,tak to Akim umi taky pekne zavazet,nejradeji lezi u hlavnich dveri a to jeste na zadech,takze mi nechodime v tu chvili ven a to,ze spinka v posteli,tak to je normalni,kolikrat prijde i v noci.Ja to zboznuju a nastesti to nevadi ani memu priteli.Dnes ma Akimek nejakej umazlenej den,porad se mazlinkuje a je strasne milej,proste bozi!

14.2.2009 20:25
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Katus,tak to Akim umi taky pekne zavazet,nejradeji lezi u hlavnich dveri a to jeste na zadech,takze mi nechodime v tu chvili ven a to,ze spinka v posteli,tak to je normalni,kolikrat prijde i v noci.Ja to zboznuju a nastesti to nevadi ani memu priteli.Dnes ma Akimek nejakej umazlenej den,porad se mazlinkuje a je strasne milej,proste bozi!

a jeste

14.2.2009 20:36
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
a ještě jedna fotka.

Katko, soužití leon a ND znám velice dobře, dogy jsou takové chůvičky a to platí i o samcích. Athose vychoval dogáč pes a Aramise ase dogouška . Když Gabča oslepla tak se ji snažila všemožně chránit , vypadalo to, že ví o co jde. Vlastně i naš první dogáč vychovával a uměl jej pořádně bránit.Jednou jej napadl boxer, ovčoun utek, ale dogáč jej vyválel po chodníku a ovčák jen čučel a to měl dogáč košík, vlezla jsem mezi ně a strhla košík, aby se mol bránit, pak to byl fofr. Klika byla, že se nechal odvolat a vlastně se nic nestalo.

14.2.2009 20:38
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):

Nejoblíbenější poloha leonů, tak si hoví snad všichni, u ná tuhle polohu začíná okukovat i Bára

14.2.2009 21:05
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):

Marto, tak Lipová-lázně! Tam to znám, byla jsem tam v lázních My jsme zase v podhůří Beskyd, Štrramberk. Katko, mě ten sníh už teda pěkně štve, už ho začíná být fakticky moc. A ne a ne přestat. A navíc ta fujavice...

14.2.2009 21:48
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
Katko, soužití leon a ND znám velice dobře, dogy jsou takové chůvičky a to platí i o samcích. Athose vychoval dogáč pes a Aramise ase dogouška . Když Gabča oslepla tak se ji snažila všemožně chránit , vypadalo to, že ví o co jde. Vlastně i naš první dogáč vychovával a uměl jej pořádně bránit.Jednou jej napadl boxer, ovčoun utek, ale dogáč jej vyválel po chodníku a ovčák jen čučel a to měl dogáč košík, vlezla jsem mezi ně a strhla košík, aby se mol bránit, pak to byl fofr. Klika byla, že se nechal odvolat a vlastně se nic nestalo.

Jitko,tak to je super a libilo se u nas?Ted je tu ,jak uz jsem psala,fura snehu,ale nastesti jen snezi bez fujavice a to je co rict,protze tady fouka skoro cely rok

14.2.2009 23:42
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

martasek napsal(a):
Jitko,tak to je super a libilo se u nas?Ted je tu ,jak uz jsem psala,fura snehu,ale nastesti jen snezi bez fujavice a to je co rict,protze tady fouka skoro cely rok

fotky už jsem dlouho nepřidal tak davám

14.2.2009 23:43
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

martinleonbergr napsal(a):
fotky už jsem dlouho nepřidal tak davám

další

15.2.2009 00:34
lucie malina

XXX.XXX.147.174

kelly napsal(a):

Ahoj holky,
máte nádherné pesany, prolízala jsem všechny vaše fóra a fakt nádhera. Jestli můžu přidám se k vám, sice nemám leonka, ale mám křížence bernardýna a leonkovi se docela podobá
no posuďte sami, tady je jako štěndo

15.2.2009 00:35
lucie malina

XXX.XXX.147.174

lucie malina napsal(a):
Ahoj holky,
máte nádherné pesany, prolízala jsem všechny vaše fóra a fakt nádhera. Jestli můžu přidám se k vám, sice nemám leonka, ale mám křížence bernardýna a leonkovi se docela podobá
no posuďte sami, tady je jako štěndo

A tady už jako velká holka

15.2.2009 10:47
martasek

XXX.XXX.248.253

lucie malina napsal(a):

Lucko,jme moc radi,ze se Ti nasi leonci libi i ten Tvuj pesan je krasnej a je leonkovi opravdu podobny.Treba je s leonbergrem krizenej.Jak je velkej v kohoutku?

15.2.2009 11:11
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Lucko,jme moc radi,ze se Ti nasi leonci libi i ten Tvuj pesan je krasnej a je leonkovi opravdu podobny.Treba je s leonbergrem krizenej.Jak je velkej v kohoutku?

15.2.2009 11:48
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):

Marto, mě se v Lipové líbilo moc, mimochodem i proto, že v době, kdy jsem byla v lázních, tak mi bylo 16 let a byla jsem tam měsíc bez dozoru rodičů

15.2.2009 12:04
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti tak to je fakt super hláška v případě drobečka leonbergera: Pozor nešlápněte na psa. To se mi moc líbí.

15.2.2009 12:06
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

To je nádhera ty fotky, kde se Akimek tak rozvaluje. Heruška přesně takhle lehává mezi dveřmi.Taky myslím, že je to moc oblíbená poloha leonků.;-)

15.2.2009 12:08
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, já jsem do Jeseníků jezdívala celkem pravidelně lyžovat, než jsem měla Herušku. Bývali jsme nedaleko Ovčárny. Je to tam skvělé, bezva lyžování.

15.2.2009 12:10
kelly

XXX.XXX.136.91

další

Martine, hezké fotky Elišky. Koukám, že má kamaráda/kamarádku GR. Taky dobrá dvojka.

15.2.2009 12:12
kelly

XXX.XXX.136.91

lucie malina napsal(a):

Ahoj Lucko, klidně se k nám přidej. Tvoje fenka opravdu vypadá jako kříženec leonka, obzvlášť na té fotce, kde je ještě štěně.

15.2.2009 12:18
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):

Hani, taky myslím, že dogy jsou bezva pesani. Tahle fenka je kamarádka Herušky, dřív si spolu obě holky hodně hrávaly, teď už míň. To víš, Héra má před ní respekt když je tak veliká.

15.2.2009 12:20
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Hani, taky myslím, že dogy jsou bezva pesani. Tahle fenka je kamarádka Herušky, dřív si spolu obě holky hodně hrávaly, teď už míň. To víš, Héra má před ní respekt když je tak veliká.

dogynka

15.2.2009 12:22
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
dogynka

holky spolu

15.2.2009 12:26
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
holky spolu

ještě jedna společná fotka.

15.2.2009 16:34
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
ještě jedna společná fotka.

Leonbergrů a dog není nikdy dost, Katko oni vědí o své síle atak ji umí ovládat.Včera u nás svétilo sluníčko a teď tu poletovalo pár vloček, v lese bylo fajn

15.2.2009 16:35
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
Leonbergrů a dog není nikdy dost, Katko oni vědí o své síle atak ji umí ovládat.Včera u nás svétilo sluníčko a teď tu poletovalo pár vloček, v lese bylo fajn

Strašení

15.2.2009 16:37
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
Strašení

Co mi dáš

15.2.2009 16:53
martasek

XXX.XXX.248.253

hanula napsal(a):
Co mi dáš

Hani super fotky,ten les vypada hezky,mate ho hned za barakem nebo musite dochazet nekam dal?Posilam podobnou fotku

15.2.2009 17:10
hanula

XXX.XXX.220.3

martasek napsal(a):
Hani super fotky,ten les vypada hezky,mate ho hned za barakem nebo musite dochazet nekam dal?Posilam podobnou fotku

Marti, ten les je na druhém konci města a je to lesopark, jezdí tam na koních, kolech a tak tam nejsou myslivci, nebo nestříli, to je hlavní.Naložíme je do auta a jede se. Bára auto nemá ráda, ale lesíček miluje, chodí tak 5 metrů před námi, ovšem Aramis to je lovec, dneska zase vzal několikrát roha, udělá kolečko a vrátí se. Říkáme alespoň se pořádně proběhne, asiatka zatím nemá potřebu a hlavně chu't lovit, začala běhat za Aramisem, ale nechá se odvolat. Je to paradox, protože ta než se naučila poslouchat tak to bylo na nervy.Máme i jeden les blízko, ch§zí asi 10 min, ale tam se nedá, chodí tam cel= sídliště a to by se nedali pustit a než bychom tam došli tak by několikrát šlápli do h........., V té ulici snad lidi chodí venčit přímo před barák. D toho lesíčka co jezdíme tak tam jsme vozili celou smečku a to jich bylo v žívé váze přez 200 kg. Nejstrarší dobrmanka, dva leoni a dogouška. Ještě jezdíme na letiště a tam je široko dleko vidět a vyblbnou se tam, ovšem ten lesíček milovala Gabča a mohla chodit klidně úseky na volno a cítila se ta, dobře,Taky Aramis má místa kde ví co se tam šustne a je tam několik krmelců a to si dáváme pozor, tam jej to obzvlíště láká, nastraží se a už vím, že musí na vodítko, stejně nic nechytí, jen se pořádně proběhne. Na něm je vidět jak je mrštný a co to udělá s kondičkou, pak přijde domů a spí.

15.2.2009 19:19
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Ahoj Lucko, klidně se k nám přidej. Tvoje fenka opravdu vypadá jako kříženec leonka, obzvlášť na té fotce, kde je ještě štěně.

Akim veceri

15.2.2009 19:22
martasek

XXX.XXX.248.253

15.2.2009 19:25
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):

a ted poradne zapit mlikem

15.2.2009 19:28
astarte

XXX.XXX.142.78

kelly napsal(a):

Zdravím všechny leonky a jejich pánečky.
Mám dotaz. U leonků se dělají nějaké testy na povahu?

Strakáči mají taky svoje oblíbený spací polohy

15.2.2009 19:32
martasek

XXX.XXX.248.253

astarte napsal(a):

Ano,u bonitace se dela povahovy test,ktery muzete 2x opakovat.K bonitaci je povinny,stejne jako rtgDKK a predvedeni na jedne vetsi vystave

15.2.2009 19:41
jitas

XXX.XXX.159.210

hanula napsal(a):
Marti, ten les je na druhém konci města a je to lesopark, jezdí tam na koních, kolech a tak tam nejsou myslivci, nebo nestříli, to je hlavní.Naložíme je do auta a jede se. Bára auto nemá ráda, ale lesíček miluje, chodí tak 5 metrů před námi, ovšem Aramis to je lovec, dneska zase vzal několikrát roha, udělá kolečko a vrátí se. Říkáme alespoň se pořádně proběhne, asiatka zatím nemá potřebu a hlavně chu't lovit, začala běhat za Aramisem, ale nechá se odvolat. Je to paradox, protože ta než se naučila poslouchat tak to bylo na nervy.Máme i jeden les blízko, ch§zí asi 10 min, ale tam se nedá, chodí tam cel= sídliště a to by se nedali pustit a než bychom tam došli tak by několikrát šlápli do h........., V té ulici snad lidi chodí venčit přímo před barák. D toho lesíčka co jezdíme tak tam jsme vozili celou smečku a to jich bylo v žívé váze přez 200 kg. Nejstrarší dobrmanka, dva leoni a dogouška. Ještě jezdíme na letiště a tam je široko dleko vidět a vyblbnou se tam, ovšem ten lesíček milovala Gabča a mohla chodit klidně úseky na volno a cítila se ta, dobře,Taky Aramis má místa kde ví co se tam šustne a je tam několik krmelců a to si dáváme pozor, tam jej to obzvlíště láká, nastraží se a už vím, že musí na vodítko, stejně nic nechytí, jen se pořádně proběhne. Na něm je vidět jak je mrštný a co to udělá s kondičkou, pak přijde domů a spí.

Hanko, já jen k tomu honění zvěře - i když pes zvíře nechytne, ono může uhynout následkem uhnání, právě v zimě je to nebezpečné pro lesní zvěř, tak by bylo lepší, kdyby se podařilo psy uhlídat.

15.2.2009 20:05
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Ano,u bonitace se dela povahovy test,ktery muzete 2x opakovat.K bonitaci je povinny,stejne jako rtgDKK a predvedeni na jedne vetsi vystave

jeste musim doplnit,ze k bonitaci je nutny svod mladych a pozadovana vaha,u fen 45kg a u psu 55kg.To jen jako doplnek k tomu povahovemu testu a nasledne bonitaci.

15.2.2009 20:23
lucie malina

XXX.XXX.147.174

martasek napsal(a):

Ahojky, Besska je kříženec bernardýna a NOxbriard. V kohoutku má cca 70 cm. Taky děkujeme za pochvalu

15.2.2009 20:32
astarte

XXX.XXX.142.78

martasek napsal(a):
jeste musim doplnit,ze k bonitaci je nutny svod mladych a pozadovana vaha,u fen 45kg a u psu 55kg.To jen jako doplnek k tomu povahovemu testu a nasledne bonitaci.

A jak ten povahový test probíhá?

15.2.2009 20:34
lucie malina

XXX.XXX.147.174

kelly napsal(a):

Ahoj, děkuji že jste mě přijali. Leonci mě fakt zaujali a zatím jsou je mám jako adepta na dalšího psa, navíc mi nejvíc připomínají Bessinku.
Jinak přidávám se s těma ležícíma polohama

15.2.2009 20:38
lucie malina

XXX.XXX.147.174

lucie malina napsal(a):
Ahoj, děkuji že jste mě přijali. Leonci mě fakt zaujali a zatím jsou je mám jako adepta na dalšího psa, navíc mi nejvíc připomínají Bessinku.
Jinak přidávám se s těma ležícíma polohama

ještě si dovolím jednu, jakej je domácí mazel

15.2.2009 20:57
martasek

XXX.XXX.248.253

lucie malina napsal(a):
ještě si dovolím jednu, jakej je domácí mazel

Lucko krasne fotky i fenecka,opravdu a radi Te mezi nas prijmeme.
POVAHOVY TEST,ale opravdu jen ve zkratce:chovani psa bez pritomnosti chovatele-pes je uvazan a majitel odejde z pohledu,poverena osoba projde kolem na 2-3m.Muze stekat,ale nesmi byt agresivni nebo bojacny.Chovani psa vuci jinemu psu-pes zustava uvazan a projde jiny psovod se psem stejneho pohlavi na 8-10m,majitel je stale mimo dohled,opet nesmi byt agr nebo boj.Chovani ve skupine lidi-skupina 8-10osob na volnem prostranstvi hovori a pohybuji se,psovod prochazi skupinou,nasleduje povel k zastaveni,usednuti psa a odvazani,pes musi zustat sedet bez doteku majitele,pes nesmi prchnout ani zautocit.Ovladatelnost na voditku-psovod prichazi se psem u leve nohy k rozhodcimu,na jeho pokyn jde cca 30 kroku,voditko provesene,tah je nepripustny,po ukonceni prochazi psovod skupinkou lidi,cca 2m stojicich od sebe,ulickou a 2xpsa ve skupine posadi bez odvazani.
Tak tohle je tak ve zkratce a ja jsem moc rada,ze se test dela a je radost pohledet jak to leonci zvladaji

15.2.2009 21:05
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
POVAHOVY TEST,ale opravdu jen ve zkratce:chovani psa bez pritomnosti chovatele-pes je uvazan a majitel odejde z pohledu,poverena osoba projde kolem na 2-3m.Muze stekat,ale nesmi byt agresivni nebo bojacny.Chovani psa vuci jinemu psu-pes zustava uvazan a projde jiny psovod se psem stejneho pohlavi na 8-10m,majitel je stale mimo dohled,opet nesmi byt agr nebo boj.Chovani ve skupine lidi-skupina 8-10osob na volnem prostranstvi hovori a pohybuji se,psovod prochazi skupinou,nasleduje povel k zastaveni,usednuti psa a odvazani,pes musi zustat sedet bez doteku majitele,pes nesmi prchnout ani zautocit.Ovladatelnost na voditku-psovod prichazi se psem u leve nohy k rozhodcimu,na jeho pokyn jde cca 30 kroku,voditko provesene,tah je nepripustny,po ukonceni prochazi psovod skupinkou lidi,cca 2m stojicich od sebe,ulickou a 2xpsa ve skupine posadi bez odvazani.
Tak tohle je tak ve zkratce a ja jsem moc rada,ze se test dela a je radost pohledet jak to leonci zvladaji

15.2.2009 21:40
astarte

XXX.XXX.142.78

martasek napsal(a):

Děkuji moc za info. Já sem myslela,že to probíhá jinak. Něco jako na způsob klasické
výstavy, akorát se při tom kouká jak se psi chovají. Ale tohle je paráda. Nevím jestli se něco takovýho dělá u strakáčů, ale já bych to praktikovala u všech plemen.

15.2.2009 23:13
jitas

XXX.XXX.159.210

astarte napsal(a):
Děkuji moc za info. Já sem myslela,že to probíhá jinak. Něco jako na způsob klasické
výstavy, akorát se při tom kouká jak se psi chovají. Ale tohle je paráda. Nevím jestli se něco takovýho dělá u strakáčů, ale já bych to praktikovala u všech plemen.

No, nevím, ale mě ty povahové testy připadají že než o povaze tak spíš vypovídají o tom, co se pes dokáže naučit, tedy spíš co ho jeho majitel dokáže naučit.

15.2.2009 23:15
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
No, nevím, ale mě ty povahové testy připadají že než o povaze tak spíš vypovídají o tom, co se pes dokáže naučit, tedy spíš co ho jeho majitel dokáže naučit.

Byla tady řeč o kříženci bernardýna - taky jsme měli jednoho za kamaráda, bohužel už není mezi námi. Ale dožil se krásných 13-ti let. Tak aspoň nějakou fotečku.

15.2.2009 23:16
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Byla tady řeč o kříženci bernardýna - taky jsme měli jednoho za kamaráda, bohužel už není mezi námi. Ale dožil se krásných 13-ti let. Tak aspoň nějakou fotečku.

Baron

15.2.2009 23:18
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Baron

Společné žvýkání

15.2.2009 23:20
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Společné žvýkání

A ještě jedna

16.2.2009 10:03
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Hanko, já jen k tomu honění zvěře - i když pes zvíře nechytne, ono může uhynout následkem uhnání, právě v zimě je to nebezpečné pro lesní zvěř, tak by bylo lepší, kdyby se podařilo psy uhlídat.

Jitko, souhlasím s tebou. Já naše psy v lese z vodítka nepouštím, hlavně v okolí naší chalupy. V Brně v lesoparcích to ještě jde, ale i tak se mám na pozoru. Nechci riskovat, že se pesanům něco stane. Naše ohařka, když se jednou proběhla za srnou, málem po návratu zkolabovala, jak byla uhoněná. Fakt jsem myslela, že to nepřežije. Také Enynka se nám zaběhla a tím jak je malá, snadno se ztratí v zarostlém lese. Vrátila se až skoro za hodinu, tenkrát nám hodně nahnala strach. Od té doby ji v lese už z vodítka nepouštím a to stejné platí v případě Héry. Není to tak dlouho, co se někdo na jiném psím fóru zmiňoval o tom, že jeho leonka postřelil myslivec. Strašná představa! To raději budu pesany v lese vodit na vodítku a budu mít jistotu, že se jim nic nestane.;-)

16.2.2009 10:05
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Akim veceri

Marti, copak to měl Akimek dobrého k večeři? Koukám, že mu asi hooodně chutnalo.

16.2.2009 10:12
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):

Pro Astarte:
Ahoj, skvělá fotka Alfíka v pelíšku. Taky občas lehává na zádech jako leonci, že?

16.2.2009 10:24
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

K tomu testu: povahový test a min. váha u fen 45 kg a u psů 55 kg se vyžaduje zatím jen v českém klubu. V moravském klubu se povahové testy nedělají a klidně uchovní některé jedince plemene leonberger i s nižší váhou, což pro toto plemeno určitě není dobré.

16.2.2009 10:26
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
A ještě jedna

Jitko, moc krásnej kříženec bernardýna. Tak to měla Anne určitě bezva kamaráda.;-)

16.2.2009 11:11
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Jitko, moc krásnej kříženec bernardýna. Tak to měla Anne určitě bezva kamaráda.;-)

Jitko,moooooooooooc krasnej krizenec bernarbyna,toho bych taky brala,je fakt krasnej

16.2.2009 12:03
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, souhlasím s tebou. Já naše psy v lese z vodítka nepouštím, hlavně v okolí naší chalupy. V Brně v lesoparcích to ještě jde, ale i tak se mám na pozoru. Nechci riskovat, že se pesanům něco stane. Naše ohařka, když se jednou proběhla za srnou, málem po návratu zkolabovala, jak byla uhoněná. Fakt jsem myslela, že to nepřežije. Také Enynka se nám zaběhla a tím jak je malá, snadno se ztratí v zarostlém lese. Vrátila se až skoro za hodinu, tenkrát nám hodně nahnala strach. Od té doby ji v lese už z vodítka nepouštím a to stejné platí v případě Héry. Není to tak dlouho, co se někdo na jiném psím fóru zmiňoval o tom, že jeho leonka postřelil myslivec. Strašná představa! To raději budu pesany v lese vodit na vodítku a budu mít jistotu, že se jim nic nestane.;-)

Katko, já to spíš myslela tak, že ta zvěř, kterou psi honí, může na následky uhnání v zimě uhynout. Ale samozřejmě je to nebezpečné i pro psy, kvůli těm myslivcům atd.
Jinak kříženec bernardýna Baron byl moc hodný hafoš, ale moc si s Anne nehrál, on už přece jen byl starý pán a když Anne kolem něj začala křepčit, tak byl z toho trochu vedle Ale měli se rádi.

16.2.2009 12:41
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Jitko,moooooooooooc krasnej krizenec bernarbyna,toho bych taky brala,je fakt krasnej

Skoro bych řekla, že je to moskevák.;-)

Jinak u nás dneska sněží už od rána. Nádhera! Doufám, že budeme mít taky hodně sněhu, a že si to Heruška na procházce konečně užije. Ta s zas bude pokoušet zavrtat se do sněhu.

16.2.2009 12:55
astarte

XXX.XXX.48.187

kelly napsal(a):
Pro Astarte:
Ahoj, skvělá fotka Alfíka v pelíšku. Taky občas lehává na zádech jako leonci, že?

Ahoj Katko, dik za pochvalu. Alf takhle spi skoro porad. Vzdycky zacne klasicky trema
otockama, pak sebou prasti do pelechu a nakonec se to vzdycky nejak takhle zvrhne a skonci na zadech, nohy hore.

16.2.2009 12:55
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Skoro bych řekla, že je to moskevák.;-)

Jinak u nás dneska sněží už od rána. Nádhera! Doufám, že budeme mít taky hodně sněhu, a že si to Heruška na procházce konečně užije. Ta s zas bude pokoušet zavrtat se do sněhu.

Trochu moskevák by mohl být Akorát byl už ke stáru takový vyhublý, no on neměl moc dobrou péči :-( Poznali jsme ho až jako starého, tak nevím, jak vypadal v plné síle.

No u nás sněžení zdárně pokračuje i dnes máme tu už tak půl metru sněhu. Mě už to odhazování a odmetání sněhu teda vůbec nebaví.

16.2.2009 13:03
astarte

XXX.XXX.48.187

jitas napsal(a):
Trochu moskevák by mohl být Akorát byl už ke stáru takový vyhublý, no on neměl moc dobrou péči :-( Poznali jsme ho až jako starého, tak nevím, jak vypadal v plné síle.

No u nás sněžení zdárně pokračuje i dnes máme tu už tak půl metru sněhu. Mě už to odhazování a odmetání sněhu teda vůbec nebaví.

Tihle velci psi jsou vsichni strasne hezci. Ach joo, kdybych mela zahradu hned si nejakeho takoveho chlupace poridim.

Katko des dneska s Herus na Spilas? By sme se s Alfikem kdyztak pridali?

16.2.2009 13:11
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Marti, copak to měl Akimek dobrého k večeři? Koukám, že mu asi hooodně chutnalo.

Katus,Akim vcera povecerel koblizky a zapil to vydatne mlikem.On mliko miluje a je kazdy den super videt jak si pro neho jde k mym rodicum do patra.Jeste snad ani jednou nevynehal,vzdy po vecerni prochazce jde automaticky k nasim a je tam tak dlouho dokud mu nedaji mliko a pak prijde spokojenej dolu k nam.U nas uz zase snezia zaroven trochu taje tak uvidime dal

16.2.2009 14:40
martinleonbergr

XXX.XXX.66.34

astarte napsal(a):
Tihle velci psi jsou vsichni strasne hezci. Ach joo, kdybych mela zahradu hned si nejakeho takoveho chlupace poridim.

ahojky nevadilo by kdybich tady přidal i mého zlateho retrívra

16.2.2009 14:41
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):

Ahojky, na takovýho psa nepotřebuješ nutně zahradu, stačí když je hodně venku a má pohybu kolik potřebuje. Podívej se na Heruš, jak je spokojená v bytě. Kdepak, to je byťák, ta by venku nebyla. Když jsme na chatě, je sice spokojená, že může na zahradu, ale sama tam nepůjde.

Jo jo budem asi o půl patý na Špilasu, přidejte se ať se pesani spolu vyblbnou. Tento týden už bude novej foťáček, tak ho potom můžem společně vyzkoušet.;-)

16.2.2009 14:45
kelly

XXX.XXX.136.91

ahojky nevadilo by kdybich tady přidal i mého zlateho retrívra

Martine, klidně přidej fotky zlaťáka, taky sem dáváme fotky pejsků-kamarádů našich leonků.

16.2.2009 19:29
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Ahojky, na takovýho psa nepotřebuješ nutně zahradu, stačí když je hodně venku a má pohybu kolik potřebuje. Podívej se na Heruš, jak je spokojená v bytě. Kdepak, to je byťák, ta by venku nebyla. Když jsme na chatě, je sice spokojená, že může na zahradu, ale sama tam nepůjde.

Jo jo budem asi o půl patý na Špilasu, přidejte se ať se pesani spolu vyblbnou. Tento týden už bude novej foťáček, tak ho potom můžem společně vyzkoušet.;-)

Dnes mi Bany donesla fotky z nasich spolecnych prochazek s Roxankou tak sem hned nejake davam

16.2.2009 19:32
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Dnes mi Bany donesla fotky z nasich spolecnych prochazek s Roxankou tak sem hned nejake davam

16.2.2009 20:20
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Ahoj Marti, krásné fotky Akimka a Roxanky, ti dva jsou opravdu super dvojka.My jsme byli dneska venčit s Heruškou, Eny a strakáčem Alfem. U nás je krásně nasněženo a sníh ještě padá, doufejme, že to tak ještě vydrží. Héra se s Alfíkem vyřádila ve sněhu, krásně si spolu pohráli. Heruška byla dnes díky tomu sněhu jak utržená z řetězu. Občas Alfíka tahala za kůži na krku a vodila ho, ten si to naštěstí dlouho nenechal líbit a potom jí to oplatil. Takže se oba na procházce vyblbli, nacpali se sněhu a byli spokojení.
Heruška potom dostala doma své oblíbené jídlo: vařené kuře s rýží a mrkví. Už na to netrpělivě čekala u linky, kam jsem to dala vychladnout. To se jen tak nevidí, že by se Heruška tak těšila na jídlo.Ale dneska měla opravdu hlad, všechno snědla a dokonce chtěla přidat. Ještě dostane syrovou hovězí kost, tak to si taky pošmákne.;-)

16.2.2009 20:24
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Ahoj Marti, krásné fotky Akimka a Roxanky, ti dva jsou opravdu super dvojka.My jsme byli dneska venčit s Heruškou, Eny a strakáčem Alfem. U nás je krásně nasněženo a sníh ještě padá, doufejme, že to tak ještě vydrží. Héra se s Alfíkem vyřádila ve sněhu, krásně si spolu pohráli. Heruška byla dnes díky tomu sněhu jak utržená z řetězu. Občas Alfíka tahala za kůži na krku a vodila ho, ten si to naštěstí dlouho nenechal líbit a potom jí to oplatil. Takže se oba na procházce vyblbli, nacpali se sněhu a byli spokojení.
Heruška potom dostala doma své oblíbené jídlo: vařené kuře s rýží a mrkví. Už na to netrpělivě čekala u linky, kam jsem to dala vychladnout. To se jen tak nevidí, že by se Heruška tak těšila na jídlo.Ale dneska měla opravdu hlad, všechno snědla a dokonce chtěla přidat. Ještě dostane syrovou hovězí kost, tak to si taky pošmákne.;-)

Včera jsem zkoušela dát pesanům zelené dršťky (neprané) z vetamixu a moc jim chutnaly. Sice to dost zapáchá, asi jako kravinec (já jsem to moc necítila, protože mám rýmu), ale psiska byli nadšení. Prý tyhle neprané dršťky obsahují hodně vitamínů a mají ideální poměr Ca:P.

16.2.2009 20:39
hanula

XXX.XXX.220.3

jitas napsal(a):

JItko, nejsem blázen, abych nechala psa honit zvěř, jasně jsem napsala, že kde víme, že je jde na vodítku. On klidně honí i listy, nebo ptáky, chytne stopu po háravé feně , udělá si své kolečko a běží zpátky. Chodíme tam, kde vidíme , pochopitelně jde na vodítko když jedou na koních a když je to možné tak se domluvíme s jezdci abychom se mohli přiblížit a nesplašit koně .To samé platí i o lidech, potkám li někoho, tak jde pes i asiatka na vodítko, nevím jaký vztah ten člověk má ke psům tak je nenechám lidi otravovat a když jim pes nevadí a chtějí si je pohladit a nechat se očuchat tak pak je pouštíme. Asiatka si v lese hledí jen nás a nic ji nevrušuje,

16.2.2009 21:05
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Včera jsem zkoušela dát pesanům zelené dršťky (neprané) z vetamixu a moc jim chutnaly. Sice to dost zapáchá, asi jako kravinec (já jsem to moc necítila, protože mám rýmu), ale psiska byli nadšení. Prý tyhle neprané dršťky obsahují hodně vitamínů a mají ideální poměr Ca:P.

Akim mi drstky nechce vubec zadne,ale z vetamixu beru vemeno a to mu chutna,jinak beru z vetamixu spis susene,smradlave veci jako napr.plice,jatra,hov usi a nebo treba skvarky

16.2.2009 21:09
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Akim mi drstky nechce vubec zadne,ale z vetamixu beru vemeno a to mu chutna,jinak beru z vetamixu spis susene,smradlave veci jako napr.plice,jatra,hov usi a nebo treba skvarky

Roxanka s Akimem jsou fakt super,akorat Roxy je proti Akimkovi strasne moc aktivni,nabeha 2x tolik co Akim,je to nezmar,ale ja ji mam moc rada a Akimek ji zboznuje

16.2.2009 22:23
jitas

XXX.XXX.159.210

hanula napsal(a):
JItko, nejsem blázen, abych nechala psa honit zvěř, jasně jsem napsala, že kde víme, že je jde na vodítku. On klidně honí i listy, nebo ptáky, chytne stopu po háravé feně , udělá si své kolečko a běží zpátky. Chodíme tam, kde vidíme , pochopitelně jde na vodítko když jedou na koních a když je to možné tak se domluvíme s jezdci abychom se mohli přiblížit a nesplašit koně .To samé platí i o lidech, potkám li někoho, tak jde pes i asiatka na vodítko, nevím jaký vztah ten člověk má ke psům tak je nenechám lidi otravovat a když jim pes nevadí a chtějí si je pohladit a nechat se očuchat tak pak je pouštíme. Asiatka si v lese hledí jen nás a nic ji nevrušuje,

Hanko, já jsem to nemyslela zle, jen jsem na to chtěla upozornit. Moje Anne je taky náruživý lovec, takže míst, kde ji můžu pustit na volno, je fakt pomálu :-(

16.2.2009 23:07
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

martasek napsal(a):
Roxanka s Akimem jsou fakt super,akorat Roxy je proti Akimkovi strasne moc aktivni,nabeha 2x tolik co Akim,je to nezmar,ale ja ji mam moc rada a Akimek ji zboznuje

foto

16.2.2009 23:09
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

foto

další

17.2.2009 09:49
martasek

XXX.XXX.248.253

další

Martine,uzasna fotka,kde je to focene?je fakt krasna

17.2.2009 09:52
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, Héra dršťky miluje, prané i neprané, ty prané dostává hodně často. Vemeno jsem jí ještě nezkoušela dávat, ale taky na to časem dojde.Smradlavé pochoutky z vetamixu taky občas kupuju, u našich psů mají velký úspěch.

17.2.2009 09:55
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, Heruška taky nestačí některým aktivnějším psům. Ale ona se s nimi klidně válí ve sněhu a "okusují se", za chvilku je zase plná síly a běhá a řádí s pesanama dál. Ona je takovej nezmar.

17.2.2009 10:02
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, já to spíš myslela tak, že ta zvěř, kterou psi honí, může na následky uhnání v zimě uhynout. Ale samozřejmě je to nebezpečné i pro psy, kvůli těm myslivcům atd.
Jinak kříženec bernardýna Baron byl moc hodný hafoš, ale moc si s Anne nehrál, on už přece jen byl starý pán a když Anne kolem něj začala křepčit, tak byl z toho trochu vedle Ale měli se rádi.

Jitko, s tou zvěří máš pravdu, taky myslím, že někteří slabší jedinci můžou v zimě uhynout na následky uhnání. Pro bezpečí zvěře i psů je lepší mít psy v lese na vodítku, já to tak praktikuju už několik let (hlavně na venkově). Když jsme na chatě, pouštím je z vodítka jen v sadech, nad zahradama, tam je to v pohodě.;-)

17.2.2009 10:04
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Hanko, já jsem to nemyslela zle, jen jsem na to chtěla upozornit. Moje Anne je taky náruživý lovec, takže míst, kde ji můžu pustit na volno, je fakt pomálu :-(

Hezká fotka.Anne se určitě těšila, že si půjde zaplavat.

17.2.2009 11:36
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Hezká fotka.Anne se určitě těšila, že si půjde zaplavat.

No zaplavat...spíš se jen tak čachtat a hrabat packou vodu, to je její

17.2.2009 11:51
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
No zaplavat...spíš se jen tak čachtat a hrabat packou vodu, to je její

Jo, to někdy dělá i Heruška. Ale jinak Anne určitě taky ráda plave, ne?

17.2.2009 12:10
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jo, to někdy dělá i Heruška. Ale jinak Anne určitě taky ráda plave, ne?

No, ráda nevím, sama o sobě si třeba na přehradě zaplavat nejde, jen se ve vodě rochní, ale když tam plavou kačeny nebo panička, tak to jo, to plave

17.2.2009 12:15
jitas

XXX.XXX.114.236

jitas napsal(a):
No, ráda nevím, sama o sobě si třeba na přehradě zaplavat nejde, jen se ve vodě rochní, ale když tam plavou kačeny nebo panička, tak to jo, to plave

Někde mám doma fotku, jak plavou s Ričim v bazénu, zkusím ji pohledat. Moc se jí do bazénu nechtělo, na schodech to klouzalo, ale s Ričim do toho šla

17.2.2009 12:55
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Někde mám doma fotku, jak plavou s Ričim v bazénu, zkusím ji pohledat. Moc se jí do bazénu nechtělo, na schodech to klouzalo, ale s Ričim do toho šla

Jj, tak to mě zajímá-Anne a Riči v bazénu. My máme na zahradě takový spíš menší bazén, no Héra si v něm nezaplave, není dost hluboký, za to se v něm ráda rozvaluje a rochní. Hlavně když se může celá namočit.Původně jsme ten bazén kupovali pro nás, ale pes nás jaksi přesvědčil, že ho potřebuje víc než my.

17.2.2009 13:06
martinleonbergr

XXX.XXX.93.56

martasek napsal(a):
Martine,uzasna fotka,kde je to focene?je fakt krasna

ahoj je to focený na Pustevny

17.2.2009 13:45
jitas

XXX.XXX.114.236

ahoj je to focený na Pustevny

Martine, Ty jsi taky odněkud z okolí Beskyd? To bychom tu byli myslím samí Moraváci

17.2.2009 14:24
bffb

XXX.XXX.116.58

kelly napsal(a):
Marti, Héra dršťky miluje, prané i neprané, ty prané dostává hodně často. Vemeno jsem jí ještě nezkoušela dávat, ale taky na to časem dojde.Smradlavé pochoutky z vetamixu taky občas kupuju, u našich psů mají velký úspěch.

ahojky, tak přidávám nejčerstvější fotky od nás z Jeseníků.....to počasí se tady fakt zbláznilo...jediný pozitivum na tom všem je, že naši pesani sníh prostě milujou....

17.2.2009 14:27
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
ahojky, tak přidávám nejčerstvější fotky od nás z Jeseníků.....to počasí se tady fakt zbláznilo...jediný pozitivum na tom všem je, že naši pesani sníh prostě milujou....

dneska měli náladu i pozovat...a když pominu tu tunu pamlsků ...tak za to ani nic moc nechtěli....

17.2.2009 14:29
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
dneska měli náladu i pozovat...a když pominu tu tunu pamlsků ...tak za to ani nic moc nechtěli....

a tady jedno solo pro Akimka s paničkou....

17.2.2009 14:31
bffb

XXX.XXX.116.58

bffb napsal(a):
a tady jedno solo pro Akimka s paničkou....

a tady méda-Akimek

17.2.2009 14:50
kelly

XXX.XXX.136.91

bffb napsal(a):
a tady méda-Akimek

Bany super fotky jako vždycky. Akimkovi a Roxance to spolu na nich fakt moc sluší.

Dneska jsem si konečně koupila nový foťák, mimochodem stejný jako máš ty. Už jsem o něm dlouho přemýšlela. Rozhodovala jsem se mezi tímto, FZ 18, TZ4, TZ5, Canonem SX10 a SX1. Nakonec zvítězil tento, myslím, že ve své třídě je nejlepší.
Jsem zvědavá jak mi to s ním půjde, nebo spíš nepůjde. Já jsem měla starej oly automat, takovej úplně jednoduchej foťáček.;-)

17.2.2009 15:40
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Jj, tak to mě zajímá-Anne a Riči v bazénu. My máme na zahradě takový spíš menší bazén, no Héra si v něm nezaplave, není dost hluboký, za to se v něm ráda rozvaluje a rochní. Hlavně když se může celá namočit.Původně jsme ten bazén kupovali pro nás, ale pes nás jaksi přesvědčil, že ho potřebuje víc než my.

Tak jsem našla dvě fotky Anne a Rička v bazénu. Ale asi to moc nebude vidět.

17.2.2009 15:41
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Tak jsem našla dvě fotky Anne a Rička v bazénu. Ale asi to moc nebude vidět.

Ještě jedna

17.2.2009 15:48
jitas

XXX.XXX.159.210

jitas napsal(a):
Ještě jedna

A jedna plavací s paničkou

17.2.2009 17:40
bffb

XXX.XXX.116.58

kelly napsal(a):
Bany super fotky jako vždycky. Akimkovi a Roxance to spolu na nich fakt moc sluší.

Dneska jsem si konečně koupila nový foťák, mimochodem stejný jako máš ty. Už jsem o něm dlouho přemýšlela. Rozhodovala jsem se mezi tímto, FZ 18, TZ4, TZ5, Canonem SX10 a SX1. Nakonec zvítězil tento, myslím, že ve své třídě je nejlepší.
Jsem zvědavá jak mi to s ním půjde, nebo spíš nepůjde. Já jsem měla starej oly automat, takovej úplně jednoduchej foťáček.;-)

Katy to zvládneš...já se na tomhle taky učím, v podstatě ho dostal manžel od ježíška, ale naštěstí ho fakt nepotřebuje , tak mi tenhle přenechal -a náš starej si nechal...jsem zatím maximálně spokojena a postivě študuju návod........do sluníčka to musím zvládnout, nejvíc se těším na focení Roxulindy ve vodě, zachytit ty kolikrát šílený skoky, kdy se doslova na pár vteřin ponoří celá a já s hrůzou čekám na její vynoření....prostě co nejvíc fotek v pohybu......tak Ti držím pěsti a doufám, že s ním budeš spokojená...

17.2.2009 18:05
lucie malina

XXX.XXX.147.174

jitas napsal(a):

krásná fotečka i pejsek. Naše Bessi miluje vodu, ale zase abych pravdu řekla, jen tak bez důvodu tam nevleze. Jedině za paničkou nebo pro jablko
Jinak ten kříženec bernardýna je fešák a bernardýnovi se i podobá, ale ta naše? Ta teda vůbec.

17.2.2009 18:06
lucie malina

XXX.XXX.147.174

kelly napsal(a):

tááák se musím pochluit, máme nový obojek

17.2.2009 18:11
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
A jedna plavací s paničkou

Jitko, to jsou fakt dobrý fotky jak plavou Anne a Riči v bazénu. Jsou na dlouhém vodítku, že? A jak plavete s Anne hezky za sebou, to je skvělý.Já když plavu s Heruškou, tak ona se na mě ve vodě někdy docela sápe. Nevím, jestli mě chce zachránit nebo utopitAle raději ji posílám pryč. No moc to na ni teda neplatí, ona vždycky odplave kousek dál a potom se zase vrací za mnou.Ale jinak musím uznat, že je to bezva, když spolu někde plavem v rybníku nebo v jezeře. Hlavně když jsme tam úplně sami.;-)

17.2.2009 18:14
lucie malina

XXX.XXX.147.174

bffb napsal(a):
Katy to zvládneš...já se na tomhle taky učím, v podstatě ho dostal manžel od ježíška, ale naštěstí ho fakt nepotřebuje , tak mi tenhle přenechal -a náš starej si nechal...jsem zatím maximálně spokojena a postivě študuju návod........do sluníčka to musím zvládnout, nejvíc se těším na focení Roxulindy ve vodě, zachytit ty kolikrát šílený skoky, kdy se doslova na pár vteřin ponoří celá a já s hrůzou čekám na její vynoření....prostě co nejvíc fotek v pohybu......tak Ti držím pěsti a doufám, že s ním budeš spokojená...

To je výraz panečku, bych mu dala ze soucitu káru kostí

17.2.2009 18:15
kelly

XXX.XXX.136.91

lucie malina napsal(a):
krásná fotečka i pejsek. Naše Bessi miluje vodu, ale zase abych pravdu řekla, jen tak bez důvodu tam nevleze. Jedině za paničkou nebo pro jablko
Jinak ten kříženec bernardýna je fešák a bernardýnovi se i podobá, ale ta naše? Ta teda vůbec.

Další milovnice vody.Naše leonka je schopná skočit do vody i v zimě.

17.2.2009 18:22
martinleonbergr

XXX.XXX.83.29

jitas napsal(a):
Martine, Ty jsi taky odněkud z okolí Beskyd? To bychom tu byli myslím samí Moraváci

ne to jsme byli na výlete .já jsem z ostravy z centra .

17.2.2009 18:23
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jitko, to jsou fakt dobrý fotky jak plavou Anne a Riči v bazénu. Jsou na dlouhém vodítku, že? A jak plavete s Anne hezky za sebou, to je skvělý.Já když plavu s Heruškou, tak ona se na mě ve vodě někdy docela sápe. Nevím, jestli mě chce zachránit nebo utopitAle raději ji posílám pryč. No moc to na ni teda neplatí, ona vždycky odplave kousek dál a potom se zase vrací za mnou.Ale jinak musím uznat, že je to bezva, když spolu někde plavem v rybníku nebo v jezeře. Hlavně když jsme tam úplně sami.;-)

Heruška

17.2.2009 18:35
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):

Katko, jo, měli jsme je raději na vodítkách, přece jen tam byly myslím 2 metry hloubky a kdyby něco, tak by se nám odtama špatně tahali

17.2.2009 18:36
kelly

XXX.XXX.136.91

bffb napsal(a):

Bany, doufám, že to zvládnu s foťákem, jak píšeš ty - do sluníčka.Taky se moc těším, až budu fotit Héru jak plave a skáče do vody a blbne ve vodě s ostaníma pesama.Skvělý je, že to má takovej zoom, ten můj minulej foťák měl jen 3x, což je skoro na nic.;-) Ale myslím, že určitě spokojená budu, podle toho co jsem o tomto foťáku četla, měl by být super.
Mimochodem, moc pěkná fotka Roxanky, ale má na ní takovej smutnej kukuč.

17.2.2009 18:37
jitas

XXX.XXX.159.210

ne to jsme byli na výlete .já jsem z ostravy z centra .

Martine, tak Ostrava je taky Morava, takže se moje podezření, že tu jsme asi samí Moraváci, potvrdilo

17.2.2009 18:39
kelly

XXX.XXX.136.91

lucie malina napsal(a):
tááák se musím pochluit, máme nový obojek

Lucko, hezkej obojek má Bessinka. Já jsem koupila naší Heruš na výstavě od Rogz -červený obojek i s vodítkem v sadě. Tak potom to taky nafotím a ukážu vám to.;-) No my jsme tady věršina na obojky ulítlí.

17.2.2009 19:24
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Lucko, hezkej obojek má Bessinka. Já jsem koupila naší Heruš na výstavě od Rogz -červený obojek i s vodítkem v sadě. Tak potom to taky nafotím a ukážu vám to.;-) No my jsme tady věršina na obojky ulítlí.

Katko, mě se zas nejvíc líbí kožené obojky. Takové pořádné, široké. Nejhorší jsou asi kovové, ty trhají chlupy na krku.

17.2.2009 20:03
lucie malina

XXX.XXX.147.174

kelly napsal(a):
Další milovnice vody.Naše leonka je schopná skočit do vody i v zimě.

To naše taky, ale když je k tomu vyprovokována např. kačenami. Jinak jí to moc neláká, ale vodu má ráda

17.2.2009 20:05
lucie malina

XXX.XXX.147.174

kelly napsal(a):

Taky jsme měli červenej obojek a vodítko stejný, ale ten obojek nám štěndo rozkousalo a tak jsme koupili novej, nějak jsem ulítla na šátku noo

17.2.2009 20:21
lucie malina

XXX.XXX.147.174

jitas napsal(a):
Katko, mě se zas nejvíc líbí kožené obojky. Takové pořádné, široké. Nejhorší jsou asi kovové, ty trhají chlupy na krku.

Ale zase jak na kterým pejskovi. Mě se ty kožený tlustý líbí taky ale na krátkosrstejch psech víc vyniknou.
Třeba můj druhej hafan má koženej

17.2.2009 20:35
martasek

XXX.XXX.248.253

lucie malina napsal(a):
Taky jsme měli červenej obojek a vodítko stejný, ale ten obojek nám štěndo rozkousalo a tak jsme koupili novej, nějak jsem ulítla na šátku noo

ja mam nejradeji nylonove obojky i voditka.
Poslu par fotek Akima,jak si zahrabava maso do perin

17.2.2009 20:37
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
ja mam nejradeji nylonove obojky i voditka.
Poslu par fotek Akima,jak si zahrabava maso do perin

dalsi

17.2.2009 20:40
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
dalsi

konecne zahrabany

17.2.2009 20:42
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
konecne zahrabany

.....FINALE,jeste si na to prinesl druhy polstar

17.2.2009 21:00
jitas

XXX.XXX.159.210

lucie malina napsal(a):
Ale zase jak na kterým pejskovi. Mě se ty kožený tlustý líbí taky ale na krátkosrstejch psech víc vyniknou.
Třeba můj druhej hafan má koženej

To je pravda, na Anne ten obojek není vůbec vidět Na krátkosrstých jsou tlusté kožené obojky super.

18.2.2009 08:11
bffb

XXX.XXX.116.58

martasek napsal(a):

...Luci co je to za toho bílého bafana??????
...Katy....smutně vypadající pohled Roxule je ve skutečnosti pohled na pamlsek, ale jak je to focený shora tak se vydařil takováto fotka ,, týranýho pesana,,......ona ráda háže ksichtíky...tady na té fotce je zase za dámičku...

18.2.2009 09:36
lucie malina

XXX.XXX.147.174

bffb napsal(a):
...Katy....smutně vypadající pohled Roxule je ve skutečnosti pohled na pamlsek, ale jak je to focený shora tak se vydařil takováto fotka ,, týranýho pesana,,......ona ráda háže ksichtíky...tady na té fotce je zase za dámičku...

Bany, ten bílý, to je náš druhý pejsek Baddy, je to taky kříženec, labradora se stafordem

18.2.2009 11:05
jitas

XXX.XXX.114.236

lucie malina napsal(a):
Bany, ten bílý, to je náš druhý pejsek Baddy, je to taky kříženec, labradora se stafordem

Lucko, stejně je zajímavé, že ten Tvůj pejsek - kříženec bernardýna, na něj vůbec nevypadá. Já bych na první pohled řekla, že je to hovík.

18.2.2009 11:59
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Jitko, kožené obojky se mi některé taky moc líbí, ale zase když s takovým obojkem Héra hupsne do vody, tak většinou potom ztmavne a ztvrdne. Tak proto mám raději nylonové.;-)

18.2.2009 12:01
kelly

XXX.XXX.136.91

lucie malina napsal(a):

No obojky se šátkem, to byla dřív docela móda.Já jsem ho ale našim pesům nikdy nepořídila, protože ten šátek by určitě dlouho čistej nezůstal, jak je znám.

18.2.2009 12:04
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, to je dobrý, jak si Akimek zahrabává maso do peřin.On si to maso schovává na později nebo ho nechce?

18.2.2009 12:09
kelly

XXX.XXX.136.91

bffb napsal(a):

Jj Bany, já jsem si to myslela, že za tím smutným pohledem Roxanky by mohl být pamlsek.Ta se teda umí tvářit.Héra když chce pamlsky, taky má zajímavej výraz, takovej vyzývavej-říkám tomu "Dávej, dávej!"

18.2.2009 12:44
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jj Bany, já jsem si to myslela, že za tím smutným pohledem Roxanky by mohl být pamlsek.Ta se teda umí tvářit.Héra když chce pamlsky, taky má zajímavej výraz, takovej vyzývavej-říkám tomu "Dávej, dávej!"

Katko, tak podle Tvého popisu má Héra stejný výraz při pamlscích jako Anne, a taky tomu říkám "Dávej, dávej!" to je dobré

18.2.2009 13:21
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, tak podle Tvého popisu má Héra stejný výraz při pamlscích jako Anne, a taky tomu říkám "Dávej, dávej!" to je dobré

Jitko, tak to je fakt sranda, jak si jsou ty naše leoní holky podobný.A jak jsme to ještě navíc stejně pojmenovali.No jo, je to takovej ten dychtivej pohled, oči navrch hlavy - jako by říkala: "Když mi to nedáš hned, tak já to určitě nepřežiju!" A pokud mi to vytažení pamlsku dle jejího názoru trvá dlouho, tak se to Héra snaží urychlit tím, že mě lehce štípne do nohy. Nejpíš si myslí: "Dělej, nezdržuj! Mám na to hroznou chuť, copak to nevidíš?!"

18.2.2009 14:07
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, jo, měli jsme je raději na vodítkách, přece jen tam byly myslím 2 metry hloubky a kdyby něco, tak by se nám odtama špatně tahali

Héra s Lindou ve vodě

Přidejte reakci

Přidat smajlík