Coursingový trénink v Brně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2009 20:33
malekuratko

XXX.XXX.202.23

1.3. 2009 běháme na dostihové dráze Dvorská v Brně
více na www.ceskypes.cz

24.2.2009 22:44
tamca

XXX.XXX.67.206

malekuratko napsal(a):
více na www.ceskypes.cz

Musím se dopředu přihlásit nebo se můžeme přijet podívat a podle situace si to případně vyzkoušet?

25.2.2009 07:14
malekuratko

XXX.XXX.202.23

tamca napsal(a):
Musím se dopředu přihlásit nebo se můžeme přijet podívat a podle situace si to případně vyzkoušet?

hlásit se není třeba, ale nezaručuji, že bude místo...

25.2.2009 08:02
kevin

XXX.XXX.80.235

malekuratko napsal(a):
hlásit se není třeba, ale nezaručuji, že bude místo...

Jakým způsobem se můžu hlásit? Jak je to s poplatky? Kolik to stojí a platí se až na místě?

25.2.2009 08:18
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

malekuratko napsal(a):
více na www.ceskypes.cz

Tak koukám, že jste se s p. Vymazalem domluvili. Škoda, že to není v sobotu

25.2.2009 11:01
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

malekuratko napsal(a):
více na www.ceskypes.cz

Mám stejnou otázku jako kevin - Kde se můžu přihlásit? Co poplatky?
Na stránkách jsem skoro nic neobjevila.

25.2.2009 18:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

malekuratko napsal(a):
více na www.ceskypes.cz

ví se už kdy bude v Brně další trenink?

25.2.2009 19:06
malekuratko

XXX.XXX.202.23

malekuratko napsal(a):
více na www.ceskypes.cz

přihlásit se můžete přes mejl jana@ceskypes.cz on-line přihlášky zatím nejsou zprovozněny,

ohledně cen 40kč člen, 60 kč nečlen (ceny jsou za 1 běh, platí se na místě, možné členství 400,-kč/rok 2009), běháme 2 běhy v případě zájmu a dobrého počasí můžeme přidat 3.běh.

jinak ohledně termínu, v sobotu jsme v Chrudimi na licenčním tréninku Klubu saharských chrtů, takže toto je vytížení víkendu :)

jinak termín na příště není, v neděli bychom s panem Vymazalem mohli domluvit další trénink, v tomto počasí se těžko odhaduje, jestli vydrží sníh, jestli už bude sucho nebo bláto... 7.3. jsou Radslavice, takže bud´ týden po nich nebo až další, taky potřebuju někdy pauzu ale běhačů je hodně a jiné kluby ještě mají zimní spánek :)

moc na jiná fora nechodím, tak mi dotazy písněte buď na mejl, nebo do naší diskuse

Jana

2.3.2009 18:47
malekuratko

XXX.XXX.202.23

malekuratko napsal(a):
přihlásit se můžete přes mejl jana@ceskypes.cz on-line přihlášky zatím nejsou zprovozněny,

ohledně cen 40kč člen, 60 kč nečlen (ceny jsou za 1 běh, platí se na místě, možné členství 400,-kč/rok 2009), běháme 2 běhy v případě zájmu a dobrého počasí můžeme přidat 3.běh.

jinak ohledně termínu, v sobotu jsme v Chrudimi na licenčním tréninku Klubu saharských chrtů, takže toto je vytížení víkendu :)

jinak termín na příště není, v neděli bychom s panem Vymazalem mohli domluvit další trénink, v tomto počasí se těžko odhaduje, jestli vydrží sníh, jestli už bude sucho nebo bláto... 7.3. jsou Radslavice, takže bud´ týden po nich nebo až další, taky potřebuju někdy pauzu ale běhačů je hodně a jiné kluby ještě mají zimní spánek :)

moc na jiná fora nechodím, tak mi dotazy písněte buď na mejl, nebo do naší diskuse

Jana

28.03. proběhne další trénink v Brně na dostihové dráze Dvorská

3.3.2009 08:41
nikoliczenka

XXX.XXX.53.238

malekuratko napsal(a):

Jana

Můžu se zeptat, jak trénink 1.3. dopadl? Kolik bylo pejsků a tak? Bohužel nám to nevyšlo, ale jsem ráda, že už je naplánovaný další

Přidejte reakci

Přidat smajlík