Po čem vám psi nejlépe přibírají?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2009 20:38
zu

XXX.XXX.139.178

Ahojky, snažíme se vykrmit našeho hubeného dobrouška a tak se ptám: máte někdo nějaký tip, po čem psi dobře nabírají váhu? Co říkáte na maso a různé tvarůžky?

27.2.2009 12:50
cernokneznik

XXX.XXX.124.174

zu napsal(a):
Ahojky, snažíme se vykrmit našeho hubeného dobrouška a tak se ptám: máte někdo nějaký tip, po čem psi dobře nabírají váhu? Co říkáte na maso a různé tvarůžky?

Je to stejné jako u lidí - "poctivá domácí strava". Takže "maso" (ne zrovna čistá svalovina, ta není pro pejsky nic extra) s těstovinami, nebo klído s rohlíkem či houskovým knedlíkem. Doplněné o zeleninu, ovoce, vitamíny, minerály... Pokud granule, tak můžete zkusit přidávat sádlo. Ale chce to přirozeně zároveň hodně běhání nebo třeba plavání, aby pejsek jen netlousnul, to asi není vaším cílem, ale aby celkově zmohutněl. K rozežrání taky pomůže pangamin. Určitě na tohle téma najdete spoustu starších příspěvků.

27.2.2009 13:04
corinka

XXX.XXX.45.151

cernokneznik napsal(a):
Je to stejné jako u lidí - "poctivá domácí strava". Takže "maso" (ne zrovna čistá svalovina, ta není pro pejsky nic extra) s těstovinami, nebo klído s rohlíkem či houskovým knedlíkem. Doplněné o zeleninu, ovoce, vitamíny, minerály... Pokud granule, tak můžete zkusit přidávat sádlo. Ale chce to přirozeně zároveň hodně běhání nebo třeba plavání, aby pejsek jen netlousnul, to asi není vaším cílem, ale aby celkově zmohutněl. K rozežrání taky pomůže pangamin. Určitě na tohle téma najdete spoustu starších příspěvků.

No, určitě přirozená strava, myslím maso -přílohy-zelenina-vitamíny a minerálie. Pangamin používám Bifi plus s pupalkovým olejem -baštím ho i já.
A k tomu masu, já dávám čistou svalovinu, několikrát týdně úplně syrovou, jen s přistrouhanou mrkví, s čerstvými žloutky, u nás se ještě i "svačí" - čerstvě nadojené kozí mlíčko . Soňa

27.2.2009 13:33
kobylkalucni

XXX.XXX.96.3

zu napsal(a):

Možná by mohly pomoct krmné škvarky nebo vemena, ale u obou přidávat do žrádla po miniaturních dávkách, jinak bude o zábavu postaráno. Vemena ne každý pes snese kvůli obsahu mléka

27.2.2009 14:01
paja07

XXX.XXX.219.130

kobylkalucni napsal(a):
Možná by mohly pomoct krmné škvarky nebo vemena, ale u obou přidávat do žrádla po miniaturních dávkách, jinak bude o zábavu postaráno. Vemena ne každý pes snese kvůli obsahu mléka

Domací strava-tedy zbytky ruznene žadne granulea nejlepe sádlo s rohlíkem,či chlebem,to dáváme my,krásna srst,nasvalený,má dost pohybu i lenošení,takže nabere super,dost lidí se mě ptá čím krmím,když řeknu vším možným a nejvíc sádlem,nechápou a šklebí se,ale našemu Dannymu do svědčí

27.2.2009 20:09
astlolita

XXX.XXX.68.51

paja07 napsal(a):
Domací strava-tedy zbytky ruznene žadne granulea nejlepe sádlo s rohlíkem,či chlebem,to dáváme my,krásna srst,nasvalený,má dost pohybu i lenošení,takže nabere super,dost lidí se mě ptá čím krmím,když řeknu vším možným a nejvíc sádlem,nechápou a šklebí se,ale našemu Dannymu do svědčí

Tak po tom by se mi pes po...al Ale tan tvůj vypadá krásně
Jinak mě přibírá hodně dobře na nových granulkách Acana Prairie harvest + každý den jeden rohlík dostává a občas pribináčka Pohybu bohužel moc nemá, má nemocné srdíčko

2.3.2009 17:21
zu

XXX.XXX.139.178

astlolita napsal(a):
Tak po tom by se mi pes po...al Ale tan tvůj vypadá krásně
Jinak mě přibírá hodně dobře na nových granulkách Acana Prairie harvest + každý den jeden rohlík dostává a občas pribináčka Pohybu bohužel moc nemá, má nemocné srdíčko

Tak děkuji všem za rady. Sádlo bohužel musíme vynechat, protože protože Bartovo zažívání si moc s tuky neporadí. Ale jinak věřím, že zabírá

3.3.2009 06:49
makki

XXX.XXX.107.202

zu napsal(a):

Tak mně se moje fena, jinak velmi vybíravá a věčně někam spěchající, nemající čas misku pořádně vybrat, nejvíce spravila na granulích Orijen. Jenže stále si nedokážu dát dohromady toto krmivo s vysokým obsahem bílkovin a jejím následným selháním jater.

Přidejte reakci

Přidat smajlík