Jezevčíci drsnosrstí-fotečky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2006 19:11

Miluje zvířátka a díky této zálibě mi byl svěřen Badíček.Je to jezevčík drsnosrstý s pp a má za sebou mnoho zkoušek.Otec ho používá v myslivosti.Je hodný,poslouchá na slovo a mám ho moc ráda.Proto jsem se rozhodla Vám ho ukázat jaký je fešák

8.4.2006 20:41

enkorka napsal(a):
Miluje zvířátka a díky této zálibě mi byl svěřen Badíček.Je to jezevčík drsnosrstý s pp a má za sebou mnoho zkoušek.Otec ho používá v myslivosti.Je hodný,poslouchá na slovo a mám ho moc ráda.Proto jsem se rozhodla Vám ho ukázat jaký je fešák

Ahoj, je nádherný . Máme doma 13 letou babču. Je chytrá, poslušná a spí semnou v posteli .

8.4.2006 21:02

sssara napsal(a):
Ahoj, je nádherný . Máme doma 13 letou babču. Je chytrá, poslušná a spí semnou v posteli .

Moc děkuju jak za sebe tak za něho.Dá se říct,že jsem jeho taková mluvčí.No oni mu jsou už 3 roky,ale stále vypadá dobře,ne??

7.1.2007 19:15

enkorka napsal(a):
Moc děkuju jak za sebe tak za něho.Dá se říct,že jsem jeho taková mluvčí.No oni mu jsou už 3 roky,ale stále vypadá dobře,ne??

Tady vám posílám svoji malou knedličku,má osm měsíců, ale vypadá tak jak když jsme si ji přivezli!!!

8.1.2007 21:48

poustnikojot napsal(a):
Tady vám posílám svoji malou knedličku,má osm měsíců, ale vypadá tak jak když jsme si ji přivezli!!!

Knedlička je standart? nebo trpaslík? Z fotky to jdeš špatně poznat.

Tohle Baruška, je jí rok

8.1.2007 22:46

dagmar napsal(a):
Knedlička je standart? nebo trpaslík? Z fotky to jdeš špatně poznat.

Tohle Baruška, je jí rok

Albínka je standart, a bude jí devět měsíců!!!
Baru má pěkný fousky

9.1.2007 15:53

poustnikojot napsal(a):
Albínka je standart, a bude jí devět měsíců!!!
Baru má pěkný fousky

Prosím tě jak řešíš hárání? To je jasně vlastní výrobek, ale jak to tam máš kolem ocásku?
Minulé fenečce jsme kalhotky nedávali, ale tahle prďolka krvácela hodně a ty "tanga" co jsem koupila jsou k ničemu.

9.1.2007 20:30

dagmar napsal(a):
Prosím tě jak řešíš hárání? To je jasně vlastní výrobek, ale jak to tam máš kolem ocásku?
Minulé fenečce jsme kalhotky nedávali, ale tahle prďolka krvácela hodně a ty "tanga" co jsem koupila jsou k ničemu.

No normálně jsem vzala svoje starý kaťata, u gumy jsem to rozstřihla na příč a kolem pasu zavázala na uzel!no a na ocasek jsem vystřihla díru!!!Taky harala hodně!!!koupila jsem jí troje kalhotky a všechny už jsou zneškodněný

17.4.2007 21:44

enkorka napsal(a):

Tééééda,...vypadá úplně jako náš Nyno. Posílám Nynóška a taky Badička:O) Nyno je bez PP a Badik má mamku s PP, ale je kříženej s voříškem:O)

17.4.2007 21:46

daree napsal(a):
Tééééda,...vypadá úplně jako náš Nyno. Posílám Nynóška a taky Badička:O) Nyno je bez PP a Badik má mamku s PP, ale je kříženej s voříškem:O)

Nyno...

6.3.2008 14:43

daree napsal(a):
Nyno...

ahpjky my máme 4 jezevčíky 1 fenu drsno srstou 1 psa drsno-dlouho a 2dvojčata hladko:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík