Miluje zvířátka a díky této zálibě mi byl svěřen Badíček.Je to jezevčík drsnosrstý s pp a má za sebou mnoho zkoušek.Otec ho používá v myslivosti.Je hodný,poslouchá na slovo a mám ho moc ráda.Proto jsem se rozhodla Vám ho ukázat jaký je fešák
enkorka
napsal(a):
Miluje zvířátka a díky této zálibě mi byl svěřen Badíček.Je to jezevčík drsnosrstý s pp a má za sebou mnoho zkoušek.Otec ho používá v myslivosti.Je hodný,poslouchá na slovo a mám ho moc ráda.Proto jsem se rozhodla Vám ho ukázat jaký je fešák
Ahoj, je nádherný . Máme doma 13 letou babču. Je chytrá, poslušná a spí semnou v posteli
.
enkorka
napsal(a):
Moc děkuju jak za sebe tak za něho.Dá se říct,že jsem jeho taková mluvčí.No oni mu jsou už 3 roky,ale stále vypadá dobře,ne??
Tady vám posílám svoji malou knedličku,má osm měsíců, ale vypadá tak jak když jsme si ji přivezli!!!
poustnikojot
napsal(a):
Tady vám posílám svoji malou knedličku,má osm měsíců, ale vypadá tak jak když jsme si ji přivezli!!!
Knedlička je standart? nebo trpaslík? Z fotky to jdeš špatně poznat.
Tohle Baruška, je jí rok
dagmar
napsal(a):
Knedlička je standart? nebo trpaslík? Z fotky to jdeš špatně poznat.
Tohle Baruška, je jí rok
Albínka je standart, a bude jí devět měsíců!!!
Baru má pěkný fousky
dagmar
napsal(a):
Prosím tě jak řešíš hárání? To je jasně vlastní výrobek, ale jak to tam máš kolem ocásku?
Minulé fenečce jsme kalhotky nedávali, ale tahle prďolka krvácela hodně a ty "tanga" co jsem koupila jsou k ničemu.
No normálně jsem vzala svoje starý kaťata, u gumy jsem to rozstřihla na příč a kolem pasu zavázala na uzel!no a na ocasek jsem vystřihla díru!!!Taky harala hodně!!!koupila jsem jí troje kalhotky a všechny už jsou zneškodněný
enkorka
napsal(a):
Tééééda,...vypadá úplně jako náš Nyno. Posílám Nynóška a taky Badička:O) Nyno je bez PP a Badik má mamku s PP, ale je kříženej s voříškem:O)
daree
napsal(a):
Tééééda,...vypadá úplně jako náš Nyno. Posílám Nynóška a taky Badička:O) Nyno je bez PP a Badik má mamku s PP, ale je kříženej s voříškem:O)
Nyno...
daree
napsal(a):
Nyno...
ahpjky my máme 4 jezevčíky 1 fenu drsno srstou 1 psa drsno-dlouho a 2dvojčata hladko:)