Ahoj,
tak jak jsem slíbila, tak i činím.
Vkládám odkaz na "celovečerní" film na téma pozemšťané - lidé. Myslím, že je to jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděla, i když je plný krutosti. Ne krutosti, pravdy. Je to film, který by měl vidět KAŽDÝ člověk na celé planetě, aby si začal konečně vážit toho, co má a začal řešit i to co se "vůbec netýká".
Kdo vydrží tu hodinu a půl a dokáže o tom popřemýšlet je pro mě dobrý. Ti, co se pokusí to dokoukat, těm děkuji.
Jsem citlivý člověk, ale přísáhám, že tohle mě tolik dostalo, že jsem jen zírala a na slzy nějak nebyl čas... ty přišly později...
http://video.google.com/ videoplay?docid=2252588966161406164
kikuska
napsal(a):
Ahoj,
Vkládám odkaz na "celovečerní" film na téma pozemšťané - lidé. Myslím, že je to jeden z nejlepších filmů, které jsem kdy viděla, i když je plný krutosti. Ne krutosti, pravdy. Je to film, který by měl vidět KAŽDÝ člověk na celé planetě, aby si začal konečně vážit toho, co má a začal řešit i to co se "vůbec netýká".
Kdo vydrží tu hodinu a půl a dokáže o tom popřemýšlet je pro mě dobrý. Ti, co se pokusí to dokoukat, těm děkuji.
Jsem citlivý člověk, ale přísáhám, že tohle mě tolik dostalo, že jsem jen zírala a na slzy nějak nebyl čas... ty přišly později...
Viděla jsem... nemůžu říct že bych to radši neviděla, ale opravdu se na to nekouká dobře a několikrát jsem po pozastavení filmu přemýšlela zda ho pustit a koukat dál...
Člověka napadne jak je tohle vlastně možné a že on sám by nikdy nic takového neudělal a že on takový není - ale když popřemýšlím co jsem jedla tenhle týden, v čem chodím denně ven,... :o(
dines
napsal(a):
Viděla jsem... nemůžu říct že bych to radši neviděla, ale opravdu se na to nekouká dobře a několikrát jsem po pozastavení filmu přemýšlela zda ho pustit a koukat dál...
Člověka napadne jak je tohle vlastně možné a že on sám by nikdy nic takového neudělal a že on takový není - ale když popřemýšlím co jsem jedla tenhle týden, v čem chodím denně ven,... :o(
Všimněte si, že víceméně ubližují chlapi
sabina
napsal(a):
Všimněte si, že víceméně ubližují chlapi
Je to hrozné, člověka to opravdu donutí k zamyšlení....
Jste vegetariáni, nebo přemýšlíte po shléhdnutí videa, že přestanete jíst maso? A chcete přestat nosit kožené věci?
Já sama jím maso celkem málo - šunku, salám, kuřecí jinak nic (s několika vyjímkami), mléko i vajíčka jím normálně; nikdy jsem nechtěla být vegetariánkou ale když jsem se na to dívala, na to utrpení, nevím no... A u oblečení?! tam se nedívám jestli je to kožené, ale od ted se nad tím asi začnu zamýšlet. Ani u kosmetiky jsem nikdy neřešila moc složení, ikdyž testy na zvířatech se mi hnusí, ted už budu v obchodě přemýšlet než si něco koupím.
Sabi: taky jsem si všimla, asi mají odolnější "žaludek" a nejsou tak citliví, je to strašné. Ale byly tam i některé ženy a ty děti...
kikuska
napsal(a):
Ahoj,
Přiznám se!
Vegetarián nejsem a nikdy nebudu, oběd bez masa nepovažuju za oběd.
Mám dlouhý kožený kabát, kožené boty, kabelku, doma koženou sedačku.
Nejsem žádná zbohatlická pipina, jsem normální člověk - student, kterej považuje kožené věci za kvalitní, odolné a příjemné.
Pokud jsou zvířata usmrcená humánně, nevidím důvod, proč bych si tyto věci nemohla dovolit.
Kosmetiku se snažím vybírat, tu, která není testována na zvířatech, le co si budeme povídat, vždycky to tak taky nejde, že?