KAVKAZÁCI OPĚT NA SCÉNĚ :o))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2006 18:03

Magického čísla 127 jsme opět (pokolikáté?) dosáhli a tak jedeme nanovo. Tak se chlubte, jak jste dopadli .

9.4.2006 18:23

kaca napsal(a):
Magického čísla 127 jsme opět (pokolikáté?) dosáhli a tak jedeme nanovo. Tak se chlubte, jak jste dopadli .

Tak my opět naše "oblíbené" VD

9.4.2006 18:29

lmusa napsal(a):
Tak my opět naše "oblíbené" VD

dnešní národní vítězka Berezina z DD

9.4.2006 18:33

dargan napsal(a):

GratulujiA neměl by někdo celé výsledky?

9.4.2006 18:34

dargan napsal(a):

a dnešní národní vítěz Agir z Bllerkova

9.4.2006 18:41

sejtani napsal(a):
GratulujiA neměl by někdo celé výsledky?

Tady:
psi - mladí
V1 CAJC, BOB Ajax Nart-Sano
V2 Cross Baflo

psi - otevřená
V1 CAC, NV Agir z Bllerkova
V2 ResCAC Attila ze Třtického dvora

feny - mladé
V1 CAJC Silva Echinus
V2 Arin Nart-Sano
V3 Gruzie Erudit
V4 Norisa Lištička
VD Fatima z Údolí Kalspoltu

feny - otevřená
V1 CAC, NV Berezina z Darganova dvora
V2 Byrranga z Darganova dvora

feny - veteránky
V1 Alsafar Gratias Andy

Nedorazili Cháron a Charza Kamenná stráž, na návštěvu dorazili Talismánek Lištička a Hannibal Erudit

9.4.2006 18:46

dargan napsal(a):
Tady:
psi - mladí
V2 Cross Baflo

psi - otevřená

feny - mladé
V1 CAJC Silva Echinus
V2 Arin Nart-Sano
V3 Gruzie Erudit
V4 Norisa Lištička

feny - otevřená

feny - veteránky
V1 Alsafar Gratias Andy

Nedorazili Cháron a Charza Kamenná stráž, na návštěvu dorazili Talismánek Lištička a Hannibal Erudit

Predatore, nás neotrávíš

9.4.2006 18:54

dargan napsal(a):
Tady:
psi - mladí
V2 Cross Baflo

psi - otevřená

feny - mladé
V1 CAJC Silva Echinus
V2 Arin Nart-Sano
V3 Gruzie Erudit
V4 Norisa Lištička

feny - otevřená

feny - veteránky
V1 Alsafar Gratias Andy

Díky, Dášo

9.4.2006 21:25

sejtani napsal(a):
Díky, Dášo

všem gratuluji
a jak dopadlo Rakousko ???????
Marie nikde
Jsem zvědavá :-))))))))
.....a kdo jedete v sobotu na srazík??????,
Já jedu s Bredajzem-teda jestli mně Janča neujede

9.4.2006 21:28

nada napsal(a):
všem gratuluji
a jak dopadlo Rakousko ???????
Marie nikde
Jsem zvědavá :-))))))))
.....a kdo jedete v sobotu na srazík??????,
Já jedu s Bredajzem-teda jestli mně Janča neujede

"D" Pet-Mir
Dascha a Džana

9.4.2006 21:29

nada napsal(a):
"D" Pet-Mir
Dascha a Džana

10.4.2006 09:28

nada napsal(a):

To jsou krásné holčičky, už jsem na ně koukala na webu PET-MIR, škoda toho strakatýho pejska.

10.4.2006 09:42

kaca napsal(a):
To jsou krásné holčičky, už jsem na ně koukala na webu PET-MIR, škoda toho strakatýho pejska.

zdravím všechny, Marie je už tady včera nemohla musela jsem stihnou noční fota dodám až se upraví, výsledky jsem poslala dnes
na lajd jinak Baršík nato že to byla promenáda v plavkách tak dostal V2 a královna Berenis V1 CAJC

10.4.2006 09:48

kaca napsal(a):

Čauký holkýýýý a samo že i Farmáři
Na srazík jedu,beru sebou manžela a obě naše slečinky. Farmář tu měl včera příspěvek,dneska tu není. To kvůli tomu Predátorovi.
Farmáři - Ivane,gratuluju k CAJCovi

10.4.2006 09:48

marie m napsal(a):
zdravím všechny, Marie je už tady včera nemohla musela jsem stihnou noční fota dodám až se upraví, výsledky jsem poslala dnes
na lajd jinak Baršík nato že to byla promenáda v plavkách tak dostal V2 a královna Berenis V1 CAJC

Tak gratulace
Berenis se teda polepšila

10.4.2006 10:00

nada napsal(a):
Tak gratulace
Berenis se teda polepšila

Ahóój kavkazandy a Farmáři....
Tak koukám, že můžu gratulovat k úspěchům na výstavičce!
Včera mi prošla ruka sousedovic plotem z ROKU DVA!!! Tak nevím, jak to vyřešit, zabít sousedy a mít navždy klid, nebo se vyprdnout na plot a nechat je sežrat kavkazánkem - ale to by mu mohlo být špatně - a nebo na jejich shnilotinu, kterou oni nazývaj plotem, natáhnout novej i s tou neprůhlednou plachtou???
Jo a mám v merku další kavkazánče, bohužel nechtěl přijít k plotu se fotit, páč vzádu páníček něco kutil na autě a kavkazánka to móóc zajímalo
Ale nedám si pokoj, a pak ho sem fiknu....

10.4.2006 10:05

eavy napsal(a):
Čauký holkýýýý a samo že i Farmáři
Na srazík jedu,beru sebou manžela a obě naše slečinky. Farmář tu měl včera příspěvek,dneska tu není. To kvůli tomu Predátorovi.
Farmáři - Ivane,gratuluju k CAJCovi

Jo, jo, napsal jsem příspěveček do vlákna k predátorovi, tak mi ho smázli. Tak pro ty, kteří ho nestačili přečíst:
Agbar z Divja-še dostal CAJC, šel o BOB a ten mu utekl o fous. Byla tam "třičtvrtěsestra" ( otec stejný a matky byly matka s dcerou ) a předváděla jí taková půvabná dívčina. Když jsme viděli, že psi jsou stejně krásní a pan rozhodčí se nemůže rozhodnout, nasadili jsme všechny zbraně i mi, předvádějící.
Dívčina vypnula hruď a pohodila půvabně kšticí, já jsem vyvalil břuch a blýskl pleší a bylo rozhodnuto

10.4.2006 10:09

farmar napsal(a):
Jo, jo, napsal jsem příspěveček do vlákna k predátorovi, tak mi ho smázli. Tak pro ty, kteří ho nestačili přečíst:
Agbar z Divja-še dostal CAJC, šel o BOB a ten mu utekl o fous. Byla tam "třičtvrtěsestra" ( otec stejný a matky byly matka s dcerou ) a předváděla jí taková půvabná dívčina. Když jsme viděli, že psi jsou stejně krásní a pan rozhodčí se nemůže rozhodnout, nasadili jsme všechny zbraně i mi, předvádějící.
Dívčina vypnula hruď a pohodila půvabně kšticí, já jsem vyvalil břuch a blýskl pleší a bylo rozhodnuto

teda ty dovedeš vždy člověka pobavit
no i přes to velká gratulace

10.4.2006 11:13

nada napsal(a):

teda ty dovedeš vždy člověka pobavit
no i přes to velká gratulace

tady jedna s Rakouska Bahat + Berenis

10.4.2006 11:14

marie m napsal(a):
tady jedna s Rakouska Bahat + Berenis

jestě jedna v kruhu Berenis

10.4.2006 11:18

marie m napsal(a):

Ivane prosím o podrobnější info o Tvém bafušovi- stačí mi rodiče Díky moc.

10.4.2006 13:36

dargan napsal(a):
a dnešní národní vítěz Agir z Bllerkova

Zuzko, když jsi byla koukat v sobotu, nevíš náhodou výsledky těch našich černobílých (povětšinou...) stvoření???

10.4.2006 17:30

monika s napsal(a):
Zuzko, když jsi byla koukat v sobotu, nevíš náhodou výsledky těch našich černobílých (povětšinou...) stvoření???

Zdravím a všem gratuluju k úspěchům na výstavách
Moniko jak dopadli "Vaši černobílí" bohužel nevím, protože jsem
tam byla i s kavkazandou a v pavilonu bylo děsné vedro, takže jsme se
zdržovali u venkovních kruhů.

10.4.2006 18:00

susan napsal(a):
Zdravím a všem gratuluju k úspěchům na výstavách
Moniko jak dopadli "Vaši černobílí" bohužel nevím, protože jsem
tam byla i s kavkazandou a v pavilonu bylo děsné vedro, takže jsme se
zdržovali u venkovních kruhů.

A na výstavě se mi nejvíc líbil tento kavkazák (když je to kavkazské fórum)

10.4.2006 18:08

susan napsal(a):
A na výstavě se mi nejvíc líbil tento kavkazák (když je to kavkazské fórum)

a jedna seznamovací Talíska s Atilou

10.4.2006 18:10

susan napsal(a):
a jedna seznamovací Talíska s Atilou

A kvůli predátora nám smázli vítěze, takže tady je

10.4.2006 22:23

susan napsal(a):
A kvůli predátora nám smázli vítěze, takže tady je

Teda ženský...se přiznejte. Kdo frčí na mezinárodku do Budějk? Jsem koukla do obsazení kruhů a se Sárou je tam ještě dalších 9 fen ve třídě mladých a s Balů jsou tam ještě 2 v otevřený třídě...

10.4.2006 23:00

kaca napsal(a):

Ahojky -nenašel by jste někdo ve svých archívech foto -ARINKY Malé Karpaty ???
kdyzžtak prosím poslat na mail díky moooc

10.4.2006 23:48

nada napsal(a):
Ahojky -nenašel by jste někdo ve svých archívech foto -ARINKY Malé Karpaty ???
kdyzžtak prosím poslat na mail díky moooc

Naďo Arinku mám, ale ne na PC a páč teď nemůžu rachtat se scenerem, tak snad zítra...

11.4.2006 00:09

monika s napsal(a):
Naďo Arinku mám, ale ne na PC a páč teď nemůžu rachtat se scenerem, tak snad zítra...

Děkuju-to zas tak nespěchá

11.4.2006 07:46

nada napsal(a):

Lidičky, prosím vás jak zvládáte udržet takový monstra na vodítku bez kotvy? Já bych měla plný ruce práce s jedním, a vy je máte minimálně po dvou...jak to děláte?

sejtanova smecka

11.4.2006 09:06
sejtanova smecka

nada napsal(a):

Ahojky, omlouvám se za nekavkazí téma, ale včera se nám objevil na zahradě roztomilý kříženec 2-3 měs. starý, tak se prosím poptejte, zda by někdo nechtěl společníka Děkuji

sejtanova smecka

11.4.2006 09:07
sejtanova smecka

sejtanova smecka napsal(a):
Ahojky, omlouvám se za nekavkazí téma, ale včera se nám objevil na zahradě roztomilý kříženec 2-3 měs. starý, tak se prosím poptejte, zda by někdo nechtěl společníka Děkuji

a ještě....

11.4.2006 09:49

marie m napsal(a):

teto hezky jsem te vyfotila že

11.4.2006 12:57

a ještě....

Ten je krásnej,zeptám se tu u nás na vsi.
K té kotvě kvůli vodění kavkazanů - Pokud mám na vodítku jen jednu fenu,tak není problém. Momentálně je učíme chodit společně na svodce. Velice rychle obě pochopily,o co jde. Jen je problém,když mi je začne otravovat nějakej minipes a jeho páneček z toho má ještě děsnou srandu...

11.4.2006 13:10

eavy napsal(a):
Ten je krásnej,zeptám se tu u nás na vsi.
K té kotvě kvůli vodění kavkazanů - Pokud mám na vodítku jen jednu fenu,tak není problém. Momentálně je učíme chodit společně na svodce. Velice rychle obě pochopily,o co jde. Jen je problém,když mi je začne otravovat nějakej minipes a jeho páneček z toho má ještě děsnou srandu...

Je rozkošnej-jak je velikej??Fenka nebo pes ??Zeptám se ,ale netuším
Jinak k tomu venčení-Pokud nepotkám provokatera hafana tak je to v pohodě no a když jde nejaký dráždidlo tak koukám,kde první strom ,abych se mela o co omotat-ale to jen v případě,že jdu s obouma najednou.Ale většinou je pes na volno a jen fena na vodítku.

11.4.2006 14:32

nada napsal(a):
Je rozkošnej-jak je velikej??Fenka nebo pes ??Zeptám se ,ale netuším
Jinak k tomu venčení-Pokud nepotkám provokatera hafana tak je to v pohodě no a když jde nejaký dráždidlo tak koukám,kde první strom ,abych se mela o co omotat-ale to jen v případě,že jdu s obouma najednou.Ale většinou je pes na volno a jen fena na vodítku.

To věřím, že je potřeba strom blízko. Mi stačila holčina u nás. Měla krásnýho kavkaze. Když byl mladý, byl v pohodě. Ale když jsem ho potkala s briošama dospělýho, málem pokácel strom, na kterým byla panička omotaná...a my rychle prchali z dohledu...

sejtanova smecka

11.4.2006 19:07
sejtanova smecka

danan napsal(a):
To věřím, že je potřeba strom blízko. Mi stačila holčina u nás. Měla krásnýho kavkaze. Když byl mladý, byl v pohodě. Ale když jsem ho potkala s briošama dospělýho, málem pokácel strom, na kterým byla panička omotaná...a my rychle prchali z dohledu...

Verčo a Naďo, je to pejsek malého vzrůstu.A raději někomu, kdo by ho pouštěl i do bytu, venku je mu zima

11.4.2006 20:05

Verčo a Naďo, je to pejsek malého vzrůstu.A raději někomu, kdo by ho pouštěl i do bytu, venku je mu zima

Přeji hezký večer všem
Tak by mě zajímalo, jestli u vás taky sněžilo, či sněží? Kavkazánčata a šarplaninče mají asi radost, že? Teda pokud už nejsou vylínaní na léto....který je evidentně v nedohlednu
Hmm....ten malinkej pejsek je hezunkej, se zkusím zeptat Mú, jestli by s Arčou nebraly kluka do party A nebo jejího přítele, umřela mu nedávno fenka - 21 let!!! - a furt kňučí, že je sám.......

sejtanova smecka

11.4.2006 20:17
sejtanova smecka

mata napsal(a):
Přeji hezký večer všem
Tak by mě zajímalo, jestli u vás taky sněžilo, či sněží? Kavkazánčata a šarplaninče mají asi radost, že? Teda pokud už nejsou vylínaní na léto....který je evidentně v nedohlednu
Hmm....ten malinkej pejsek je hezunkej, se zkusím zeptat Mú, jestli by s Arčou nebraly kluka do party A nebo jejího přítele, umřela mu nedávno fenka - 21 let!!! - a furt kňučí, že je sám.......

Jéé, to by jsi byla hodná.On je vážně super, za 15 min. zvládl přivolání a je perfektně komunitativní, píchne na tebe očička a čeká.Byl by dobrý i na sporty se psem A vůbec se nebojí velkých psů

sejtanova smecka

11.4.2006 20:18
sejtanova smecka

Jéé, to by jsi byla hodná.On je vážně super, za 15 min. zvládl přivolání a je perfektně komunitativní, píchne na tebe očička a čeká.Byl by dobrý i na sporty se psem A vůbec se nebojí velkých psů

Sorry, ta fotka se mi tam vložila omylem

11.4.2006 21:43

Sorry, ta fotka se mi tam vložila omylem

Je boží
Zatím nic,ještě to zkusím na druhé straně vsi... Jani,jedeš do Budějk? Ptám se tady proto,že jestli bude ten sníh pokračovat,tak na srazík nejedeme

11.4.2006 21:47

Sáfryš, dyť o nic nejde...mě tak nechval, nebo sa budu červenat
Zítra budu mluvit s Mú a možná i s jejím přítelem, popř. s ním nejpozději o víkendu, takže dám vědět...on právě chce něco malýho, aby se to vešlo do postele a auta Mno a Mú má sic ovčandu, ale ta se s malýma pejskama moc ráda druží...
Udělám. co budu moci.....

12.4.2006 11:54

mata napsal(a):
Sáfryš, dyť o nic nejde...mě tak nechval, nebo sa budu červenat
Zítra budu mluvit s Mú a možná i s jejím přítelem, popř. s ním nejpozději o víkendu, takže dám vědět...on právě chce něco malýho, aby se to vešlo do postele a auta Mno a Mú má sic ovčandu, ale ta se s malýma pejskama moc ráda druží...
Udělám. co budu moci.....

ahoj všichny kde se touláte že tu dnes nikdo není , tak alespon
jedna z výstavy Barhata docela z nuděnej

12.4.2006 14:40

kaca napsal(a):

Jani tak já jsem se štěndem neuspěla-prej kdyby to byla fenka a černá , tak kdyby nějaká plastika.....
Jinak u nás je krásně hnusně !!!!Jsem zvědavá jaký budou Velikonoce !! HAfani vesele línaj a v Praze budou z nich naháči

12.4.2006 15:08

nada napsal(a):
Jani tak já jsem se štěndem neuspěla-prej kdyby to byla fenka a černá , tak kdyby nějaká plastika.....
Jinak u nás je krásně hnusně !!!!Jsem zvědavá jaký budou Velikonoce !! HAfani vesele línaj a v Praze budou z nich naháči

skoušela jsem se optat a také zatím bez úspěchu budu se ptát dál,
u nás dnes docela fajn proti včerejšku kdy byla celý den vánice,
to máte pravdu že budou naháči

12.4.2006 20:09

marie m napsal(a):
skoušela jsem se optat a také zatím bez úspěchu budu se ptát dál,
u nás dnes docela fajn proti včerejšku kdy byla celý den vánice,
to máte pravdu že budou naháči

Ahojky všem
Tak sem dojela od Mú a bohužel musím sdělit, že mini štěně nechce...mi říkala, že s Argou toho má už nad hlavu - fenka má špatnou slinivku a občas se objevují různé problémy - ale zkusím ještě přítele Mú, pojedem tam v pátek....
Škoda

13.4.2006 12:05

mata napsal(a):
Ahojky všem
Tak sem dojela od Mú a bohužel musím sdělit, že mini štěně nechce...mi říkala, že s Argou toho má už nad hlavu - fenka má špatnou slinivku a občas se objevují různé problémy - ale zkusím ještě přítele Mú, pojedem tam v pátek....
Škoda

HALOOOOOO
kde jste všicí??

13.4.2006 12:17

nada napsal(a):
HALOOOOOO
kde jste všicí??

tady peču mazance

13.4.2006 12:49

marie m napsal(a):
tady peču mazance

tak to já už mám hotovoco dělaji naháči:-)))))))

13.4.2006 12:55

nada napsal(a):
tak to já už mám hotovoco dělaji naháči:-)))))))

já nějak nestíhám jinak naháči statečně línaj a tady jedna archivní
Atík a jeho syn Abdul

13.4.2006 16:33

marie m napsal(a):
já nějak nestíhám jinak naháči statečně línaj a tady jedna archivní
Atík a jeho syn Abdul

tak jsem se dnas zase vrhla něco nafotit:-))))))
jako kdybych toho neměla dost
jedna zamilovaná

13.4.2006 16:33

nada napsal(a):
tak jsem se dnas zase vrhla něco nafotit:-))))))
jako kdybych toho neměla dost
jedna zamilovaná

13.4.2006 16:34

kaca napsal(a):

proč na mně vyplazuje jazýček ???

13.4.2006 16:37

nada napsal(a):
proč na mně vyplazuje jazýček ???

a na závěr jedna řádící

13.4.2006 17:15

nada napsal(a):
a na závěr jedna řádící

Jejda Naďo, bezva fotky! Jen tak dál, je na co se koukat!

13.4.2006 18:34

nada napsal(a):

Těm to sluší...to už je příprava na štěňátka?

13.4.2006 18:36

mata napsal(a):
Jejda Naďo, bezva fotky! Jen tak dál, je na co se koukat!

A jedna hádanka :
Kolik kavkazáků je na obrázku?

13.4.2006 18:38

susan napsal(a):
A jedna hádanka :

Dneska se Tališ seznamoval s ovenama, zavřené už je znal, ale dneska poprvé všichni pohromadě, strašně se mu to líbilo a proháněl je a proháněl, až sem ho musela zavřít aby se holky aspoň chvíli napásly

13.4.2006 18:41

susan napsal(a):
Dneska se Tališ seznamoval s ovenama, zavřené už je znal, ale dneska poprvé všichni pohromadě, strašně se mu to líbilo a proháněl je a proháněl, až sem ho musela zavřít aby se holky aspoň chvíli napásly

A Vám, co už máte napečeno teda závidím. Takže konec srandiček a hurá k plotně (to ty na nemoderce potěší)

13.4.2006 18:52

susan napsal(a):
A Vám, co už máte napečeno teda závidím. Takže konec srandiček a hurá k plotně (to ty na nemoderce potěší)

JÁ MÁM NAPEČENO I PRA HAFANY-UŽ SI DALI SVÁČU

14.4.2006 09:57

kaca napsal(a):

Pěkný den všem...
I když u nás zrovna leje jako z konve...
Naďo,tak už víš,jak se budou jmenovat potomci? Teda ti psí...
Dneska mi došel od ČMKŮ Balů průkaz původu,za razítko o přeregistraci a Knihu odchovů jsem vyplázla tři stovky....

14.4.2006 10:21

susan napsal(a):
A jedna hádanka :

Jééé, to je dobrý Copak to tam ten Talísek hledá ???

14.4.2006 10:22

lmusa napsal(a):
Jééé, to je dobrý Copak to tam ten Talísek hledá ???

Teda kde to se zase uložilo.... To patřilo k Zuzčině hádance

14.4.2006 10:39

eavy napsal(a):
Pěkný den všem...
I když u nás zrovna leje jako z konve...
Naďo,tak už víš,jak se budou jmenovat potomci? Teda ti psí...
Dneska mi došel od ČMKŮ Balů průkaz původu,za razítko o přeregistraci a Knihu odchovů jsem vyplázla tři stovky....

Hezkééé rááno všem....
Teda ta fotka s tím "zamócaným" Talískem nemá chybu!! Sem sa hezky zachechtala!!
A Bredík s tím....co to vlastně papá, Naďo?...je taky tumlavej!
Sa už zase rozplývám....

14.4.2006 10:47

lmusa napsal(a):
Teda kde to se zase uložilo.... To patřilo k Zuzčině hádance

Něco ho zaujalo

14.4.2006 10:52

susan napsal(a):
Něco ho zaujalo

Ale nedivila bych se, kdyby jen zkoušel stojku na hlavě. On je vůbec akrobat. Vždycky se rychostí blesku rozběhne k ležící Kajře, doprovází to patřičným vrčením, že jí jako dá do kožichu, pak ale nestihne přibrzdit, nevyjdou mu nohy, packy zůstávají před Kajkou ovšem tělo nee a Tatíš metá salta a háže záda přes ní Kajra se jen ohlídne a zasměje

14.4.2006 11:01

susan napsal(a):
Něco ho zaujalo

Asi ho to tam bude zajímat čím dál více

14.4.2006 13:14

mata napsal(a):
Hezkééé rááno všem....
Teda ta fotka s tím "zamócaným" Talískem nemá chybu!! Sem sa hezky zachechtala!!
A Bredík s tím....co to vlastně papá, Naďo?...je taky tumlavej!
Sa už zase rozplývám....

Čauky:-)))))
talis roste jako z vody
bredajs si dáva mazanec-musel ochutnat jestli je to jedlé
tak děvčata já za chvilku odjíždím na jih-tak tady nezlobte a s kým se neuvidím zítra na srazu-přeji krásné velikonoce

a jedna vzteklina

14.4.2006 13:24

nada napsal(a):
Čauky:-)))))
talis roste jako z vody
bredajs si dáva mazanec-musel ochutnat jestli je to jedlé
tak děvčata já za chvilku odjíždím na jih-tak tady nezlobte a s kým se neuvidím zítra na srazu-přeji krásné velikonoce

a jedna vzteklina

Jojo, roste
A hlavně na srazu foťte, ať víme, o co jsme přišly

14.4.2006 13:29

susan napsal(a):
Jojo, roste

No jó," mazaneček" papal mazaneček
Jejda, na srazu foťte určitě, ráda se podívám.... Nemůžu jet, protože Brituška mi zlobí, marodí a musím ji mazat a patlat a hlídat, aby si to všechno nerozdrancala...v krunýřu ji nemůžu nechat dlouho, aby se mohla napít....tak vás na srazu zase neuvidím... Snad to už příště vyjde!

14.4.2006 13:54

susan napsal(a):
Ale nedivila bych se, kdyby jen zkoušel stojku na hlavě. On je vůbec akrobat. Vždycky se rychostí blesku rozběhne k ležící Kajře, doprovází to patřičným vrčením, že jí jako dá do kožichu, pak ale nestihne přibrzdit, nevyjdou mu nohy, packy zůstávají před Kajkou ovšem tělo nee a Tatíš metá salta a háže záda přes ní Kajra se jen ohlídne a zasměje

Tališ kaskadér

14.4.2006 17:04

susan napsal(a):
Jojo, roste

Děkujeme Všem za zaslaná Velikonoční přání. Také my se tímto přidáváme ... a Všem přejeme VELIKONOCE plné SLUNÍČKA a pohodičky
Naše holky pojaly výrobu velikonoční fotky jako příležitost k likvidaci tataru - a já jim to nerozmlouvala . Se budou chlapi v pondělí divit

16.4.2006 19:11

dargan napsal(a):
Děkujeme Všem za zaslaná Velikonoční přání. Také my se tímto přidáváme ... a Všem přejeme VELIKONOCE plné SLUNÍČKA a pohodičky
Naše holky pojaly výrobu velikonoční fotky jako příležitost k likvidaci tataru - a já jim to nerozmlouvala . Se budou chlapi v pondělí divit

Tak jsme se nějak moc propadli

16.4.2006 19:12

dargan napsal(a):

sejtanova smecka

17.4.2006 00:11
sejtanova smecka

lmusa napsal(a):

Ahojky,
opět tu jsem s nekavkazím příspěvkem Prcek, který k nám nedávno přišel už má nového majitele Všem děkuji

17.4.2006 08:27

Ahojky,
opět tu jsem s nekavkazím příspěvkem Prcek, který k nám nedávno přišel už má nového majitele Všem děkuji

jj, už jsem včera četla na Zvířetníku To je prima

17.4.2006 19:16

lmusa napsal(a):
jj, už jsem včera četla na Zvířetníku To je prima

Ahoj holky -tak posílám pár foteček ze srazu

Tatjana Lištička

17.4.2006 19:33

nada napsal(a):
Ahoj holky -tak posílám pár foteček ze srazu

Tatjana Lištička

No huráá! Už jsme si s Libou říkaly, kde to vázne

17.4.2006 20:42

susan napsal(a):
No huráá! Už jsme si s Libou říkaly, kde to vázne

Teprve jsme dorazili s chalupy a ted mi spadl net
"C" Medvědí lady

17.4.2006 20:43

kaca napsal(a):

Puma Ckaro

17.4.2006 20:44

nada napsal(a):
Puma Ckaro

Doriana Lajdn

17.4.2006 20:45

nada napsal(a):
Doriana Lajdn

Bredíkovi se po půlroční absenci cvičáku kousat nechtělo

17.4.2006 20:46

nada napsal(a):
Bredíkovi se po půlroční absenci cvičáku kousat nechtělo

Dorka Zlatá studánka

17.4.2006 20:48

nada napsal(a):
Dorka Zlatá studánka

Bredajz

17.4.2006 20:50

nada napsal(a):
Bredajz

Abadan Urunmak s paničkou při nácviku výstavního předvedení

17.4.2006 20:52

nada napsal(a):
Abadan Urunmak s paničkou při nácviku výstavního předvedení

......a tady jedna řádíci na poli

17.4.2006 21:05

dargan napsal(a):

Dášo-takhle končí každoročně naše pomlázka , kterou se vždy snažím zasadit!!!!!!!!!! tak snad letos přežije

17.4.2006 21:26

nada napsal(a):
......a tady jedna řádíci na poli

"D" Pet-Mir

18.4.2006 12:18

nada napsal(a):
"D" Pet-Mir

Akce Blovice- Batyr II.

18.4.2006 12:19

monika s napsal(a):
Akce Blovice- Batyr II.

Doriana Lajdn

18.4.2006 12:20

monika s napsal(a):
Akce Blovice- Batyr II.

Puma Ckaro

18.4.2006 12:31

kaca napsal(a):

Hoj, hoj zdravím všechny kavkazandy, po 14. dnech v pustině jsem se opět vrátila do civilizace a tutíž k netu . Jenom ty domácí práce mi nějak nahromadily.... .

18.4.2006 12:48

kaca napsal(a):
Hoj, hoj zdravím všechny kavkazandy, po 14. dnech v pustině jsem se opět vrátila do civilizace a tutíž k netu . Jenom ty domácí práce mi nějak nahromadily.... .

Ahoj Káčo, tak těch 14 dní mimo civilizaci pěkně v klídku ti teda fakt závidím. A jak to vypadá se štěníkem? Od koho bude?

18.4.2006 13:40

susan napsal(a):
Ahoj Káčo, tak těch 14 dní mimo civilizaci pěkně v klídku ti teda fakt závidím. A jak to vypadá se štěníkem? Od koho bude?

Ahojky Zuzko, musím uznat, že tu dovolču už jsem fakt potřebovala, děti a Barborku jsem vypustila do lesa, manžel zůstal v Praze a já si u kafíčka vesele drbala se sousedkou (taky postiženou nemocí zvanou kavkaz ).
Štěníka bych měla mít někdy na podzim, teď už se jenom modlím, aby se podařilo krytí. Manža mi objednal psí holčinku u svého kamaráda (Leoš J.), tatíkem by měl být Balagur a mamčou Ekis Remon Fáres. Až to bude aktuální tak se všechno dozvíte tady a na našich stránkách, přece si to nenechám pro sebe .

18.4.2006 13:50

kaca napsal(a):
Ahojky Zuzko, musím uznat, že tu dovolču už jsem fakt potřebovala, děti a Barborku jsem vypustila do lesa, manžel zůstal v Praze a já si u kafíčka vesele drbala se sousedkou (taky postiženou nemocí zvanou kavkaz ).
Štěníka bych měla mít někdy na podzim, teď už se jenom modlím, aby se podařilo krytí. Manža mi objednal psí holčinku u svého kamaráda (Leoš J.), tatíkem by měl být Balagur a mamčou Ekis Remon Fáres. Až to bude aktuální tak se všechno dozvíte tady a na našich stránkách, přece si to nenechám pro sebe .

Ahojky všem
Teda Káčo to ti závidím, tu dovču...taky bych prchla někam mimo civilizaci
A jinak ti "rodiče" tvého budoucího štěňátka byli i u mne jedna z voleb, když sem prolízala různý stránky Oba se mi moc líbí....

18.4.2006 14:05

mata napsal(a):
Ahojky všem
Teda Káčo to ti závidím, tu dovču...taky bych prchla někam mimo civilizaci
A jinak ti "rodiče" tvého budoucího štěňátka byli i u mne jedna z voleb, když sem prolízala různý stránky Oba se mi moc líbí....

Puma Lištička

18.4.2006 14:07

monika s napsal(a):
Puma Lištička

P...? Lištička- pejsek- vypadlo mi jméno, někdo jistě rád doplní

18.4.2006 14:12

monika s napsal(a):
P...? Lištička- pejsek- vypadlo mi jméno, někdo jistě rád doplní

Cira-doufám- Ze Soutoku Vltavy

18.4.2006 17:46

monika s napsal(a):

Blovice- soutěž povahy
1. Nikol Lištička
2. SAO- Abadan Urunmak
3. Batyr II.

18.4.2006 17:47

monika s napsal(a):

SAO - Abadan Urunmak

18.4.2006 19:33

monika s napsal(a):
SAO - Abadan Urunmak

"C" Medvědí lady

19.4.2006 09:21

nada napsal(a):

Ahoj dámy
Mám otázku. Myslíte si,že by byl kavkazák vhodný ke koni na vyjížďky? Nebo třeba jako společník na výlety ke kolu. Když může celý den hlídat a prohánět ovečky,tak by mohl i ke koni,či kolu,ne? Je jasný,že na koni nebudu brát celou vyjížďku cvalem,aby za námi nemusela tak hnát. S Balů to nepřichází v úvahu,té se nikdy nikam moc nechce. Ale myslela jsem se Sárou,je hrozně aktivní a neustále lítá jako cvok. Normální vycházka jí nestačí. Potřebuje pohyb.
Díky za názory.

19.4.2006 10:04

eavy napsal(a):
Ahoj dámy
Mám otázku. Myslíte si,že by byl kavkazák vhodný ke koni na vyjížďky? Nebo třeba jako společník na výlety ke kolu. Když může celý den hlídat a prohánět ovečky,tak by mohl i ke koni,či kolu,ne? Je jasný,že na koni nebudu brát celou vyjížďku cvalem,aby za námi nemusela tak hnát. S Balů to nepřichází v úvahu,té se nikdy nikam moc nechce. Ale myslela jsem se Sárou,je hrozně aktivní a neustále lítá jako cvok. Normální vycházka jí nestačí. Potřebuje pohyb.
Díky za názory.

Ahoj Verčo
jakto,že jsi nedorazila na srazík,ty potvoro
Já si myslím,že hlídání u ovcí a běh u kola je úplně jinej pohyb a i když ty moji taky lítaj jak střelený tak si ,ale vždy chvilkama odpočívaj a pak pokračujou v zápalu lítání.Nevím,ale myslím si ,že to pro kavkaze neni až tak dobrá aktivita,ale třeba se mýlím Ale už jen proto,že jsou těžký tak asi nic moc ?!
No uvidíme kdo co dodá
Já tuto hyperaktivitu řeším vypuštěním do rybníka-tam se lehce utahaj

sejtanova smecka

19.4.2006 11:07
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Ahoj dámy
Díky za názory.

Ahojky Verčo,
já bych to možná zkusila, ale nejdřív musí Sára zvládnout poslušnost aby byla ovladatelná.nebo ji chceš brát na vodítku? A určitě bych začala hodně pomalu, po krátkých trasách.Jak píše Naďa, je to jiná intenzita pohybu než na jaký je zvyklá.A Sára koně zná? Cassino má tendence je prohánět Ne ve zlém, ale má z toho srandu Jak se těšíš do Budějic?

19.4.2006 12:41

Ahojky Verčo,
já bych to možná zkusila, ale nejdřív musí Sára zvládnout poslušnost aby byla ovladatelná.nebo ji chceš brát na vodítku? A určitě bych začala hodně pomalu, po krátkých trasách.Jak píše Naďa, je to jiná intenzita pohybu než na jaký je zvyklá.A Sára koně zná? Cassino má tendence je prohánět Ne ve zlém, ale má z toho srandu Jak se těšíš do Budějic?

Děkuju
Sára sice perfektní poslušnost nemá,ale dokážu jí odvolat od rušivýho elementu a venku se ode mě nehne na 5 metrů. Mého valáška ještě nezná. Ale tady ve vsi má pán tažné koně a denně s nimi stojí před hospůdkou,když jede domů z lesa. Dá pivko a frčí dom. Chodím tam k nim se Sárou a je v poho. Jen na ně kouká,ale drží se od nich dál. Poprvé si jednomu čuchla k přední noze a on se k ní sehnul hlavou,aby si jí očuchal. Ta z toho byla dost vedle. Čuchli si k sobě,kůň zafrkal a Sára koukala,jak blázen. Blízko k nim nechodí a ani jinak je neobtěžuje.
A co to kolo? Jezdila bych jen po lesních cestách na horáku. A to zas tak rychle nepošlapu
Naďo,ten srazík je mi líto,jenže mi krachlo hlídání pro Vítka. Ale určitě nebyl naposledy....

19.4.2006 19:24

eavy napsal(a):
Děkuju
Sára sice perfektní poslušnost nemá,ale dokážu jí odvolat od rušivýho elementu a venku se ode mě nehne na 5 metrů. Mého valáška ještě nezná. Ale tady ve vsi má pán tažné koně a denně s nimi stojí před hospůdkou,když jede domů z lesa. Dá pivko a frčí dom. Chodím tam k nim se Sárou a je v poho. Jen na ně kouká,ale drží se od nich dál. Poprvé si jednomu čuchla k přední noze a on se k ní sehnul hlavou,aby si jí očuchal. Ta z toho byla dost vedle. Čuchli si k sobě,kůň zafrkal a Sára koukala,jak blázen. Blízko k nim nechodí a ani jinak je neobtěžuje.
A co to kolo? Jezdila bych jen po lesních cestách na horáku. A to zas tak rychle nepošlapu
Naďo,ten srazík je mi líto,jenže mi krachlo hlídání pro Vítka. Ale určitě nebyl naposledy....

Ahoj holky,
nakously jste tady víkendový sraz v Blovicích ... který nám Moravačkám byl vzdálenostně nedostupný. Tak byste se mohly pochlubit, jak bylo, jaká byla účast, v čem se soutěžilo, podle čeho se hodnotilo ... pište a přehánějte, praskáme zvědavostí! Díky předem!!!

20.4.2006 00:16

dargan napsal(a):
Ahoj holky,
nakously jste tady víkendový sraz v Blovicích ... který nám Moravačkám byl vzdálenostně nedostupný. Tak byste se mohly pochlubit, jak bylo, jaká byla účast, v čem se soutěžilo, podle čeho se hodnotilo ... pište a přehánějte, praskáme zvědavostí! Díky předem!!!

K tomu koni a kolu. Majitel Frama z Azgiru s ním podniká celkem tůry na kole i na běžkách, akorát musí koukat vždy za dva rohy dopředu, aby potom stihl brzdit na pesanovi to následky nezanechalo, a to s ním jezdí od mlada i přes mé důrazné NEdoporučení. Kyčle má 0/0...

20.4.2006 09:53

monika s napsal(a):
K tomu koni a kolu. Majitel Frama z Azgiru s ním podniká celkem tůry na kole i na běžkách, akorát musí koukat vždy za dva rohy dopředu, aby potom stihl brzdit na pesanovi to následky nezanechalo, a to s ním jezdí od mlada i přes mé důrazné NEdoporučení. Kyčle má 0/0...

Aha,moc děkuji za názory
Šejtanko,jak je na tom Eliška s vodou? Sára se vody absolutně štítí. Louži obejde velkým obloukem. Protože namočit si jedinný chloupek na packách by určo nepřežila Když jsme s holkama venku,tak Balů jde do vody a Sára kouká na břehu v dostatečné vzdálenosti. No a když Balů vyleze a chce se otřepat,tak se Sára běží schovat

sejtanova smecka

20.4.2006 10:14
sejtanova smecka

eavy napsal(a):
Aha,moc děkuji za názory
Šejtanko,jak je na tom Eliška s vodou? Sára se vody absolutně štítí. Louži obejde velkým obloukem. Protože namočit si jedinný chloupek na packách by určo nepřežila Když jsme s holkama venku,tak Balů jde do vody a Sára kouká na břehu v dostatečné vzdálenosti. No a když Balů vyleze a chce se otřepat,tak se Sára běží schovat

Eliška se tak kolem 3.roku odvážila do vody i po břicho Teď si už dokonce jednou zaplavala Ale Buclík je rochňák , naučil to i Cassinu a Pumu

20.4.2006 11:39

Eliška se tak kolem 3.roku odvážila do vody i po břicho Teď si už dokonce jednou zaplavala Ale Buclík je rochňák , naučil to i Cassinu a Pumu

jedna smějící

20.4.2006 11:46

marie m napsal(a):
jedna smějící

výstava Graz 12.3.06 mladá fena Elan Polsko

20.4.2006 13:31

kaca napsal(a):

Jarní únava...

20.4.2006 20:05

kaca napsal(a):
Jarní únava...

Nazdárek ve spolek
Taky u vás bylo tak krásně jako u nás ???
Pesani padali vedrem na hubu a jediná Cinda když jsem vzala hadici a stříkala záhony přišla ke mně a dobrovolně se nechala zlejt!!!
No chytrá holka ,to Breda jsem musela "znásilnit" ,abych ho mohla polejt a neupekl se nám i
Ale je zajímavý,že do rybníka Cindu nedostanu ani heverem a Bred ten tam vleze dobrovolně a radostně!!

21.4.2006 16:49

nada napsal(a):
Nazdárek ve spolek
Taky u vás bylo tak krásně jako u nás ???
Pesani padali vedrem na hubu a jediná Cinda když jsem vzala hadici a stříkala záhony přišla ke mně a dobrovolně se nechala zlejt!!!
No chytrá holka ,to Breda jsem musela "znásilnit" ,abych ho mohla polejt a neupekl se nám i
Ale je zajímavý,že do rybníka Cindu nedostanu ani heverem a Bred ten tam vleze dobrovolně a radostně!!

Tedááááááá kde to vázne ???????
je tu nějak mrtvo????
Tak holky držím vám palce do Budějek,hlavně aby dorazil rozhodčí-néé jako loni
my nejedem-tak se budu těšit na nedělní info!!!!!!!!!!!!

23.4.2006 20:52

nada napsal(a):
Tedááááááá kde to vázne ???????
je tu nějak mrtvo????
Tak holky držím vám palce do Budějek,hlavně aby dorazil rozhodčí-néé jako loni
my nejedem-tak se budu těšit na nedělní info!!!!!!!!!!!!

tak koukám,že si tady píšu sama
jak jste dopadli v Budějkách????????
tak povíídejte

sejtanova smecka

23.4.2006 20:57
sejtanova smecka

nada napsal(a):
tak koukám,že si tady píšu sama
jak jste dopadli v Budějkách????????
tak povíídejte

Nepíšeš
Já se musím pochlubit! Barhat Ksiezic Pamiru V2, Bucifal Š.s. CAC,CACIB,BOB, Cassinka V2, Corny rovněž V a Cleopatra buď taky V nebo VD.To si nejsem jistá. No a Baccarka CAC,CACIB

23.4.2006 21:12

Nepíšeš
Já se musím pochlubit! Barhat Ksiezic Pamiru V2, Bucifal Š.s. CAC,CACIB,BOB, Cassinka V2, Corny rovněž V a Cleopatra buď taky V nebo VD.To si nejsem jistá. No a Baccarka CAC,CACIB

ty mladé feny dostaly V ale bez pořadí myslím tím ty tři poslední

23.4.2006 21:15

Nepíšeš

Gratulace A nějaké fotky by nebyly?

23.4.2006 21:27

susan napsal(a):
Gratulace A nějaké fotky by nebyly?

Gratuluju vítězným Šejtanům, tak to dnes byly Budějky Vaše. Taky se přimlouvám za fotečky, kdo vůbec posuzoval?

23.4.2006 21:40

dargan napsal(a):
Gratuluju vítězným Šejtanům, tak to dnes byly Budějky Vaše. Taky se přimlouvám za fotečky, kdo vůbec posuzoval?

rozhodčí p. Řehánek já žádné foto nemám fotila naše Simča a
jak ta bylo v hale tak jsou všechna fota černá jak boty jěště to skusím provětlit ale nevím

23.4.2006 22:08

marie m napsal(a):
rozhodčí p. Řehánek já žádné foto nemám fotila naše Simča a
jak ta bylo v hale tak jsou všechna fota černá jak boty jěště to skusím provětlit ale nevím

no pane jooo ,tak to teda Buclík zaválel
jinak gratulace samo všem
to se vám to válčilo na domácí pudě
Marie a co Berenis??jak šlapala holka

23.4.2006 22:19

nada napsal(a):
no pane jooo ,tak to teda Buclík zaválel
jinak gratulace samo všem
to se vám to válčilo na domácí pudě
Marie a co Berenis??jak šlapala holka

no Nado nic moc stím běháním ale mám pocit že už se lepší snad to někdy pochopí jinak za V , Baršín to zachránil to jsem vůbec nečekala když je bez chlupů

23.4.2006 22:25

marie m napsal(a):
no Nado nic moc stím běháním ale mám pocit že už se lepší snad to někdy pochopí jinak za V , Baršín to zachránil to jsem vůbec nečekala když je bez chlupů

tak hlavní je ,že se snaží babizna jedna
V Letňanech budete??

23.4.2006 22:36

nada napsal(a):
tak hlavní je ,že se snaží babizna jedna
V Letňanech budete??

no samo jěště abychom chyběli ale bude tam jěští víc narváno jak v Budějkách koukala sem na web 37 kavkazáků aspon bude naco koukat

23.4.2006 22:43

kaca napsal(a):

Tak to se uvidíme
taky jsem koukala ,ale neni tam rozepsání ve třídách
tak se necháme překvapit!!!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík