Fena a její štěně(pes) v budoucnu spolu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2009 11:49
gremlin

XXX.XXX.160.7

Dobrý den, prosím o rady od těch, kdo mají zkušenost s fenou a psem , kteří žijí spolu. Mám fenku grifonka, ta má teď štěně -psa a chtěla bych si ho nechat doma k ní. Jak řešíte dobu, kdy fena hárá? Ten pes asi nepozná, že je to matka a že by ji měl nechat být? Děkuji za odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2009 11:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

gremlin napsal(a):
Dobrý den, prosím o rady od těch, kdo mají zkušenost s fenou a psem , kteří žijí spolu. Mám fenku grifonka, ta má teď štěně -psa a chtěla bych si ho nechat doma k ní. Jak řešíte dobu, kdy fena hárá? Ten pes asi nepozná, že je to matka a že by ji měl nechat být? Děkuji za odpovědi

Nepozná to a k nakrytí klidně dojít může. Budete to muset řešit jako každý, kdo má doma nekastrovaného psa a fenu, a během hárání hlídat a oddělovat.

13.3.2009 11:59
svejdy

XXX.XXX.210.42

gremlin napsal(a):

Dobrý den...já se svým psem jezdím často na návštěvu za jeho mamušou. Myslím, že si pamatují, že k sobě patří(zbožňují se), ale to že jsou jedna krev tomu mému puberťákovi opravdu nezabrání v tom, aby to na maminu zkusil(obzvláště když hárala). Takže je určitě budete muset po dobu hárání mít odděleně.

15.3.2009 15:34
lisakova

XXX.XXX.66.22

gremlin napsal(a):

dobně hárání určitě oddělit. mam doma dvě čubiny a pesana. Je to syn, jedný mojí čubinky. Náš pes de po holkách jen když mají krycí dny, ale i tak je oddělujeme, aby nedošlo, ke nechtěnému nakrytí.

15.3.2009 16:31
baruu

XXX.XXX.48.154

lisakova napsal(a):
dobně hárání určitě oddělit. mam doma dvě čubiny a pesana. Je to syn, jedný mojí čubinky. Náš pes de po holkách jen když mají krycí dny, ale i tak je oddělujeme, aby nedošlo, ke nechtěnému nakrytí.

no my máme taky fenu a psa fena je RR a pes čivava takže na ní naštěstí nedošáhne:D,ale s tejně v době krytí oddělujeme jinak jednou sme pozorovali jak naše fenka seděla na schodech a naš maly čivavak ji obskakoval ze zadu ale ona seděla takže nicz toho bylo to zajímavéa ale hned sme je oddělili:D

Přidejte reakci

Přidat smajlík