nicolll
napsal(a):
Dávejte sem fotky dobrmanů.jsou to krásní psi!
moje hnědé zlato
nicolll
napsal(a):
a moje černé zlato.....
nicolll
napsal(a):
oba spolu....
eliska84
napsal(a):
Moc krásní hafíci,taky bych si ho chtěla pořídit,můžete mi přiblížit jejich povahu?díky
Já dobrmana nemám (janom jeho křížence
) a taky o nich nic moc nevím, ale co jsem se dočetla: sou temperamentní, chytří (to vím i z vlastní zkušenosti), dobří hlídači, ale mají rádi svého pána a svou rodinu.
Výchova není nejlehčí, ale dá se zvládnout
Nic moc ste se asi nedozvěděli a doufám, že někdo napíše trochu víc, taky by mě to zajímalo...
eliska84
napsal(a):
Moc krásní hafíci,taky bych si ho chtěla pořídit,můžete mi přiblížit jejich povahu?díky
Dobrman je inteligentní ( až vychcaný) velmi temperamentní pes schopný jakéhokoliv kynologického sportu
miluje svého pána a je přátelský ke všemu přátelskému
je to závislák.......
dospívá později -ke třetímu roku života fyzicky a psychicky dle mojich zkušeností až mezi 3-4 rokem (to se možná i trochu uklidní-ale do každé akce de s nasazením....až bezhlavě..... hrrrrr)
chce to s ním něco dělat-zaměstnat mu hlavu-jinak zaměstná on svého majitele po svém.......
kurtica
napsal(a):
Dobrman je inteligentní ( až vychcaný) velmi temperamentní pes schopný jakéhokoliv kynologického sportu
miluje svého pána a je přátelský ke všemu přátelskému
je to závislák.......
dospívá později -ke třetímu roku života fyzicky a psychicky dle mojich zkušeností až mezi 3-4 rokem (to se možná i trochu uklidní-ale do každé akce de s nasazením....až bezhlavě..... hrrrrr)
chce to s ním něco dělat-zaměstnat mu hlavu-jinak zaměstná on svého majitele po svém.......
Jo, souhlasím. Dobrman věkem zraje jako víno. Při správné výchově samozřejmě.
eliska84
napsal(a):
mela jsem dobrmana od stenatka do jeho asi 1 roku. Kamos vseho ziveho, kazdeho miloval, lidi i zvirata, nikdy jsem ho nevidela zavrcet. Velmi temperamentni a opravdu do vseho hrrrr. Celkem dobre se ucil, ac jsem amater, co se psu tyka. Kdyz se s nim moc nepracovalo, tak likvidoval vse, co na dvore nasel a velmi rad hrabal diry v travniku...
Mazlicek
Petra.
nicolll
napsal(a):
máte krásné miláčka a kde jsou další?
Tak tady je další miláček:)
kajmanka
napsal(a):
Tak tady je další miláček:)
Kajmanko, a jak roste kraťanda? Nemáš novější fotku? Kdyžtak jí dej na Šeltie a kolie, díky... Už to musí být velká holka
evaa
napsal(a):
Kajmanko, a jak roste kraťanda? Nemáš novější fotku? Kdyžtak jí dej na Šeltie a kolie, díky... Už to musí být velká holka
Tohle je naše Tara, dneska jí jsou tři měsíce.
jindral
napsal(a):
Tohle je naše Tara, dneska jí jsou tři měsíce.
Ginna a Tara.
jindral
napsal(a):
Ginna a Tara.
A tady s kamarádkou Claudií v zápalu boje a hry.
jindral
napsal(a):
Je. A nemáte vy sourozence-psa? A nějaké fotky?
A tohle je moje láska-Bass
nicolll
napsal(a):
zdravíme všecky dobrmánky!!!
a tady malá a velkej.....
no teď už to neplatí
nicolll
napsal(a):
jé kouknu sem, a koho to tu nevidím - Kurtolón!
Tak taky přispěji svojí troškou do mlýna, a dám vám sem Jackoně, když byl 10 - ti měsíční mimino