conty
napsal(a):
kam jste se ztratili?
hmm, tak s takovou asi zapadneme znova:
na tomto odkazu najdete video z obran Ira ze Svobodného dvora:
http://www.youtube.com/watch?v=dM QzOsBSGRE&feature=channel_page (bez mezer)
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Ahojky,tak aby sme nezapadliZ cvičáku mám jen tu jedinou.Musím taky nafotit kousačky...
oddorrinky
napsal(a):
a Gucci
od zítřka budem pro změnu celý týden stopovat - jedu na stopařský seminář tak už se těšíme a pak hned mrknout do Roudnice a hlavně ukázat tatínkovi děti
oddorrinky
napsal(a):
od zítřka budem pro změnu celý týden stopovat - jedu na stopařský seminář tak už se těšíme a pak hned mrknout do Roudnice a hlavně ukázat tatínkovi děti
Taky dnešní cvičák
oddorrinky
napsal(a):
já chci jet taky na stopovací seminář!
kdy jedete do té Roudnice - já můžu jenom na jeden den, a tak se musím rozhodnout, kterej ...
conty
napsal(a):
A co takhle chlupatí,ti tady nejsou?
chlupatý máme jenom tohle - ale to asi nebude ono, co ...?
conty
napsal(a):
A co takhle chlupatí,ti tady nejsou?
kde jste kdo ...?
conty
napsal(a):
kam jste se ztratili?
já jsem byla v Roudnici v sobotu a měla jsem to štěstí že jsem viděla poslušnost i obranu Mistra světa Bendix vom Adlerauge.
a tady je jeho zákus a obrana za 99
ikdyž to tady asi moc nejde vidět, ale budu to mít na rajčeti
oddorrinky
napsal(a):
já jsem byla v Roudnici v sobotu a měla jsem to štěstí že jsem viděla poslušnost i obranu Mistra světa Bendix vom Adlerauge.
nejlepší byl stejně mondioring, to byla bomba některé zákroky naprosto úchvatné!!! tento pes mě uchvátil
oddorrinky
napsal(a):
nejlepší byl stejně mondioring, to byla bomba některé zákroky naprosto úchvatné!!! tento pes mě uchvátil
tak fotky jsou na rajčeti kdo chcete mrknout
http://dorri.rajce.idnes.cz/MS_BO_9.5.2009/#album
oddorrinky
napsal(a):
vidět to je
... hold všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější ... .
Já jsem se tam nakonec nedostala vůbec, a strašně mě to štve, protože taková akce už tady poblíž asi hodně dlouho nebude - leda počkat, až tam budu sama startovat s Irem
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
a nejhorší na tom mistrovským zákusu je to, že to rozhodčí musel vidět, protože na další fotce to to evidentně kouká - to byl ten výkon, za kterej ho vypískali ...?
ne, ne za tento ho nevypískali, ten pes jinak kousal super, měl špičkovej kontrolák, ale o bodík míň a byla by mistryní Mia Skogster, které jsem to teda přála více... no co už
Vypískali ho za něco v pátek, kámoška co natáčela ofic video mi to říkala, ale nějak jsem pozapoměla kdo to byl
No abych nezapoměla, tatínek našich béček Gucci skončil jako sedmý, ale kdyby napsal body jako loni bylo by to na mistra jenže na kdyby se nehraje
Taky jsem Bryušce říkala ať to pořádně okoukne ať ví za pár let co a jak
oddorrinky
napsal(a):
ne, ne za tento ho nevypískali, ten pes jinak kousal super, měl špičkovej kontrolák, ale o bodík míň a byla by mistryní Mia Skogster, které jsem to teda přála více... no co už
Vypískali ho za něco v pátek, kámoška co natáčela ofic video mi to říkala, ale nějak jsem pozapoměla kdo to byl
No abych nezapoměla, tatínek našich béček Gucci skončil jako sedmý, ale kdyby napsal body jako loni bylo by to na mistra jenže na kdyby se nehraje
Taky jsem Bryušce říkala ať to pořádně okoukne ať ví za pár let co a jak
Taky jsem fandila kromě našich Mie!
Hele, tak to se ale budeme muset domluvit, kdy která na to MS pojedeme, abysme si nekonkurovali.
... i když já to spíš vidím, že skončím u TARTu, a protože pes sice kouše jako kráva a už teď mají figuranti co dělat, aby to ustáli (už 2x fig. ležel) - Mira Valentin říkal, že je jako rozjetá lokomotiva, ale nějak pejskovi narostlo sebevědomí, a stal se na obranách naprosto neovladatelným, tak byl přeřazen do zvláštní školy
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Taky jsem fandila kromě našich Mie!
Hele, tak to se ale budeme muset domluvit, kdy která na to MS pojedeme, abysme si nekonkurovali.
... i když já to spíš vidím, že skončím u TARTu, a protože pes sice kouše jako kráva a už teď mají figuranti co dělat, aby to ustáli (už 2x fig. ležel) - Mira Valentin říkal, že je jako rozjetá lokomotiva, ale nějak pejskovi narostlo sebevědomí, a stal se na obranách naprosto neovladatelným, tak byl přeřazen do zvláštní školy
neboj to se domluvíme
na semináři byla i fenečka ze Svobodného dvora, moc hezká a šikovná - vrh J!
No jo maliňáčtí a sebevědomí, to znám!
A mimochodem, hledám někoho s obr zájmem o výcvik a velkými ambicemi a samozřejmě zkušenostmi s BO - ráda bych dala někomu Gucciho na výcvik, protože druhej pejsek Boss si zlomil nožku tak je zatím doma a k tomu Brya a Gucci a to jaksi nejde stíhat ikdybych chtěla. Prodat ho nechci tak chci zkusit tohle. Více info a moje představa a požadavky na meilu
fenka ze semináře
oddorrinky
napsal(a):
neboj to se domluvíme
na semináři byla i fenečka ze Svobodného dvora, moc hezká a šikovná - vrh J!
No jo maliňáčtí a sebevědomí, to znám!
A mimochodem, hledám někoho s obr zájmem o výcvik a velkými ambicemi a samozřejmě zkušenostmi s BO - ráda bych dala někomu Gucciho na výcvik, protože druhej pejsek Boss si zlomil nožku tak je zatím doma a k tomu Brya a Gucci a to jaksi nejde stíhat ikdybych chtěla. Prodat ho nechci tak chci zkusit tohle. Více info a moje představa a požadavky na meilu
fenka ze semináře
Kdyby byla Gucci fenka, tak si ji vezmu hned, ale další pes do toho irova harému by asi nedělal dobrotu a v době hárání by to byla kamikaze.
Ta fenka ze semináře - nejmenuje se náhodou Joy ...? Jestli ano, tak je to Irečkova další nevěsta
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Kdyby byla Gucci fenka, tak si ji vezmu hned, ale další pes do toho irova harému by asi nedělal dobrotu a v době hárání by to byla kamikaze.
Ta fenka ze semináře - nejmenuje se náhodou Joy ...? Jestli ano, tak je to Irečkova další nevěsta
Jo, jo fenečka je Joy máte krásnou a šikovnou nevěstu
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
vidět to je
... hold všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější ... .
Já jsem se tam nakonec nedostala vůbec, a strašně mě to štve, protože taková akce už tady poblíž asi hodně dlouho nebude - leda počkat, až tam budu sama startovat s Irem
Bryuška
conty
napsal(a):
kam jste se ztratili?
pár fotek z agility
Arky dcera Aira od Dorrinky
oddorrinky
napsal(a):
pár fotek z agility
Arky dcera Aira od Dorrinky
ještě Aira
oddorrinky
napsal(a):
ještě Aira
a tady je krátké video Arky a pár fotek
mezera před ch...
http://www.stream.cz/video/9/300033- ch-arka-ostry-lagar-trenink-agility
conty
napsal(a):
To je super.Belgičáci jsou stejně takový hyperaktivisti
Můj hafan Xero Goliat Sixty Six
lunetka
napsal(a):
Můj hafan Xero Goliat Sixty Six
jééé, máme tady 1. chlupáče!
dole jsou 3 denní mimina po Irovi
conty
napsal(a):
kam jste se ztratili?
Hledám domov pro Bossíka - celým jménem Big Boss od Dorrinky
nar.6.1.2009 otec: Gucci von den Lausbuben matka: Ch.Arka Ostry Lagar
Bossík je po zlomenině stehenní kosti a bohužel operace a hojení nedopadlo tak jak jsme předpokládali, takže pejsek bude kulhat, ikdyž není vyloučeno že časem se to upraví
proto pro něj hledám někoho kdo by si ho vzal jen jako mazlíka a kamaráda
kdyby jste o bněkom věděli budu vděčná za typ!
oddorrinky
napsal(a):
Hledám domov pro Bossíka - celým jménem Big Boss od Dorrinky
nar.6.1.2009 otec: Gucci von den Lausbuben matka: Ch.Arka Ostry Lagar
Bossík je po zlomenině stehenní kosti a bohužel operace a hojení nedopadlo tak jak jsme předpokládali, takže pejsek bude kulhat, ikdyž není vyloučeno že časem se to upraví
proto pro něj hledám někoho kdo by si ho vzal jen jako mazlíka a kamaráda
kdyby jste o bněkom věděli budu vděčná za typ!
chuďátko malý - co se mu stalo? Já bych ho nezatracovala - štěňata hrozně dobře regenerují, a už jsem se párkrát setkala s různýma hrůzostrašnýma zlomeninama všeho možnýho, a pejsci se z toho dostali bez následků, tak přeju, ať má takový štěstí i Bossík!
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
chuďátko malý - co se mu stalo? Já bych ho nezatracovala - štěňata hrozně dobře regenerují, a už jsem se párkrát setkala s různýma hrůzostrašnýma zlomeninama všeho možnýho, a pejsci se z toho dostali bez následků, tak přeju, ať má takový štěstí i Bossík!
Trdlo lezl kam neměl...
Kdybys viděla ten RTG tak mluvíš jinak to je bez šance aby se to zahojilo bez následků
ikdyž nikdy neříkej nikdy to jo.... ale já jsem soudná a vím že mu nedokážu dát to co potřebuje, proto mu raději najdu někoho kdo bude mít jen ho...
oddorrinky
napsal(a):
Trdlo lezl kam neměl...
Kdybys viděla ten RTG tak mluvíš jinak to je bez šance aby se to zahojilo bez následků
ikdyž nikdy neříkej nikdy to jo.... ale já jsem soudná a vím že mu nedokážu dát to co potřebuje, proto mu raději najdu někoho kdo bude mít jen ho...
tohle říkal vet mé kamarádce taky, když její roční fenku přejelo auto a měla mnohačetný zlomeniny, roztříštěnou pánev a uraženej kyčel, přesto ji zachránili, a fenka nemá žádný následky - takže stejně držíme malýmu všechny tlapiny, ať se dá do kupy a najde toho nejlepšího pánečka na světě!
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
tohle říkal vet mé kamarádce taky, když její roční fenku přejelo auto a měla mnohačetný zlomeniny, roztříštěnou pánev a uraženej kyčel, přesto ji zachránili, a fenka nemá žádný následky - takže stejně držíme malýmu všechny tlapiny, ať se dá do kupy a najde toho nejlepšího pánečka na světě!
on je právě šest týdnů po operaci a prostě se to úplně rozletělo než aby to srostlo..
ale dík za držení tlapinek, vyřídím
oddorrinky
napsal(a):
on je právě šest týdnů po operaci a prostě se to úplně rozletělo než aby to srostlo..
ale dík za držení tlapinek, vyřídím
konečně jsem dostala fotky nejtmavší holčičky z vrhu a je nádherná
Blacky od Dorrinky - žije v Polsku
oddorrinky
napsal(a):
konečně jsem dostala fotky nejtmavší holčičky z vrhu a je nádherná
Blacky od Dorrinky - žije v Polsku
Ahojky, máte krásný hafany. Taky nám po zahradě lítá jedna praštěná malina , sice bez PP, ale je prostě naše. Chtěla jsem se zeptat na Bosse, jak to s ním vypadá? Třeba se dá opravdu do kupy, štěnata se vylížou z ledas čeho.
conty
napsal(a):
kam jste se ztratili?
Dneska jsme pustili poprvé malá housata ven, a náš Stoupa se rozhodl, že už ho nebaví být malinem, ale že je husa - jedno house je takový malý přisleplý, tak si ho Ireček adoptoval
lucca10
napsal(a):
Ahojky, máte krásný hafany. Taky nám po zahradě lítá jedna praštěná malina , sice bez PP, ale je prostě naše. Chtěla jsem se zeptat na Bosse, jak to s ním vypadá? Třeba se dá opravdu do kupy, štěnata se vylížou z ledas čeho.
Díky za optání na Bossíka - včera jsme byli na stehy po tom vyndání toho co šlo a jinak nic... berem ATB a za měsíc je kontrolní RTG co to dělá, nebo spíš jestli to nějak srostlo.
Zatím na to nechodí, ale očividně mu to vůbec neva.
Já budu pomalinku hledat nové páníky
conty
napsal(a):
kam jste se ztratili?
Ahoj:-) Aby tady bylo taky trochu chlupato, posílám mého frajera s velmi inteligentním obličejem (ale jinak je moc chytrý
)
kasaphi
napsal(a):
Ahoj:-) Aby tady bylo taky trochu chlupato, posílám mého frajera s velmi inteligentním obličejem (ale jinak je moc chytrý
)
zdravíme krásného chlupatce
pár foto z tréninku Bryušky
oddorrinky
napsal(a):
zdravíme krásného chlupatce
pár foto z tréninku Bryušky
oddorrinky
napsal(a):
děkujem
Teda... tady jsou samé tréninkové fotky, tak taky jednu přidám... je sice taková dost nekvalitní, ale z tohohle sportu se nějaké světlé dělají blbě. I chlupatí něco umí
kasaphi
napsal(a):
děkujem
Teda... tady jsou samé tréninkové fotky, tak taky jednu přidám... je sice taková dost nekvalitní, ale z tohohle sportu se nějaké světlé dělají blbě. I chlupatí něco umí
jo, jo chlupáči jsou taky šikovní - v prvním vrhu jsem měla hned 4 vyštěpence
tady jedna z nich
oddorrinky
napsal(a):
jo, jo chlupáči jsou taky šikovní - v prvním vrhu jsem měla hned 4 vyštěpence
tady jedna z nich
Nojooo, to ale nejsou praví chlupatí
Tady je ještě jedna fotka z nácviku slalomu, když už vidím ty agility
conty
napsal(a):
kam jste se ztratili?
jsme se nějak propadli do země.
Koukala jsem na Míšiny stránky, a viděla jsem, že je u Bosíka napsaný nový majitel - takže to asi znamení, že se povedlo dát mu nožku dohromady, a najít novýho pánečka
My máme teď taky docela blbě zlomenou nohu - taky blboun lezl kam neměl
hortova
napsal(a):
Ahoj, nevíte někdo o vrhu maliňáků po pracovních rodičích? Měli jsme zamluvené jedno štěndo, ale bohužel jsme byli až sedmý a štěňat je jen 5.
Jako na potvoru nemohu nikde sehnat jiné štěně.
teď je narozený vrh s čistým pracovním původem v CHS ze Svobodného dvora po mém Irovi (Duke v. schnellen Fuchs x Ezra van de Witjes), z fenky Joy ze Svobodného Dvora (Quint Malidaj x Orage de Alphaville Bohemia).
Matku znám osobně - je to šikovná mladá fena, s vyrovnanou povahou, a o Irovi toho je víc na mých stránkách v sekci "naši psi":
www.baratheanijinski.estranky.cz
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
jsme se nějak propadli do země.
Koukala jsem na Míšiny stránky, a viděla jsem, že je u Bosíka napsaný nový majitel - takže to asi znamení, že se povedlo dát mu nožku dohromady, a najít novýho pánečka
My máme teď taky docela blbě zlomenou nohu - taky blboun lezl kam neměl
fakt jo?
no to je smůla jak blázen, tak přeju více štěstí než u Bossíka
Už je u nového páníka, má se skvěle, nožka je ok, ale je to vidět a hodně, hodně.
Ale pán ho má jen jako kámoše a hlídače a tak..., to jsem přesně chtěla.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
teď je narozený vrh s čistým pracovním původem v CHS ze Svobodného dvora po mém Irovi (Duke v. schnellen Fuchs x Ezra van de Witjes), z fenky Joy ze Svobodného Dvora (Quint Malidaj x Orage de Alphaville Bohemia).
Matku znám osobně - je to šikovná mladá fena, s vyrovnanou povahou, a o Irovi toho je víc na mých stránkách v sekci "naši psi":
www.baratheanijinski.estranky.cz
Díky, už se dívám. Chci se zeptat, jak se fenka projevuje na obranách, stopách a při poslušnosti? Jinak tvůj pes vypadá moc hezky.
hortova
napsal(a):
Díky, už se dívám. Chci se zeptat, jak se fenka projevuje na obranách, stopách a při poslušnosti? Jinak tvůj pes vypadá moc hezky.
Fenču znám z výcviku jenom z fotek, a tam vypadá, že jí chuť do práce nechybí ( +kdosi tady o ní i psal, že s něma byla na stopařským semináři, a byla moc šikovná). Osobně jsem ji viděla 2x - pokaždé v cizím rušném prostředí, ale vždycky se chovala naprosto přirozeně, bez známek jakékoliv nervozity, strachu nebo agresivity. Na mě působila jako zvíře, který se hodí na jakoukoliv sportovní aktivitu, protože to má v hlavě srovnaný, a můžu říct, že z takové feny bych si já s klidným svědomím vzala štěně. Víc by ti o ní určitě řekl chovatel (tel. 777 700 301).
A Ir, to je v běžným životě naprostej pohodář, kterýmu je jedno, jestli pase, běhá agility, dogdancing, nebo IPO, ale na obranách je hodně razantní a tvrdej, ale na stopách zase chodí pomalu a pečlivě, a poslušnost na IPO 1 zvládl na 98 bodů, aniž by se někdy setkal s ostnáčem, strunou, nebo elektrikou.
Pro Míšu:
u nás to naštěstí vypadá, že když bůh dá, tak nebudeme mít následky, i když komplikace se nevyhly ani nám. Měla otevřenou tříštivou zlomeninu předloketní i loketní kosti, a i když operace dopadla dobře, tak na tu infekci v kosti nezabrali první ATB, takže se to nehojilo, ale snad už se nám blýská na lepší časy. Kdyby už nesměl sportovat, tak s ním budu dělat jenom stopařinu, a vezmu si po něm na práci fenku z tohohle vrhu (stejně jsem chtěla rozšířit smečku ještě o jednu lišku).
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Fenču znám z výcviku jenom z fotek, a tam vypadá, že jí chuť do práce nechybí ( +kdosi tady o ní i psal, že s něma byla na stopařským semináři, a byla moc šikovná). Osobně jsem ji viděla 2x - pokaždé v cizím rušném prostředí, ale vždycky se chovala naprosto přirozeně, bez známek jakékoliv nervozity, strachu nebo agresivity. Na mě působila jako zvíře, který se hodí na jakoukoliv sportovní aktivitu, protože to má v hlavě srovnaný, a můžu říct, že z takové feny bych si já s klidným svědomím vzala štěně. Víc by ti o ní určitě řekl chovatel (tel. 777 700 301).
A Ir, to je v běžným životě naprostej pohodář, kterýmu je jedno, jestli pase, běhá agility, dogdancing, nebo IPO, ale na obranách je hodně razantní a tvrdej, ale na stopách zase chodí pomalu a pečlivě, a poslušnost na IPO 1 zvládl na 98 bodů, aniž by se někdy setkal s ostnáčem, strunou, nebo elektrikou.
Pro Míšu:
u nás to naštěstí vypadá, že když bůh dá, tak nebudeme mít následky, i když komplikace se nevyhly ani nám. Měla otevřenou tříštivou zlomeninu předloketní i loketní kosti, a i když operace dopadla dobře, tak na tu infekci v kosti nezabrali první ATB, takže se to nehojilo, ale snad už se nám blýská na lepší časy. Kdyby už nesměl sportovat, tak s ním budu dělat jenom stopařinu, a vezmu si po něm na práci fenku z tohohle vrhu (stejně jsem chtěla rozšířit smečku ještě o jednu lišku).
Díky, jdu tomu pánovi napsat.
hortova
napsal(a):
Díky, jdu tomu pánovi napsat.
pokud mu budeš psát mail, tak je možný, že ti hned neodpoví - jestli je na táboře, tak má omezenej přístup k netu (ale možná už bude doma).
conty
napsal(a):
kam jste se ztratili?
hele oc vyrostlo z mých miminek
Brya od Dorrinky
oddorrinky
napsal(a):
Brya od Dorrinky
ještě Brya
oddorrinky
napsal(a):
a Gučoun - Best of Gucci od Dorrinky
takové mají krásné zákusy
oddorrinky
napsal(a):
Brya od Dorrinky
už jsem je byla šmírovat na tvých stánkách - jsou prostě úžasní. Inu, když to má pes v hlavě v pořádku tak jde cvičení skoro samo.
... a naopak když člověk kápne na magora, tak se může na hlavu postavitpadalo, , a je mu to prd platný (a mám pocit, že u malin to platí x násobně).
Míšo, jak to vypadalo na rtg, když to Bossíkovi nesrůstalo? A než mu vytáhli tu destičku se šroubama, nebo mu to tam nechali?