Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2009 16:36
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

tady jsme

27.4.2009 09:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

hmm, tak s takovou asi zapadneme znova:
na tomto odkazu najdete video z obran Ira ze Svobodného dvora:
http://www.youtube.com/watch?v=dM QzOsBSGRE&feature=channel_page (bez mezer)

27.4.2009 09:25
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

tak já hodím aspoň foto

27.4.2009 09:26
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
tak já hodím aspoň foto

27.4.2009 18:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

tak my taky

27.4.2009 18:17
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

27.4.2009 18:18
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

27.4.2009 18:18
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

28.4.2009 17:13
conty

XXX.XXX.12.159

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Ahojky,tak aby sme nezapadliZ cvičáku mám jen tu jedinou.Musím taky nafotit kousačky...

1.5.2009 08:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

ať zase nezapadnem

2.5.2009 15:17
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ať zase nezapadnem

dnešní obrany

2.5.2009 15:18
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
dnešní obrany

a děcka

Brya

2.5.2009 15:19
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
a děcka

Brya

a Gucci

2.5.2009 15:22
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
a Gucci

od zítřka budem pro změnu celý týden stopovat - jedu na stopařský seminář tak už se těšíme a pak hned mrknout do Roudnice a hlavně ukázat tatínkovi děti

3.5.2009 19:20
conty

XXX.XXX.12.159

oddorrinky napsal(a):
od zítřka budem pro změnu celý týden stopovat - jedu na stopařský seminář tak už se těšíme a pak hned mrknout do Roudnice a hlavně ukázat tatínkovi děti

Taky dnešní cvičák

3.5.2009 19:22
conty

XXX.XXX.12.159

conty napsal(a):
Taky dnešní cvičák

A ještě jedna

4.5.2009 15:01
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):

já chci jet taky na stopovací seminář!
kdy jedete do té Roudnice - já můžu jenom na jeden den, a tak se musím rozhodnout, kterej ...

5.5.2009 15:53
conty

XXX.XXX.12.159

já chci jet taky na stopovací seminář!
kdy jedete do té Roudnice - já můžu jenom na jeden den, a tak se musím rozhodnout, kterej ...

A co takhle chlupatí,ti tady nejsou?

6.5.2009 08:51
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):

chlupatý máme jenom tohle - ale to asi nebude ono, co ...?

12.5.2009 09:14
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):

kde jste kdo ...?

12.5.2009 09:28
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

já jsem byla v Roudnici v sobotu a měla jsem to štěstí že jsem viděla poslušnost i obranu Mistra světa Bendix vom Adlerauge.

a tady je jeho zákus a obrana za 99

ikdyž to tady asi moc nejde vidět, ale budu to mít na rajčeti

12.5.2009 09:31
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
já jsem byla v Roudnici v sobotu a měla jsem to štěstí že jsem viděla poslušnost i obranu Mistra světa Bendix vom Adlerauge.

nejlepší byl stejně mondioring, to byla bomba některé zákroky naprosto úchvatné!!! tento pes mě uchvátil

12.5.2009 09:32
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
nejlepší byl stejně mondioring, to byla bomba některé zákroky naprosto úchvatné!!! tento pes mě uchvátil

tak fotky jsou na rajčeti kdo chcete mrknout

http://dorri.rajce.idnes.cz/MS_BO_9.5.2009/#album

12.5.2009 09:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):

vidět to je
... hold všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější ... .
Já jsem se tam nakonec nedostala vůbec, a strašně mě to štve, protože taková akce už tady poblíž asi hodně dlouho nebude - leda počkat, až tam budu sama startovat s Irem

12.5.2009 09:39
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
tak fotky jsou na rajčeti kdo chcete mrknout

http://dorri.rajce.idnes.cz/MS_BO_9.5.2009/#album

a nejhorší na tom mistrovským zákusu je to, že to rozhodčí musel vidět, protože na další fotce to to evidentně kouká - to byl ten výkon, za kterej ho vypískali ...?

12.5.2009 10:03
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

a nejhorší na tom mistrovským zákusu je to, že to rozhodčí musel vidět, protože na další fotce to to evidentně kouká - to byl ten výkon, za kterej ho vypískali ...?

ne, ne za tento ho nevypískali, ten pes jinak kousal super, měl špičkovej kontrolák, ale o bodík míň a byla by mistryní Mia Skogster, které jsem to teda přála více... no co už
Vypískali ho za něco v pátek, kámoška co natáčela ofic video mi to říkala, ale nějak jsem pozapoměla kdo to byl
No abych nezapoměla, tatínek našich béček Gucci skončil jako sedmý, ale kdyby napsal body jako loni bylo by to na mistra jenže na kdyby se nehraje

Taky jsem Bryušce říkala ať to pořádně okoukne ať ví za pár let co a jak

12.5.2009 10:22
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
ne, ne za tento ho nevypískali, ten pes jinak kousal super, měl špičkovej kontrolák, ale o bodík míň a byla by mistryní Mia Skogster, které jsem to teda přála více... no co už
Vypískali ho za něco v pátek, kámoška co natáčela ofic video mi to říkala, ale nějak jsem pozapoměla kdo to byl
No abych nezapoměla, tatínek našich béček Gucci skončil jako sedmý, ale kdyby napsal body jako loni bylo by to na mistra jenže na kdyby se nehraje

Taky jsem Bryušce říkala ať to pořádně okoukne ať ví za pár let co a jak

Taky jsem fandila kromě našich Mie!
Hele, tak to se ale budeme muset domluvit, kdy která na to MS pojedeme, abysme si nekonkurovali.
... i když já to spíš vidím, že skončím u TARTu, a protože pes sice kouše jako kráva a už teď mají figuranti co dělat, aby to ustáli (už 2x fig. ležel) - Mira Valentin říkal, že je jako rozjetá lokomotiva, ale nějak pejskovi narostlo sebevědomí, a stal se na obranách naprosto neovladatelným, tak byl přeřazen do zvláštní školy

12.5.2009 11:09
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Taky jsem fandila kromě našich Mie!
Hele, tak to se ale budeme muset domluvit, kdy která na to MS pojedeme, abysme si nekonkurovali.
... i když já to spíš vidím, že skončím u TARTu, a protože pes sice kouše jako kráva a už teď mají figuranti co dělat, aby to ustáli (už 2x fig. ležel) - Mira Valentin říkal, že je jako rozjetá lokomotiva, ale nějak pejskovi narostlo sebevědomí, a stal se na obranách naprosto neovladatelným, tak byl přeřazen do zvláštní školy

neboj to se domluvíme

na semináři byla i fenečka ze Svobodného dvora, moc hezká a šikovná - vrh J!

No jo maliňáčtí a sebevědomí, to znám!

A mimochodem, hledám někoho s obr zájmem o výcvik a velkými ambicemi a samozřejmě zkušenostmi s BO - ráda bych dala někomu Gucciho na výcvik, protože druhej pejsek Boss si zlomil nožku tak je zatím doma a k tomu Brya a Gucci a to jaksi nejde stíhat ikdybych chtěla. Prodat ho nechci tak chci zkusit tohle. Více info a moje představa a požadavky na meilu

fenka ze semináře

12.5.2009 12:41
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
neboj to se domluvíme

na semináři byla i fenečka ze Svobodného dvora, moc hezká a šikovná - vrh J!

No jo maliňáčtí a sebevědomí, to znám!

A mimochodem, hledám někoho s obr zájmem o výcvik a velkými ambicemi a samozřejmě zkušenostmi s BO - ráda bych dala někomu Gucciho na výcvik, protože druhej pejsek Boss si zlomil nožku tak je zatím doma a k tomu Brya a Gucci a to jaksi nejde stíhat ikdybych chtěla. Prodat ho nechci tak chci zkusit tohle. Více info a moje představa a požadavky na meilu

fenka ze semináře

Kdyby byla Gucci fenka, tak si ji vezmu hned, ale další pes do toho irova harému by asi nedělal dobrotu a v době hárání by to byla kamikaze.
Ta fenka ze semináře - nejmenuje se náhodou Joy ...? Jestli ano, tak je to Irečkova další nevěsta

13.5.2009 11:36
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

Kdyby byla Gucci fenka, tak si ji vezmu hned, ale další pes do toho irova harému by asi nedělal dobrotu a v době hárání by to byla kamikaze.
Ta fenka ze semináře - nejmenuje se náhodou Joy ...? Jestli ano, tak je to Irečkova další nevěsta

Jo, jo fenečka je Joy máte krásnou a šikovnou nevěstu

13.5.2009 12:02
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

vidět to je
... hold všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější ... .
Já jsem se tam nakonec nedostala vůbec, a strašně mě to štve, protože taková akce už tady poblíž asi hodně dlouho nebude - leda počkat, až tam budu sama startovat s Irem

Bryuška

13.5.2009 12:03
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Bryuška

Gucci a Brya

13.5.2009 12:04
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Gucci a Brya

a Gucci

13.5.2009 15:12
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
a Gucci

jsou nádherní!!
Tohle je přesně ta barva na které ujíždím - sytě červenej malin se tmavým předkem a náprsenkou mě dohání k šíelnství

14.5.2009 08:39
conty

XXX.XXX.12.159

jsou nádherní!!
Tohle je přesně ta barva na které ujíždím - sytě červenej malin se tmavým předkem a náprsenkou mě dohání k šíelnství

aji mě

14.5.2009 21:43
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

pár fotek z agility
Arky dcera Aira od Dorrinky

14.5.2009 21:44
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
pár fotek z agility
Arky dcera Aira od Dorrinky

ještě Aira

14.5.2009 21:45
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
ještě Aira

a tady je krátké video Arky a pár fotek

mezera před ch...

http://www.stream.cz/video/9/300033- ch-arka-ostry-lagar-trenink-agility

24.5.2009 19:11
conty

XXX.XXX.12.159

oddorrinky napsal(a):
a tady je krátké video Arky a pár fotek

mezera před ch...

http://www.stream.cz/video/9/300033- ch-arka-ostry-lagar-trenink-agility

To je super.Belgičáci jsou stejně takový hyperaktivisti

28.5.2009 11:19
lunetka

XXX.XXX.111.43

conty napsal(a):
To je super.Belgičáci jsou stejně takový hyperaktivisti

Můj hafan Xero Goliat Sixty Six

28.5.2009 11:23
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

lunetka napsal(a):
Můj hafan Xero Goliat Sixty Six

jééé, máme tady 1. chlupáče!

dole jsou 3 denní mimina po Irovi

28.5.2009 12:50
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

jééé, máme tady 1. chlupáče!

dole jsou 3 denní mimina po Irovi

jééjda to jsou nádherní bobánci

28.5.2009 12:53
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

Hledám domov pro Bossíka - celým jménem Big Boss od Dorrinky
nar.6.1.2009 otec: Gucci von den Lausbuben matka: Ch.Arka Ostry Lagar

Bossík je po zlomenině stehenní kosti a bohužel operace a hojení nedopadlo tak jak jsme předpokládali, takže pejsek bude kulhat, ikdyž není vyloučeno že časem se to upraví

proto pro něj hledám někoho kdo by si ho vzal jen jako mazlíka a kamaráda

kdyby jste o bněkom věděli budu vděčná za typ!

28.5.2009 12:58
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
Hledám domov pro Bossíka - celým jménem Big Boss od Dorrinky
nar.6.1.2009 otec: Gucci von den Lausbuben matka: Ch.Arka Ostry Lagar

Bossík je po zlomenině stehenní kosti a bohužel operace a hojení nedopadlo tak jak jsme předpokládali, takže pejsek bude kulhat, ikdyž není vyloučeno že časem se to upraví

proto pro něj hledám někoho kdo by si ho vzal jen jako mazlíka a kamaráda

kdyby jste o bněkom věděli budu vděčná za typ!

chuďátko malý - co se mu stalo? Já bych ho nezatracovala - štěňata hrozně dobře regenerují, a už jsem se párkrát setkala s různýma hrůzostrašnýma zlomeninama všeho možnýho, a pejsci se z toho dostali bez následků, tak přeju, ať má takový štěstí i Bossík!

28.5.2009 13:16
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

chuďátko malý - co se mu stalo? Já bych ho nezatracovala - štěňata hrozně dobře regenerují, a už jsem se párkrát setkala s různýma hrůzostrašnýma zlomeninama všeho možnýho, a pejsci se z toho dostali bez následků, tak přeju, ať má takový štěstí i Bossík!

Trdlo lezl kam neměl...

Kdybys viděla ten RTG tak mluvíš jinak to je bez šance aby se to zahojilo bez následků ikdyž nikdy neříkej nikdy to jo.... ale já jsem soudná a vím že mu nedokážu dát to co potřebuje, proto mu raději najdu někoho kdo bude mít jen ho...

28.5.2009 13:28
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):
Trdlo lezl kam neměl...

Kdybys viděla ten RTG tak mluvíš jinak to je bez šance aby se to zahojilo bez následků ikdyž nikdy neříkej nikdy to jo.... ale já jsem soudná a vím že mu nedokážu dát to co potřebuje, proto mu raději najdu někoho kdo bude mít jen ho...

tohle říkal vet mé kamarádce taky, když její roční fenku přejelo auto a měla mnohačetný zlomeniny, roztříštěnou pánev a uraženej kyčel, přesto ji zachránili, a fenka nemá žádný následky - takže stejně držíme malýmu všechny tlapiny, ať se dá do kupy a najde toho nejlepšího pánečka na světě!

28.5.2009 13:33
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

tohle říkal vet mé kamarádce taky, když její roční fenku přejelo auto a měla mnohačetný zlomeniny, roztříštěnou pánev a uraženej kyčel, přesto ji zachránili, a fenka nemá žádný následky - takže stejně držíme malýmu všechny tlapiny, ať se dá do kupy a najde toho nejlepšího pánečka na světě!

on je právě šest týdnů po operaci a prostě se to úplně rozletělo než aby to srostlo..
ale dík za držení tlapinek, vyřídím

28.5.2009 17:20
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
on je právě šest týdnů po operaci a prostě se to úplně rozletělo než aby to srostlo..
ale dík za držení tlapinek, vyřídím

konečně jsem dostala fotky nejtmavší holčičky z vrhu a je nádherná
Blacky od Dorrinky - žije v Polsku

5.6.2009 21:30
lucca10

XXX.XXX.176.7

oddorrinky napsal(a):
konečně jsem dostala fotky nejtmavší holčičky z vrhu a je nádherná
Blacky od Dorrinky - žije v Polsku

Ahojky, máte krásný hafany. Taky nám po zahradě lítá jedna praštěná malina , sice bez PP, ale je prostě naše. Chtěla jsem se zeptat na Bosse, jak to s ním vypadá? Třeba se dá opravdu do kupy, štěnata se vylížou z ledas čeho.

8.6.2009 14:44
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

Dneska jsme pustili poprvé malá housata ven, a náš Stoupa se rozhodl, že už ho nebaví být malinem, ale že je husa - jedno house je takový malý přisleplý, tak si ho Ireček adoptoval

8.6.2009 14:44
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

další

8.6.2009 14:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

a poslední

9.6.2009 22:07
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

lucca10 napsal(a):
Ahojky, máte krásný hafany. Taky nám po zahradě lítá jedna praštěná malina , sice bez PP, ale je prostě naše. Chtěla jsem se zeptat na Bosse, jak to s ním vypadá? Třeba se dá opravdu do kupy, štěnata se vylížou z ledas čeho.

Díky za optání na Bossíka - včera jsme byli na stehy po tom vyndání toho co šlo a jinak nic... berem ATB a za měsíc je kontrolní RTG co to dělá, nebo spíš jestli to nějak srostlo.
Zatím na to nechodí, ale očividně mu to vůbec neva.
Já budu pomalinku hledat nové páníky

17.7.2009 12:02
kasaphi

XXX.XXX.134.9

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

Ahoj:-) Aby tady bylo taky trochu chlupato, posílám mého frajera s velmi inteligentním obličejem (ale jinak je moc chytrý)

17.7.2009 12:08
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kasaphi napsal(a):
Ahoj:-) Aby tady bylo taky trochu chlupato, posílám mého frajera s velmi inteligentním obličejem (ale jinak je moc chytrý)

zdravíme krásného chlupatce

pár foto z tréninku Bryušky

17.7.2009 12:09
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
zdravíme krásného chlupatce

pár foto z tréninku Bryušky

17.7.2009 12:38
kasaphi

XXX.XXX.134.9

oddorrinky napsal(a):

děkujem
Teda... tady jsou samé tréninkové fotky, tak taky jednu přidám... je sice taková dost nekvalitní, ale z tohohle sportu se nějaké světlé dělají blbě. I chlupatí něco umí

17.7.2009 12:57
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kasaphi napsal(a):
děkujem
Teda... tady jsou samé tréninkové fotky, tak taky jednu přidám... je sice taková dost nekvalitní, ale z tohohle sportu se nějaké světlé dělají blbě. I chlupatí něco umí

jo, jo chlupáči jsou taky šikovní - v prvním vrhu jsem měla hned 4 vyštěpence
tady jedna z nich

17.7.2009 13:11
kasaphi

XXX.XXX.134.9

oddorrinky napsal(a):
jo, jo chlupáči jsou taky šikovní - v prvním vrhu jsem měla hned 4 vyštěpence
tady jedna z nich

Nojooo, to ale nejsou praví chlupatí
Tady je ještě jedna fotka z nácviku slalomu, když už vidím ty agility

25.9.2009 09:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

jsme se nějak propadli do země.
Koukala jsem na Míšiny stránky, a viděla jsem, že je u Bosíka napsaný nový majitel - takže to asi znamení, že se povedlo dát mu nožku dohromady, a najít novýho pánečka

My máme teď taky docela blbě zlomenou nohu - taky blboun lezl kam neměl

25.9.2009 09:37
hortova

XXX.XXX.240.130

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

Ahoj, nevíte někdo o vrhu maliňáků po pracovních rodičích? Měli jsme zamluvené jedno štěndo, ale bohužel jsme byli až sedmý a štěňat je jen 5.
Jako na potvoru nemohu nikde sehnat jiné štěně.

25.9.2009 09:58
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

hortova napsal(a):
Ahoj, nevíte někdo o vrhu maliňáků po pracovních rodičích? Měli jsme zamluvené jedno štěndo, ale bohužel jsme byli až sedmý a štěňat je jen 5.
Jako na potvoru nemohu nikde sehnat jiné štěně.

teď je narozený vrh s čistým pracovním původem v CHS ze Svobodného dvora po mém Irovi (Duke v. schnellen Fuchs x Ezra van de Witjes), z fenky Joy ze Svobodného Dvora (Quint Malidaj x Orage de Alphaville Bohemia).
Matku znám osobně - je to šikovná mladá fena, s vyrovnanou povahou, a o Irovi toho je víc na mých stránkách v sekci "naši psi":
www.baratheanijinski.estranky.cz

25.9.2009 10:16
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

jsme se nějak propadli do země.
Koukala jsem na Míšiny stránky, a viděla jsem, že je u Bosíka napsaný nový majitel - takže to asi znamení, že se povedlo dát mu nožku dohromady, a najít novýho pánečka

My máme teď taky docela blbě zlomenou nohu - taky blboun lezl kam neměl

fakt jo?
no to je smůla jak blázen, tak přeju více štěstí než u Bossíka
Už je u nového páníka, má se skvěle, nožka je ok, ale je to vidět a hodně, hodně.
Ale pán ho má jen jako kámoše a hlídače a tak..., to jsem přesně chtěla.

25.9.2009 10:55
hortova

XXX.XXX.240.130

teď je narozený vrh s čistým pracovním původem v CHS ze Svobodného dvora po mém Irovi (Duke v. schnellen Fuchs x Ezra van de Witjes), z fenky Joy ze Svobodného Dvora (Quint Malidaj x Orage de Alphaville Bohemia).
Matku znám osobně - je to šikovná mladá fena, s vyrovnanou povahou, a o Irovi toho je víc na mých stránkách v sekci "naši psi":
www.baratheanijinski.estranky.cz

Díky, už se dívám. Chci se zeptat, jak se fenka projevuje na obranách, stopách a při poslušnosti? Jinak tvůj pes vypadá moc hezky.

25.9.2009 11:26
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

hortova napsal(a):
Díky, už se dívám. Chci se zeptat, jak se fenka projevuje na obranách, stopách a při poslušnosti? Jinak tvůj pes vypadá moc hezky.

Fenču znám z výcviku jenom z fotek, a tam vypadá, že jí chuť do práce nechybí ( +kdosi tady o ní i psal, že s něma byla na stopařským semináři, a byla moc šikovná). Osobně jsem ji viděla 2x - pokaždé v cizím rušném prostředí, ale vždycky se chovala naprosto přirozeně, bez známek jakékoliv nervozity, strachu nebo agresivity. Na mě působila jako zvíře, který se hodí na jakoukoliv sportovní aktivitu, protože to má v hlavě srovnaný, a můžu říct, že z takové feny bych si já s klidným svědomím vzala štěně. Víc by ti o ní určitě řekl chovatel (tel. 777 700 301).
A Ir, to je v běžným životě naprostej pohodář, kterýmu je jedno, jestli pase, běhá agility, dogdancing, nebo IPO, ale na obranách je hodně razantní a tvrdej, ale na stopách zase chodí pomalu a pečlivě, a poslušnost na IPO 1 zvládl na 98 bodů, aniž by se někdy setkal s ostnáčem, strunou, nebo elektrikou.

Pro Míšu:
u nás to naštěstí vypadá, že když bůh dá, tak nebudeme mít následky, i když komplikace se nevyhly ani nám. Měla otevřenou tříštivou zlomeninu předloketní i loketní kosti, a i když operace dopadla dobře, tak na tu infekci v kosti nezabrali první ATB, takže se to nehojilo, ale snad už se nám blýská na lepší časy. Kdyby už nesměl sportovat, tak s ním budu dělat jenom stopařinu, a vezmu si po něm na práci fenku z tohohle vrhu (stejně jsem chtěla rozšířit smečku ještě o jednu lišku).

25.9.2009 11:37
hortova

XXX.XXX.240.130

Fenču znám z výcviku jenom z fotek, a tam vypadá, že jí chuť do práce nechybí ( +kdosi tady o ní i psal, že s něma byla na stopařským semináři, a byla moc šikovná). Osobně jsem ji viděla 2x - pokaždé v cizím rušném prostředí, ale vždycky se chovala naprosto přirozeně, bez známek jakékoliv nervozity, strachu nebo agresivity. Na mě působila jako zvíře, který se hodí na jakoukoliv sportovní aktivitu, protože to má v hlavě srovnaný, a můžu říct, že z takové feny bych si já s klidným svědomím vzala štěně. Víc by ti o ní určitě řekl chovatel (tel. 777 700 301).
A Ir, to je v běžným životě naprostej pohodář, kterýmu je jedno, jestli pase, běhá agility, dogdancing, nebo IPO, ale na obranách je hodně razantní a tvrdej, ale na stopách zase chodí pomalu a pečlivě, a poslušnost na IPO 1 zvládl na 98 bodů, aniž by se někdy setkal s ostnáčem, strunou, nebo elektrikou.

Pro Míšu:
u nás to naštěstí vypadá, že když bůh dá, tak nebudeme mít následky, i když komplikace se nevyhly ani nám. Měla otevřenou tříštivou zlomeninu předloketní i loketní kosti, a i když operace dopadla dobře, tak na tu infekci v kosti nezabrali první ATB, takže se to nehojilo, ale snad už se nám blýská na lepší časy. Kdyby už nesměl sportovat, tak s ním budu dělat jenom stopařinu, a vezmu si po něm na práci fenku z tohohle vrhu (stejně jsem chtěla rozšířit smečku ještě o jednu lišku).

Díky, jdu tomu pánovi napsat.

25.9.2009 12:31
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

hortova napsal(a):
Díky, jdu tomu pánovi napsat.

pokud mu budeš psát mail, tak je možný, že ti hned neodpoví - jestli je na táboře, tak má omezenej přístup k netu (ale možná už bude doma).

25.9.2009 13:00
hortova

XXX.XXX.240.130

pokud mu budeš psát mail, tak je možný, že ti hned neodpoví - jestli je na táboře, tak má omezenej přístup k netu (ale možná už bude doma).

OK, já mu tedy raděj zavolám.

25.9.2009 14:08
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

conty napsal(a):
kam jste se ztratili?

hele oc vyrostlo z mých miminek

Brya od Dorrinky

25.9.2009 14:08
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

Brya od Dorrinky

ještě Brya

25.9.2009 14:09
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
ještě Brya

a Gučoun - Best of Gucci od Dorrinky

25.9.2009 14:10
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
a Gučoun - Best of Gucci od Dorrinky

takové mají krásné zákusy

25.9.2009 14:56
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

oddorrinky napsal(a):

Brya od Dorrinky

už jsem je byla šmírovat na tvých stánkách - jsou prostě úžasní. Inu, když to má pes v hlavě v pořádku tak jde cvičení skoro samo.
... a naopak když člověk kápne na magora, tak se může na hlavu postavitpadalo, , a je mu to prd platný (a mám pocit, že u malin to platí x násobně).

Míšo, jak to vypadalo na rtg, když to Bossíkovi nesrůstalo? A než mu vytáhli tu destičku se šroubama, nebo mu to tam nechali?

Přidejte reakci

Přidat smajlík