Pes, ktereho nic nezajima a nebavi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2009 08:19

delam se skoro 3letou fenkou agility, dogdancing, v posledni dobe mi prijde, ze ji je vsechno fuk a nic ji nebavi, co s tim?

27.5.2009 08:21
matahari

XXX.XXX.230.165

usajka napsal(a):
delam se skoro 3letou fenkou agility, dogdancing, v posledni dobe mi prijde, ze ji je vsechno fuk a nic ji nebavi, co s tim?

Není přepracovaná?

27.5.2009 14:13
usajka

XXX.XXX.3.189

matahari napsal(a):
Není přepracovaná?

taky me to napadlo, byla pro ni nova jizda busem, trenink agility obvykle 2x tydne, nikdy ne vic, spis min, dogdancing nepravidelne na prochazkach, je takova celkove bez energie,....

27.5.2009 14:14
rude

XXX.XXX.13.149

usajka napsal(a):
taky me to napadlo, byla pro ni nova jizda busem, trenink agility obvykle 2x tydne, nikdy ne vic, spis min, dogdancing nepravidelne na prochazkach, je takova celkove bez energie,....

není nemocná??

27.5.2009 14:25
sapinka

XXX.XXX.184.88

rude napsal(a):
není nemocná??

nebude hárat, tohle je přesnej popis mojí feňule před háráním

27.5.2009 16:01
rachel

XXX.XXX.135.187

usajka napsal(a):

Taky se mi zdá, že bude hárat. Pokud pije a jí normálně, tak bych to neřešila.
Nebo třeba blížící se faleška?!?!

27.5.2009 20:58
usajka

XXX.XXX.3.189

rachel napsal(a):
Taky se mi zdá, že bude hárat. Pokud pije a jí normálně, tak bych to neřešila.
Nebo třeba blížící se faleška?!?!

u veta jsme byli nedavno, v poradku, je vykastrovana, muze mit falesnou brezost?

28.5.2009 15:42
usajka

XXX.XXX.3.189

usajka napsal(a):
u veta jsme byli nedavno, v poradku, je vykastrovana, muze mit falesnou brezost?

jé! prominte, ja to spletla! vykastrovana neni, ta to moje druha fenka, tato ma vzdy na pul roky pichanou antikoncepci, ale stejne, muze mit vykastrovany pes falesnou brezost?

8.6.2009 11:26
czizecka

XXX.XXX.106.197

usajka napsal(a):
jé! prominte, ja to spletla! vykastrovana neni, ta to moje druha fenka, tato ma vzdy na pul roky pichanou antikoncepci, ale stejne, muze mit vykastrovany pes falesnou brezost?

Myslím že vykastrovaná fena nemůže mít falešku nemá na to hormony... ale stopro nevim spíš logicky ne.... Fenu může třeba něco bolet veteřinář to nemusí poznat, psi umí dost dobře maskovat a ozvou se až když je to k nevydržení. S háráním to může mít spojitost ta moje na týden ohluchla. taky s věkem (puberta nebo stáří) nebo to může být období kdy ji to prostě nebaví. doporučuji na chvíli přestat, chodit jen na procházky.. prostě dát jí dovču

8.6.2009 17:56
0le

XXX.XXX.55.18

usajka napsal(a):

Mohlo by to být tou antikoncepcí.

8.6.2009 18:49
usajka

XXX.XXX.3.189

0le napsal(a):
Mohlo by to být tou antikoncepcí.

dneska :

byli jsme na agility, moooc se ji zrovna nechtelo, na piskoty vubec, kdyz jsem ale vyndala vonavy mlsky, bylo to lepsi, hracky nema rada, myslite, ze nedostatecna motivace? ale zezacatku ji to bavilo! nebo mam zkusit vzit s sebou i druhou fenku?

dekuji

16.6.2009 09:48
czizecka

XXX.XXX.106.197

usajka napsal(a):
dneska :

byli jsme na agility, moooc se ji zrovna nechtelo, na piskoty vubec, kdyz jsem ale vyndala vonavy mlsky, bylo to lepsi, hracky nema rada, myslite, ze nedostatecna motivace? ale zezacatku ji to bavilo! nebo mam zkusit vzit s sebou i druhou fenku?

dekuji

Druhou fenku bych nebrala, první by se nemusela soustředit na vás. Ano může to být nedostatečnou motivací! Piškoty jsou jako odměna moc suché. Ve zverimexu se dají koupit mlsky za odměnu ale myslím že sýr, salám nebo tak je pro pejska o mnoho lákavější než uměle vytvořené marketové produkty (alespoň pro mé psy, my cvičíme na salámy sýry nebo kuřecí maso když je, když psovi nabídnu mlsku ze zveráče vezme si ji,ale vidím rozdíl v nadšení ohromný)

16.6.2009 13:45

czizecka napsal(a):
Druhou fenku bych nebrala, první by se nemusela soustředit na vás. Ano může to být nedostatečnou motivací! Piškoty jsou jako odměna moc suché. Ve zverimexu se dají koupit mlsky za odměnu ale myslím že sýr, salám nebo tak je pro pejska o mnoho lákavější než uměle vytvořené marketové produkty (alespoň pro mé psy, my cvičíme na salámy sýry nebo kuřecí maso když je, když psovi nabídnu mlsku ze zveráče vezme si ji,ale vidím rozdíl v nadšení ohromný)

milá "dámo" nabízí se ale úplně jiné oslovení vašečubinka je totálně po injekcích hormonálně rozhozená a kdo ví jestli už není nemocná... ten vet co vám to poradil a opíchal by zasloužil nakopat do p...dele a vy taky
kecy vo pamlscích HRŮZA, zkuste někdy přemejšlet hlavou...

10.11.2009 14:49
usajka

XXX.XXX.113.46

lupus4 napsal(a):
milá "dámo" nabízí se ale úplně jiné oslovení vašečubinka je totálně po injekcích hormonálně rozhozená a kdo ví jestli už není nemocná... ten vet co vám to poradil a opíchal by zasloužil nakopat do p...dele a vy taky
kecy vo pamlscích HRŮZA, zkuste někdy přemejšlet hlavou...

injekce jsou humani - tedy bezpecne, samozrejme mensi mnozstvi, a co vy? co jste dokazala se psem vy? ja se alespon snazim - fena proste mela obdobi, kdy ji to nebavilo, ted nepotrebujeme ani pamlsky! dogdancig, agility, coursing, obrana, stopa,....bavi ji vsestrany vycvik, proste kazdy tyden neco jineho!

10.11.2009 21:31
burunduk

XXX.XXX.98.178

usajka napsal(a):

Proč jí pícháte tu hormonální antikoncepci? To není asi moc zdravé, ne?
Není lepší hlídat fenku v období hárání a necpat do ní horm. preparáty? Nebo jaký to má důvod ty injekce?

11.11.2009 07:36

burunduk napsal(a):
Proč jí pícháte tu hormonální antikoncepci? To není asi moc zdravé, ne?
Není lepší hlídat fenku v období hárání a necpat do ní horm. preparáty? Nebo jaký to má důvod ty injekce?

No, já si fenku v období hárání ohlídám, bohužel chodím do školy, a když nejsem doma, babička chuděrku pustí, třeba mi to ani neřekne a já se pak jen divím. Nejsem množitel a nemám ráda potraty. Ale jednou bych po ní štěndo chtěla.

11.11.2009 08:58
zboza3aj

XXX.XXX.32.73

usajka napsal(a):
No, já si fenku v období hárání ohlídám, bohužel chodím do školy, a když nejsem doma, babička chuděrku pustí, třeba mi to ani neřekne a já se pak jen divím. Nejsem množitel a nemám ráda potraty. Ale jednou bych po ní štěndo chtěla.

Taky se přidávám k názoru, že to bude tou hormonální antikoncepcí..teď jsem si o ní přečetla článek a teda ty nežádoucí účinky, nevím nevím. "Pro tato rizika většina veterinářů dlouhodobé podávání progestinů nedoporučuje" http://www.zkracovatko.cz/8q1

11.11.2009 09:40
evelin

XXX.XXX.6.162

zboza3aj napsal(a):
Taky se přidávám k názoru, že to bude tou hormonální antikoncepcí..teď jsem si o ní přečetla článek a teda ty nežádoucí účinky, nevím nevím. "Pro tato rizika většina veterinářů dlouhodobé podávání progestinů nedoporučuje" http://www.zkracovatko.cz/8q1

Tak to je velice zajímavý článek. Než cpát fenu tímhle - to bych si raděj vzala na dobu hárání dobolenou...

11.11.2009 13:08
memmory

XXX.XXX.66.227

evelin napsal(a):
Tak to je velice zajímavý článek. Než cpát fenu tímhle - to bych si raděj vzala na dobu hárání dobolenou...

No mám doma psa a fenu jsem v práci od 7:00 - 17:00 denně a nenapadlo by mě dávat injekce . Zvládnou se to dá .

11.11.2009 16:15
usajka

XXX.XXX.113.46

memmory napsal(a):
No mám doma psa a fenu jsem v práci od 7:00 - 17:00 denně a nenapadlo by mě dávat injekce . Zvládnou se to dá .

a co byste mi poradili? ja nejsem doma od 6 do 18, vetsinou ji vzali na kratkou prochazku, jak jsem doma nebyla, ale proste babicka ji pusti a je ji jedno, jestli budou stenda nebo ne, je ji lito, ze je zavrena

a co konkretne mohou zpusobovat?

11.11.2009 18:28
zzana

XXX.XXX.162.104

usajka napsal(a):

tak přidám jen svou vlastní zkušenost, kdysi jsem antikoncepci u bývalé fenčky taktéž používala, jednalo se o starší feňulku a měla malinký nádor na mléčné žláze, na doporučení veta kvůli nádorku jsem jí nechala co půl roku tuto antik. pichat, (údajně se mělo zvětšování nádorku zarazit), tuto antik. jsem používala snad 3 roky, vlastně až do konce jejího života, každopádně nádorek se již nezvětšoval, fenečka jen velmi dobře přibírala což jsem řešila dietními granulemi, žádnou změnu chování jsem nezaznamela, doknce jsem nechala dělat po čase vyšetření na diabetes které vyšlo negativně, takže z mého pohledu - jen pozitivní zkušenost kromě té obezity ale nebylo to nic závažného, nechci se zde nějak zastávat zadavatelky jen jsem chtěla uvést svou vlastní zkušenost, její život jsem ukončila uspáním z důvodu špatného srdce - už nevím co to bylo za nemoc je to už opravdu pár let zpětně, ale nemocné srdce bylo diagnostikováno ještě před podáváním této antikoncepce, co za antik. to přesně bylo netuším
v případě zadavatelky bych volila spíše kastraci, chápu že chcete nějaké štěndo po ní, ale ruku na srdce - kolik je dnes kříženců v útulku, chcete si nechat po ní jedno štěně, co uděláte se zbytkem štěňat?, navíc máte mladou fenečku, já to do té moji pichala jen na doporučení veta ze zdravotních důvodů, zda to tenkrát byla hloupost netuším, ale nic se jí naštěstí nestalo a vitální a nenažraná byla stále

Love vera

17.2.2016 20:09
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík