Ahoj, tak se nám z pátka na sobotu narodilo 14 malých retrívrů, bohužel jedno umřelo..ale i tak jsme rádi, že jsou teď všichni v pohodě i fenka..Celkem je 6 pejsků a 7 fenek
misa1988
napsal(a):
Ahoj, tak se nám z pátka na sobotu narodilo 14 malých retrívrů, bohužel jedno umřelo..ale i tak jsme rádi, že jsou teď všichni v pohodě i fenka..Celkem je 6 pejsků a 7 fenek
další...
lavacca
napsal(a):
Páni, to se mamina asi dost ohání,co? Jinak jsou roztomiloučtí.
ahoj...tak my se právě rozloučili s posledním mimušákem...:-))
misa1988
napsal(a):
teda to je nadílka, jsou krásný, nám se 13.7 narodilo 7 miminek 4 kluci a 3 holky, bohužel 1 holčička pár dní péo porodu umřela, ale máme rarášky.
bffb
napsal(a):
ahoj...tak my se právě rozloučili s posledním mimušákem...:-))
...je hrozné jak ta stvořeníčka rostou doslova ze dne na den:...
bffb
napsal(a):
...je hrozné jak ta stvořeníčka rostou doslova ze dne na den:...
tady už jsou větší...dva kluci a šest holčiček...:-))
bffb
napsal(a):
tady už jsou větší...dva kluci a šest holčiček...:-))
....svačinka
bffb
napsal(a):
...s maminou
a tenhle psí klučina s námi zůstává...jinak jsou všichni mimušáci u nových páníčků..
czizecka
napsal(a):
ahoj my čekáme okolo 8. září malé corsičky tak jsem na to zvědavá:o)
Ahoj to jsou naše štěnda středoasiatů
arka
napsal(a):
Ahoj to jsou naše štěnda středoasiatů
tady je jin 3 týdny narodili se 28.3.09
TENHLE MĚSÍC JIM BUDE 28.8. 5 MĚSÍCŮ,JEDNA ŠTĚNDA O TROCHU VĚTŠÍ
arka
napsal(a):
tady je jin 3 týdny narodili se 28.3.09
TENHLE MĚSÍC JIM BUDE 28.8. 5 MĚSÍCŮ,JEDNA ŠTĚNDA O TROCHU VĚTŠÍ
Tohle byla moje favoritka ale na konec jsem jí prodala,jedna A'Usuli Hyrawa Gyl
arka
napsal(a):
Tohle byla moje favoritka ale na konec jsem jí prodala,jedna A'Usuli Hyrawa Gyl
Je tu nějak mrtvo tak dávám další,Alkyr Hyrawa Gyl - 4 měsíce
arka
napsal(a):
Je tu nějak mrtvo tak dávám další,Alkyr Hyrawa Gyl - 4 měsíce
A tak ještě Amira a Aban Hyrawa Gyl-výměna názorů
arka
napsal(a):
A tak ještě Amira a Aban Hyrawa Gyl-výměna názorů
Tak další středoasiati Abirah Hyrawa Gyl
arka
napsal(a):
Tak další středoasiati Abirah Hyrawa Gyl
noo mi sice nečekáme,ale pořídili jsme si miminko stafbul x nějakej neodbytnej soused ...takže co se z něj nakonec vyvrbí je překvapení :) . Na fotce čersvých osm týdnů
hankakoska
napsal(a):
noo mi sice nečekáme,ale pořídili jsme si miminko stafbul x nějakej neodbytnej soused ...takže co se z něj nakonec vyvrbí je překvapení :) . Na fotce čersvých osm týdnů
my taky sice nečekáme, ale taky jsme pořídili a dokonce máme taky čerstvých 8 týdnu maminka kříženec, tatínek bígl
kris
napsal(a):
my taky sice nečekáme, ale taky jsme pořídili a dokonce máme taky čerstvých 8 týdnu maminka kříženec, tatínek bígl
Ahojky. Nám se narodilo 8 štěňátek belgického ovčáka tervueren. Tak kdyby někdo měl zájem tak písněte. Máme 5 psů a 3 fenky.
kris
napsal(a):
můžu se zeptat odkud štěňátko máte? kamarádka si přivezla nedávno křížence bígla někde od Frýdku,tak jestli to nahodou není příbuzný :)
hankakoska
napsal(a):
můžu se zeptat odkud štěňátko máte? kamarádka si přivezla nedávno křížence bígla někde od Frýdku,tak jestli to nahodou není příbuzný :)
Ne ne bohužel, my ji máme z Olomouce
hankakoska
napsal(a):
My máme taky štěnátko 5 měsíční hnědou dobrmanku
pajik142
napsal(a):
My máme taky štěnátko 5 měsíční hnědou dobrmanku
a ještě jednu trochu demoliční
pajik142
napsal(a):
a ještě jednu trochu demoliční
Ahojky všem,pěkná dobrmanka je s pp nebo bez? kamarádka má taky dobrmana černého s pálením
arka
napsal(a):
Ahojky všem,pěkná dobrmanka je s pp nebo bez? kamarádka má taky dobrmana černého s pálením
Nic se tu neděje tak to oživim.Tak jedna středoasiatka Amira Hyrawa Gyl zítra 5 měsíců,byli jsme jí v úterý navštívit,můj odchov je moje chlouba.
arka
napsal(a):
Nic se tu neděje tak to oživim.Tak jedna středoasiatka Amira Hyrawa Gyl zítra 5 měsíců,byli jsme jí v úterý navštívit,můj odchov je moje chlouba.
..tak ještě jedno oživení.......mamina s 10týdenním klučinou...:-))
bffb
napsal(a):
..tak ještě jedno oživení.......mamina s 10týdenním klučinou...:-))
a ještě jedna ve stejném věku...poprvé u vody.....
bffb
napsal(a):
a ještě jedna ve stejném věku...poprvé u vody.....
Takováhle jezevčí miminka jsme měli
pajik142
napsal(a):
arka: je s PP ikdyž u nás s "neplatnýma" ale nám to nevadí koukám že máte taky DOBRMANA bez ušisek
Pro Páju:jak to že s neplatnýma PP?jedna A'Usuly Hyrawa GylU novích páníčků.
arka
napsal(a):
Tak přidávám taky jedno štěndo, akorát trošku větší.
Miluje všecho živé, teda aspon zatím
arka
napsal(a):
Protože máme ufiknutý ušiska takže na výstavu jedině na Slovensko.Jinak máte krásný ty štenda, no kter štěně není k zulíbání
pajik142
napsal(a):
Protože máme ufiknutý ušiska takže na výstavu jedině na Slovensko.Jinak máte krásný ty štenda, no kter štěně není k zulíbání
a ještě jednou naše Iza včera jsme oslavili 5 měsíců a máme rovných 20kg.