adelaida
napsal(a):
Dag
Zdravím,mám dvě světlého Pupína a černobílou Kesinku,jsou to zlatíčka
pupino
napsal(a):
Zdravím,mám dvě světlého Pupína a černobílou Kesinku,jsou to zlatíčka
Kesinka
kavka
napsal(a):
Máte doma někdo labutěnku bez upraveného čumáčku? Prosím o foto
s neoholeným čumáčkem nemám,ale oholenou labuťku ano,už to máme zase dlouhý
kavka
napsal(a):
Není v mém vlastnictví, ale je to můj odchov ;-) Alcarin Loiseleuria
aradek
napsal(a):
Není v mém vlastnictví, ale je to můj odchov ;-) Alcarin Loiseleuria
No, a pak mám doma ještě neupravené labutěnky (vlevo je teda neupravená nahatá)
aradek
napsal(a):
No, a pak mám doma ještě neupravené labutěnky (vlevo je teda neupravená nahatá)
A s oholenými čumáčky Arad
aradek
napsal(a):
A s oholenými čumáčky Arad
A Violka (mamina) ;-) Každopádně podstatně víc fotek mám na webu... www.loiseleuria.unas.cz
aradek
napsal(a):
A Violka (mamina) ;-) Každopádně podstatně víc fotek mám na webu... www.loiseleuria.unas.cz
Arad je nádherný pes.
Jinak ty labuťky s těma postavenýma plachtama mně vždycky rozesmějou. Když maj ty uši malinký tak to vypadá hezky, ale jak jsou dlouhý, tak bych se bála, že mi uletí
Mám ráda uši dolů. Jinak kouknu na váš web.
aradek
napsal(a):
Musím vám napsat, že teda klobouk dolů před vašimi róbami na výstavách. Málem mi vypadly oči z důlků!! Tomu říkám předvádění na úrovni. Skoro to vypadá jako by jste šli na taneční parket nádhera. No jde vidět, že mám co dělat. Jsem naprostý začátečník.
adelaida
napsal(a):
Musím vám napsat, že teda klobouk dolů před vašimi róbami na výstavách. Málem mi vypadly oči z důlků!! Tomu říkám předvádění na úrovni. Skoro to vypadá jako by jste šli na taneční parket nádhera. No jde vidět, že mám co dělat. Jsem naprostý začátečník.
Tohle byla reakce na stránky www.nahaci.cz na paní Brychtovou! Mněla jsem otevřeno víc stránek najednou a mám v tom trochu chaos teda
adelaida
napsal(a):
Tohle byla reakce na stránky www.nahaci.cz na paní Brychtovou! Mněla jsem otevřeno víc stránek najednou a mám v tom trochu chaos teda
Já jsem si říkala Protože kostýmek mám jeden a do toho se už dva roky neobleču, tak nosím oblečení, co mám ve skříni... Jako oblečení se snažím nosit slušný, ale přehánět vážně ne
kavka
napsal(a):
Neoholený čumáček na ostříhané labutěnce
adelaida
napsal(a):
No tak kdybych ho potkala na ulici tak ani neuvěřím, ž je to labutěnka.
To se ani nedivím Teď vypadá takto. Na fotce s kamarádkou.