Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2006 23:50

Ahoj, chci se zeptat:
Mám 5 měsíční štěndo, bohužel se nám zdá, že nějak neroste . Vím, že má ještě pořád dost času, ale nyní má velikost tak 2-3měsíčního pesana :-(
Jsou nějaké vitamíny, které by mu mohli pomoci růst? ....
Děkuju za rady

15.5.2006 16:09

dasha napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat:
Mám 5 měsíční štěndo, bohužel se nám zdá, že nějak neroste . Vím, že má ještě pořád dost času, ale nyní má velikost tak 2-3měsíčního pesana :-(
Děkuju za rady

jaké máš plemeno ?

15.5.2006 16:25

richterova eva napsal(a):
jaké máš plemeno ?

jorečka :-) je to můj první, koupila jsem ho z prý nejlepší CHS v ČR (tvrdí chovatel)

15.5.2006 19:24

dasha napsal(a):
jorečka :-) je to můj první, koupila jsem ho z prý nejlepší CHS v ČR (tvrdí chovatel)

z jaky stanice? Zluta reka?

15.5.2006 19:58

michelle napsal(a):
z jaky stanice? Zluta reka?

nepovím musela jsem slíbit, že pokud se mi něco nebude líbit, tak že se o tom nebudu nikde šířit, že jinak budu mít průšvih ....
ale to moc neřeší můj problém poradíte mi někdo?

15.5.2006 20:35

dasha napsal(a):
nepovím musela jsem slíbit, že pokud se mi něco nebude líbit, tak že se o tom nebudu nikde šířit, že jinak budu mít průšvih ....
ale to moc neřeší můj problém poradíte mi někdo?

Opravdu ! " solidní stanice " !Pokud má pejsek odpovídající výživu a neroste, tak to bude dáno nejspíše geneticky.Napiš kolik váží a jak je tělesně vyvinutý. U jokširáčku bývají přece rozdíly dosti velké.

15.5.2006 20:42

dasha napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat:
Děkuju za rady

Má 1,4, a kostru má dost silnou, ... krásně rovná záda.. jen prostě tak celková velikost se mi zdá dost malá...
je pravda, že podmínka CHS mě zarazila, ale říkala jsem si, že stejně bude vše ok...

16.5.2006 15:37

dasha napsal(a):
Má 1,4, a kostru má dost silnou, ... krásně rovná záda.. jen prostě tak celková velikost se mi zdá dost malá...
je pravda, že podmínka CHS mě zarazila, ale říkala jsem si, že stejně bude vše ok...

Dasho já se teda v jokširáčkách moc nevyznám, ale myslím, že pokud v dospělosti se má váha pohybovat okolo 3 kg, tak to zase není ten tvůj takový prcek.Některý pes roste rychleji a některý pomaleji. Vím, že malá plemena jsou dřívě dospělá, ale nezoufej a krm ho kvalitní stravou, on nebude možná mít 3 kg, ale kolik je psů co neváží ani 2 kg a nebo mají zase nadváhu stanovenou standartem.

16.5.2006 15:43

richterova eva napsal(a):
Dasho já se teda v jokširáčkách moc nevyznám, ale myslím, že pokud v dospělosti se má váha pohybovat okolo 3 kg, tak to zase není ten tvůj takový prcek.Některý pes roste rychleji a některý pomaleji. Vím, že malá plemena jsou dřívě dospělá, ale nezoufej a krm ho kvalitní stravou, on nebude možná mít 3 kg, ale kolik je psů co neváží ani 2 kg a nebo mají zase nadváhu stanovenou standartem.

No ja se v jorksirech vyznam docela dobre Podle me to je idealni vyha, prece jenom jeste porad roste, a vetsina psu na vystavach ma okolo 2,20 - 2,5 kg, takze to bude ok

16.5.2006 15:45

michelle napsal(a):
No ja se v jorksirech vyznam docela dobre Podle me to je idealni vyha, prece jenom jeste porad roste, a vetsina psu na vystavach ma okolo 2,20 - 2,5 kg, takze to bude ok

Ahoj, kámoška má CHS yorků a řekla bych ,že ta váha je v pohodě.nebude přerostlej a bude OK

Přidejte reakci

Přidat smajlík