dasha
napsal(a):
nepovím
musela jsem slíbit, že pokud se mi něco nebude líbit, tak že se o tom nebudu nikde šířit, že jinak budu mít průšvih
....
ale to moc neřeší můj problém poradíte mi někdo?
Opravdu ! " solidní stanice " !Pokud má pejsek odpovídající výživu a neroste, tak to bude dáno nejspíše geneticky.Napiš kolik váží a jak je tělesně vyvinutý. U jokširáčku bývají přece rozdíly dosti velké.
dasha
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat:
Mám 5 měsíční štěndo, bohužel se nám zdá, že nějak neroste . Vím, že má ještě pořád dost času, ale nyní má velikost tak 2-3měsíčního pesana :-(
Jsou nějaké vitamíny, které by mu mohli pomoci růst? ....
Děkuju za rady
Má 1,4, a kostru má dost silnou, ... krásně rovná záda.. jen prostě tak celková velikost se mi zdá dost malá...
je pravda, že podmínka CHS mě zarazila, ale říkala jsem si, že stejně bude vše ok...
dasha
napsal(a):
Má 1,4, a kostru má dost silnou, ... krásně rovná záda.. jen prostě tak celková velikost se mi zdá dost malá...
je pravda, že podmínka CHS mě zarazila, ale říkala jsem si, že stejně bude vše ok...
Dasho já se teda v jokširáčkách moc nevyznám, ale myslím, že pokud v dospělosti se má váha pohybovat okolo 3 kg, tak to zase není ten tvůj takový prcek.Některý pes roste rychleji a některý pomaleji. Vím, že malá plemena jsou dřívě dospělá, ale nezoufej a krm ho kvalitní stravou, on nebude možná mít 3 kg, ale kolik je psů co neváží ani 2 kg a nebo mají zase nadváhu stanovenou standartem.
richterova eva
napsal(a):
Dasho já se teda v jokširáčkách moc nevyznám, ale myslím, že pokud v dospělosti se má váha pohybovat okolo 3 kg, tak to zase není ten tvůj takový prcek.Některý pes roste rychleji a některý pomaleji. Vím, že malá plemena jsou dřívě dospělá, ale nezoufej a krm ho kvalitní stravou, on nebude možná mít 3 kg, ale kolik je psů co neváží ani 2 kg a nebo mají zase nadváhu stanovenou standartem.
No ja se v jorksirech vyznam docela dobre Podle me to je idealni vyha, prece jenom jeste porad roste, a vetsina psu na vystavach ma okolo 2,20 - 2,5 kg, takze to bude ok