Jezevčík hledá hodného páníčka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2009 23:06
vroubenky

XXX.XXX.26.35

Hledá se hodný páníček pro čtyřletého jezevčíka bez PP. Pejsek byl prý týrán, přesto je hodný a poslušný. Jen nemá rád velké psy a lidi s holí v ruce. Pouze do bytu - domu, ne k boudě, nejlépe starším lidem. Zatím bydlí v Mladé Boleslavi, další info na tel. 723 349105. Předem děkujeme.

29.11.2009 23:48
vroubenky

XXX.XXX.26.35

vroubenky napsal(a):
Hledá se hodný páníček pro čtyřletého jezevčíka bez PP. Pejsek byl prý týrán, přesto je hodný a poslušný. Jen nemá rád velké psy a lidi s holí v ruce. Pouze do bytu - domu, ne k boudě, nejlépe starším lidem. Zatím bydlí v Mladé Boleslavi, další info na tel. 723 349105. Předem děkujeme.

Další fotka...

30.11.2009 19:07
bilkson

XXX.XXX.245.152

vroubenky napsal(a):
Další fotka...

Ach jo, proč nejste z Moravy. Babička shání stejného psíka, protože jí nedávno umřel a štěňátko nechce......

30.11.2009 19:08
bilkson

XXX.XXX.245.152

vroubenky napsal(a):
Další fotka...

ach jo. Proč nejste z Moravy....Babička hledá stejného pejska, protože jí nedávno umřel a do štěňete už jít nechce....

30.11.2009 19:14
brixie

XXX.XXX.43.2

bilkson napsal(a):
ach jo. Proč nejste z Moravy....Babička hledá stejného pejska, protože jí nedávno umřel a do štěňete už jít nechce....

Markéto, ale jemu jsou již 4 roky Nějak jste si to špatně přečetla...

30.11.2009 19:19
bilkson

XXX.XXX.245.152

brixie napsal(a):
Markéto, ale jemu jsou již 4 roky Nějak jste si to špatně přečetla...

Nepřečetla. Babička by chtěla už odrostence, na štěně už nemá tolik elánu.

30.11.2009 20:54
brixie

XXX.XXX.43.2

bilkson napsal(a):

Aha...takže 4-letý pes je ještě štěně... To se asi mám ještě co učit

30.11.2009 20:56
vroubenky

XXX.XXX.26.35

bilkson napsal(a):

Pokud byste si přijela, tak aspoň do Prahy bychom ho mohli dopravit. Předem se ale určitě domluvte s pánem nebo jeho manželkou, kteří se o něj momentálně starají, aby babičce vyhovoval. Neradi bychom, aby šel z ruky do ruky, zaslouží si už konečně někoho hodného. Telefon na pána jsem určitě napsala, na paní je 606 272695. Oba jsou nemocní a v ID, nikam nejezdí, dovoz do Prahy bych zajistila já.

30.11.2009 21:04
astlolita

XXX.XXX.68.51

brixie napsal(a):

Trochu mimo, ne?

30.11.2009 21:43
bilkson

XXX.XXX.245.152

astlolita napsal(a):
Trochu mimo, ne?

Co vám příjde jako mimo? Já nechápu vás. Jen jsem psala, že by babičce pasoval spíše dospělák, že by si sama už štěňe nebrala. Ale spíš ta dálka. Je to dost.

1.12.2009 08:39
astlolita

XXX.XXX.68.51

bilkson napsal(a):
Co vám příjde jako mimo? Já nechápu vás. Jen jsem psala, že by babičce pasoval spíše dospělák, že by si sama už štěňe nebrala. Ale spíš ta dálka. Je to dost.

No teď mi třeba přijdete mimo trochu vy Protože to původní "Trochu mimo" bylo na brixie, ne na vás Jde to celkem dobře poznat i z toho, kam se ten příspěvek řadí

1.12.2009 12:25
impact

XXX.XXX.190.76

brixie napsal(a):

Brixie co to plácáš?

1.12.2009 12:27
memmory

XXX.XXX.66.227

vroubenky napsal(a):
Pokud byste si přijela, tak aspoň do Prahy bychom ho mohli dopravit. Předem se ale určitě domluvte s pánem nebo jeho manželkou, kteří se o něj momentálně starají, aby babičce vyhovoval. Neradi bychom, aby šel z ruky do ruky, zaslouží si už konečně někoho hodného. Telefon na pána jsem určitě napsala, na paní je 606 272695. Oba jsou nemocní a v ID, nikam nejezdí, dovoz do Prahy bych zajistila já.

HELE HOLKY - teď jste se do toho tak zamotaly že to ani není možný , nevím kdo je z koho jak mimo , ale já to pochopila - vy jste se jen nepochopily , 4 roky není štěně , babička nechce štěně , ale je to daleko . Tak kdo co je MIMO

1.12.2009 13:44
impact

XXX.XXX.209.78

memmory napsal(a):
HELE HOLKY - teď jste se do toho tak zamotaly že to ani není možný , nevím kdo je z koho jak mimo , ale já to pochopila - vy jste se jen nepochopily , 4 roky není štěně , babička nechce štěně , ale je to daleko . Tak kdo co je MIMO

Mimo je Brixie, páč se směje Markétě a přitom je to Brixie, kdo to nepochopil. Domča napsala Brixie, že je trochu mimo, ale Markéta zase nepochopila, že je to na Brixie a myslí si, že mimo je ona. Rozumíme?

1.12.2009 16:38
memmory

XXX.XXX.66.227

impact napsal(a):
Mimo je Brixie, páč se směje Markétě a přitom je to Brixie, kdo to nepochopil. Domča napsala Brixie, že je trochu mimo, ale Markéta zase nepochopila, že je to na Brixie a myslí si, že mimo je ona. Rozumíme?

1.12.2009 17:02
brixie

XXX.XXX.43.2

impact napsal(a):

No jasný, jsem mimo, protože mi to vyznělo, že ta babička tohoto pejska nechce, že je to ještě štěně Tak jsem si to znovu přečetla, a ono se z toho dá vyvodit, i že štěně (samozřejmě jiné) nechce, a tohoto by brala, kdyby nebyl tak daleko. Omlouvám se všem, komu jsem tím svým příspěvkem zamotala hlavu

1.12.2009 17:36
vroubenky

XXX.XXX.26.35

brixie napsal(a):
No jasný, jsem mimo, protože mi to vyznělo, že ta babička tohoto pejska nechce, že je to ještě štěně Tak jsem si to znovu přečetla, a ono se z toho dá vyvodit, i že štěně (samozřejmě jiné) nechce, a tohoto by brala, kdyby nebyl tak daleko. Omlouvám se všem, komu jsem tím svým příspěvkem zamotala hlavu

Škoda, že jsou tady jen mimoni a žádný hodný páníček na obzoru. :-(
Snad se někdo najde, díky.

1.12.2009 18:11
impact

XXX.XXX.209.78

brixie napsal(a):

Jsem ráda, že nejsem sama, kdo je dneska tatar.

1.12.2009 22:06
astlolita

XXX.XXX.68.51

impact napsal(a):

Tak tohle se fakt povedlo

1.12.2009 22:06
astlolita

XXX.XXX.68.51

impact napsal(a):
Jsem ráda, že nejsem sama, kdo je dneska tatar.

To fakt nejsi, to se neboj

18.12.2009 21:28
vroubenky

XXX.XXX.26.35

astlolita napsal(a):
Tak tohle se fakt povedlo

Posouvám, stále se nikdo nenašel. Díky za pomoc.

19.12.2009 12:43
impact

XXX.XXX.178.82

vroubenky napsal(a):

Se s dovolením vsocknu.

Daruji fenku xJezevčíka. Fenka je velice hodná, doma o ní člověk ani neví, leží na místě a spí. Zvyklá ve smečce se psy, venku na zavolání přijde (jinak necvičená), když zůstane sama - neštěká, neničí věci. Vyrostla v rodině s dětmi, vhodná i ke starším lidem.

8.2.2010 23:57
vroubenky

XXX.XXX.26.35

impact napsal(a):
Se s dovolením vsocknu.

Daruji fenku xJezevčíka. Fenka je velice hodná, doma o ní člověk ani neví, leží na místě a spí. Zvyklá ve smečce se psy, venku na zavolání přijde (jinak necvičená), když zůstane sama - neštěká, neničí věci. Vyrostla v rodině s dětmi, vhodná i ke starším lidem.

Opět posouvám, jezevčík stále hledá ... Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.2.2010 10:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

brixie napsal(a):

Tedy Marcelo-Brixie, to se povedlo, máte bod , řehtám se jako kůň, sice to čtu až je téma posunuto, ale fakt jste mě pobavila, to je něco jako s tím DKK u CC
JJ, to se občas stane, ale nemělo by to být často
Tímto trochu posouvám a mrňousům jezevčíkům přeji hodné páníky, taky jsem kdysi měla podobného - tuláčka z ulice

Přidejte reakci

Přidat smajlík