Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2009 20:01
usajka

XXX.XXX.113.46

Krmite nekdo? Kde se da koupit?

21.12.2009 20:57
taziza

XXX.XXX.213.178

usajka napsal(a):
Krmite nekdo? Kde se da koupit?

http://shop.sleddogs.cz/?susene-maso,23

21.12.2009 21:37
tancoska

XXX.XXX.64.4

taziza napsal(a):
http://shop.sleddogs.cz/?susene-maso,23

taky jsem na to koukla a nevypadá to špatně.Přestala jsem dávat granule protože mi pes nepřibíral,hodně kadil a to jsem zkusila dost značek.Tak jsem začala vařit,pes po týdnu vaření vypadá líp.Zatím kupuju u řezníka což je dost drahý tak jsem přemejšlela o vetamixu jenže nevím jestli 50kilo masa narvu do mrazáku.Tohle sušený by byla dobrá alternativa.Jestli někdo krmíte tak napište kolik dáváte,jestli to psům chutná atp.Taky budu ráda za zkušenosti od lidí než to objednám

21.12.2009 22:27
burunduk

XXX.XXX.98.178

tancoska napsal(a):
taky jsem na to koukla a nevypadá to špatně.Přestala jsem dávat granule protože mi pes nepřibíral,hodně kadil a to jsem zkusila dost značek.Tak jsem začala vařit,pes po týdnu vaření vypadá líp.Zatím kupuju u řezníka což je dost drahý tak jsem přemejšlela o vetamixu jenže nevím jestli 50kilo masa narvu do mrazáku.Tohle sušený by byla dobrá alternativa.Jestli někdo krmíte tak napište kolik dáváte,jestli to psům chutná atp.Taky budu ráda za zkušenosti od lidí než to objednám

Nedělejte si žádné naděje, že u sleddogs objednáte sušené maso. Mají výpadek linky už několik měsíců a k rozběhu se linka nemá.
Teď sušené maso nikde neseženete, nedávno jsme se tu o tom bavili. Bohužel, jen u některých e-shopů.. po 700 gramech a tak.
A není to žádnej zázrak, masová kaše, taky jsem to před dávnem objednala a nic úžasnýho (jak jsem si to vysnila) to nebylo.
Vivat BARF :) ..beru od vetamixu. A nemusíte objednat 50 kg masa. Objednávka do domů musí vážit 50 kilo..to ano... ale nemusí to obsahovat jen maso. Můžete vzít 10 kilo těstoviny, 10 kilo rýže, pamlsky atd.. plus maso.

21.12.2009 22:44
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
Nedělejte si žádné naděje, že u sleddogs objednáte sušené maso. Mají výpadek linky už několik měsíců a k rozběhu se linka nemá.
Teď sušené maso nikde neseženete, nedávno jsme se tu o tom bavili. Bohužel, jen u některých e-shopů.. po 700 gramech a tak.
A není to žádnej zázrak, masová kaše, taky jsem to před dávnem objednala a nic úžasnýho (jak jsem si to vysnila) to nebylo.
Vivat BARF :) ..beru od vetamixu. A nemusíte objednat 50 kg masa. Objednávka do domů musí vážit 50 kilo..to ano... ale nemusí to obsahovat jen maso. Můžete vzít 10 kilo těstoviny, 10 kilo rýže, pamlsky atd.. plus maso.

díky moc,to s tím vetamixem jsem nevěděla myslela jsem že to musí být 50kilo masa.Tak super už vím co objednat

21.12.2009 23:52
burunduk

XXX.XXX.98.178

tancoska napsal(a):
díky moc,to s tím vetamixem jsem nevěděla myslela jsem že to musí být 50kilo masa.Tak super už vím co objednat

22.12.2009 06:16
makki

XXX.XXX.107.70

tancoska napsal(a):

Ani to sušené masi od sleddogs nebylo nic moc. Já taky dovažuju od Vetamixu maso konzervami. Taky jsem měla obavu, že to do těch 50 kg nedám, ale dneska kupodivu beru někdy i přes 100 kg, ale je to dost na těch konzervách pro psy a kočky.

Love vera

17.2.2016 20:23
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík