Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2006 09:24

Dobrý den,nechová někdo bílého boxera-psa?Jednoho doma mám a potřebovala bych se na něco zeptat.Moc děkuji.

23.5.2006 09:34

mazlik 26 napsal(a):
Dobrý den,nechová někdo bílého boxera-psa?Jednoho doma mám a potřebovala bych se na něco zeptat.Moc děkuji.

A co přesně potřebuješ vědět??

23.5.2006 10:00

impact napsal(a):
A co přesně potřebuješ vědět??

Má doma 9měs.boxera.V poslední době mu zrudly vyrlata.Nenechá si na ně chytnout a někdy i kňučí,když mu je chceme namazat.Má je i trochu sloupaný.Chtěla ¨jsem se zeptat,jestli s tím někdo nemá zkušenosti nebo jeslti mám zajet k veterináři.Nevím,jeslti to má jen ze sluníčka spálený nebo jeslti nemá nějaký zánět.Děkuji

23.5.2006 10:07

mazlik 26 napsal(a):
Má doma 9měs.boxera.V poslední době mu zrudly vyrlata.Nenechá si na ně chytnout a někdy i kňučí,když mu je chceme namazat.Má je i trochu sloupaný.Chtěla ¨jsem se zeptat,jestli s tím někdo nemá zkušenosti nebo jeslti mám zajet k veterináři.Nevím,jeslti to má jen ze sluníčka spálený nebo jeslti nemá nějaký zánět.Děkuji

to vypada spis na nejaky zanet, takze bych s nim hned jela v vetovi....

23.5.2006 10:08

mazlik 26 napsal(a):

On je má určitě růžový, co? Když je bílej? Jestli je má sloupaný, tak bych řekla, že je to spíš spálenina. I když nevím, jak k tomu přišel. To se musel vyvalovat na sluníčku pupkem nahoru.

Ale vážně. Jestli tam nejsou na pohmat cítít nějaké změny tvaru, výrůstky, otok apod. pod kůží, tak bych to tipla na poškození kůže. Spálenina, odřenina... Zkuste mazat měsíčkovou mastí.

23.5.2006 10:09

janaj napsal(a):
to vypada spis na nejaky zanet, takze bych s nim hned jela v vetovi....

Tak to jsme se ale vůbec neshodly.
Asi to fakt bude muset vyřešit vet.

23.5.2006 10:12

mazlik 26 napsal(a):

náš max to měl taky, ale v zimě. Měl je sloupaný a místy byla docela dost kůže popraskaná. Myslím, že to měl z toho, jak se olizoval a válel se venku. Lidem v zimě taky často praskají koutky. Mazala jsem to měsíčkovou mastí a to i když už to neměl, aby se to nevrátilo.
Ten Váš pesan to klidně může mít od slunka.

23.5.2006 10:15

impact napsal(a):
Tak to jsme se ale vůbec neshodly.
Asi to fakt bude muset vyřešit vet.

tak to moc ne....
no pokud je ma na pohmat citlivy, tak bych fakt radsi jela za vetem...

a jak to ma dlouho?

23.5.2006 10:15

dejna napsal(a):
náš max to měl taky, ale v zimě. Měl je sloupaný a místy byla docela dost kůže popraskaná. Myslím, že to měl z toho, jak se olizoval a válel se venku. Lidem v zimě taky často praskají koutky. Mazala jsem to měsíčkovou mastí a to i když už to neměl, aby se to nevrátilo.
Ten Váš pesan to klidně může mít od slunka.

To mu v zimě spíš omrznul.
Páni, to jsou ale psí problémy, co. Omrzlej a nebo spálenej pytlík.
Pardon, ale po ránu mě to rozesmálo.

23.5.2006 10:16

janaj napsal(a):

tak to moc ne....
no pokud je ma na pohmat citlivy, tak bych fakt radsi jela za vetem...

a jak to ma dlouho?

a jeste jeden dotaz- nema je zdurely? ( trochu tvrdsi nez normalene?)

23.5.2006 12:57

impact napsal(a):
To mu v zimě spíš omrznul.
Páni, to jsou ale psí problémy, co. Omrzlej a nebo spálenej pytlík.
Pardon, ale po ránu mě to rozesmálo.

Má to už nějak od začátku jara.Je to zajímavý ptát se na takový téma,ale je mi ho líto.Zkusím mu to mazat tou mastí a uvidím.Moc děkuji za rady.

23.5.2006 12:59

mazlik 26 napsal(a):
Má to už nějak od začátku jara.Je to zajímavý ptát se na takový téma,ale je mi ho líto.Zkusím mu to mazat tou mastí a uvidím.Moc děkuji za rady.

Od začátku jara? Tak to bych šla asi radši k vetovi. To bude spíš nějakej exém než nějaká spálenina nebo odřenina...

23.5.2006 13:02

impact napsal(a):
Od začátku jara? Tak to bych šla asi radši k vetovi. To bude spíš nějakej exém než nějaká spálenina nebo odřenina...

Omlouvám se za takové téma,ale radši se ptám takhle jeslti s tím někdo nemá zkušenosti, protože máme doma ještě další dva boxery a s tím jedním jsme museli chodit pořád k vetovi a ten z nás tahal jen peníze.

Přidejte reakci

Přidat smajlík