Čeho je to kříženec?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2005 07:03

Tohohle psa si adoptovali lidi z Jeseníku a teď jim to vrtá hlavou, kříženec labradora jim nestačil, mají pocit, že je to švýcarský ovčák, co myslíte vy?

14.6.2005 17:22

dejavu napsal(a):
Tohohle psa si adoptovali lidi z Jeseníku a teď jim to vrtá hlavou, kříženec labradora jim nestačil, mají pocit, že je to švýcarský ovčák, co myslíte vy?

a ještě foto

14.6.2005 17:23

dejavu napsal(a):

a ještě jedno

14.6.2005 18:07

dejavu napsal(a):

A tohle je kříženec? Z fotek bych tam ovčáka teda neviděla, ale záleží i na srsti a tak. Je krásnej, vždyť je to fuk, čím byli rodiče . Ale bude to pěknej lumpík, co?

14.6.2005 18:38

ges napsal(a):
A tohle je kříženec? Z fotek bych tam ovčáka teda neviděla, ale záleží i na srsti a tak. Je krásnej, vždyť je to fuk, čím byli rodiče . Ale bude to pěknej lumpík, co?

je to temperamentni pubertak, mne je to fuk, cim jsou rodice, ale jim to vrta hlavou, mne jen prekvapuje ta bila barva, ktera je recesivni, takze predpokladam, ze se smetanovy labrador nakrizil s necim bilym, ale cim, to nedovedu rici.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.6.2005 18:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

dejavu napsal(a):
a ještě jedno

napada me nejakej pitbul. Na ty treti fotce je mi hrozne "povedomej", ale nedokazu si ho s zadnym psem spojit. Ale to se stejne tezko pozna, co to bylo doopravdy. Je krasnej.

14.6.2005 18:55

dejavu napsal(a):
je to temperamentni pubertak, mne je to fuk, cim jsou rodice, ale jim to vrta hlavou, mne jen prekvapuje ta bila barva, ktera je recesivni, takze predpokladam, ze se smetanovy labrador nakrizil s necim bilym, ale cim, to nedovedu rici.

Kamarádka má kříženýho labradora s retrívrem a vyšla jim z toho naprosto bílá čubinka. Třeba to je i tenhle případ.

15.6.2005 14:43

dejavu napsal(a):

A ne třeba s argentinskou dogou?

15.6.2005 20:43

jarvis napsal(a):
Kamarádka má kříženýho labradora s retrívrem a vyšla jim z toho naprosto bílá čubinka. Třeba to je i tenhle případ.

no...ty nožiska...a to krčisko...tož není to pštros?
A ted vážně-já v něm vidím jen labradora,možná trochu do pitbula,ale labrador a pitbul mají ve vzhledu určité podobnosti.Jaká je povaha psa,výška a váha?
A jen pro úplnost-jarvis,asi jste myslel(a) labradorského retrívra a zlatého (no jen kdyby nekdo nevěděl)

16.6.2005 10:07

dejavu napsal(a):

Já si třeba myslím, že ani jeden z rodičů nemusel být bílý. Matka mohla být černý labrador, který vzn. zkřížením bílého a černého labradora, takže sice mohla být černá, ale byla nositelkou bílé barvy. A jestli byl otec to samé, tak se klidně ze spojení 2 barevných psů mohlo narodit bílé štěně. Proto bych jako 2. rodiče nehledala bílé plemeno, ale ten labrador tam určitě je.

17.6.2005 13:14

katcha napsal(a):
A ne třeba s argentinskou dogou?

taky bych řekla, že labrador. Z tý první fotky mi to přijde jako s pitem, ale nevim,nevim. Každopádně je krásný

18.6.2005 22:01

dejavu napsal(a):

Taky mě jako první napadla Argentinská doga a nebo nějaký staff... Je moc hezký.

19.6.2005 11:30

dejavu napsal(a):

Já bych řekla,že ovčák s labradorem....

10.7.2005 19:31

dejavu napsal(a):

Tož nevim, ale Lab to bude a Pit na skoro úplně jisto nee :-))

10.7.2005 21:07

anuska napsal(a):
Tož nevim, ale Lab to bude a Pit na skoro úplně jisto nee :-))

Já bych v tom viděla švýcarského ovčáka s labradorem.

20.7.2005 01:42

dejavu napsal(a):

Labrador určitě, ale to druhé... No, musí to být "něco", co je svým způsobem laboušovi podoblé (velikostí a mohutností zejména). Netroufám si typovat, nic konkrétního mě hned nenapadlo.

20.7.2005 07:03

eva nohelova napsal(a):
Labrador určitě, ale to druhé... No, musí to být "něco", co je svým způsobem laboušovi podoblé (velikostí a mohutností zejména). Netroufám si typovat, nic konkrétního mě hned nenapadlo.

Já bych viděla Labradora s Bílým Švýcarským ovčákem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík