Můžete se taky pochlubit fotkama vašich šelem, po útulcích a ulicích posbíraných, radost vám přinášejících???
kadlik
napsal(a):
Můžete se taky pochlubit fotkama vašich šelem, po útulcích a ulicích posbíraných, radost vám přinášejících???
Tak tohle jsem si přivezla včera.
kadlik
napsal(a):
tak tady je ta naše..
Polly, nyní 8 měsíců, taťka bígl, mamka nejspíš něco s jezevčíkem..
kris
napsal(a):
tak tady je ta naše..
Polly, nyní 8 měsíců, taťka bígl, mamka nejspíš něco s jezevčíkem..
a ještě jedna, když byla malinká.. tahle poloha při spánku ji vydržela do teď
kris
napsal(a):
a ještě jedna, když byla malinká.. tahle poloha při spánku ji vydržela do teď
9měsíční slečna tatík NO a maminka kříženec hovawarta s border kolii
veradisia
napsal(a):
9měsíční slečna tatík NO a maminka kříženec hovawarta s border kolii
A náš druhej mazlik. Tatik krizenec malamuta a zrejme belgickeho ovcaka a mamina krizenec rtw a dobrmana
kadlik
napsal(a):
Arinka - voříšek snad do 20. generace, hodná, inteligentní, mazlivá. Co na tom že nevíme co je zač. Vzali jsme si ji od soudedů před rokem a dělá nám jen samou radost.
Tady jako štěně
alfana
napsal(a):
Arinka - voříšek snad do 20. generace, hodná, inteligentní, mazlivá. Co na tom že nevíme co je zač. Vzali jsme si ji od soudedů před rokem a dělá nám jen samou radost.
Tady jako štěně
A tady už skoro dospělá
alfana
napsal(a):
A tady už skoro dospělá
Toť můj mixíček, kdovíco pokřížené taky z útulku. Neskutečně přítulné zvíře, které splní co na očích vidí:)
kesoa
napsal(a):
Toť můj mixíček, kdovíco pokřížené taky z útulku. Neskutečně přítulné zvíře, které splní co na očích vidí:)
Šmudla - hajzlík potměšilej, ale můj miláček. Typický vesnický voříšek, většinu roku zlatíčko, ale čas od času ho popadne rapl a zakousne slepici. Kohoutům vyškubává ocasy a sundavá je ze slepic. Prostě se s ním nenudím
kadlik
napsal(a):
Tady je náš Lord, nejasného původu, ale vznešného jména. Dostali jsme ho od nějakého anonyma jako nevyžádaný dárek.
dejna
napsal(a):
Tady je náš Lord, nejasného původu, ale vznešného jména. Dostali jsme ho od nějakého anonyma jako nevyžádaný dárek.
Někdy v listopadu mu bylo 5 let, fotka z loňského léta.
Tady puberťák.
dejna
napsal(a):
Někdy v listopadu mu bylo 5 let, fotka z loňského léta.
Tady puberťák.
A tady štěně.
danurba
napsal(a):
Šmudla - hajzlík potměšilej, ale můj miláček. Typický vesnický voříšek, většinu roku zlatíčko, ale čas od času ho popadne rapl a zakousne slepici. Kohoutům vyškubává ocasy a sundavá je ze slepic. Prostě se s ním nenudím
Jéje, tak to je téma pro mě. Tohle je můj první nalezenec a má největší psí láska jménem Kurt. Vypadá to, že v něm koluje krev knírače a pinče. Je neskutečně chytrý, učenlivý, i teď v pokročilém věku, jediný z čím mě vždy štval byla jeho dominantnost. No ale to už s věkem a létama poučovaní není už tak strašný. Nějak si na ty směsky potrpím, sice máme i čistokrevné psy, ale jakmile vidím opuštěnou směsku, tak bych si jí hned vzala domů.
kadlik
napsal(a):
Don. Útulkového původu, NOxBO, 3 léta dědictví po švagrovi.
Teď mu bylo 8 let, kondička by byla dobrá, ale ty klouby. Zlatej pes, ale občas otravnej, když se dožaduje pozornosti nebo člověka vezme klackem přes nohy.
kadlik
napsal(a):
ještě nějaké foto - závody agility Holešov
kadlik
napsal(a):
Fenka po kastraci, a pesan to s ní hrozně prožíval...
kadlik
napsal(a):
Fenka po kastraci, a pesan to s ní hrozně prožíval...
Ti jsou úžasní
Tady moje Zuzanka z Loučovické smečky.
marcha
napsal(a):
Ti jsou úžasní
Tady moje Zuzanka z Loučovické smečky.
Dvě "dámy"
Druhá je beauceronka. Zajímavé, že se lidi často ptají, co je Zuzka za plemeno, kdežto u Báry tipují křížence dobrmana...
pinoha
napsal(a):
Panebože! Přeju holčičce dlouhý, šťastný život.
Lucie
Děkujeme, aklimatizace probíhá dobře
marcha
napsal(a):
Dvě "dámy"
Druhá je beauceronka. Zajímavé, že se lidi často ptají, co je Zuzka za plemeno, kdežto u Báry tipují křížence dobrmana...
No, já jim nechal do očkováků napsat plemena - Bzenecký uličník /ten černý/ a Veselský krátkosrstý trhač... A kdo se mě ptá na rasu, tak uvádím Patagonský norník, Amazonský mývalí pes, Venezuelský vydrař...
kadlik
napsal(a):
No, já jim nechal do očkováků napsat plemena - Bzenecký uličník /ten černý/ a Veselský krátkosrstý trhač... A kdo se mě ptá na rasu, tak uvádím Patagonský norník, Amazonský mývalí pes, Venezuelský vydrař...
sousedů voříšek, nejlepší kamarád mojí jezevčičky
aluska
napsal(a):
sousedů voříšek, nejlepší kamarád mojí jezevčičky
Dixinka - kříženec (maminka xbígl, tatínek teriér)
hlozi
napsal(a):
Dixinka - kříženec (maminka xbígl, tatínek teriér)
A Bailey - křižovatka křižovatek..Obě z útulku...
kadlik
napsal(a):
Kříženec JRT a nevímčeho, dle mě baseta
zboza3aj
napsal(a):
Kříženec JRT a nevímčeho, dle mě baseta
A ještě jedna
zboza3aj
napsal(a):
A ještě jedna
Naše Ronnie , kříženec čivavy a možná jezevčíka. Před měsícem jsme si ji vzali z útulku jako tichou bázlivku ted je z ní odvážný hlídač . Jinak ale miluje nadevše gaučing s páníčky a řádění s dětmi
kadlik
napsal(a):
ještě přidám foto pachatele
kadlik
napsal(a):
ještě přidám foto pachatele
a jeho nebohé oběti......
kadlik
napsal(a):
a jeho nebohé oběti......
Taky máme takového pachatele...viz fotka výše s plyšovým hadem...to byl ještě malý štěnisko..dnes už had (a jiné hračky) nemají očička...vždycky je to první věc, o co ty nebohé plyšáky připraví.
indi
napsal(a):
Taky máme takového pachatele...viz fotka výše s plyšovým hadem...to byl ještě malý štěnisko..dnes už had (a jiné hračky) nemají očička...vždycky je to první věc, o co ty nebohé plyšáky připraví.
Musím se taky pochlubit naším trhanem Dle mého kříženec BO (nebo NO) a pitbula/stafforda, věřila bych, že je v něm i RTW nebo ridgeback.... napadá někoho něco?
O jeho původu nevím nic....
Takhle k nám přišel, kost a kůže...
zebricka
napsal(a):
Musím se taky pochlubit naším trhanem Dle mého kříženec BO (nebo NO) a pitbula/stafforda, věřila bych, že je v něm i RTW nebo ridgeback.... napadá někoho něco?
O jeho původu nevím nic....
Takhle k nám přišel, kost a kůže...
A tady už v plné síle...
zebricka
napsal(a):
Ještě jedna zimní....
Já mám teď jednoho úžasňáka na dočas.Je to půl Greyhound neboli Lurcher-kombinací plemena chrta z matčiny nebo z otcovi strany.
Je to neskutečný zlatíčko,strašně rád hajá,miluje mlsky a piškotky.Jsem z něj unešená ,protože naše divoká smečka je absolutně neco jiného.
pupulu
napsal(a):
Já mám teď jednoho úžasňáka na dočas.Je to půl Greyhound neboli Lurcher-kombinací plemena chrta z matčiny nebo z otcovi strany.
Je to neskutečný zlatíčko,strašně rád hajá,miluje mlsky a piškotky.Jsem z něj unešená ,protože naše divoká smečka je absolutně neco jiného.
pupulu
napsal(a):
Tak tohle je on meho srdce šampion - Enzo Cc 2 letý nalezenec kříženec snad NP neb ouž jsem slyšela i paterdale teriera nebo menchestra, ale je to jedno hlavně , že jsme se našli
Na fotu s peruánkou Ený ( i když vypadá jako vesnický vořech )
mikka
napsal(a):
Tak tohle je on meho srdce šampion - Enzo Cc 2 letý nalezenec kříženec snad NP neb ouž jsem slyšela i paterdale teriera nebo menchestra, ale je to jedno hlavně , že jsme se našli
Na fotu s peruánkou Ený ( i když vypadá jako vesnický vořech )
mikka
napsal(a):
Tak my tu nemůžem chybět
Ený, z útulku, zhruba 3 roky, kříženec jistojistě s nudlí...
Molly, 10 roků a třičtvrtě, mamka byla dalmatin a otec neznámý, je z útulku, ale dopátrali jsme se úspěšně původu.
teeny
napsal(a):
Tak my tu nemůžem chybět
Ený, z útulku, zhruba 3 roky, kříženec jistojistě s nudlí...
Molly, 10 roků a třičtvrtě, mamka byla dalmatin a otec neznámý, je z útulku, ale dopátrali jsme se úspěšně původu.
A ještě Bára, taky útulek, asi 2 roky, kříženec bůhví čeho, ale my říkáme šiba - čivava
teeny
napsal(a):
A ještě Bára, taky útulek, asi 2 roky, kříženec bůhví čeho, ale my říkáme šiba - čivava
i mi máme čtyřboj!- matka bernardýn s čuvačem a otec vlčák asi s rotvíkem....
sajma
napsal(a):
i mi máme čtyřboj!- matka bernardýn s čuvačem a otec vlčák asi s rotvíkem....
Tak se taky přidáme, babičky miláčci- Rek a Jack (kříženec foxteriéra)..
cicinka
napsal(a):
Tak se taky přidáme, babičky miláčci- Rek a Jack (kříženec foxteriéra)..
Taj já taky,i když moje fenka Juhaj je již skoro tři roky po smrti,ale byl to zlatý pes,pořád na ní vzpomínám.Vzala jsem si jí v necelých 4 měsících z útulku a dožila se hezkých 13 a půl roku.Pletli si ji z NO,byla v kohoztku vysoká 59 cm.Aspoň mám kromě jiného po ní i nick(ale to má většina mých známých,nicka po svém domácím miláčkovi)
juhaj
napsal(a):
Taj já taky,i když moje fenka Juhaj je již skoro tři roky po smrti,ale byl to zlatý pes,pořád na ní vzpomínám.Vzala jsem si jí v necelých 4 měsících z útulku a dožila se hezkých 13 a půl roku.Pletli si ji z NO,byla v kohoztku vysoká 59 cm.Aspoň mám kromě jiného po ní i nick(ale to má většina mých známých,nicka po svém domácím miláčkovi)
Pipa 2 roky, matka pudl, otec kříženec pinče.
kadlik
napsal(a):
ještě jednou, štěňátko - maminka JRT nečím říznutý, tatínek pravděpodobně borderka.... trošku povyrostl...
kadlik
napsal(a):
Babča si pořídila štěnidlo
kadlik
napsal(a):
Jůů, to jsou všechno krásný pejsci!
Přidávám Mighty - kříženku jezevčíka a pitbula
Uživatel s deaktivovaným účtem

tadik
napsal(a):
Jůů, to jsou všechno krásný pejsci!
Přidávám Mighty - kříženku jezevčíka a pitbula
náš dědeček Míša ,je to nalezenec takže nevíme přesné stáří ale u nás už je čtrnáct let

napsal(a):
náš dědeček Míša ,je to nalezenec takže nevíme přesné stáří ale u nás už je čtrnáct let
Mates ,slepý pejsek ,máme ho z útulku

napsal(a):
Mates ,slepý pejsek ,máme ho z útulku
Roneček , 8 let ,moje druhé já
kadlik
napsal(a):
S Benem
juhaj
napsal(a):
Ahojky Dano.
Náhodou to tady prohlížím. Juhajku jsem poznala ihned :) Akorát si ji pamatuji štíhlejší Byla zlatíčko. Moc mi jí připomíná moje nová fenka. Taky útulkový kříženec.
Měj se krásně!!!
Tereza od Máka
Na fotce jako tříměsíční