Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2010 15:46
kelly

XXX.XXX.136.91

Pokračujem v dalším tématu...

25.3.2010 15:55
kelly

XXX.XXX.136.91

Héra provokojuje Eny, aby si s ní hrála...

25.3.2010 16:01
kelly

XXX.XXX.136.91

Holky, tak se někdo přidejte s fotečkama!:-):-)

25.3.2010 18:07
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojky,pesani včera lovili v potoce žáby:-))

25.3.2010 18:12
martasek

XXX.XXX.248.253

Berťule to jistila ze břehu a Akimek přímo ve vodě:-))

25.3.2010 18:16
martasek

XXX.XXX.248.253

Akimek nakonec žádnou nechytil:-)

26.3.2010 19:54
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, tak to je Akimek otužilec, když už byl ve vodě.:-) Mimochodem, ta fotka žáby se Ti povedla.:-)

28.3.2010 11:09
danarny

XXX.XXX.164.225

Prosím o radu, kamarádka mě poprosila o předvední fenky na výstavě, zatím sem předváděla jen lovecké psy, upravuje se Leon nějak? Myslím praporce apod. Díky

28.3.2010 18:30
martasek

XXX.XXX.248.253

Leonberger se neupravuje,jen ho pořádně vyčešte a pěkně předveďte,přeji hodně štěstí:-)

28.3.2010 20:04
hanula

XXX.XXX.220.3

Marti, já si myslím, že praporce a hřívu vyčesat, no pochopitelně někdo zastřihuje i chloupky na packách. U nás se při výstavách nekoupalo, jen vyčesávalo. Tak h štěstí.

28.3.2010 20:06
hanula

XXX.XXX.220.3

hanula napsal(a):
Marti, já si myslím, že praporce a hřívu vyčesat, no pochopitelně někdo zastřihuje i chloupky na packách. U nás se při výstavách nekoupalo, jen vyčesávalo. Tak h štěstí.

Opravuji to hodně štěstí.

29.3.2010 18:36
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni,
danarny, na výstavu stačí leonka opravdu jen pořádně vyčesat, zvláště praporce, ocas, případně hřívu. Jak říká Hanka, některým leonbergerům se můžou upravovat-zastřihovat chlupy na packách, ale týká se to spíš těch hodně chlupatých.:-)

Holky, u nás už kvetou krokusky a fialky. No paráda.:-):-)

30.3.2010 18:51
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, tak u nás už je takový teplo, že jsem dnes vzala pesanům na prochajdu vodu.:-| Je to hrozný, že už s tím musím začínat na konci března, ale Héra už teď sotva funí, příjde mi huňatější než dřív, tak asi proto je jí takový vedro. Ale Enynka měla venku taky žízeň, takže Héra není sama taková žíznivka.:-):-)

31.3.2010 20:31
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, Eny ještě pořád hárá - už asi druhý týden. Teď má zrovna takové to kritické období, takže se nabízí psům a je jí úplně jedno komu. :-|Raději ji nepouštím vůbec z vodítka. Héra z Enynky už trochu blbne, nejradši by si ji namluvila sama.:-))

1.4.2010 20:58
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, tak jsem se dnes dozvěděla, že nevlastní sestře Herušky - Kayře Florencii Zářické údolí,
se dnes narodila štěňátka.:-):-) 5 holek a 1 kluk.:-) Otcem je Bugsy Roy Arcondia.

2.4.2010 18:45
kelly

XXX.XXX.136.91

Hani, moc krásný Velikonoční přání s pejskama.:-):-):-) Já nic takového bohužel neumím, tak popřeju jen tak klasicky: VESELÉ VELIKONOCE VŠEM.:-)

2.4.2010 20:43
kelly

XXX.XXX.136.91

Fotky Kayry a jejích štěňátek...

3.4.2010 11:53
martasek

XXX.XXX.248.253

Jeeeeeeeee to je nadílka,gratuluji ke krásným šťenískům

3.4.2010 14:17
kelly

XXX.XXX.136.91

Jj, taky už jsem gratulovala. Slečna od Bugsíka mi psala, že Kayruška je maminka.:-):-)Štěnda jsou úžasný...

3.4.2010 20:22
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, přihodím nějaké jarní fotky...

3.4.2010 20:30
kelly

XXX.XXX.136.91

odpočinek:-)

3.4.2010 20:33
kelly

XXX.XXX.136.91

Jsem úplně zapomněla na fotku.:-))

6.4.2010 11:36
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, moc pěkný fotky pesanů. Je vidět, že Akimek má rád vodu.:-):-)

6.4.2010 19:48
martasek

XXX.XXX.248.253

Jojo,Akimek vodu miluje nikdy nevynechá žádnou kaluž,ale Berťuli se do vody vůbec nechce:-))

6.4.2010 21:02
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, já myslím, že Berťule půjde brzy do vody za Akimkem, párkrát ho tam uvidí koupat se a až bude vedro, to určitě neodolá. ;-)

7.4.2010 18:33
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, tak dneska mě v parku zastavili turisté-Japonci, chtěli se vyfotit s Heruškou. Té se samozřejmě tolik pozornosti moc líbilo a ochotně jim pózovala.:-)):-)

8.4.2010 13:18
kelly

XXX.XXX.136.91

Včera jsem Eny vytáhla 2 klíšťata.:-| Héra zatím nic, ale dneska ji raději pořádně prohlídnu. Ty potvory už o sobě zase dávají vědět...
Nejvyšší čas pořídit pesanům něco proti klíš´tatům, asi letos vyzkoušíme něco přírodního.;-)

8.4.2010 18:51
kelly

XXX.XXX.136.91

10.4.2010 22:58
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, tak jsem včera trochu ostříhala Enynku, až budu mít fotky v PC, nějaké sem zase vložím.;-)
Jinak na rajčeti mám pár nových alb, tak když tak mrkněte...

Héra je teď úplnej lenoch, pořád spí, dokonce skoro nežere. Doufám, že ji to brzy přejde.:-)

11.4.2010 11:58
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojky,Katuš,tak kdy konečně rozjedeš svoje stránky?Už se na ně moc těšíme:-)

11.4.2010 13:12
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, stránky určitě rozjedu co nejdříve (vlastně už je mám spuštěné, jen doplňuji chybějící informace). Poslední dobou jsem na ně bohužel neměla dost času, už tam dodám jen nějaké drobnosti a ostatní příjde až časem. ;-)

Na začátku příštího týdne už budou stránky prakticky kompletní, tak Ti pošlu odkaz.:-):-)
Omlouvám se, že to tak trvá...
Já jsem spoustě věcí ohledně těch stránek nerozumněla, neměla jsem nikoho, kdo by mi s tím poradil, takže na všechno jsem musela tak nějak přijít sama nebo vyzkoušet jiné možnosti, ale naštěstí jsem to všechno kupodivu zvládla.:-)

12.4.2010 19:03
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, moc pěkný fotky pesanů.:-) Na Akimkovi je vidět, jak je ve vodě spokojenej.:-):-)

Já jsem letos ještě s pesanama u vody nebyla a asi k ní hned tak nevyrazíme. Héra je teď taková línější, nic nežere, ani maso, ani granule, jenom se válí a spí.:-))
Tak uvidíme, jestli skutečně bude mamina nebo se tak jenom tváří.:-)

14.4.2010 14:35
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, tak u nás už 3 dny jenom prší a prší. Vypadá to, že to ani v příštích dnech počasí nebude lepší. Holkám už se kvůli dešti nechce chodit ven.:-) Doufám, že aspoń o víkendu bude líp...
Co u vás, taky deštivo?

14.4.2010 20:19
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, koukni k nám na stránky na Novinky.:-)

15.4.2010 20:09
kelly

XXX.XXX.136.91

15.4.2010 20:10
kelly

XXX.XXX.136.91

15.4.2010 20:12
kelly

XXX.XXX.136.91

15.4.2010 20:14
kelly

XXX.XXX.136.91

ostříhaná Enynka - ještě jí tu srst na bříšku trochu zkrátím, bude mít takovej letní sestřih. ;-)

15.4.2010 20:15
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak to je zatím všechno. Holky, když tak se taky přidejte s fotečkama, ať to tu trochu oživíme a je na co koukat. :-):-)

18.4.2010 10:57
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, tak se nám zase ochladilo, po ránu u nás bývá kolem 2 - 4 stupňů. Ale Herušce je asi stejně teplo, dneska už přemýšlela, že by se šla smočit do jezírka.:-) No raději ji tam ještě nepouštím...

18.4.2010 21:56
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak ještě pár fotek: Héra s kamarádkou Astičkou...

18.4.2010 22:00
kelly

XXX.XXX.136.91

pesani našich známých s nejmladší paničkou:-)

maťa

19.4.2010 07:57
maťa

XXX.XXX.80.144

kelly napsal(a):
pesani našich známých s nejmladší paničkou:-)

Voni mi ukradli Frííííííííí :-):-)

Omlouvám se, že jsem tak vpadla, ale ten ovčák je opravdu, z této fotky, jako můj Efram! :-) Kelly, nevíš z jaké je CHS a kolik mu je? Nebo je to fenka? :-) Je krásnej! :-)

19.4.2010 10:47
kelly

XXX.XXX.136.91

Maťa
ten ovčák se jmenuje Brit, je mu 2,5 roku a je bez PP, myslím, že jeden z jeho rodičů PP měl. Je to úžasnej pes.:-):-)No konečně se mi podařilo vyfotit si je všechny 3. ;-)

maťa

19.4.2010 16:23
maťa

XXX.XXX.80.144

kelly napsal(a):
Maťa
ten ovčák se jmenuje Brit, je mu 2,5 roku a je bez PP, myslím, že jeden z jeho rodičů PP měl. Je to úžasnej pes.:-):-)No konečně se mi podařilo vyfotit si je všechny 3. ;-)

Kelly díky za vysvětlení, Briteček je opravdu moc krásnej a má mé velké sympatie :-)

21.4.2010 21:57
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, jak se mají pesani? Heruška už konečně začíná trochu baštit, několik dní moc nejedla, tak snad se to opět vrátí do normálu.:-)

Jinak máme aktualizované stránky, tak když tak mrkněte.;-)

23.4.2010 20:45
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, kam jste se všichni poděli? Nějak nám to tu vázne. :-| Marti, doufám, že aspoň ty se tu brzy objevíš.

Holky dnes večer asistovaly u smažení řízků, tak samozřejmě taky kousek dostali a moc jim chutnalo. Myslím, že takovou mňamku by si Heruška dala líbit každej den.:-))

25.4.2010 08:55
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojky,příští víkend jdem na coursing,kam jsem přihlásila Akimka i Bertičku.Oba poběží spolu,takže baby třídu,Berťule by zvládla určitě i větší,ale kvůli Akimkovi jim oběma nechám krátkou.A hned ten další víkend jedem na kluboý sraz,na který se moc těším.Jsem zvědavá co na to všechno Bertička,protože ta asi nikdy nebyla mezi tolika lidmi a psi.Ale pevně doufám,že to zvláne ona i my.Akimek ten bude v pohodě.:-)

26.4.2010 11:33
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj Marti, tak doufám, že se pesanům na coursingu bude moc líbit, a že ten střapeček pěkne proženou.:-)) já jsem byla s Heruškou na coursingu 1x v Blansku a na to, že je to takovej lovec, ji střapec moc nezajímal. Když za ním měla běžet, zajímalo ji jen, kde jsem já a proč neběžím s ní.:-) No nakonec to tak dopqadlo, že jsem běžela taky, ale stejně byla taková nesoustředěná a nesvá ze všech těch štěkajících psů kolem - však jsem to popsala ve článku na stránkách.;-) Daleko víc ji baví vodní záchranařina.
Ale s Akimkem a Bertí to může úplně jninak, třeba je coursing moc nadchne. Tak držím pěsti ať máte z coursingu pěkný zážitky.:-)
Marti a hlavně nezapomeň na coursingu fotit a potom na té klubové akci taky - to očekávám, že nás tady přímo zavalíš fotečkama leonků.:-):-)

Bany s Roxankou a Apollem pojedou na coursing taky?

26.4.2010 17:51
martasek

XXX.XXX.248.253

Kelly,jasně,že jde Bany s pejskama taky a navíc nemusíme nikam jezdit je to přímo u nás v Lipové.Já bych bez Bany snad ani nešla,bude to ona kdo mi bude dodávat odvahu je pustitt na trať:-)).Jak to bude s focením na coursingu vážně nevím,protože budeme mít obě dva pesany,takže snad nás někdo nafotí a pošle fotečky.

Na sraze určitě fotit budu,ale jsem fakt zvědavá jak to Berťule zvládne...tolik lidí a psů v životě neviděla-no uvidíme.

A co Heruška?Uš se zakulacuje?A jak to vnímá Enynka?:-)

26.4.2010 20:02
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Kelly,jasně,že jde Bany s pejskama taky a navíc nemusíme nikam jezdit je to přímo u nás v Lipové.Já bych bez Bany snad ani nešla,bude to ona kdo mi bude dodávat odvahu je pustitt na trať:-)).Jak to bude s focením na coursingu vážně nevím,protože budeme mít obě dva pesany,takže snad nás někdo nafotí a pošle fotečky.

Na sraze určitě fotit budu,ale jsem fakt zvědavá jak to Berťule zvládne...tolik lidí a psů v životě neviděla-no uvidíme.

A co Heruška?Uš se zakulacuje?A jak to vnímá Enynka?:-)

Marti, to máte dobrý, že je ten coursing přímo u vás, aspoň nemusíte jezdit někam daleko.:-) A taky je super, že s váma pojede Bany s pesanama. To bude skvělá čtyřka!:-) Marti, doufám, že vám ty pesany běžící za střapcem někdo vyfotí, to by byla škoda nezachytit na fotky.:-):-)
Na fotky ze srazu leonků se už moc těším, věřím, že jich bude hodně. Neměj obavy, Bertí bude určitě v pohodě, když uvidí, že Akimek je taky klidnej. To zvládnete, budem na vás s Heruškou myslet.:-)

Jj, Heruška se kulatí, teda zatím jen trochu.:-) Já to na ní vidím, ale kdo ji nezná, asi si myslí, že je jen mohutná. Pořád jí moc nechutná, moc nechce ani granule ani maso. Doufám, že se to brzy zlepší. Dneska jí uvařím její oblíbené kuře s rýží a zeleninou, tak se snad zítra pořádně nadlábne.:-)) Jinak je taková unavenější, hodně spí, moc se jí nechce chodit, takže už pomalu krátíme procházky, tak jak jí to vyhovuje.;-)
Tento týden jdeme na 2. sono, tak dám potom vědět zase na stránkách...

Eny to zatím moc nevnímá, ta se stará hlavně o to, aby po Herušce všec hno dojedla. To víš, ten její apetýt.:-)) Kdyby si tak z ní Hera aspoň vzala příklad.:-)

Mám nějaké fotky, tak až je hodím do PC určitě je sem potom vložím. Pozdravuj pesany a Bany s její smečkou.:-)

27.4.2010 19:40
hanula

XXX.XXX.220.3

kelly napsal(a):
Marti, to máte dobrý, že je ten coursing přímo u vás, aspoň nemusíte jezdit někam daleko.:-) A taky je super, že s váma pojede Bany s pesanama. To bude skvělá čtyřka!:-) Marti, doufám, že vám ty pesany běžící za střapcem někdo vyfotí, to by byla škoda nezachytit na fotky.:-):-)
Na fotky ze srazu leonků se už moc těším, věřím, že jich bude hodně. Neměj obavy, Bertí bude určitě v pohodě, když uvidí, že Akimek je taky klidnej. To zvládnete, budem na vás s Heruškou myslet.:-)

Jj, Heruška se kulatí, teda zatím jen trochu.:-) Já to na ní vidím, ale kdo ji nezná, asi si myslí, že je jen mohutná. Pořád jí moc nechutná, moc nechce ani granule ani maso. Doufám, že se to brzy zlepší. Dneska jí uvařím její oblíbené kuře s rýží a zeleninou, tak se snad zítra pořádně nadlábne.:-)) Jinak je taková unavenější, hodně spí, moc se jí nechce chodit, takže už pomalu krátíme procházky, tak jak jí to vyhovuje.;-)
Tento týden jdeme na 2. sono, tak dám potom vědět zase na stránkách...

Eny to zatím moc nevnímá, ta se stará hlavně o to, aby po Herušce všec hno dojedla. To víš, ten její apetýt.:-)) Kdyby si tak z ní Hera aspoň vzala příklad.:-)

Mám nějaké fotky, tak až je hodím do PC určitě je sem potom vložím. Pozdravuj pesany a Bany s její smečkou.:-)

Tak, Heruška se kulatí, no naše Barča zhubla, ale už zase nabírá, jen ta srst je horší jak za dva leony, Její chlupy máme všude a to jsme zajeli na louhu, ruce jsem proměnila v hrablo a přímo to z ní lítalo. Zlatá leoní srst, dva leoni nenechají tolik bordelu co jeden asiat. Trvá to už tři týdny, víte jak vypadá chlupatá hlína, nebo jezírkO?Češu a zase češu a stejně to nemá konce , nejdřív ji začal zadek, ten je tmavý a teď je to ta bílá část těla. Aramis srst drží, ten teprve začne, ale to už bude paráda. Kdo jede do Zubří?

27.4.2010 21:19
kelly

XXX.XXX.136.91

Hani, Barča zhubla? Já myslela, že jí šmakuje.;-) To línání Ti opravdu nezávidím, jsem ráda, že teď máme chvíli klid. Holky línají 2x ročně a někdy to opravdu stojí za to. Ale jak říkáš, u těch leonů to není tak úplně nejhorší...měli jsme krátkosrstá plemena a chlupy byly snad úplně všude, hlavně ty krátky chlupy, jak se z těch psů věčně sypaly, byly víc vidět. Z dek nešly vůbec vyprat, jak do nich byly zapíchané, no hrůza.:-| Tak si někdy říkám, i když Hera hodně líná, zlatý dlouhý chlupy.:-)
Hani, tak snad Barča brzy vymění srst a přestane pouštět chlupy. Jo, chlupatý jezítko jsem ještě neviděla, to musíš vyfotit a dát sem.:-))

Do Zubří nejedem, ale jela bych. Je to tam fakt bezva, pesanům se tam vždycky moc líbilo. Tak snad nám to výjde někdy příště.:-)
Vy pojedete? Budete vystavovat nebo jedete jen tak?

27.4.2010 22:01
kelly

XXX.XXX.136.91

Abych nezapoměla - jedna fotečka Kayry a štěňátek.:-):-)

28.4.2010 11:30
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahojte,

tak já hlásím, že Anne taky zhubla, byly jsme minulý týden na očkování a váží jen 48,5 kg (včetně vodítka a obojku). To je rekord, tolik vážila naposledy jako asi 7-mi měsíční štěně :-)

28.4.2010 12:08
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahojte,

tak já hlásím, že Anne taky zhubla, byly jsme minulý týden na očkování a váží jen 48,5 kg (včetně vodítka a obojku). To je rekord, tolik vážila naposledy jako asi 7-mi měsíční štěně :-)

Ahoj Jitko, už jsem si říkala, kam ses nám zatoulala.:-)
Čím to může být, že Anne zhubla? Docela mě to překvapuje, když jsem na vlastní oči viděla, jakej má apetýt.

Héra při posledním vážení (před měsícem a půl) měla 65, 7 kg a to ještě neměla na váze ocas. Takže určitě přes 66 kg bude mít. Ani jsem si nemyslela, že je to takovej obřík, počítala jsem tak max. s 60ti kg. No holt je po babičce.:-):-)

Jitko a jak se jinak s Anne máte? Přišel Ti na mail odkaz na naše stránky?

28.4.2010 12:26
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj Katko,

byla jsem totálně pracovně vytížená, to víš, při mojí profesi je vždycky leden až duben kritické období, takže nebylo času, ale teď už bude klidněji (do července :-)

Taky mě překvapilo, že Anne tak zhubla, sice jsem to na ní viděla, i když zase krásně obrostla srstí, ale že tolik, to jsem nečekala. Apetýt jí nezmizel, to se neboj, jedla pořád stejně, ale myslím, že je to asi tou tuhou zimou, při těch mrazech prostě spálila tukové zásoby :-)) Vet nás chválil, že je to dobře kvůli kloubům, ale zase si říkám, jestli už neváží málo? I když vyhuble opravdu nevypadá, řekla bych, že je teď v ideální výstavní kondici :-)

Včera jsme byly poprvé letos na stopě, Anne stopovala skvěle, jako by trénovala celou zimu, našla oba předměty a vzorně je zalehla...musela jsem ji moc pochválit.

Odkaz na Tvé stránky jsem dostala, máš je moc hezky udělané, a toho povídání, k tomu jsem se ještě ani všemu nedostala. Ale novinky jsem viděla, gratuluju a přeju, ať vše probíhá hladce a štěňátka jsou zdravá. Ale abych pravdu řekla, dost dobře si neumím představit odchov štěňat leonů v dvoupokojovém bytě (pokud si dobře pamatuju?), bez možnosti venkovního výběhu , budeš to mít hodně náročné, takže hlavně přeju pevné nervy a hoooooodně energie. Taky bys toho měla asi co nejvíc dopředu naspat :-))

28.4.2010 12:57
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko,

byla jsem totálně pracovně vytížená, to víš, při mojí profesi je vždycky leden až duben kritické období, takže nebylo času, ale teď už bude klidněji (do července :-)

Taky mě překvapilo, že Anne tak zhubla, sice jsem to na ní viděla, i když zase krásně obrostla srstí, ale že tolik, to jsem nečekala. Apetýt jí nezmizel, to se neboj, jedla pořád stejně, ale myslím, že je to asi tou tuhou zimou, při těch mrazech prostě spálila tukové zásoby :-)) Vet nás chválil, že je to dobře kvůli kloubům, ale zase si říkám, jestli už neváží málo? I když vyhuble opravdu nevypadá, řekla bych, že je teď v ideální výstavní kondici :-)

Včera jsme byly poprvé letos na stopě, Anne stopovala skvěle, jako by trénovala celou zimu, našla oba předměty a vzorně je zalehla...musela jsem ji moc pochválit.

Odkaz na Tvé stránky jsem dostala, máš je moc hezky udělané, a toho povídání, k tomu jsem se ještě ani všemu nedostala. Ale novinky jsem viděla, gratuluju a přeju, ať vše probíhá hladce a štěňátka jsou zdravá. Ale abych pravdu řekla, dost dobře si neumím představit odchov štěňat leonů v dvoupokojovém bytě (pokud si dobře pamatuju?), bez možnosti venkovního výběhu , budeš to mít hodně náročné, takže hlavně přeju pevné nervy a hoooooodně energie. Taky bys toho měla asi co nejvíc dopředu naspat :-))

Jitko, tak to jo, když je hodně práce tak to se nedá nic dělat. Tak doufám, že se tady teď budeme potkávat častěji.:-)

Možná Anne opravdu zhubla kvůli té tuhé zimě, přece jen je to jiné, když jsou psi venku. Ale taky si myslím, že je to pro ni kvůli kloubům lepší. Však uvidíš, kdyby se Ti zdála moc hubená, vždycky jí můžeš přidat krmení. Anne se určitě ráda nadlábne, jak ji znám.:-))
Budeš Anne letos vystavovat když je v ideální výstavní kondici?

To je super, že se Anne na stopách tak skvěle dařilo. Je to prostě šikulka!:-) Já dělám s Heruškou stopy zatím jen tak amatérsky, plánujeme letos začít pod odborným dohledem, tak uvidíme, jak nám to potom půjde. Ale myslím, že i Héra má na to talent, leocni mají opravdu výbornej nos.;-)

Děkujem za pochvalu stránek, no však mi to taky dost dlouho trvalo než jsem to všechno sesumírovala.:-) Co se týče štěňátek, je to naplánované tak, že do 3 týdnů budou vy bytě a potom s nimi odjedeme na chalupu, kde budou mít samozřejmě možnost venkovního výběhu. Taky myslím, že štěnda v bytě to by byla pohroma.:-)):-) Ale pevné nervy určitě potřebovat budem to jo.;-)

Jo, Jitko doufám, že Ti nevadí, že jsem se na stránkách zmínila o Tobě a Anne, že jsme si s Heruškou díky vám vyzkoušeli vodní výcvik. Fakt jsme za to moc rádi.:-)
Jinak ještě to není úplně kompletní, průběžně budu dopňovat články, fotky a různé informace.;-)

Nezapomeň od nás pozdravovat Anne a kočičku....

28.4.2010 13:41
jitas

XXX.XXX.114.236

Katko,

tak to je jiná, když budeš s odrostlejšími štěňaty na chalupě, do těch třech týdnů se to asi dá i v bytě, to se postará mamina, ale jak se začnou rozlízat, tak pak je to horší :-) Tak to budeš mít asi dovolenou, že? Aspoň se jim budeš moct věnovat naplno celý den.

To máš pravdu, s přibráním na váze by Anne v žádném případě neměla problém :-)) Zatím jí dávku zvyšovat nebudu a uvidíme. Na výstavu se zatím žádnou nechystáme.

Samozřejmě nevadí, že ses o nás zmínila na svých stránkách. Mimochodem, tento víkend jedeme na takové malý soukromý vodní výcvik, tak se moc těším, jen mám trochu obavu z teploty vody, ale mám koupený dvojdílný neoprén 5 mm, tak snad to ve zdraví přežiju :-)

28.4.2010 14:47
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, jo do těch 3. týdnů to bude se štěndama v bytě v pohodě a pak už budou na venkově. No a tam už si potom můžou řádit jak budou chtít.:-) Dovolená samozřejmě nějaká bude, no asi se vystřídá u štěňátek celá rodina.;-)

Tak kam jedete na soukromý výcvik, jestli to teda není tajemství? Jedete sami? Voda teď bude ještě dost studená, ale s tím neoprénem to snad zvládnete. Držím palce, ať se Anne daří, ale nemám obavy, že by se nedařilo - ona je profík!:-)
Užijte si to všichni a hlavně nezapomeňte fotit.;-)

Jitko a na ten vodní výcvik v srpnu v Herolticích pojedete?

28.4.2010 19:27
hanula

XXX.XXX.220.3

K......ona v podstatě nezhubla, jen vypadá štíhlejší, ale těch svých 70 drží. To je pryč podsada, asi ta Asie má jiné podmínky. Je to takové čmejří, které je všude. Jak už jsem psala chlupy z leonů jsou těžké a snad se likvidují, tohle je něco jiného, nebo máme divnou čubu.Žere pořád jak protrhlá, ale jen když ona chce, to pak přidělávám další misku a jak ji parádně umí umýt, tam nezůstane ani drobeček, či šmouha.Snad se mi podaří to nafotit než to uklidíme,

28.4.2010 21:06
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
K......ona v podstatě nezhubla, jen vypadá štíhlejší, ale těch svých 70 drží. To je pryč podsada, asi ta Asie má jiné podmínky. Je to takové čmejří, které je všude. Jak už jsem psala chlupy z leonů jsou těžké a snad se likvidují, tohle je něco jiného, nebo máme divnou čubu.Žere pořád jak protrhlá, ale jen když ona chce, to pak přidělávám další misku a jak ji parádně umí umýt, tam nezůstane ani drobeček, či šmouha.Snad se mi podaří to nafotit než to uklidíme,

Hani, jj když pesani vylínají podsadu, vypadají hubenější. Héra bez podsady vypadá jako hubeňour a normálně působí celkem mohutně.;-) Tak hlavně , ať to Barčino línání brzy skončí. Já to z nám, jeden pes přestane, druhej začne.:-)

Herušce teď už konečně taky šmakuje, měla druhý den vařené kuře s rýží, tak svou misku pořádně vymetla a ještě koukala jestli bych jí nepřidala. No ještě tam mám pro ni krky.:-)

29.4.2010 12:29
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, jo do těch 3. týdnů to bude se štěndama v bytě v pohodě a pak už budou na venkově. No a tam už si potom můžou řádit jak budou chtít.:-) Dovolená samozřejmě nějaká bude, no asi se vystřídá u štěňátek celá rodina.;-)

Tak kam jedete na soukromý výcvik, jestli to teda není tajemství? Jedete sami? Voda teď bude ještě dost studená, ale s tím neoprénem to snad zvládnete. Držím palce, ať se Anne daří, ale nemám obavy, že by se nedařilo - ona je profík!:-)
Užijte si to všichni a hlavně nezapomeňte fotit.;-)

Jitko a na ten vodní výcvik v srpnu v Herolticích pojedete?

Katko, na víkend jedeme na Žermanice, s našimi kamarády, co za námi byli v Herolticích s Jonášem, a ještě s pár lidma. Foťák musím hned doma nachystat, ještě, žes to připomněla! Manželovi ho pak zavěsím na krk a kromě odhazování fendru do vody bude dělat i dokumentaristu :-))

Na ten srpnový vodní výcvik nevím, ale asi nakonec nepojedeme. Manžel bude mít hodně práce a samotné se mi nechce. Ale ještě to není stoprocentně rozhodnuto.

29.4.2010 18:28
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, tak to jo, to bude opravdu soukromý vodní výcvik.:-) Ale určitě je to lepší takhle v menším počtu, určitě si to vy i pesani víc užijete. Jj, foťák nezapomeňte doma, ten je moooc důležitej! Už se těším na fotečky.:-):-) Pozdravuj ode mě a od Herušky kamarády a Jonáška. Z něj už musí být kus psa.:-)

Já taky ještě nevím, jestli na ten srpnový výcvik pojedem. Přihlášení sice jsme, ale kdyby jsme náhodou měli ještě nějaký štěnda, tak to by jsme určitě jet nemohli. Taky nevím, v jaké bude Héra kondici...No však uvidíme.

Mám fotečky ze sona, hodím je na stránky, tak když tak se potom na ně mrkni...

1.5.2010 19:50
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj Marti, jak bylo na coursingu? Nebo pojedete až v neděli?

1.5.2010 23:13
martasek

XXX.XXX.248.253

Kelly,na coursing jdem až zítra,mám to za rohem,takže nemusím nikam jezdit...ale nervičky pracují pěkně.Zítra se určitě ozvu jak to probíhalo

3.5.2010 12:17
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni,
Marti, jak bylo na coursingu? Všichni spokojení?:-)

Jitko a jak vy na vodním výcviku? Anne si to určitě moc užila, jak ji znám.;-)

3.5.2010 12:34
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj Katko,

na výcviku to bylo skvělé, Anne i my jsme si to moc užili, Anne byla dokonce veřejně pochválena za nejlepší výkony :-) což mě překvapilo a samozřejmě moc potěšilo. Voda překvapivě nebyla tak ledová, jak jsem čekala, takže paráda. Vůbec se nám nechtělo domů, i když jsme byli unavení. Fotky mám jen z neděle, není jich moc, ale přece jen něco, tak je dám odpoledne nebo večer na rajče, odkaz bude na Anniných stránkách.

3.5.2010 13:51
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahoj, coursing byl naprosto skvělěj,užila jsem si ti já i pejsci.Akimek byl pochválenej,že kdyby byl mladší,tak by byl výbornej no a Bertičce trošku překáželo bříško,ale taky byla báječná.První kolo běžel každý sám a ve druhém jsem je pustila spolu...prostě super den:-)

3.5.2010 13:55
martasek

XXX.XXX.248.253

ještě musím podotknout,že ten den byl báječnej díky Banny a samozřejmně i Akimkovi,Roxance,Bertičce a Apollkovi:-)

3.5.2010 14:14
martasek

XXX.XXX.248.253

já a moje dvě zlatíčka,miláčci......prostě srdeční záležitost:-)

3.5.2010 14:33
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko,

na výcviku to bylo skvělé, Anne i my jsme si to moc užili, Anne byla dokonce veřejně pochválena za nejlepší výkony :-) což mě překvapilo a samozřejmě moc potěšilo. Voda překvapivě nebyla tak ledová, jak jsem čekala, takže paráda. Vůbec se nám nechtělo domů, i když jsme byli unavení. Fotky mám jen z neděle, není jich moc, ale přece jen něco, tak je dám odpoledne nebo večer na rajče, odkaz bude na Anniných stránkách.

Jitko, tak to je skvělý, že jste si ten vodní výcvik tak užili. Ani mě nepřekvapuje, že Anne byla veřejně pochválená, ona je takovej ten správnej nadšenec, no prostě profík.:-):-) Na fotky už se moc těším, klidně dej nějaké i sem ať tu máme na co koukat.:-):-) Moc Anne ode mě a Herušky pozdravuj a že jí gratulujem.:-)

3.5.2010 14:37
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, to je super, že se pesanům na coursingu dařilo. Jsou moc šikovní.:-) No je vidět, že to nejsou takoví závisláčci jako Heruška, ta beze mě ani krok.:-)) Fotky z coursingu moc krásný. pozdravuj Bany a její hafíky, doufám, že se taky pochlubí s fotkama.;-)

3.5.2010 17:52
martasek

XXX.XXX.248.253

Kelly,právě,že jsou oba závisláčci a beze mě ani krok,musela jsem běžet s nima a trošku je navigovat....sami by asi neměželi:-)):-):-)

3.5.2010 18:11
kelly

XXX.XXX.136.91

Jj Marti, tak to jsme na tom podobně. Taky jsem běžela s Heruškou.:-)) Ale myslím, že ani nevěděla, proč běží.:-):-) Koukala na mě docela nechápavě, kam že to běžíme...

3.5.2010 18:29
jitas

XXX.XXX.20.182

Ahoj Marti, moc hezké fotky, všem vám to spolu moc sluší! :-) My jsme coursing ještě nezkoušeli, docela by mě zajímalo, co by na to Anne říkala. Tak třeba někdy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík