Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2010 19:54
azzu

XXX.XXX.236.143

dobry den
chci se majitelu tohoto uzasneho plemene zeptat,cim krmi.zajimaji mne spis granule.o BARFU a varenem zatim neuvazuji.koukal jsem na granule orijen,ale nevim,jestli tak velky obsah bilkovin(cca40%)neni spis na skodu.stenatko ma tepr 2 tydny,ale ja se uz pripravuji.:-)

22.4.2010 20:19
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tak pro štěně jakéhokoli velkého plemene za sebe jednoznačně doporučuji granule s co nejnižším obsahem bílkovin (kolem 23%). Je potřeba aby štěňátko rostlo pokud možno co nejpomaleji aby to kostra zvládala. A ke granulím vždy u rostoucího psa doporučuji přidávat nějakou kloubní výživu a to i když je v granulích obsažená.
V první řadě se poptejte u chovatele čím krmí a jaké on má zkušenosti.
Co se týče značky granulí - to je těžké. Každý má osvědčené ty své a každému psu vyhovuje něco jiného. A plemenná příslušnost na to nehraje roli.
Já osobně své CC krmím převážně masem s přílohami a když dostanou granule tak od firmy Happy Dog.

22.4.2010 21:01
azzu

XXX.XXX.236.143

ja chci malemu davat ze zacatku granule a postupne pridavat maso,ale jenom maso si netroufam.proto mne ted zajimaji hlavne ty granule.

23.4.2010 09:46
brixie

XXX.XXX.43.2

Obraťte se přímo na chovatele Vašeho štěněte. Obracejte se na něj ve všem, protože on nejlíp zná své psy a tudíž by Vám měl i nejlíp poradit. Pokud Vám neporadí nebo v něj nemáte důvěru, vyberte si jiného chovatele. :-)
Co se týče granulí, já štěndům dávala granule First Mate. A nemůžu si stěžovat.

23.4.2010 11:09
azzu

XXX.XXX.225.106

chovatelka je super.kdyz neco potrebuji,tak mi ochotne poradi.mne spis zajimaji zkusenosti ostatnich.

2.5.2010 17:07
lalie

XXX.XXX.95.226

Dobry den, resim stejny "problem"... Zhruba za mesic si jedu take pro stenatko, a tak zkoumam a zkoumam, jake granule by byly ty nej... Chovatel krmi happy dogem, co jsem tak koukala, tak se mi slozenim libi arden grange. Myslite, ze je lepsi pokracovat v tom, na co je stene zvykle nebo zkusit jine granule?

2.5.2010 21:11
burunduk

XXX.XXX.98.178

lalie napsal(a):
Dobry den, resim stejny "problem"... Zhruba za mesic si jedu take pro stenatko, a tak zkoumam a zkoumam, jake granule by byly ty nej... Chovatel krmi happy dogem, co jsem tak koukala, tak se mi slozenim libi arden grange. Myslite, ze je lepsi pokracovat v tom, na co je stene zvykle nebo zkusit jine granule?

Když bych zjistila, že choval krmil moje štěně Happy Dogem, určitě bych přešla na jiné, kvalitnější granule. AG jsou super, hlavně Ocean White Fish and Potato. Přejděte ale postupně, ne naráz. Snad na nich bude lépe prospívat, musí se to zkoušet, dokud nenajdete ty PRAVÉ.

3.5.2010 10:31
azzu

XXX.XXX.236.143

burunduk napsal(a):
Když bych zjistila, že choval krmil moje štěně Happy Dogem, určitě bych přešla na jiné, kvalitnější granule. AG jsou super, hlavně Ocean White Fish and Potato. Přejděte ale postupně, ne naráz. Snad na nich bude lépe prospívat, musí se to zkoušet, dokud nenajdete ty PRAVÉ.

prave jsem koukal na stranky dovozce AG a tam maji Arden Grange Sensitive Ocean White Fish & Potat pouze pro dospele psy.nedela se pro stenata.podobne je FirstMate Pacific Ocean Fish Puppy.:-)

3.5.2010 11:29
burunduk

XXX.XXX.209.162

azzu napsal(a):
prave jsem koukal na stranky dovozce AG a tam maji Arden Grange Sensitive Ocean White Fish & Potat pouze pro dospele psy.nedela se pro stenata.podobne je FirstMate Pacific Ocean Fish Puppy.:-)

Tak se zeptejte výrobce (je tam i poradna na jejich stránkách), jestli by Ocean bylo vhodné i pro štěně. Často moc velké rozdíly v granulích pro štěňata a pro dospělé nejsou, někdy zcela minimální, a jen v poměru tuku a pod. Třeba by postačilo dát jen menší dávku..

5.5.2010 21:24
lalie

XXX.XXX.95.226

Moc děkuji, zkusím AG a snad nám sednou :) Na FM jsem také koukala, ale ty mají až pro štěnda od 5. měsíce. Ještě se zeptám, nemáte zkušenost s nějakou kloubní výživou pro pejska?

Love vera

17.2.2016 20:55
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Fan

21.9.2016 15:21
Fan

XXX.XXX.149.105

Hledam trenera pro meho psa Cane Corso z okoli Mlada Boleslav pokud nekdo vim tak prosim napiste cislo mobilu dekuju.

21.9.2016 15:25
Fan

XXX.XXX.149.105

Hledam trenera pro meho psa Cane Corso z okoli Mlada Boleslav pokud nekdo vi tak prosim napiste cislo mobilu dekuju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík