Fenka a fenka - spol.soužití

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.6.2006 09:09

Jak jsem slíbila před 14 dny, tak tady jsou fotky dvou fenek, jak se sblížily, když jsem tu mladší koupila a ptala se na rady. Mladší- černá je Ája 2,5 měs, samojed* něm.vlčí špic, starší 4 roky Prcek, voříšková.

6.6.2006 09:10

ruza napsal(a):
Jak jsem slíbila před 14 dny, tak tady jsou fotky dvou fenek, jak se sblížily, když jsem tu mladší koupila a ptala se na rady. Mladší- černá je Ája 2,5 měs, samojed* něm.vlčí špic, starší 4 roky Prcek, voříšková.

Prcek

6.6.2006 09:11

ruza napsal(a):

Aja

6.6.2006 09:12

ruza napsal(a):

Prcek

6.6.2006 14:33

ruza napsal(a):
Prcek

Ahoj,
fotky mě moc zaujaly, hlavně proto, že fenečka Prcek je hrozně podobná naší půlroční Amee, kterou jsme koupili jako čistokrevného boloňského psíka barevného bez PP. Brzy se však ukázalo, že je křížená. Ale je moc hezká a bezva a máme ji moc rádi. Stále se dohaduji, jaké asi rasy byli její rodiče.
Proto jsem se chtěla zeptat, zda nevíte, jaké rodiče měla Vaše fenka. Podoba obou pejsků je opravdu veliká.
Děkuji za odpověď

8.6.2006 12:06

martina novak napsal(a):
Ahoj,
fotky mě moc zaujaly, hlavně proto, že fenečka Prcek je hrozně podobná naší půlroční Amee, kterou jsme koupili jako čistokrevného boloňského psíka barevného bez PP. Brzy se však ukázalo, že je křížená. Ale je moc hezká a bezva a máme ji moc rádi. Stále se dohaduji, jaké asi rasy byli její rodiče.
Proto jsem se chtěla zeptat, zda nevíte, jaké rodiče měla Vaše fenka. Podoba obou pejsků je opravdu veliká.
Děkuji za odpověď

Ahoj, to nevím, brala jsem si ji jako 8 týdenní štěndo z útulku Bouchalka, měla dvě ségry jednu taky tak chlupatou černou a druhou do jezevčíka.Máma vypadala jako ona, tak jsme ji vzali, aspoň jsem měla trochu představu, jak by měla vypadat Hoď sem foto ať porovnáme...

majtá

8.6.2006 17:14
majtá

ruza napsal(a):
Ahoj, to nevím, brala jsem si ji jako 8 týdenní štěndo z útulku Bouchalka, měla dvě ségry jednu taky tak chlupatou černou a druhou do jezevčíka.Máma vypadala jako ona, tak jsme ji vzali, aspoň jsem měla trochu představu, jak by měla vypadat Hoď sem foto ať porovnáme...

Já:o) ty se pěkně skamarádily;o)
No mě čeká v sobot něco podobného...mám tříroční fenku jezevčíka Britku a k ní mi přibyde osmiměsíční kříženka jezevčík x voříšek...tak jsme na to zvědavá:o)
Fenky se už spolu jednou viděly (včera) na území té malé. Britka celkem obstojně dělala, že ji nevidí (ale já jsem ji prokoukla;o)...když se malá snažila navázat kontakt a hru Britenka před ní couvala...no, ale veřím, že jak budou obě dvě doma, tak se brzo dají dohromady;o)
No nic.....kdyžtak pak taky pošlu nějaké fotky...zatím posíl foto každé zvlášť:o)
Tady je ta moje Britka

majtá

8.6.2006 17:15
majtá

majtá napsal(a):
Já:o) ty se pěkně skamarádily;o)
No mě čeká v sobot něco podobného...mám tříroční fenku jezevčíka Britku a k ní mi přibyde osmiměsíční kříženka jezevčík x voříšek...tak jsme na to zvědavá:o)
Fenky se už spolu jednou viděly (včera) na území té malé. Britka celkem obstojně dělala, že ji nevidí (ale já jsem ji prokoukla;o)...když se malá snažila navázat kontakt a hru Britenka před ní couvala...no, ale veřím, že jak budou obě dvě doma, tak se brzo dají dohromady;o)
No nic.....kdyžtak pak taky pošlu nějaké fotky...zatím posíl foto každé zvlášť:o)
Tady je ta moje Britka

A tady je malá Aida, kterou si v sobotu přivezeme;o)

9.6.2006 13:31

majtá napsal(a):
A tady je malá Aida, kterou si v sobotu přivezeme;o)

Ta mrňavá je super.Škoda, že vždycky ti pejsci tak rychle vyrostou a nezůstanou takhle roztomilí delší dobu

30.7.2008 23:12
regina

XXX.XXX.18.181

ruza napsal(a):

Měla sem devítiletou šicku, když jsem si k ní pořídila skotskou teriérku. Šicka byla vždycky zadumaný stoik meditující na vlastním křesle a skotka se chovala jako utržená, zejména na veliké zahradě, kterou odmítala opustit. Šicka jí byla znechucena. Evidentně odmítala onoho "parveny", ale časem jsem zjistila, že s ní sice odmítá mít cokoliv společného, ale že ji nenásilně vychovává. Skotka se sice snažila se jí vnutit, ale šicka nedovolila žádné důvěrnosti. Současně se ke skotce pořídil kocourek a tak ti dva vytvořili vlastní partu. Kocourek se ztratil, přišla sibiřská kočka, opět šlechtična a jak to vypadalo v praxi je na fotkách. Vpravo šicka se sibiřkou, vlevo skoťačka. A jinak se ten snímek nazývá "Únava u Davídků".

Přidejte reakci

Přidat smajlík