Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2010 14:41
paja44

XXX.XXX.232.202

Dobrý den vážení přátelé pejskaři.
Pořídily jsme si štěňátko NO,fenečku. Jsou ji tři měsíce. Máme ji cca 6 týdnů. Až na pár polámaných kytek nebo roztahaných bot po zahradě s ní nemáme žádný problem. Ani to problém být nemůže, patří to k jejímu psímu dětství. Je to náš mazlík. Vlastně jeden problém tady je . A ten se stupňuje. POŽÍRÁ EXTREMENTY a to nejen svoje. Že to psy dělají víme ale v takovém množství...
Můžete nám poradit jak jí tohoto fuj-zvyku odnaučit? Je to náše druhá fenečka. Ta první také NO, nám umřela loni. Dožila se krásných čtrnácti a půl let. Ale tenhle problém jsme neřešily. Krmíme granulema. Po konzervách má prujmy. Granule běžných značek. Tedy, ne njdržší ale ani ne nejlevnější. Konec konců asi jako většina pejskařů. K9 si nemůže dovolit každý. Tak tedy prosíme o radu. Co s tím? Děkujeme.smajlík

21.7.2010 16:10
hortova

XXX.XXX.240.130

Můj pes ovčáka měl jako štěně stejný zlozvyk. Když jsme ho při tom chytli, dostal vynadáno, často jsme uklízeli hovínka a po půl roce ho to přestalo bavit.

21.7.2010 18:49
astlolita

XXX.XXX.200.174

Pokud krmítě něčím levnější mež K9 (myslela jsem, že levnější granule už se nedělají, nebo spíš že by to psovi nikdo nedal... ) tak se jí opravdu nedivím, že recykluje svůj i cizí odpad, aby získala co nejvíc živin.... pokud to z toho obilí vůbec jde. Pokud chcete ušetřit a dát psovi to nejlepší, tak jí dávajte syrové maso nebo vařené... s přílohou, ale proč tohle? Obilí s příchutí masa nechte slepicím...

22.7.2010 23:23
petas

XXX.XXX.156.34

Zajímalo by mě,jaké granule jsou levnější než Teddy lososky.....smajlíkFenečce zcela zjevně chybí vitamíny a živiny,které si hledá tímhle způsobem...pokud ji chcete i nadále krmit těmito ,,sračkami" tak ji dopřejte aspoń nějaké vitamínysmajlíkZvláště v období růstu u velkého plemene je potřeba správné krmení.Nejlépe granule pro štěňata velkých plemen,které se kvalitou mohou zařadit aspoń do střední třídy...

23.7.2010 17:26
adriana

XXX.XXX.156.34

Rozhodně změňte značku granulí,pro štěně rozhodně dražší.Pokud po roce přejdete na levněnší,není to sice ideální stav,ale pro růst zdravého pejska je štěněcí věk nejdůležitější.
Ohledně pojídání výkalů,někdy zabere posypat je pepřem.Je aromatický a většinou odpudí,při pozření neublíží.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík