doga

Tyto pejsky já miluju jenže žádné takové plemeno doma nemám =o( tak mi můžete poslat alespoň fotešky!
doga

doga
napsal(a):
Tyto pejsky já miluju jenže žádné takové plemeno doma nemám =o( tak mi můžete poslat alespoň fotešky!
Tak ale jednu jsem našla!!
doga
napsal(a):
Drix
doga
napsal(a):
doga
napsal(a):
A jeste jedna
doga

nickdo
napsal(a):
ten je tvůj???? Se máš!
doga
napsal(a):
ten je tvůj???? Se máš!
Jestli myslis me, tak jo Ale to strasnej prcek, ma jen 35kg...
Tady jsme v zime na lyzich - je mu tam skoro 5
(ja mam 183cm)
nickdo
napsal(a):
Jestli myslis me, tak jo Ale to strasnej prcek, ma jen 35kg...
Tady jsme v zime na lyzich - je mu tam skoro 5
(ja mam 183cm)
A jestli jsi myslela mě, tak tohle je můj Drix, jsou mu necelém 4 roky a je to báječnej pes. Je s pp a váží kolem 55kg a v kohoutku má 69cm, takže je to pořádný medvěd.
doga
napsal(a):
doga
napsal(a):
doga
napsal(a):
doga
napsal(a):
nase dorostenka - 2,5 mesice
Uživatel s deaktivovaným účtem

doga
napsal(a):
moje male psisko

napsal(a):
moje male psisko
a druhykrat mooje male psisko
doga
napsal(a):
taky je miluju tak jsem si jednoho poridila
marky
napsal(a):
dajulinka2: ahoj, můžu vědět, odkuď máš štěňátko, a zda-li je s nebo bez pp? Marně sháním štěně v libereckém či královehradeckém kraji :o(((
Ahoj krásní salašníci. Mrkni na www.kssp.cz jsou tam nakryté feny z čr a štěňátka k mání, třeba tam něco najdeš.
Náš Beníček, trošku přerostl má 73cm v kohoutku a přes 70kg,ale už ho nikdo neunese tak nevím přesně. Má pp, ale není chovný kvůli té velikosti
Bylo by zajímevé ho porovnat s tím maličkým 35kilovým
dex
napsal(a):
Ahoj krásní salašníci. Mrkni na www.kssp.cz jsou tam nakryté feny z čr a štěňátka k mání, třeba tam něco najdeš.
Náš Beníček, trošku přerostl má 73cm v kohoutku a přes 70kg,ale už ho nikdo neunese tak nevím přesně. Má pp, ale není chovný kvůli té velikosti
Bylo by zajímevé ho porovnat s tím maličkým 35kilovým
Ještě jedna
marky
napsal(a):
dajulinka2: ahoj, můžu vědět, odkuď máš štěňátko, a zda-li je s nebo bez pp? Marně sháním štěně v libereckém či královehradeckém kraji :o(((
Ahojda,no me to taky dalo nez jsem ho sehnala,ale to je fotka stara 3/4 roku v dubnu ji bude rok.Kdyz se na netu mrknes poradne do inzeratu tak urcite sezenes,a kdyz ne tak si pro stendo budes muset zajet.ja ho mam od Ceske Skalice