Máte někdo zkušenosti s tímto výrobkem? Jak psíkům chutnalo? Já jsem ho vyhrála , hned jsem nalila do misky. Část smečky "abstinovala" a druhá část se jen olizovala.:-))
bilkson
napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s tímto výrobkem? Jak psíkům chutnalo? Já jsem ho vyhrála , hned jsem nalila do misky. Část smečky "abstinovala" a druhá část se jen olizovala.:-))
...a ještě jedna...:-)
bilkson
napsal(a):
Tady je naše zkušenost
http://staffkomas.rajce.idnes.cz/Narozeninova_party/
czizecka
napsal(a):
Je to jen masový vývar za pěkně nechutnou cenu :))))))))
Také jsem četla... "Doplňkové krmivo pro psy na bázi kvalitního hovězího extraktu a ječného sladu". Když budu chtít udělat psovi radost, tak v mém případě určitě ne pivem pro psy. Nejsem velkým zastáncem takového polidšťování. Příjde mi to jako zbytečnost vymyšlená k tomu, jak tahat z pejskařů další peníze a psovi to stejně nic nedá... Nebo alespoň ne tolik, aby to odpovídalo ceně.
feherkocos
napsal(a):
Také jsem četla... "Doplňkové krmivo pro psy na bázi kvalitního hovězího extraktu a ječného sladu". Když budu chtít udělat psovi radost, tak v mém případě určitě ne pivem pro psy. Nejsem velkým zastáncem takového polidšťování. Příjde mi to jako zbytečnost vymyšlená k tomu, jak tahat z pejskařů další peníze a psovi to stejně nic nedá... Nebo alespoň ne tolik, aby to odpovídalo ceně.
Tak přesně tak, nechtěla jsem to rozvádět ale polidšťování psů taky nemám ráda. Asi nejlepší výmysl jsou kočárky pro psy, to když potkám tak mám husinu.... A takovej dobrej zdravej vývar bez chemie jim udělám doma taky...
czizecka
napsal(a):
Tak přesně tak, nechtěla jsem to rozvádět ale polidšťování psů taky nemám ráda. Asi nejlepší výmysl jsou kočárky pro psy, to když potkám tak mám husinu.... A takovej dobrej zdravej vývar bez chemie jim udělám doma taky...
Taky to nemám ráda, ale někdy je kočárek docela fajn, když je pejsek s handicapem nebo starý - viz. obrázek 17-tileté fenky Csopi plemene Puli. V tomhle případě praktická věc. Sama už skoro nechodí, ten vysoký věk je úžasný a vizitka péče majitele
feherkocos
napsal(a):
Taky to nemám ráda, ale někdy je kočárek docela fajn, když je pejsek s handicapem nebo starý - viz. obrázek 17-tileté fenky Csopi plemene Puli. V tomhle případě praktická věc. Sama už skoro nechodí, ten vysoký věk je úžasný a vizitka péče majitele
Ale tak víte jak jsem to myslela.... :)))) Nemocní psi jsou vyjímkou, ale jestli je tak nemocný že ho bolí nožky a nemůže chodit, jsem pro jiné řešení.... samozřejmě podle stavu. Myslela jsem ty psy ve svetříkách s čepičkami a v kočárkách, které mají lidi spíš jako děti, skoro i plíny jim dávaj.... to je psí potupa dle mě.. botičky a tak
czizecka
napsal(a):
Ale tak víte jak jsem to myslela.... :)))) Nemocní psi jsou vyjímkou, ale jestli je tak nemocný že ho bolí nožky a nemůže chodit, jsem pro jiné řešení.... samozřejmě podle stavu. Myslela jsem ty psy ve svetříkách s čepičkami a v kočárkách, které mají lidi spíš jako děti, skoro i plíny jim dávaj.... to je psí potupa dle mě.. botičky a tak
To jsme samozřejmě za jedno :-)
Já jsem zrovna jedny botičky koupila a jsem moc ráda.Na výstavě strašně pršelo,takže venčení hrůza a který pudlík měl botičky a pláštěnu,nebyl tak ucachtanej.Taky uvažuju o vozíku za kolo,co se z něj dá udělat kočár.Pudlíci jsou tři,takže bych je mohla brát s sebou i tam,kam normálně psi nesmí.Obsah vozíku za kolo či kočárku nikdo nezkoumá.
adriana
napsal(a):
Já jsem zrovna jedny botičky koupila a jsem moc ráda.Na výstavě strašně pršelo,takže venčení hrůza a který pudlík měl botičky a pláštěnu,nebyl tak ucachtanej.Taky uvažuju o vozíku za kolo,co se z něj dá udělat kočár.Pudlíci jsou tři,takže bych je mohla brát s sebou i tam,kam normálně psi nesmí.Obsah vozíku za kolo či kočárku nikdo nezkoumá.
Ale tak já chápu vaše důvody, jsem jenom z jiné psí planety kde psi štěkaj a choděj po svejch :)) Tohle prostě nemusím, ale asi bych si ani nevybrala psa který potřebuje boty
czizecka
napsal(a):
Ale tak já chápu vaše důvody, jsem jenom z jiné psí planety kde psi štěkaj a choděj po svejch :)) Tohle prostě nemusím, ale asi bych si ani nevybrala psa který potřebuje boty
V podstatě s váma taky souhlasím. U některých plemen je to blbost. Tady jde o praktičnost, protože péče o srst na výstavu je náročná. Ale musím se trošku zastat i těch ostatních oblíkačů. Někdy ten člověk opravdu nikoho nemá a psíka si proto polidšťuje. Není to správný, ale když vidím jak si nějaká babička povídá se svým oblečeným psem, je to spíš smutný. Na druhou stranu taky lepší přehnaná pozornost, než pes na řetězu.
adriana
napsal(a):
V podstatě s váma taky souhlasím. U některých plemen je to blbost. Tady jde o praktičnost, protože péče o srst na výstavu je náročná. Ale musím se trošku zastat i těch ostatních oblíkačů. Někdy ten člověk opravdu nikoho nemá a psíka si proto polidšťuje. Není to správný, ale když vidím jak si nějaká babička povídá se svým oblečeným psem, je to spíš smutný. Na druhou stranu taky lepší přehnaná pozornost, než pes na řetězu.
JO to určitě je lepší než řetěz no.. ale občas když se na pejska podívám tak mi připadá jak by říkal "ježiš vypadám jak debil" Ale tak já bych asi nemohla mít psa, který by musel být pořád jak v bavlnce, čisťoučký, suchoučký... aby byl na výstavě krásný :) To naše prase by to asi neocenilo
Ale tak jako důvody chápu i když mě to fakt nebere :)) Naše sousedka si třeba povídá se slepicema, to je ten pes určo lepší
czizecka
napsal(a):
JO to určitě je lepší než řetěz no.. ale občas když se na pejska podívám tak mi připadá jak by říkal "ježiš vypadám jak debil" Ale tak já bych asi nemohla mít psa, který by musel být pořád jak v bavlnce, čisťoučký, suchoučký... aby byl na výstavě krásný :) To naše prase by to asi neocenilo
Ale tak jako důvody chápu i když mě to fakt nebere :)) Naše sousedka si třeba povídá se slepicema, to je ten pes určo lepší
Já si se svou 12-ti letou, rozmazlovanou slepičkou taky povídám!!!
A povídala sem si i s těma ostatníma, než mi umřely na stáří
Kdyby tak lidi věděli, jak chytrý zvířátko slepice je, jistě by si zas obohatili život...
Moje Pípa mi rozumí víc než dobře a je jak pejsek
Škoda, že hodně majitelů psů jsou "rasisti vůči jiným tvorům", páč ono je každé zvířátko moc chytré a něčím úžasné, jenom stačí se jim víc věnovat a pozorovat je, naučí člověka víc, než by myslel a mně osobně, která se o zvířata zajímám opravdu hluboce a stejně tak je mám ráda, to velice dává a pomáhá mi je pochopit
mata
napsal(a):
Já si se svou 12-ti letou, rozmazlovanou slepičkou taky povídám!!!
A povídala sem si i s těma ostatníma, než mi umřely na stáří
Kdyby tak lidi věděli, jak chytrý zvířátko slepice je, jistě by si zas obohatili život...
Moje Pípa mi rozumí víc než dobře a je jak pejsek
Škoda, že hodně majitelů psů jsou "rasisti vůči jiným tvorům", páč ono je každé zvířátko moc chytré a něčím úžasné, jenom stačí se jim víc věnovat a pozorovat je, naučí člověka víc, než by myslel a mně osobně, která se o zvířata zajímám opravdu hluboce a stejně tak je mám ráda, to velice dává a pomáhá mi je pochopit
No tak já je mám ráda taky a rasista teda nejsem, ale abych s nima pila kafe to už je moc
Záleží co si pod pojmem "pít kafe se slepicema" představuješ?
Já třás mám zelený koutek s lavičkou a Pípa má výběh a z něj takovou boudu, zepředu jen oplocenou, jinak cihlovou, kde má jídlo. A ta bouda je mimo výběh, tže když tam vleze, je vlastně skorem vedle mne, tudíž to kafe na lavičce venku piju taky s ní a kolem mám ještě poházený psy, nad sebou ptáčky a vedle v druhým výběhu polodivoký kočky Nic špatnýho na tom nevidím, naopak....a starší lidi sedící venku na dvorku na sluníčku, obklopený drůběží, kočkama, psem, někdy aj kozama a ovcema a pijící tam kafe, či žmoulající buchtu, tady taky jsou a též na tom neshledávám nic divnýho, naopak, je to víc než krásný
Jooo ale pokud si tu slepici zve na kafe dom do kuchyně, pak už to asi úplně v normě není Ovšem, pokud jí to vyhovuje a slepici taktéž, je to jen jejich věc a důležitý je, že JIM dvoum je tak dobře a příjemně, ne?
mata
napsal(a):
Mmch abych nebyla úplně off topic, tak psí pivo sem zkoušela ( dostala jsem ho ke granclím zdarma ) a nijak nadšení, ale ani znechucení z toho mí psi nebyli....zato ale mé slepičce chutnalo velice A taktéž kočkám
No já ti to neberu a neříkám že je to špatný, jen to vypadá trochu divně když si jde poklábosit s "holkama" jak jim říká :). Já mám taky slepice, neřekla bych že jsem rasista, jen pochybuju že má z toho užitek Slepice prý nemá žádné city, ani když ji hladíš tak to v ní nebudí nějaké emocee tak proč bych to měla dělat, na to mám psa :)) hele to je vědecky dokázáno, ne z mojí hlavy, a naše slípky se o mě zajímají jen když mám pantofle a jsem bez ponožeek
Takže slípky jsou super, ale.....
No je fakt, že se možná jinak chovaj v hejnu a jinak když jich je pár, či jako u mne, jedna A teda city určo maj, moje Pípa mě volá, když mě slyší venku, běží k plotu a jakmile za ní dojdu, čapne si a chce mazlit. A tak ji musím mazlit, někdy mi i vleze do náruče a chce jen drbat
A jako fakt! Běda v zimě, když se tam neukážu než ráno a večer, to je úplně divá a nejradši by se mnou šla domů a kvůli jídlu to není, páč jí to nenosím pod nos
A páni jak vyvádí, když tu pár dní nejsem, to jakmile mě pak slyší, tak řve a řve a kouká z boudičky, z které vidí na dveře, a já musím letět ji pomuchlat a omluvit se jí, že jsem ji nechala pár dní samotnou
Ostatně, její pohled a chování mluví jasně, je jí smutno a je jí dobře v mé přítomnosti, i když si "kecá" u plotu se sousedovic slepicema, mně dává přednost
I když byly ještě tři, tak se cpaly, která první bude mazlená....
Tže já mám zkušenost zas takovou no....a "holky" sem jim říkala taky
A tím bych ukončila debatu "slépky" ať to tu nezaplácáváme mimo téma
Já jsem jako malá holka měla u babičky slepičku, kterou jsem i cvičila.Uměla skákat přez koště a chodila za mnou jako pes. Po prázdninách asi skončila v polívce, přestože mi tvrdili, že umřela. Je to už 30let!,přesto na ni občas vzpomenu.Slepice jsou fakt inteligentní, akorát se s nima musí pracovat a ne v hejnu, to se chovají jinak.
adriana
napsal(a):
Já jsem jako malá holka měla u babičky slepičku, kterou jsem i cvičila.Uměla skákat přez koště a chodila za mnou jako pes. Po prázdninách asi skončila v polívce, přestože mi tvrdili, že umřela. Je to už 30let!,přesto na ni občas vzpomenu.Slepice jsou fakt inteligentní, akorát se s nima musí pracovat a ne v hejnu, to se chovají jinak.
Přesně tak. Také jsem měla u své babičky slepici a bratránek měl nejdřív kohouta, ale pak přešel také na slepici. Kohout byl totiž dost nervák
Opravdu se to nezdá, ale slepice jsou opravdu inteligentní...
Ale kdo to nezažil, nebo neviděl, nepochopí....
rachel
napsal(a):
Přesně tak. Také jsem měla u své babičky slepici a bratránek měl nejdřív kohouta, ale pak přešel také na slepici. Kohout byl totiž dost nervák
Opravdu se to nezdá, ale slepice jsou opravdu inteligentní...
Ale kdo to nezažil, nebo neviděl, nepochopí....
Že je slepice inteligentní, věřím.. o sousedce se to už říct nedá bohužel :)))) Myslím že o psím pivu bylo řečeno už vše :)))
To tu máme hezké psí téma Rozhodla jsem se přispět taky a zahrabat ve fotkách ... Nenecháme se zahanbit, že my nic!