Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.11.2010 13:22
ilisek

XXX.XXX.196.15

Nevíte někdo prosím, kde se dá nechat vyrobit kovová cedule na plot upozorňující na zákaz vstupu dle mých představ? Děkuji.

29.11.2010 14:03
snowy

XXX.XXX.224.215

Zkuste tento odkaz, brali jsme od nich cedulky POZOR PES a pod to jsme dali cedulku s obrázkem boxera- sice značí psům vztup povolen, ale je bez nápisu a v této kombinaci je výstražný efekt působivý a univerzální. Jinak musím říct, že výrobky jsou kvalitní, takže budeme objednávat další (zahŕada přes 6000 m2 :-))
http://www.smaltovna-tupesy.cz/scripts/zbozi.php?KID=10

29.11.2010 14:27
astlolita

XXX.XXX.200.174

http://www.firmy.cz/remesla-a-sluzby/remesla/rytectvi-a-razba stačí hledat, je jich hodně :-) Jinak ověřenou žádnou nemám

29.11.2010 16:18
matušková

XXX.XXX.19.251

Cedule jsou fajn,efektní,ale::::v žádném případe Vás nezprošťují viny za kousnutí .,napadení atp.sebeefektnější cedule je na nic---bohužel naše zákony,vlastní zkušenost-ukouslý prst přes vrátka,jen smrt pána nás zachránila osmajlíkd doživotního placení,ale do té doby 32 tisíc korun... bohužel banánová země..

29.11.2010 18:35
bÁba

XXX.XXX.82.132

ilisek napsal(a):
Nevíte někdo prosím, kde se dá nechat vyrobit kovová cedule na plot upozorňující na zákaz vstupu dle mých představ? Děkuji.

Malopotisk. Jsem moc spokojená a udělají Vám text jaký chcete

30.11.2010 09:00
czizecka

XXX.XXX.106.200

matušková napsal(a):
Cedule jsou fajn,efektní,ale::::v žádném případe Vás nezprošťují viny za kousnutí .,napadení atp.sebeefektnější cedule je na nic---bohužel naše zákony,vlastní zkušenost-ukouslý prst přes vrátka,jen smrt pána nás zachránila osmajlíkd doživotního placení,ale do té doby 32 tisíc korun... bohužel banánová země..

Tak to je hustý!!! :-(

30.11.2010 21:09
joli

XXX.XXX.184.83

matušková napsal(a):

Tak to je síla!! ČR je opravdu naruby a nahrává zloďějům atp.

1.12.2010 13:14
ilisek

XXX.XXX.196.15

Já mám psy pojištěný, mám pojistku odpovědnosti, pokud někomu ublíží, finanční náhradu platí pojišťovna, mám je pojištěné na škodu na zdraví do 1 mil. Kč, samozřejmě odpovědnosti mě to nezbavuje, ale hradila by to pojiš´tovna.Cedule chci proto, aby lidi chodící kolem tušili, že jim tam za plotem hrozí nebezpečí.... Pokud ale někdo strčí ruku skrz plot, že si chce psa pohladit a ten ho kousne, tak má ale smůlu ten člověk, ale bez právníka se to hold těžko vyhrává....:o(((

Přidejte reakci

Přidat smajlík