Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2010 21:05
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Zdravím všechny maminky a zároveň i majitelky těchto hafanů.Jak stíháte venčení dítěte a pesana?Já tak nějak nezvládám a tak jsi jdu pro zkušenosti starší a ,,ostřílenějších,, Mám 19cti měsíčního kluka a 5ti měsíční štěndo.Kluci jsou v pohodě,ale v těch mrazech je to hrozný,pořádně se nedá kam jím ( jsme z města ) Co se dá všechno s klukama dělat aby to tak nějak bavilo oba a vyblbli se :)

13.12.2010 21:34
rapotacka11

XXX.XXX.140.123

Chodila jsem do práce , měla 2 děti a do toho jsem si pořídila svůj sen , štěně NO.
Někdy to šlo , někdy to nešlo (např. nemoc dětí . . .) čas jsem kradla , stejně stále chyběl - bud' jsem to šidila
doma , nebo jsem šidila psa - ničilo mě to.
Blízko nás bydlela holčina , která psa mít nemohla. Bylo jí 16 - 17 let. Psa si začala brát , chodila s ním na cvičák ,
byla skvělá , psa měla ráda jako svého. Moc mi pomohla.

13.12.2010 21:41
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Tak to nechci,zatím do práce nechodím a tak v pohodě.Spíše mi šlo o to jak se to dá zkloubit,ale i tak děkuji

14.12.2010 11:07
czizecka

XXX.XXX.106.200

Tak já mám tři děti a taky jsem si pořídila NOčko (taky můj sen) a teĎ štěně křížence mrňavého. Přes den je to pěkně naprd, kluci jsou ve škole, malé je rok, takže štěně venčím tak že se jde na čůrací, kadící a šup domu, ovčanda je venku a malá je zatím v postýlce kde se jí nemůže nic stát. A jak dorazí manžel tak s ovčandou razíme buď na velký nebo na malý okruh, průšvih je že je brzy tma tak chodíme jen na hodinu :( ale v sobotu a v neděli to většinou natáhnem. JInak když malá zrovna nemarodí tak chodíme dopoledne na hodinu a odpoledne až přijde manžel tak jdem s čubou sami (štěně ještě nechodí tak daleko je mu 9 týdnů). O výkendu feňuli zapráhnem aby se trochu unavila (nefunguje to) a každý den cvičíme tak 15 minut (není kde všude je sníh a stopy teď neděláme). Nesnáším zimu, už aby bylo jaro :)

14.12.2010 12:38
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Tak to máme tak nějak stejné,ale mm pocit,že pesanovy to vůbec nestačí je jak z divokých vajec,asi je to opravdu jen tím,že je to štěně.Byla jsem hodně zvyklá na tu naší čubinku bylo jí 12let když nám odešla a ta byla taková klidná ... Asi je to opravdu jen a jen věkem

14.12.2010 13:20
czizecka

XXX.XXX.106.200

lucistrnad napsal(a):
Tak to máme tak nějak stejné,ale mm pocit,že pesanovy to vůbec nestačí je jak z divokých vajec,asi je to opravdu jen tím,že je to štěně.Byla jsem hodně zvyklá na tu naší čubinku bylo jí 12let když nám odešla a ta byla taková klidná ... Asi je to opravdu jen a jen věkem

Naší to taky nestačí, když není sníh dělame právě hodně stopy aby se unavila psychicky, fyzicky chodí plavat, ale v zimě jen ten zápřah a poslušnost... Máte psa v bytě? Mu můžete třebas schovávat hračky, prostě ho unavit psychicky doma :D

14.12.2010 13:41
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Jojo pesana máme doma v bytě.Někdy i je bohužel celý den sám,dělám brigádně,takže nic moc,ale když jsem doma tak v pohodě.Hračky schováváme máme i míček do kterého se dávají pamlsky a mňamky.Cvičák je bohužel jednou max. dvakrát do týdne právě kuli tomu počasí,ale když je teplo tak je to hnedka lepší

14.12.2010 14:09
czizecka

XXX.XXX.106.200

lucistrnad napsal(a):
Jojo pesana máme doma v bytě.Někdy i je bohužel celý den sám,dělám brigádně,takže nic moc,ale když jsem doma tak v pohodě.Hračky schováváme máme i míček do kterého se dávají pamlsky a mňamky.Cvičák je bohužel jednou max. dvakrát do týdne právě kuli tomu počasí,ale když je teplo tak je to hnedka lepší

Tak to my cvičák praktikujem jen v neděli, ale doma hodně cvičíme, jenže já mám psy už dlouho a na cvičák chodím jen abych vypadla, pokecala se známýma,nebo když se připravujem na nějaké zkoušky... Ale jestli máte prvního takového pejska tak cvičák jen doporučuji. :)) Tak ono je dost důležitý pesana unavit hlavně psychicky :) a na tom můžete pracovat i doma

14.12.2010 14:14
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Je to náš druhý hafan této rasy,tak nějak už vím,ale jak píšeš na cvičák chodím abych vypadla okoukala chyby jak své tak i druhých,ještě sama ty chyby na sobě nevím,tak proto a také kuli socializaci,nechci mít psychicky narušeného psa :) Zkusíme vymýšlet teda více blbůstek smajlík

14.12.2010 16:53
tancoska

XXX.XXX.64.4

Já měla vlkodava když se mi narodila dcera.Bydlím v 7.p a když byla ještě miminko a byla v postýlce tak jsem tak na 10minut čůrací venčení vyběhla jen za barák.Když už začala lézt a pak chodit tak sem si to musela pěkně naplánovat.Chodila spát tak nějak pravidelně takže jsem věděla že musím jít dopoledne a odpoledne,buď na sáňky nebo do kočáru.Pak když přišla moje máma z práce tak holku hlídala a pes měl 2-3h prochajdu za městem.Dneska mám děti dvě,psy taky dva,chodím do práce a mám ještě 1x týdně vedlejšku.Chodím na cvičák a stihnu jít i s dětma do parku.Chce to opravdu jen umět naplánovat.A unavený děti i psi jsou hodný děti a psi smajlík.Pro czizecka,taky chodím na cvičák už jen relaxovat,pokecat a odpočinout si od dětí :-|,je to báječný :-)

14.12.2010 18:54
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
Já měla vlkodava když se mi narodila dcera.Bydlím v 7.p a když byla ještě miminko a byla v postýlce tak jsem tak na 10minut čůrací venčení vyběhla jen za barák.Když už začala lézt a pak chodit tak sem si to musela pěkně naplánovat.Chodila spát tak nějak pravidelně takže jsem věděla že musím jít dopoledne a odpoledne,buď na sáňky nebo do kočáru.Pak když přišla moje máma z práce tak holku hlídala a pes měl 2-3h prochajdu za městem.Dneska mám děti dvě,psy taky dva,chodím do práce a mám ještě 1x týdně vedlejšku.Chodím na cvičák a stihnu jít i s dětma do parku.Chce to opravdu jen umět naplánovat.A unavený děti i psi jsou hodný děti a psi smajlík.Pro czizecka,taky chodím na cvičák už jen relaxovat,pokecat a odpočinout si od dětí :-|,je to báječný :-)

Jo je to super :))) No já taky chodím se psem a s kočárem, ale malá teď často marodí tak je to na hoo...o

14.12.2010 19:24
tancoska

XXX.XXX.64.4

A to jsem ještě zapoměla napsat ty vypravovací manévry když jsem šla ven.Protože nebyla kočárkárna tak jsem měla kočár doma.Holka se mi narodila v prosinci takže nabalit,do fusaku a do kočáru.Nechala jsem jí na předsíni,rychle se psem sjela výtahem,přivázala před barákem a tradáá nahoru pro kočár.Já se totiž s kočárem a vlkodavem do výtahu nevešla.To samý když jsem šla domů,přivázat psa,rychle s kočárem nahoru a rychle dolu pro psa aby mi ho nikdo neukradl.To byly nervy ale dalo se to.

14.12.2010 19:53
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Tak koukám,že je to všude stejné.Dříve jsme toto museli také dělat,naštěstí teď se kluci do výtahu už vejdou,ale někdy to je boj teda.
Dneska jsme byli venku všici tři a paráda,pěkně jsme vymrzli,teda hlavně já,ale kluci byli spokojený a vyblbnutý takže paráda :) No už aby bylo léto a hnedka bude vše jednodušší smajlík

15.12.2010 14:36
czizecka

XXX.XXX.106.200

lucistrnad napsal(a):
Tak koukám,že je to všude stejné.Dříve jsme toto museli také dělat,naštěstí teď se kluci do výtahu už vejdou,ale někdy to je boj teda.
Dneska jsme byli venku všici tři a paráda,pěkně jsme vymrzli,teda hlavně já,ale kluci byli spokojený a vyblbnutý takže paráda :) No už aby bylo léto a hnedka bude vše jednodušší smajlík

To jo, v létě jsme většinou venku celý den. Ale my už bydlíme v chalupě tak je to jednodušší, v paneláku to bylo mnohem horší

15.12.2010 14:37
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
A to jsem ještě zapoměla napsat ty vypravovací manévry když jsem šla ven.Protože nebyla kočárkárna tak jsem měla kočár doma.Holka se mi narodila v prosinci takže nabalit,do fusaku a do kočáru.Nechala jsem jí na předsíni,rychle se psem sjela výtahem,přivázala před barákem a tradáá nahoru pro kočár.Já se totiž s kočárem a vlkodavem do výtahu nevešla.To samý když jsem šla domů,přivázat psa,rychle s kočárem nahoru a rychle dolu pro psa aby mi ho nikdo neukradl.To byly nervy ale dalo se to.

Úplně se vidím, to byly časy kdy jsem si musela říkat, chtěla jsi psa tak to máš! :D A malá je taky prosincová :)

15.12.2010 16:05
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
Úplně se vidím, to byly časy kdy jsem si musela říkat, chtěla jsi psa tak to máš! :D A malá je taky prosincová :)

:-)) nj já si to říkám teď když jdem večer na poslední venčení.Bydlím skoro v horách a dneska tu byly obrovský hromady sněhu.Takhle byly zasněžený auta.Když jsem šla z práce tak stál tranzit,okolo cestička jak ho vyhrabávali a na střeše měl tak 60cm sněhu :-).Jinak já mám obě děti v prosinci,2x termín porodu 24.12. holka trošku dřív a kluk si dal načas smajlík.

15.12.2010 19:15
rachel

XXX.XXX.118.56

tancoska napsal(a):

Nějak takhle bych to asi musela řešit já :-)) Máme také malý výtah a velkého psa.
Naštěstí ještě dítko tak nějak neplánujeme :-)
Holt domeček se zahrádkou je domeček se zahrádkou... Já to říkám pořád.... Ale ty prachy! :-( Pořídim si ho tak v padesáti :-(

15.12.2010 19:19
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

No tak jasný,baráček je baráček,ale kde vzít penízky,no smajlík
Ale dneska jsme se dříve utrhla z práce a šla ven se pesem a napadlo mě co mu zapřáhnout boby,jsou lehké - plastové.Tak vyfasoval kšíry a už se štrádovalo,parádička.Bennyho to bavilo,blbnul u toho a hlavně se krásně vyběhal.Půl hodina venku a paráda,pes leží a chrupčíTeď ještě co s mlaďasem :)

15.12.2010 19:25
rachel

XXX.XXX.118.56

To by se náš čtyřnožec zbláznil, kdyby za sebou musel něco tahat. Je to už starší pán a má rád své pohodlí smajlík

15.12.2010 19:33
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
:-)) nj já si to říkám teď když jdem večer na poslední venčení.Bydlím skoro v horách a dneska tu byly obrovský hromady sněhu.Takhle byly zasněžený auta.Když jsem šla z práce tak stál tranzit,okolo cestička jak ho vyhrabávali a na střeše měl tak 60cm sněhu :-).Jinak já mám obě děti v prosinci,2x termín porodu 24.12. holka trošku dřív a kluk si dal načas smajlík.

Malá je druhýho a je týden před :))) tady je to taky šílený
Jeden pes baskervilský

15.12.2010 19:35
czizecka

XXX.XXX.106.200

No on ten baráček není náš, taky na to nemáme, ale je to tchyňky takže skoro naše

15.12.2010 20:19
tancoska

XXX.XXX.64.4

rachel napsal(a):
Nějak takhle bych to asi musela řešit já :-)) Máme také malý výtah a velkého psa.
Naštěstí ještě dítko tak nějak neplánujeme :-)
Holt domeček se zahrádkou je domeček se zahrádkou... Já to říkám pořád.... Ale ty prachy! :-( Pořídim si ho tak v padesáti :-(

No domek bych brala všema deseti ale jak tak koukám tak pejskařky vrážej peníze do psů a dětí,kde pak vzít na domeček :-)).Jinak u nás se pak kočárkárna udělala,jenže v době kdy už pes nebyl a holka chodila.

15.12.2010 20:25
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

No právě,tak žiji v bytě 2+1 a ještě v centru,snad v létě klapne byteček na vesnici mezi polem a loukou a lesem :) Snad ... smajlík

15.12.2010 20:33
rachel

XXX.XXX.118.56

tancoska napsal(a):
No domek bych brala všema deseti ale jak tak koukám tak pejskařky vrážej peníze do psů a dětí,kde pak vzít na domeček :-)).Jinak u nás se pak kočárkárna udělala,jenže v době kdy už pes nebyl a holka chodila.

Nemyslím si, že je pravda, co píšete. Třeba moji rodiče mají obrovský dům a i psy - já jsem se odstěhovala do bytu, protože mám blíž školu a tím tak více času na psa (ten čas, co bych věnovala dojíždění věnuju jemu). Ono ruku na srdce, kdo má v 23 letech svůj dům :-)
A určitě né každý pejskař cpe prachy horem dolem do psů. Je třeba rozlišovat pejskaře a pejskaře úchyláky :-)):-))

15.12.2010 20:48
tancoska

XXX.XXX.64.4

rachel napsal(a):
Nemyslím si, že je pravda, co píšete. Třeba moji rodiče mají obrovský dům a i psy - já jsem se odstěhovala do bytu, protože mám blíž školu a tím tak více času na psa (ten čas, co bych věnovala dojíždění věnuju jemu). Ono ruku na srdce, kdo má v 23 letech svůj dům :-)
A určitě né každý pejskař cpe prachy horem dolem do psů. Je třeba rozlišovat pejskaře a pejskaře úchyláky :-)):-))

Já to myslela s nadsázkou :-)

16.12.2010 13:07
czizecka

XXX.XXX.106.200

Hele je fakt že byh potřebovala nové kalhoty, boty mi naštěstí koupil manža, bundu to jsem oželela 250 u číňanů, ale narvat do psa 500 za postroj který vlastně ani moc nepotřebuju to jooo a pak za spot ony a veta a žrádlo do něj narvu víc než do dětí.. no děs, to jsem macecha. Jsem úchylák nebo do této kategorie ještě nepatřím smajlík

16.12.2010 14:10
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
Hele je fakt že byh potřebovala nové kalhoty, boty mi naštěstí koupil manža, bundu to jsem oželela 250 u číňanů, ale narvat do psa 500 za postroj který vlastně ani moc nepotřebuju to jooo a pak za spot ony a veta a žrádlo do něj narvu víc než do dětí.. no děs, to jsem macecha. Jsem úchylák nebo do této kategorie ještě nepatřím smajlík

Tak jsem na tom stejně :-|.Já teda zimní boty nemám ale mám přece kanady na cvičák ne :-)).Oblečení tak to nebudu rozebírat,mám malinkou skříněčku a vejde se tam toho málo takže si vlastně oblečení kupovat nemůžu.K minulým narozkám jsem chtěla vestu od Gappaye s vypouštěním míčku a mám jí.Před tím jsem chtěla vystavovací vodítko s obojkem za 1800 a dostala jsem ho.Psi mají obojky,vodítka a postroje z Magu,Hofera a Gappay který ani neunosí ale jsou krááásný smajlík.Přiznávám,jsem uchylák :-)

16.12.2010 15:12
czizecka

XXX.XXX.106.200

TAk vestu bych si musela koupit sama a vše co se týká psů, manžovi s tím lezu jen na nervy.. on je takový ten pejskař co psa vidí ráno a večer a ještě ho spíš otravuje, ale dušuje se že psy má rád... smajlík Jediný pes kterého miloval byla jeho fenka Brita, ta už ale není... od té doby na každého spíš nadává, pohraje si, ale jako že by mě podporoval v mé kyno činosti to néé to můžu být ráda že mě odveze na cvičák smajlík

16.12.2010 15:14
rachel

XXX.XXX.118.56

No tak to se nestačím divit, co tady čtu....
Já bych teda svoji rodinu na úkor psa neomezovala!!

16.12.2010 15:35
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Není to omezování ale koníček.Mě v tom tedy manžel podporuje,sám má také koníček a to KVH,takže poměrně drahý koníček,ale jaký není,že.Já spíše nemusím takový ty pejskaře co kupují trička,botičky atd. a z toho psa dělají dítě.Pokud to člověk potřebuje na cvičák tak proč ne,že. :-)

16.12.2010 19:55
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
TAk vestu bych si musela koupit sama a vše co se týká psů, manžovi s tím lezu jen na nervy.. on je takový ten pejskař co psa vidí ráno a večer a ještě ho spíš otravuje, ale dušuje se že psy má rád... smajlík Jediný pes kterého miloval byla jeho fenka Brita, ta už ale není... od té doby na každého spíš nadává, pohraje si, ale jako že by mě podporoval v mé kyno činosti to néé to můžu být ráda že mě odveze na cvičák smajlík

Můj manžel není pejskař ale psy naše má rád.Věci na psy mi koupí a i mě vozí na výstavy.To je sice pro něj nezábavný ale jsem ženská šikovná a vždycky mu najdu nějakou zábavu.V Bolce šel do Škodovky,v Praze do leteckýho muzea a v Litkách do Terezína :-).Tak si vlastně den taky užije a já samozřejmě mezi pejskařema taky.Ale zjistila jsem že už je docela informovanej co se ohledně výcviku a výstav týče,bodejť ne když mu furt něco hustim do uší smajlík

16.12.2010 20:00
tancoska

XXX.XXX.64.4

rachel napsal(a):

Moc slovíčkaříte a chytáte se drobností, czizecka to určitě myslela jinak než jste to pochopila.Já taky řeknu že jsem macecha protože jdu radši se psama na cvičák nebo za město než s dětma na hřiště.Taky řeknu že mě psi stojí víc než děti ale když si vybavím kolik mě stála na začátku roku škola (3.třída) a školka tak jdu do mdlob.Tenhle humor mívaj pejskaři ze cvičáku :-)

16.12.2010 20:03
tancoska

XXX.XXX.64.4

lucistrnad napsal(a):
Není to omezování ale koníček.Mě v tom tedy manžel podporuje,sám má také koníček a to KVH,takže poměrně drahý koníček,ale jaký není,že.Já spíše nemusím takový ty pejskaře co kupují trička,botičky atd. a z toho psa dělají dítě.Pokud to člověk potřebuje na cvičák tak proč ne,že. :-)

No psi jsou sakra drahej koníček,kdybych manželovi řekla kolik mě ročně stojí cvičák,výstavy,žrádlo,vet..... tak si bude chtít koupit novou motorku (to je zas jeho koníček) :-))

17.12.2010 06:59
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
No psi jsou sakra drahej koníček,kdybych manželovi řekla kolik mě ročně stojí cvičák,výstavy,žrádlo,vet..... tak si bude chtít koupit novou motorku (to je zas jeho koníček) :-))

A kdyby tobě manžel řekl kolik stojí taková motorka tak ... .. . smajlík
Ty mne chceš Tancosko normálně odradit od toho Stafbula co? :-)

17.12.2010 08:16
czizecka

XXX.XXX.106.200

rachel napsal(a):

Nooo tak to zase neberte tak vážně jo smajlík

17.12.2010 08:23
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
Můj manžel není pejskař ale psy naše má rád.Věci na psy mi koupí a i mě vozí na výstavy.To je sice pro něj nezábavný ale jsem ženská šikovná a vždycky mu najdu nějakou zábavu.V Bolce šel do Škodovky,v Praze do leteckýho muzea a v Litkách do Terezína :-).Tak si vlastně den taky užije a já samozřejmě mezi pejskařema taky.Ale zjistila jsem že už je docela informovanej co se ohledně výcviku a výstav týče,bodejť ne když mu furt něco hustim do uší smajlík

smajlík Nooo to já taky noo :))))))))))Ne on má psy rád ale nějakej cvičák a ostatní je pro něj zbytečnost, prostě to nechápe jako já nechápu to že se musí furt v něčem hrabat.. Jako třeba chtěl postavit stání pro auto, pak si tam sedl a říká, to by byla dobrá pergola.. hle a auto mělo po přístřešku, teď v říjnu si říká ty jo to je zima, jak já budu kouřit v takový zimě.. hle a z pergoly je zavřená pergola s kamnama smajlíksmajlíksmajlík Já bych třeba omezila kouření, páč v -27 by se mi ven nechtělo.. neee on si to vyřeší po svém smajlík Prostě jsme každej trochu jinej, ale je fakt že když někam potřebuju, vždycky mě odveze...

17.12.2010 15:44
tancoska

XXX.XXX.64.4

tondaschumacher napsal(a):
A kdyby tobě manžel řekl kolik stojí taková motorka tak ... .. . smajlík
Ty mne chceš Tancosko normálně odradit od toho Stafbula co? :-)

Tak to já i vím,vím za kolik koupil tu co má teď a když si koupil kalhoty na motorku tak mi dal stejnou sumu aby to prej bylo spravedlivý.Prej ať si koupím něco na sebe.Pchááá v Hoferu přece oblečení nemaj smajlík.A pak ještě párkrát mi dal když si něco koupil ale asi zjistil že ho to stojí moc peněz tak už si nic nekupuje smajlík.Ale je fakt že psi stojej víc.Na motorce jezdí jen v sezóně ale psi žerou celej rok,skoro celej rok jsou výstavy a cvičák každou sobotu.Ale odradit tě nechci,neboj.Vždyť budeš mít jednoho,to ještě jde ale když je všechno 2x tak už to je na penězích znát.Ale i tak bych šla ještě do třetího stafíka,takže bacha Tondo!Je to virus nakažlivej :-)

18.12.2010 13:19
czizecka

XXX.XXX.106.200

Já chtěla SBT, úplně jsem se zamilovala, ale vypadá to že budu šetřit nejdřív na řidičák.... smajlík

18.12.2010 21:39
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

czizecka napsal(a):
Já chtěla SBT, úplně jsem se zamilovala, ale vypadá to že budu šetřit nejdřív na řidičák.... smajlík

Bez řidičáku a auta se psovod stejně neobejde :-)

18.12.2010 22:08
czizecka

XXX.XXX.106.200

lucistrnad napsal(a):

ne to ne, ale žila jsem ve městě a tam bylo všechno tak jsem ho nepotřebovala... TeĎ je to jiné na vsi

18.12.2010 22:27
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

czizecka napsal(a):
ne to ne, ale žila jsem ve městě a tam bylo všechno tak jsem ho nepotřebovala... TeĎ je to jiné na vsi

Ono někdy i v tom městě je za potřebí,ale takto na vesnici to je nezbytnost!

18.12.2010 23:08
tancoska

XXX.XXX.64.4

lucistrnad napsal(a):

To je fakt,jakákoliv akce tak je potřeba auto.Já od bouračky nejezdila 11let,prostě jsem se hrozně lekala.Donutilo mě až letos zase jezdit to že jsem přešla na jinej cvičák a ten je 40km daleko.Takže už jezdím ale zatím žádný dálky.Na výstavy mě vozí manžel.

19.12.2010 13:28
rachel

XXX.XXX.118.56

Je to asi dva nebo tři roky zpět, co jsem měla pěknou brigádu. Řídit mne baví, řídím dlouho (už od 16ti, ale pssst! :-|) a moje práce spočívala v tom, že jsem jednu paní vozila po výstavách s jejími dvěma vlkodavy. Byla to pohoda, jezdila jsem, byla jsem na spoustě výstav, vždy jsme si pěkně pokecaly a ještě jsem dostala zaplaceno :-) - prostě super brigádka pro studentíka:-).

19.12.2010 18:19
czizecka

XXX.XXX.106.200

Tak jako kdyby v neděli jezdil do Písku autobus, na řidičák kašlu, ale spojení na nic... Pes je busem zvyklý, je to úžasná socializace a než dojdem na místo tak jdem i městem takže si zvyká současně i na hluk atd....

19.12.2010 18:52
astlolita

XXX.XXX.200.174

lucistrnad napsal(a):
Ono někdy i v tom městě je za potřebí,ale takto na vesnici to je nezbytnost!

Můžu potvrdit. Bydlím sice v Praze, ale mám tři velké psy a bez toho auta je to občas masakr. Už jsem měla mí řidičák i auto, ale před zkouškami jsem si přetrhala vazy v kotníku, takže se mi to celé o 6 týdnů odložilo smajlík Čekám na řidičák jak na boží smilování. Naštěstí mám světovou máti a ta mi k řidičáku věnuje svojí fiestu, kupuje si novou :-) Krásně se tam poskládají 2 lidi a spousta psů :-) Naštěstí máme já i přítel super práci ,takž se dají v pohodě utáhnout všichni psi, auto, nájem.... ale mít nižší příjem, tak nevím, koníček je to safra drahý ti pesani smajlík Teď jsme naštěstí našli perfektní krmení, které nás na 3 psy vyjde jen 2000 měsíčně, takže s doplňky, konzeravmi, masem a kostičkami to vyjde tak na 4000 za měsíc. Ale je to naše radost. My dva jsem se hledali, až jsme se našli.

19.12.2010 19:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

astlolita napsal(a):
Můžu potvrdit. Bydlím sice v Praze, ale mám tři velké psy a bez toho auta je to občas masakr. Už jsem měla mí řidičák i auto, ale před zkouškami jsem si přetrhala vazy v kotníku, takže se mi to celé o 6 týdnů odložilo smajlík Čekám na řidičák jak na boží smilování. Naštěstí mám světovou máti a ta mi k řidičáku věnuje svojí fiestu, kupuje si novou :-) Krásně se tam poskládají 2 lidi a spousta psů :-) Naštěstí máme já i přítel super práci ,takž se dají v pohodě utáhnout všichni psi, auto, nájem.... ale mít nižší příjem, tak nevím, koníček je to safra drahý ti pesani smajlík Teď jsme naštěstí našli perfektní krmení, které nás na 3 psy vyjde jen 2000 měsíčně, takže s doplňky, konzeravmi, masem a kostičkami to vyjde tak na 4000 za měsíc. Ale je to naše radost. My dva jsem se hledali, až jsme se našli.

Můžu vědět jaký krmení?

19.12.2010 20:35
astlolita

XXX.XXX.200.174

tancoska napsal(a):
Můžu vědět jaký krmení?

OmniPro, pro štěnda štěněcí a pro Cida complete, občas Belcando, ale to jim tolik nesedí, berem jen když omnipro není. Bereme za chovatelské ceny. Konzervy Belcando a Bevi dog. Nebo kapsičky Jelly.

Přidejte reakci

Přidat smajlík