Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2011 18:02
ukulemba

XXX.XXX.160.205

Muze mi prosim nekdo poradit co by to mohlo byt??

Prave ted jsem to nasla svoji psici, nikdy sme nic podobneho nevidela a dost me to desi.. Rada bych mela trosku prehled o tom co by to mohlo byt, nez vyrazime k vetovi, bohuzel dneska uz to nestihnu..

Nahmatala jsem strup ktery se dal lehce utrhnout aniz by porusil kuzi a dal sly samy chlupy dolu. Hole misto je velke jako dno od hrnku, strupy okolo, kuze na povrchu pripomina vrchni prusvitnou vrstvu na uvarenem vajicku a da se sloupnout, nechtene jsem do toho rypla katacem.. :-( Po te zaclo trosicku krvacet.. pravdepodobne to ma jen na zadech a smerem k brichu, jinde jsem to zatim nenasla..

Prosim poradte..

Pes se chova normalne, zere, je stejna jako vzdycky..

Dikysmajlík

4.1.2011 18:07
memmory

XXX.XXX.252.42

ukulemba napsal(a):
Muze mi prosim nekdo poradit co by to mohlo byt??

Prave ted jsem to nasla svoji psici, nikdy sme nic podobneho nevidela a dost me to desi.. Rada bych mela trosku prehled o tom co by to mohlo byt, nez vyrazime k vetovi, bohuzel dneska uz to nestihnu..

Nahmatala jsem strup ktery se dal lehce utrhnout aniz by porusil kuzi a dal sly samy chlupy dolu. Hole misto je velke jako dno od hrnku, strupy okolo, kuze na povrchu pripomina vrchni prusvitnou vrstvu na uvarenem vajicku a da se sloupnout, nechtene jsem do toho rypla katacem.. :-( Po te zaclo trosicku krvacet.. pravdepodobne to ma jen na zadech a smerem k brichu, jinde jsem to zatim nenasla..

Prosim poradte..

Pes se chova normalne, zere, je stejna jako vzdycky..

Dikysmajlík

No nejsem si jistá ale něco podobného měl pesan kamarádky a byla to jen obyčejná "zapařenina" vím že to "sušila" hypermanganem - ale za vetem zajeď určo píchne jí ATB nejspíš :-|

4.1.2011 18:15
ukulemba

XXX.XXX.160.205

Tohle me taky napadlo.. Je to Leonberger, mame ji doma a je to dost teplo.. ale ze by zaparenina takhle dokazala vypelichat chlupy? Jdou dolu uplne samy.. :(

Vubec nevim jak se k vetovi dostanu, jsme bez auta, tady pobliz zadny vet neni ze bysme dosly a autobusem s ni asi nebudu moct jet, protoze je hrozna hysterka.. Je ji uz 12 let a je rada ze je rada .. :( Uz spatne chodi atd.

Ted jsme dobojovaly s othematomem, to nam auto jeste jelo a ted zase dalsi jobovka.. :(

4.1.2011 18:16
memmory

XXX.XXX.252.42

No kámojda taky našla strupa a oloupala mu kus kůže ... a to byla bordera - může to být ono - tak zkus malilinkatej kousíček hypermanganu a osušit jí to ...

5.1.2011 06:22
agro

XXX.XXX.17.86

Je to docela velký smajlík, já bych nejdříve v klidu domova vystříhala srst v okolí a pak navštívila veterináře.

5.1.2011 09:18
hankaapes

XXX.XXX.101.77

radši bych k vetovi zašla, může to být i nějaká mykóza....Když to bude zapařenina, tím líp, držím palce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík