Nechtěl by se někdo přidal?Mám v autě 2 volná místa.Přemýšlím,že pojedu,ale samotné se mi nechce.Jediné co požaduji je solidní jednání a půlku na náklady nafta a známka ;) Kdyby jste někdo chtěl jet tak kontakt je na mejlík lucistrnad@sezna.cz anebo na FB pod Lucie Zelenková a samo že i sem
http://www.for-pets.cz/2011/cz/intercept.asp
Cenu předpokládám cca 350Kč nafta a dálnička.
Kilometrů?Nevím asi tak nějak kolem 90?No je to do Prahy - Letňany
lucietka
napsal(a):
No je to veletrh v Praze letnaněch 31-3.4.2010
Cesta autobusem do Prahy z Mostu je 98Kč (100km) tak nevím, zda se to za 350Kč pro dva vyplatí, v ceně je i zpět cesta?
Ano cena je i zpět!
No pravda,autobus vyjde levněji,ale .... nezastavím ti přímo v areálu výstaviště,pokud budeš chtít něco vézt objemnější je problém,což já mám docela kufr velký a neúčtuji si za obsazení kufru,co vím,tak autobus si účtuje.Dále pojedeš kdy tobě se bude chtít,ne kdy se bude chtít autobusové společnosti atd. atd. Pokud se zdá cena vysoká,nikoho nenutím... Pouze jsem si říkala,kdyby někdo chtěl jet a chtěl by to mít pohodlnější,jelikož v autobuse zrovna extra místo není,pokud máte štěstí a sedne te si
lucistrnad
napsal(a):
Ano cena je i zpět!
No pravda,autobus vyjde levněji,ale .... nezastavím ti přímo v areálu výstaviště,pokud budeš chtít něco vézt objemnější je problém,což já mám docela kufr velký a neúčtuji si za obsazení kufru,co vím,tak autobus si účtuje.Dále pojedeš kdy tobě se bude chtít,ne kdy se bude chtít autobusové společnosti atd. atd. Pokud se zdá cena vysoká,nikoho nenutím... Pouze jsem si říkala,kdyby někdo chtěl jet a chtěl by to mít pohodlnější,jelikož v autobuse zrovna extra místo není,pokud máte štěstí a sedne te si
jen se ptám