A už se těším na fotku jak JÁ vylejzám z tunelu
a procházka kolem padajících plechovek
hezky jste si to užili škoda že jsme nemohli
tak na uklidnění - jedna idilka
nada
napsal(a):
A už se těším na fotku jak JÁ vylejzám z tunelu
a procházka kolem padajících plechovek
Naďo, já mám jen tuto Neposedné balononky
Ještě přidám pár fotek od Lýdie
Démonka zvládla celou trať levou zadní, jen panička se nějak nemohla vymotat z tunelu
A ještě Cinďucha
( jen jsem dostala vynadáno, že práskám mooc baloonků )
moc hezká fota Nadi to je dobře že sis hrála ,alespon bude hezké počasí
melounek Mefisto PK
marie m
napsal(a):
moc hezká fota Nadi to je dobře že sis hrála ,alespon bude hezké počasí
melounek Mefisto PK
Démona zdraví polobráchu
JEN TAK PRO ZAJÍMAVOST :-))))))))))
>
> Zápis z jednání Výstavní komise dne 15.02.2011
> (návrh pro projednání P ČMKU
>
> 1) Kontrola zápisu z minulého jednání
>
> ad9)
> Žádost Klubu chovatelů ruských a asijských ovčáckých psů o dodatečné
> schválení výstav pro rok 2011
>
> Klub zaslal řádnou žádost o dodatečné schválení výstav pro rok 2011.
> Klub žádá o dodatečné povolení následujících výstav:
> KVP s CAC a KV 10.09.2011 Zbraslav u Brna
> KVP s CAC bez KV dne 11.06.2011 Rokycany
> SVP dne 11.09.2011 Zbraslav u Brna
>
> VK doporučuje ke schválení za předpokladu, že klubu nebude v roce 2012
> schválena KVP s CAC bez KV.
Tak tohle jsem si přečetla na ČMKU ,tak jestli tomu dobře rozumím tak příští rok bude jen jedna klubová výstava,nevím kde se stala chyba
Chyba se asi stala u toho kdo to měl na starost, když jsem na to upozornila v loni v listopadu celý výbor,dostala jsem odpověď od předsedy klubu, že je vše v pořádku výstavy budou, a nemusím mít zbytečné obavy. V lednu na Olomoucké výstavě mě napadlo p.Prášil jestli jsem to já co píši všem a zajímám se o to o co nemam, řekla jsem,že jsem se pouze chtěla zeptat proč je na ČMKU napsáno,že klub nemá žádost o povolení výstav, myslela jsem když jsem členem klubu tak ,že bych snad měla mít nárok se zeptat, jo to jsem se asi spletla, holt musím zaplatit a o nic se nestarat je to dost smutný.
many
napsal(a):
Chyba se asi stala u toho kdo to měl na starost, když jsem na to upozornila v loni v listopadu celý výbor,dostala jsem odpověď od předsedy klubu, že je vše v pořádku výstavy budou, a nemusím mít zbytečné obavy. V lednu na Olomoucké výstavě mě napadlo p.Prášil jestli jsem to já co píši všem a zajímám se o to o co nemam, řekla jsem,že jsem se pouze chtěla zeptat proč je na ČMKU napsáno,že klub nemá žádost o povolení výstav, myslela jsem když jsem členem klubu tak ,že bych snad měla mít nárok se zeptat, jo to jsem se asi spletla, holt musím zaplatit a o nic se nestarat je to dost smutný.
Myslím že web ČMKU je veřejný a chodí tam každý koho zajímá dění kolem psů a nové informace,tak nechápu proč tě Pepa napadnul. Jinak ten pocit o placení příspěvků a držet pusu nemáš jenom TY . Je to opravdu dost smutné když si klub neváží členů , hlavně by si měl klub uvědomit že bez členů by klub ani nemohl existovat.
many
napsal(a):
Když jsi na tuto skutečnost upozornila, informovala jsem se osobně na čmku, bylo to tuším v lednu.Na ČMKU mi bylo řečeno, že dosud z klubu nebyl zaslán žádný požadavek na pořádání výstav KRaAOPem.(Žádost na pořádání výstav má být zaslána do srpna, v tomto případě roku 2010) Na můj dotaz co se dá udělat proto, aby bylo vše v pořádku mi bylo sděleno, že se musí urychleně poslat doporučená žádost. Mně zajímalo zda nám tedy při takovémto postupu výstavy dodatečně na rok 2011 dovolí - ano dovolí,ale jejich postup je takový, že nám zakáží (za trest) jednu výstavu v roce 2012 !! Takže dle mne je to běžný, standartní postup při porušení pravidel.
Ač je tato věc stále v jednání ČMKU, nemyslím si, že by se na tom něco změnilo.Pokud tak postupují standartně, myslím, že i pro KRaAOP to bude standartní postih.
Bohužel
nada
napsal(a):
Když jsi na tuto skutečnost upozornila, informovala jsem se osobně na čmku, bylo to tuším v lednu.Na ČMKU mi bylo řečeno, že dosud z klubu nebyl zaslán žádný požadavek na pořádání výstav KRaAOPem.(Žádost na pořádání výstav má být zaslána do srpna, v tomto případě roku 2010) Na můj dotaz co se dá udělat proto, aby bylo vše v pořádku mi bylo sděleno, že se musí urychleně poslat doporučená žádost. Mně zajímalo zda nám tedy při takovémto postupu výstavy dodatečně na rok 2011 dovolí - ano dovolí,ale jejich postup je takový, že nám zakáží (za trest) jednu výstavu v roce 2012 !! Takže dle mne je to běžný, standartní postup při porušení pravidel.
Ač je tato věc stále v jednání ČMKU, nemyslím si, že by se na tom něco změnilo.Pokud tak postupují standartně, myslím, že i pro KRaAOP to bude standartní postih.
Bohužel
Je to stejně jedno , výstava jedna nebo dvě,pokud si pozvou rozhodčí co já si myslím tak je to výstava o ničem,jen o konci vodítka a stejné to bude pokud bude dělat vedoucí kruhu někdo ze stávajícího výboru.Tak to dopadne jako v Heřmanáku a předloni na Zbraslavi kde jsme jeli na zahraniční rozhodčí a posudek jsme měli od vedoucí kruhu. Jěště že jsou i jiné výstavy a můžem si vybrat.
lydie
napsal(a):
omlouvám se za nedodání fotek, dík Naďo
a jinak k diskusi - máte holky pravdu , co dodat....
Lydie co dodat, asi jen to že odpověd ke klubovému zpravodaji nedostanu diskuze na klubovém webu byla smazána,nevím sice proč
že by členové měli opravdu jen mlčet a platit klub.příspěvek na který ani nedostanou doklad jen podepíšou nějaký cár papíru který se snadno stratí. No třeba jsem jediná která ho nedostala,nevím.Za 10 let členství jsem napsala 2x pokaždé smázáno,co asi bude dál
marie m
napsal(a):
Lydie co dodat, asi jen to že odpověd ke klubovému zpravodaji nedostanu diskuze na klubovém webu byla smazána,nevím sice proč
že by členové měli opravdu jen mlčet a platit klub.příspěvek na který ani nedostanou doklad jen podepíšou nějaký cár papíru který se snadno stratí. No třeba jsem jediná která ho nedostala,nevím.Za 10 let členství jsem napsala 2x pokaždé smázáno,co asi bude dál
Maruško, tak koukám jako bláze, že je na kl. webu smazána jediná možnost se veřejně vyjádřit ke klubovému dění .Co já vím, tak v každém slušném klubu na jejich stránkách mají minimálně návštěvní knihu !!! Proč v KRaAOPu ne ?? S novým výborem nové moresy ??? To nám za chvíli třeba zruší i Žižice?? S výstavou už to tak dopadlo,že ? Nojo proč by někdo dělal něco pro lidi. A ti co dělali tak se už na to asi nemohli koukat
A mimo jiné, taky jsem nedostala žádný doklad na zaplacené členství, tak doufám, že po mně přístí rok nebudou chtít peníze jako od nového člena I když byl by to dobrej tah jak dostat víc peněz do kasy
many
napsal(a):
Ten kdo zrušil diskusní webové stránky klubu, aby si členové na nich nemohly předávat informace a ptát se na věci které je zajímají,se chová jako Mubarak a Kadáfí, tam muselo jít vše podle nich a totalitní režim, který zakazoval svobodu slova.
Asi má někdo kostlivce ve skříni.
Aničko Pavlo ,tak to nedostal nikdo kdo platil na schůzy doklad o zaplacení, docela by mě zajímalo jak se pak udělá vyúčtování ,že by stoho cáru papíru co jsme podepsali
s penězy pracuji 25 let a nedovedu si představit že by host nedostal doklad o zaplacení ,jak bych pak asi udělala každý měsíc a uzávěrku
Taky nemohu pochopit proč se diskuze na kl webu smázla,když se knám dohlásili i zahraniční členi kteří na svém kl webu diskuzní forum mají,no asi nemájí co skrývat a tajit.
many
napsal(a):
Ten kdo zrušil diskusní webové stránky klubu, aby si členové na nich nemohly předávat informace a ptát se na věci které je zajímají,se chová jako Mubarak a Kadáfí, tam muselo jít vše podle nich a totalitní režim, který zakazoval svobodu slova.
Asi má někdo kostlivce ve skříni.
No, koho jste si zvolili toho tam máte, tak si nestěžujte. Bohužel většina lidí, kteří mají chut něco a někoho řídit mají Napoleonův komplex, a proto se jim nemůže hodit do krámu, aby je někdo veřejně hanil a psal svoje názory.
Každý slušný web, kde se nebojí kritiky má minimálně návštěvní knihu, pokud je to web klubový, přijde mi to jako samozřejmost.
kao
napsal(a):
No, koho jste si zvolili toho tam máte, tak si nestěžujte. Bohužel většina lidí, kteří mají chut něco a někoho řídit mají Napoleonův komplex, a proto se jim nemůže hodit do krámu, aby je někdo veřejně hanil a psal svoje názory.
Každý slušný web, kde se nebojí kritiky má minimálně návštěvní knihu, pokud je to web klubový, přijde mi to jako samozřejmost.
No volby dopadly jak dopadly, pro mne je úsměvné, že lidé, kteří se do dovolby výboru loni nedostali ani s odřenejma ušima dnes zastávají funkce. Ono by vše dopadlo pravděpodobně trochu jinak , kdyby chtiví "moci" nemeli " objednanej autobus svých fanoušků"
Takže, když je to takhle teší........... ať si to užijou
nada
napsal(a):
No volby dopadly jak dopadly, pro mne je úsměvné, že lidé, kteří se do dovolby výboru loni nedostali ani s odřenejma ušima dnes zastávají funkce. Ono by vše dopadlo pravděpodobně trochu jinak , kdyby chtiví "moci" nemeli " objednanej autobus svých fanoušků"
Takže, když je to takhle teší........... ať si to užijou
No, ono je to spíš k pláči Naďo....
Mě osobně velmi překvapilo, že se do výboru hlásili již stávající výboristi , kteří loni pro klub nehli prstem a nebo dělali jen minimum. Předpokládala bych , že jim stud nedovolí se hlásit znovu , ale chyba lávky!!!
Takže to nyní vypadá tak, že čím méně pro KRaAop dělám , tím vyšší mám funkci .
Omlouvám se , ale je to k zblití....
Mělo by se zvážit pro příště , zda by se do výboru neměli hlásit členové až po několika letech AKTIVNÍ !!!!činnosti v klubu. Nikoli vstoupivší do klubu na výroční schůzi a podobně, jak nám to v nedávné době předvedl pan Ospalý , kterého rovnou paní jednatelka navrhla na předsedu klubu !!!
Mimochodem se nepochlubila, že s ním před výborovou schůzí v Praze čile osobně komunikovala. Mohla od něj tudíž převzít kasu, která je už několik let nedobitná...
lydie
napsal(a):
A do třetice, předsedkyně a jednatelka KRaAOP se kdysi rozčilovaly , že se klubové věci tahají po fórech a nyní jedinou možnost vyjádření se na klubovém webu smáznou?????????????
Už jsem jak borojo
asi je jim milejší že to píšem tady než na kl.webu ,dost to nechápu,jinak schůze by asi taky dopadla jinak kdyby se dodržovali stanovy klubu a poslali se pozvánky všem členům,né všichni mají internet a ani to není povinost internet mítJinak Moniko nemělas pravdu že můj dotaz bude ifnorován, on byl rovnou smazán
dost smutný přístup k členům
many
napsal(a):
Aničko, pouze jsem se ptal jestli jsi to ty kdo se ptal! Odpověděla jsi že ano, a to kvůli Pepikovi, aby si mohl udělat volno v hospodě. Určitě jsem neřekl že se zajímáš o to o co nemáš .
Vyřazující vady u kao - standard uznaný 2.3.2011
Že by jsme tu modrou přehlédli ???
DISQUALIFYING FAULTS:
• Aggressive or overly shy dogs.
• Any dog clearly showing physical or behavioural abnormalities shall be disqualified.
• Any deviation from the required bite.
• Incompleted dental formula (absence of any tooth except the third molars (M3) or the first premolars (PM1s).
• Entropion.
• Wall eyes; deep blue; green shaded or eyes of different colour.
• Docked tail.
• Constant pacing or impossibility to assess the gate.
• Black colour in any variation; solid; diluted; piebald, spotted or as saddle (except for mask).
• Genetic blue colour in any variation or nuance.
• Bluish-grey pigmented nose, lips and eye rims.
• Genetic brown colour in any variation or nuance.
• Genetic brown nose, lips and eye rims.
• Tan-marking in black, blue or brown dogs.
• Height below minimum.
• Severe deviations in the sexual dimorphism in males.
Ruský článek o vyřazujících vadách u KAO
http://kavkazik.ru/modules/myarticles/article.php?storyid=11
Ale no tak Maruš - proč tak negativně, chovatel přece musí být zvídavý. A kdo hledá tak najde, třeba že nový FCI standard KAO byl uznán 13.10.2010. A že je o tom psáno ve věstníku FCI č.4/2010.
Přece se nebudeme spoléhat na klubový web, kde zatím nevisí ani okaz na nový ruský standard, který by jistě zajímal dost chovatelů
a najdeš mimo jiné třeba i další celkem podstatnou informaci z VH -
- s platností od 1. 4. 2011 se ruší platnost podmínek pro zadávání titulu Český šampion, které vstoupily v platnost dne 1. 1. 2011; od 1. 4. 2011 budou pro přiznání titulu Český šampion platit stejné podmínky jako platily do 31. 12. 2010 (tzn. 4x CAC…)
Zkrátka hledej Šmudlo
monika s
napsal(a):
a najdeš mimo jiné třeba i další celkem podstatnou informaci z VH -
- s platností od 1. 4. 2011 se ruší platnost podmínek pro zadávání titulu Český šampion, které vstoupily v platnost dne 1. 1. 2011; od 1. 4. 2011 budou pro přiznání titulu Český šampion platit stejné podmínky jako platily do 31. 12. 2010 (tzn. 4x CAC…)
Zkrátka hledej Šmudlo
jo jo Moniko já hledám ,protože na kl webu se nic nedozvím,jo a tohle o championovi jsem četla ,tak že já to vím .Otázka je jestli to ví i ostatní krerý třeba na ČMKU nechodí a čtou jen kl web.
Ahoj holky, mrkla jsem na diskusní fórum a nestačím se divit , a to jsem četla jen konec diskuse, navíc nemám čas, ani chuť. Nerozumím, proč když máte stále tolik podnětů a nápadů, jste nezůstaly členkami výboru a odstoupily dobrovolně? Místo toho rozpoutáváte diskusi nad záležitostmi, ktere se s Vámi řeší prostřednictvím e-mailu a na jiných místech tomu určených - tedy i na zmiňovaném klubovém webu, který za poslední dny prošel podstatnou aktualizací. Navíc všichni členi na členské schůzi byli informování i o nových webových strankách - http://kraop.wbs.cz/Doplnkove-info.html, odkaz na tyto webovky je i na "starém" klubovém webu a kde jsou každý den aktuální informace včetně toho, že nyní stačí 4 CAC na českého šampióna. Možná by tedy neuškodilo je více prostudovat než začnete psát výše uvedené příspěvky. I modrá barva tam bude brzy objasněná - holt nikdo není neomylný, že, děvčata? Nakonec jinak by jste to jistě přednesly na členské schůzi, když už v té době byl platný jiný standard. Takže přeji hezký zbytek dne a konstruktivnější diskusi!
denisa
napsal(a):
Ahoj holky, mrkla jsem na diskusní fórum a nestačím se divit , a to jsem četla jen konec diskuse, navíc nemám čas, ani chuť. Nerozumím, proč když máte stále tolik podnětů a nápadů, jste nezůstaly členkami výboru a odstoupily dobrovolně? Místo toho rozpoutáváte diskusi nad záležitostmi, ktere se s Vámi řeší prostřednictvím e-mailu a na jiných místech tomu určených - tedy i na zmiňovaném klubovém webu, který za poslední dny prošel podstatnou aktualizací. Navíc všichni členi na členské schůzi byli informování i o nových webových strankách - http://kraop.wbs.cz/Doplnkove-info.html, odkaz na tyto webovky je i na "starém" klubovém webu a kde jsou každý den aktuální informace včetně toho, že nyní stačí 4 CAC na českého šampióna. Možná by tedy neuškodilo je více prostudovat než začnete psát výše uvedené příspěvky. I modrá barva tam bude brzy objasněná - holt nikdo není neomylný, že, děvčata? Nakonec jinak by jste to jistě přednesly na členské schůzi, když už v té době byl platný jiný standard. Takže přeji hezký zbytek dne a konstruktivnější diskusi!
Ahoj deniso, jsem jen řadový člen a je to pro mě novinka , že je zprovozněn další web pro členy. Taky se špatně hledá , proto že je pod lištičkou. Možná by to chtělo dát na nějakou dobu do novinek.Diskusi nebo návštěvní knihu jsem taky nenašla. Děkuji za odpověď. Pavla Štěpánková
denisa
napsal(a):
Nevím čemu se divíš.
Proč jsme odstoupily, protože alespoň já měla poslední dobou pocit, že stejně nemůžu nic změnit a pod některé věci se nechci podepisovat.
Protože se nám na některé věci například ani neodpovídalo, protože se s námi některé věci vůbec nekonzultovaly, ačkoli by měly. A pokud by to tak bylo, nestalo se např. to, co se stalo okolo standardu. Na chybu by totiž více lidí jistě přišlo. A ano, do schůže jsem nevěděla o novém FCI standardu - ani o novém ruském standardu. Jiní to očividně věděli, proč ne celý výbor? Mohla být dávna alespoň zmínka na kl. webu, ti co by chtěli už by si více našli.
Začátkem minulého týdne jsem začala shánět info o ofic. ruském standardu, protože na webu FCI není. Čekat až nám ho někdo pošle je sice fajn, ale jistě to jde urychlit. Stejně jako jeho překlad...
Je to stejné jako "nominace" na VH - když nemohla předsedkyně, proč nebyla oslovena místopředsedkyně? Je z Prahy, jistě by měla zájem.
A takových věcí je více.
Nemyslím, že je to pouze chyba komunikace.
Teď se zde na fóru napsalo něco, o čem by chovatelé KAO měli vědět - je to špatně? Kam to jinam napsat. Jedinou formu návštěvky jste na klub. webu zrušili.
A pokud již na kl. webu jsou informace o VH, omlouvám se, ale nenapadlo mě to hledat na webu PCH, obzvlášť když není zmínka v aktualitách. A že máme nový a starý web se dozvídám vlastně až tady, měla jsem za to, že stávající byl vyhovující, a "nový" se udělal pouze jako součást - "doplněk", kam může dávat PCH aktuální info (což je jistě fajn), ne že tam budou podstatné informace.
pavla.š
napsal(a):
Ahoj deniso, jsem jen řadový člen a je to pro mě novinka , že je zprovozněn další web pro členy. Taky se špatně hledá , proto že je pod lištičkou. Možná by to chtělo dát na nějakou dobu do novinek.Diskusi nebo návštěvní knihu jsem taky nenašla. Děkuji za odpověď. Pavla Štěpánková
Ahoj Pavlo,
informace o webu "Chovatelské info" zazněl na výroční členské schůzi od hlavního poradce chovu, ale chápu, že v tom množství informací se to může přeslechnout. Odkaz je ale na tento web uveden i nad novinkami na www.kraop.wz.cz a je to nedílná součást tohoto webu. Tím, že jsem ho nazvala, Moniko, "starým" jsem to chtěla jen odlišit, ale nic jiného to neznamenalo, tak neslovíčkařme.
monika s
napsal(a):
Nevím čemu se divíš.
Proč jsme odstoupily, protože alespoň já měla poslední dobou pocit, že stejně nemůžu nic změnit a pod některé věci se nechci podepisovat.
Protože se nám na některé věci například ani neodpovídalo, protože se s námi některé věci vůbec nekonzultovaly, ačkoli by měly. A pokud by to tak bylo, nestalo se např. to, co se stalo okolo standardu. Na chybu by totiž více lidí jistě přišlo. A ano, do schůže jsem nevěděla o novém FCI standardu - ani o novém ruském standardu. Jiní to očividně věděli, proč ne celý výbor? Mohla být dávna alespoň zmínka na kl. webu, ti co by chtěli už by si více našli.
Začátkem minulého týdne jsem začala shánět info o ofic. ruském standardu, protože na webu FCI není. Čekat až nám ho někdo pošle je sice fajn, ale jistě to jde urychlit. Stejně jako jeho překlad...
Je to stejné jako "nominace" na VH - když nemohla předsedkyně, proč nebyla oslovena místopředsedkyně? Je z Prahy, jistě by měla zájem.
A takových věcí je více.
Nemyslím, že je to pouze chyba komunikace.
Teď se zde na fóru napsalo něco, o čem by chovatelé KAO měli vědět - je to špatně? Kam to jinam napsat. Jedinou formu návštěvky jste na klub. webu zrušili.
A pokud již na kl. webu jsou informace o VH, omlouvám se, ale nenapadlo mě to hledat na webu PCH, obzvlášť když není zmínka v aktualitách. A že máme nový a starý web se dozvídám vlastně až tady, měla jsem za to, že stávající byl vyhovující, a "nový" se udělal pouze jako součást - "doplněk", kam může dávat PCH aktuální info (což je jistě fajn), ne že tam budou podstatné informace.
Moniko, ať jsme členi klubu anebo výboru, každý z nás máme jen jeden hlas. A vždy se najde něco, s čím nesouhlasíme. Pokud to ale odsouhlasí většina výboru a následně členské základny, nezbývá nic jiného, než to přijmout a respektovat.
Ostatní Tvoje poznámky, myslím, nepatří na toto fórum, ale na komunikaci s výborem. Když jsi byla ještě členkou výboru, nezúčastnila jsi se poslední výborové schůze, kde jsi měla možnost řadu věcí projednat a řešit a ani jsi neměla jakékoliv věci k projednání k zaslání do programu schůze.
Pokud budeš chtít cokoliv řešit, uvítám osobní komunikaci, ať již mailem či jinak.
Návštěvní kniha na klubovém fóru, o které říkáš, že byla zrušena, nebyla nikdy návštěvní knihou, ale rubrikou pro klubový zpravodaj, kam mohli členové zasílat svoje náměty a připomínky. A taková rubrika stále na klubovém webu funguje - akorát je v jiné sekci.
Pokud někdo další má jakékoliv nápady, připomínky či podněty, prosím kontaktujte výbor KRaAOP prostřednictvím kontaktů na klubovém webu, toto není místo na řešení Vašich klubových připomínek. Děkuji!
denisa
napsal(a):
Ahoj Deniso
Ptáš se, proč jsem nezůstala ve výboru ? Myslím, že jsem vám to řekla na schuzi.S některými lidmi, kteří tam jsou a dostali se do výboru nechci mít nic společného. Spolupráce by byla o ničem, proto jsem tam nezůstala.A také mi chybí v zápisu z členské, že jsem odstoupila.
Proč jsem nebyla informována jako členka výboru, po výborové schuzi o novém standardu, který se hodlá probírat na členské ?Byla to moje jediná absence na schuzi za dobu co jsem ve výboru působila. Potom by pravděpodoně nedošlo k tomuto nedorozumnění. Určitě bych googlila a hledala. Ano nevělala jsem , že je již FCI uznaný nový, ale to nevědělo víc lidí.Právě proto, bych tuto informaci bývala velmi uvítala.
A k tomu jak píše, že na klubovém webu se dá přispívat ? Ano formou "mailu" , ale já chci komunikovat veřejně a to můžu jedině na veřejných diskusních forech, na kl. webu toto není možné.
denisa
napsal(a):
Moniko, ať jsme členi klubu anebo výboru, každý z nás máme jen jeden hlas. A vždy se najde něco, s čím nesouhlasíme. Pokud to ale odsouhlasí většina výboru a následně členské základny, nezbývá nic jiného, než to přijmout a respektovat.
Ostatní Tvoje poznámky, myslím, nepatří na toto fórum, ale na komunikaci s výborem. Když jsi byla ještě členkou výboru, nezúčastnila jsi se poslední výborové schůze, kde jsi měla možnost řadu věcí projednat a řešit a ani jsi neměla jakékoliv věci k projednání k zaslání do programu schůze.
Pokud budeš chtít cokoliv řešit, uvítám osobní komunikaci, ať již mailem či jinak.
Návštěvní kniha na klubovém fóru, o které říkáš, že byla zrušena, nebyla nikdy návštěvní knihou, ale rubrikou pro klubový zpravodaj, kam mohli členové zasílat svoje náměty a připomínky. A taková rubrika stále na klubovém webu funguje - akorát je v jiné sekci.
Pokud někdo další má jakékoliv nápady, připomínky či podněty, prosím kontaktujte výbor KRaAOP prostřednictvím kontaktů na klubovém webu, toto není místo na řešení Vašich klubových připomínek. Děkuji!
Víš Deniso a já si zase myslím, že psát si můžu kde chci a prakticky co chci :)
Pokud vím, kluby chovatelů jsou zde pro lidi, ti lidé - členi jsou klub, proto nevím, proč se jim některé informace odepírají.
Takže pokud někdo má jakékoli nápady, připomínky, či podněty může je řešit kde uzná za vhodné. A když nevidí lepší možnost, tak třeba na veřejném fóru.
monika s
napsal(a):
Víš Deniso a já si zase myslím, že psát si můžu kde chci a prakticky co chci :)
Pokud vím, kluby chovatelů jsou zde pro lidi, ti lidé - členi jsou klub, proto nevím, proč se jim některé informace odepírají.
Takže pokud někdo má jakékoli nápady, připomínky, či podněty může je řešit kde uzná za vhodné. A když nevidí lepší možnost, tak třeba na veřejném fóru.
Přesně tak Moniko , psát si můžem kde chcem a co chcem je přece svoboda slova. Já nebudu psát někde kde to není vidět, před 14 dny jsem psala jednoduchý dotaz ke klubovému zpravodaji a nedostala jsem ani jednoduchou odpověd kterou nedostanu ani já ani nikdo s členů Pořád přemýšlím proč takové tajnosti
hartovaeva
napsal(a):
to je,ale zima ještě že tu mám polštář Dmitrij BB
Kočky mazané holt vědí kde je teplíčko "Polštář "Aljoša poslala panička
lmusa
napsal(a):
Kočky mazané holt vědí kde je teplíčko "Polštář "Aljoša poslala panička
to jsou dva zabijáci koček u nás by teda žádná minda nepřežila
melounek Mefisto PK
a poslední ....
K tématu Kocourkov? není asi co .... vlastně jen toto: bez možnosti vyjádření, kontroly a informovanosti členů se není co divit, že pak vznikají tyto diskuse.
ipk
napsal(a):
" tak konečně jsi nás táto někam vyvez ......."
tak to nemá chybu melounek Mesisto PK 8/5 měsícú
lmusa
napsal(a):
Maru, cvičíš výstavní postoj ?
ne ne kdo by se sním tahal s tlustoprdemjen jsem se pokoušela o foto kde stojí a né jen leží a žere
Verdy a Mefík
Mefík je tedy pěkný cvalda a naše Jaggina je něco podobného,ne a ne shodit ani deko i když už dostává jen poloviční dávku
ipk
napsal(a):
" tak konečně jsi nás táto někam vyvez ......."
Iveto, to bylo taky na čase
A něco málo cachtají Egonek
skalap
napsal(a):
Mefík je tedy pěkný cvalda a naše Jaggina je něco podobného,ne a ne shodit ani deko i když už dostává jen poloviční dávku
Tak Jaguše je teda taky pěkná
tak to mě těší že nejsme obézní jen u nás taky mě přijde Jaginka jak těhule
Mefisto PK fotit se prostě nebudu
mangiara
napsal(a):
Naďo, tak tohle mi přijde velice povědomé. Asi vím, po kom to Egonek má to cachtání
Nojo Moniko, po někom to podědit musel
Hlasování
http://cs.cokl.cz/soutez?id=3086
http://cs.cokl.cz/soutez Prosím podpořte naše plemeno děkuji Ester a Idol lištička .
Já zítra do Žižic nejedu. Holky podívejte se na tu spoušť, včera jsme měli velkou klikum málem jsme přišli o všechno, pejskové měli taky chudáci pořádný šok. Já byla v Praze, Mirek v práci a todle se u nás dělo. Bar-bar a Kid jsou v pořádku- chlapečkové moji, byli bojovný a nechtěli se nechat zahnat až hasiči je zahnali vodou, tak se drželi dále od plotu. Lidi nám zalejvali kýblema plot aby se to k nám nedostalo, hasičům shořeli hadice a měli co dělat aby odjeli z ohniska autem. Strašnej fofr to byl. Náš barák je uprostřed černého pole.
pavla.š
napsal(a):
Já zítra do Žižic nejedu. Holky podívejte se na tu spoušť, včera jsme měli velkou klikum málem jsme přišli o všechno, pejskové měli taky chudáci pořádný šok. Já byla v Praze, Mirek v práci a todle se u nás dělo. Bar-bar a Kid jsou v pořádku- chlapečkové moji, byli bojovný a nechtěli se nechat zahnat až hasiči je zahnali vodou, tak se drželi dále od plotu. Lidi nám zalejvali kýblema plot aby se to k nám nedostalo, hasičům shořeli hadice a měli co dělat aby odjeli z ohniska autem. Strašnej fofr to byl. Náš barák je uprostřed černého pole.
Pavlo koukám jak blázen,to je šílenéhlavně že jste všichni v pořádku,co se stalo .
Byl strašný vítr a spadla větev na elekt. vedení a chytlo to od toho. Tahle vypálená louka není od majitelů už minimálně 3 roky sekaná. Takže to byl fofr. Ještě že tam byli chataři, kteří to viděli a volali starostu a hasiče. Jinak to tady všechno chytlo. Tak že jsme měli obrovské štěstí. Už jsem se uklidnila. Kluci se museli nadejchat kouře, ale jsou v pohodě, nezvraceli tak je to dobrý, celou noc hlídali vyhořelou louku.
pavla.š
napsal(a):
Byl strašný vítr a spadla větev na elekt. vedení a chytlo to od toho. Tahle vypálená louka není od majitelů už minimálně 3 roky sekaná. Takže to byl fofr. Ještě že tam byli chataři, kteří to viděli a volali starostu a hasiče. Jinak to tady všechno chytlo. Tak že jsme měli obrovské štěstí. Už jsem se uklidnila. Kluci se museli nadejchat kouře, ale jsou v pohodě, nezvraceli tak je to dobrý, celou noc hlídali vyhořelou louku.
Tak to jste měli opravdu velké štěstí
lmusa
napsal(a):
Gratuluji
přidávám se ke gratulaci Libo dnes jsme trénovali náhubek a takhle ho to zmohlo, výlet to byl kolem řeky u nás za barákem,počasí u nás krásné letní
marie m
napsal(a):
přidávám se ke gratulaci Libo dnes jsme trénovali náhubek a takhle ho to zmohlo, výlet to byl kolem řeky u nás za barákem,počasí u nás krásné letní
Máte tam krásně U vás "za barákem" bych si klidně dovedla představit dovolenou
U nás dnes ráno taky azuro, ale jen 2 stupně
Maruš, bezva fotky,viřiď fotografce, že se konečně nco naučila
Fakt to vypadá jak někde u moooře
Jaguši také gratuluji
A Líbo u nás dnes byla první noc bez vichru, tak snad už dá pokoj.dnes snad bude také azuuuro
A jedna fotečka cachtajících kluků
Mazlící teta
Pohoda, klídek, tabáček a doma v ten samej čas ji skoro shořel barák
Holky a kluci, co říkáte Žižicím, mám takový dojem , že jsme skončili. To vzalo rychlé obrátky. Myslím si, že lidi nebudou posílat peníze předem na účet. Je to veliká škoda, úroveň Kraaopu rychle klesá. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to pravda. Loni to fungovalo super, myslím si bez problémů.