mikka
napsal(a):
Ahojte holky, musim vám pochválit vaše holky ovčácký jsou užasný hlavně ty vlkošedky .. A chtěla jsem poprosit jestli mi mužete doporučit nějakou chs - pracáky ideálně tmavě vlkošedý. Cca za 2měs bych si ráda splnila svuj dětský sen a pořídila ovčáka
Děkujeme za chválu .. tmavě vlkošedý kvalitní pracák ?? Jako první mě napadá ANREBRI
memmory
napsal(a):
Děkujeme za chválu .. tmavě vlkošedý kvalitní pracák ?? Jako první mě napadá ANREBRI
http://anrebri.cz/stenata.html - tady odkaz přímo - jinak štěníky mají víceméně pořád
mikka
napsal(a):
Noo tak ty jsou nádherní .. děkuju Ještě musim vykoukat odkud jsou at má přítel kdyžtak rost, že pojedem přes pul republiky
http://anrebri.cz/mapa.htm - tady je to kousek od Prahy
mikka
napsal(a):
Ahojte holky, musim vám pochválit vaše holky ovčácký jsou užasný hlavně ty vlkošedky .. A chtěla jsem poprosit jestli mi mužete doporučit nějakou chs - pracáky ideálně tmavě vlkošedý. Cca za 2měs bych si ráda splnila svuj dětský sen a pořídila ovčáka
Tábor je asi daleko co.. páč jestli chceš míčkomagora a skvělýho stopaře a obranáře tak náš chovatel bude opakovat spojení
czizecka
napsal(a):
Já bych třeba z takového velkochovu nebrala ale to už je věc každého když vám nevadí že maj několik vrhů najednou :)))
mnoo musim přiznat tohle se mi taky moc nelíbí, ale když vidim ty nádherne psy a co jsem koukala tak i zdrave a hlavně pani vypadá , že se psum hodně věnuje tak .. No uvidíme uvidíme
Necvičíte někdo náhodou TART ?
tak jsem si možná vybrala ... http://www.poliriki.cz/polidobrypsik/6-Stenata-puppies rodiče se mi moc líbí hlavně Baggio nádherný psisko , ale ta dáálka to se mé drahe polovičce líbit nebude
Ale tak nebudu předbíhat třeba žádneho volneho psíka nemají teprve jsem psala paní informační meilík
mikka
napsal(a):
tak jsem si možná vybrala ... http://www.poliriki.cz/polidobrypsik/6-Stenata-puppies rodiče se mi moc líbí hlavně Baggio nádherný psisko , ale ta dáálka to se mé drahe polovičce líbit nebude
Ale tak nebudu předbíhat třeba žádneho volneho psíka nemají teprve jsem psala paní informační meilík
Jo to vypadá dobře tohle
No nechci dělat drby ale už jsem od hodně lidí co v tom chodí slyšela o horších povahách Anrebri, ale osobně nevím neznám
Já zatím ne, chtěla jsem nzř a ipo ale poslední dobou to vypadá že nzř a tart :DDDD láká mě to a hodně
mikka
napsal(a):
Zbirožské podzámčí má ještě dvě vlkošedé pracovní fenky 4 měsíční a budou úžasný ! Jsou ale od Rokycan
Já chci pejska až nejdřív koncem května do te doby mám ještě na předvýchovu labradoří dítě a hlavně nás čeká stěhování do baráčku tak toho bude až až.
Hlavně chci pejska fenku nene nějak mám raději psíky No jsem zvědavá, kde nakonec vyberu Arebri říká přítel nee prý Mach nic moc a Polikri jsou až od olomouce a to je prý daleko - přeci jen bych si psíka chtěla vybrat přímo a tak bohatá nejsem kort ted když jsem kupoval barák
Hani čáááááu, tebe bych tu nečekala Tak ovčáčka se ti zachtělo? Jednoho bych měla, zadarmo, ještě ti přidám výbavičku, jídlíčko a jako bonus velblouda, nechceš?
Je to kvalitka, zdravej, silnej, makačenko....víš jak
Hihi, czizecko díky za nudlu, je fakt úžasná, prostě k sežrání
Drapla bych ji a umuchlala a zahodila, střapatinu jednu
tadyk zas přibylo fotek od vás, některý jsou fakt zápichový
že memmory
Tak jen tak dál, a chybí mi tu nějací černouši taky že Aneleh
Ahojky Mato nojo vždyt víš ovčouna jsem chtěla snad odjakživ Za Eframa kuju, ale nedopadlo by to nejlepe musím štěnátko páč jinak náš starej rotvík všechno ostatní žere
Efram hezky vyrostl no a být tmavě vlkošedý tak užo žužo dokonalost
Stále projíždim ruzne chs a hledám toho užasnýho psíka a furt váhám no a na utulky raději nekoukám páč jsem jinak schopná přivest prvního starýho kulhavýho ovčáka co uvidim
Jo a Hani, pokud na to máš dost času, tak projížděj chovky a jukej na štěnda....na rodiče....on si tě ten osudovej psík vybere sám aj z fotky, to mi věř Pak až jukni na zdraví a povahy a vzdálenost.....a dopadneš jak já jo, Fríčko mě uchvátilo, štěstí bylo, že rodiče zdraví, prarodiče též, povahy super, vzdálenost k němu přes celou ČR pomale že, páč je z Hodkovic u Liberce a co z něj vyrostlo za Zmetečka
Ale tak jako nedala bych ho ani za nic no, je to prostě MŮJ Zmeteček
Enzo se už těší momentálně tu mám na předvýchovu to labradoří dítě a s Enzem jsou jak dvojčata - pořád se spolu o něco přetahují, vohryzávají se, venku se honí večer spolu spí na jedne hromadě - obávám se, že Enzo to ponese ještě huř než já až příští měsíc Hooka vrátím
No a proto, aby nám nebylo smutno tak si nadělim k narozeninám ovčouní miminko Chtěla bych se s ním věnovat hlavně TARTu , který mě zaujalo no a za rok za dva to bude skvělý parták pro Enza na treky ke kolu a bruslím
Určitě se tam taky stavím zatím to pravidelně pročítám ,ale jak nemám internet tak nestíhám
právě, že to musí být štěnátko tak do 5 měs jiank je problem. Už takhle nemuže být s Enzem, kdyby se k němu dostal tak ho zabije tak, že hlídáme, ale dá se to zvládnout i v garzonce
prohlížím a vybírám jak jen to jde. Snad se psík podle mých představ najde a snad to bude pořádný zmeteček páč hodnousek a tunta by se k nám nehodil
Ha! Nerouhej se! Nevyvolávej pořádnýho Zmetečka, páč jináč ti nebude stačit ani prezidentský sídlo, natož garsonka! A Zmeteček ti spolehlivě vyhladí vše živé v okolí asi tak 1000 km
Když už, tak jen PoloZmetečka vyvolávej, ať na sebe nepřivoláš pohromu
A jo, sem nějak přehlídla, že to musí být štěndo,. tak to pak spíš ty chovky, v útulcích nejspíš ani nejsou Ale čéče, si akční, labradoří mimi na předvýchovu, to je docela závazek
To je špatný že nemáš net, tož si ho koukej včas sehnat, páč máš nařízeno nás v Nezavřou zásobit fotkama a novinkama, až budeš mít mimi
jo Mati kolik Efram váží ?
Snad se majitele fotky nebudou zlobit, ale takhle bych si představovala sveho budoucího ovčáka to je prostě pan pes
mata
napsal(a):
Tak taky TARTačka, bezva! Sem už myslela, že NZŘáci a TARTáci vymřeli po přeslici a vono néééé
juju zatim jsem dělala jen sporty s Enzem jako tanec a agility tak se vrhnu i do jineho soudku
Eframa je kus ale co jsem tak koukala tak celkově mi přijde, že exteriáci jsou o dost větší než pracanti. Mě by se líbil takový ten střed kolem 40 kg
Júúú super, baráček!
Moc ti to přeju
Jj to máš recht, s hajzlíkama se maká skvěle, to jo....akorát sou nároční na budku aj fyzičku
Jo máš čéče stejnej vkus jak já, ten pes je nádhernej! A co tito??? Líbí???
Maj pracovní odchovy a přitom žádný vyzábliny vychcípaný a ještě často s delší srstí Zrovna Jassan, ten první, je drogovej vyhledavač, krom jinýho
A Gaston, ten druhej, maká ve služebáku, u záchranářů
Tadyk máš kdyžtak webky:
http://www.zdvorakovasadu.wbs.cz/
Paní Lidka je moc milá a ochotná, určo ti na vše ráda odpoví i pomůže hledat kdyžtak
Jo Liduška je super to můžu potvrdit
Mě se ještě líbí psi od Vepeden a Eqidus, kvalita myslím....
Tak jsem Deny měřila a má 62,5
A poslední, prozatím
Včera jsem dělala stopu dle zvv1, byl hrozný vichr a mě bylo jasný že to nebude podle mých představ, ale říkám si že v neděli na zkouškách může být taky vichr tak ať vím na čem jsem... Už dlouho čuba nešla tak krásně, sice svým tempem buldozera ale lomy vyšvihla úplně čistý až na předmět na konci ale to byla má chyba že jsem ho zadupla do země :DDD , fakt mě překvapila. Jí myluju
czizecka
napsal(a):
Sice to není NOčko ale myslí si že jo :D
DOKONALÁ fotka, resp. úžasná rozčepýřo-nudle
Bych ju fakt udlachnila
To jste teda dobrý, stopy v tomhle vichru Tadyk je chumelenice jak prase, vážně apríl jak vyšitej
A 62,5 cm ti přijde moc, bo málo?
Vau, vy jste se rozjeli.. to čumím.. tak mi to nedalo a změřila jsem i mojí trubku, má 61cm, jenže u toho byla hrozně ublížená, tak si to musím vyžehlit..
Jinak s tou chs mě taky napadl Vepeden, má od nich štěně náš figurant
mata
napsal(a):
DOKONALÁ fotka, resp. úžasná rozčepýřo-nudle
Bych ju fakt udlachnila
To jste teda dobrý, stopy v tomhle vichru Tadyk je chumelenice jak prase, vážně apríl jak vyšitej
A 62,5 cm ti přijde moc, bo málo?
62,5 noo když standard je 60 :) plus minus dva ... Ale mě je to fuk, uchovňovat nebudem
jO nudle je senzační, ale občas bych jí zadupala zlobidlo jedno chlupatý
keimy
napsal(a):
Vau, vy jste se rozjeli.. to čumím.. tak mi to nedalo a změřila jsem i mojí trubku, má 61cm, jenže u toho byla hrozně ublížená, tak si to musím vyžehlit..
Jinak s tou chs mě taky napadl Vepeden, má od nich štěně náš figurant
jj já se osobně zabouchla do fenky Frema Vepeden, zkouknout na netu... je nádherná a je to bombarĎák
czizecka
napsal(a):
jj já se osobně zabouchla do fenky Frema Vepeden, zkouknout na netu... je nádherná a je to bombarĎák
Já se na ty štěňata nemůžu dívat.. jinak Frema je parádní..
trénink na aport přes překážku - oba mají s páníčkem výslovně zakázáno skákat přes plot (ať už s aportkem, nebo bez něj) a oba na mě kašlou úplně stejně....
aneleh
napsal(a):
Máťa - tak teda moje čerstvě roční praštěnka víckrát
focení ji nebaví
Tak to Chelsina docela chce pozovat..
foceno někdy loni a zrovna hledala něco v záhonu, tak má špinavou čuňu..
mikka
napsal(a):
juju zatim jsem dělala jen sporty s Enzem jako tanec a agility tak se vrhnu i do jineho soudku
Eframa je kus ale co jsem tak koukala tak celkově mi přijde, že exteriáci jsou o dost větší než pracanti. Mě by se líbil takový ten střed kolem 40 kg
no, netvrdila bych, že exteriéráci jsou o dost větší - moje roční Dája je čistej pracák a váží 44kg a to je fááááááááááákt hubená
keimy
napsal(a):
Tak to Chelsina docela chce pozovat..
foceno někdy loni a zrovna hledala něco v záhonu, tak má špinavou čuňu..
buď ráda, že jen čuňu to moje čuně, když se v něčem ryje je pak ne celočerný, ale celoblátivý... a nejradši má jílový pole, kolem kterýho chodíme na procházky.... jo a nejlíp když je takhle po dešti - to vyrážím s krásnou lesklou černou fenkou a přicházím s hnědočerveným matným rozpadajícím se čímsi...
aneleh
napsal(a):
buď ráda, že jen čuňu to moje čuně, když se v něčem ryje je pak ne celočerný, ale celoblátivý... a nejradši má jílový pole, kolem kterýho chodíme na procházky.... jo a nejlíp když je takhle po dešti - to vyrážím s krásnou lesklou černou fenkou a přicházím s hnědočerveným matným rozpadajícím se čímsi...
Tak to já musím zaklepat, že Chelsea se ještě v ničem pořádně nevyválela.. Jako že má urousaný břicho, to jo.. ale vysloveně si v ničem ještě nelehla.. díky bohu teda..
keimy
napsal(a):
Já se na ty štěňata nemůžu dívat.. jinak Frema je parádní..
Tak díky tomu že mám doma vážně pošuka tak mě štěňata vůbec nelákaj, nedokážu si představit takový magory dva najednou, k tomu tři děti a výcvik a vše okolo
mikka
napsal(a):
Tak to vypadá, že mám vybráno a nebude vlkošedák , ale celočerný a v podstatě hned za rohem
Tak super!
mikka
napsal(a):
ted jsem si všimla, že matka štěnátek má postih 1/1 otec má nulky co myslíte ? Mám nebo ne - zítra jsem paní slíbila už potvrzení a zaplacení zálohy o rezervu. Jinak paní se mi moc líbí když jsem napsala, že s psíkem chci cvičit tak jsem dostala slevu
Jako nevim já bych do toho asi nešla i když 1/1 není zas tak hrozný, mrkni se na její sourozence a rodiče, to jediný ti můžu poradit....
Ahoj ovčáčkářky
Evčo (czizecka), už mám vybráno, příští rok si na jaře vezmu fenečku od této feny (viz. foto)
eavy
napsal(a):
Pěkná, že? A i velmi šikovná
Je to fena po Ellute von der Mohnwiese, v rodokmenu má staré české a německé linie. Panička s ní dělá záchranařinu, NZŘ a další. Dokonalej "míčkomagor" , jak říká czizecka
Super tak tu ti schvaluju mi máme po Ellutem fotra :DD takže je to Deny děda :DDD to jsou super linie!!!!! Ta ti bude makat :)))
czizecka
napsal(a):
Super tak tu ti schvaluju mi máme po Ellutem fotra :DD takže je to Deny děda :DDD to jsou super linie!!!!! Ta ti bude makat :)))
Jj, Ellute je super pes, proto ho chci v rodokmenu svýho štěnda ( a taky proto, že fena je kamarádčina ) Každopádně už má vybraného ženicha a ten se mi taky moc líbí, doporučil nám ho Jerry, takže štěníci budou hooodně kvalitní
Foto s názvem : míček, míííííček, MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
mikka
napsal(a):
ted jsem si všimla, že matka štěnátek má postih 1/1 otec má nulky co myslíte ? Mám nebo ne - zítra jsem paní slíbila už potvrzení a zaplacení zálohy o rezervu. Jinak paní se mi moc líbí když jsem napsala, že s psíkem chci cvičit tak jsem dostala slevu
Jdi do toho .. matka mojí čuby má taky 1/1 a moje je čistá
eavy
napsal(a):
Jj, Ellute je super pes, proto ho chci v rodokmenu svýho štěnda ( a taky proto, že fena je kamarádčina ) Každopádně už má vybraného ženicha a ten se mi taky moc líbí, doporučil nám ho Jerry, takže štěníci budou hooodně kvalitní
Foto s názvem : míček, míííííček, MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
Ta je super, ale memory se ti bude smát že má šílenej výraz páč je to u Elluteho dědičný :DDDD
czizecka
napsal(a):
Ta je super, ale memory se ti bude smát že má šílenej výraz páč je to u Elluteho dědičný :DDDD
Co? Jakej šílenej výrat alá Ellute? Myslím, že má výraz naprosto v poho
czizecka
napsal(a):
To je ale diskriminace!!!!!!!!!!!
No jo , ale řekni mi kde se Deny tváři normálně - upřímně
Tady jedna dnešní pro tebe
memmory
napsal(a):
Tak ať do ní nezamotáš děti
ty už spí :D v bunkru na zemi....
No ona je z Jedličkova ústavu
memmory
napsal(a):
Pak někomu něco cpi o výrazu psa
Ona za to nemůže ona se tak narodila :DDDDD
Vybráno a zamluveno začátkem června si pojedu pro černeho dáblíka Celou sobotu jsem to zvažovala a zvažovala, ale něco mi říkalo už nehledej našla jsi
Zatim vypadaj jako kotata, ale určitě to budou nakonec psi
Kuji kuji více info na www.arterionforte.websnadno.cz
czizecka
napsal(a):
Kuji kuji více info na www.arterionforte.websnadno.cz
Zkoukla jsem i foto a paráda. snad se k tomu taky někdy dopracujeme..