Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2011 11:04
marie m

XXX.XXX.23.194

Holky a kluci, co říkáte Žižicím, mám takový dojem , že jsme skončili. To vzalo rychlé obrátky. Myslím si, že lidi nebudou posílat peníze předem na účet. Je to veliká škoda, úroveň Kraaopu rychle klesá. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to pravda. Loni to fungovalo super, myslím si bez problémů.

ahojky všem, no Pavlo třeba je to záměr zrušit Žižice:-( a jsme zase u toho proč je zrušená diskuze na webu klubu ,ted se o tom bude diskutovat tady a zase se to nebude vadit výboru . Taky si nedovedu představit že něco zaplatím a pak se nepřihlásí dostatečný počet lidí tak mě klub peníze vrátí nebo jaksmajlík

13.4.2011 11:27
kao

XXX.XXX.94.26

marie m napsal(a):
Holky a kluci, co říkáte Žižicím, mám takový dojem , že jsme skončili. To vzalo rychlé obrátky. Myslím si, že lidi nebudou posílat peníze předem na účet. Je to veliká škoda, úroveň Kraaopu rychle klesá. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to pravda. Loni to fungovalo super, myslím si bez problémů.

ahojky všem, no Pavlo třeba je to záměr zrušit Žižice:-( a jsme zase u toho proč je zrušená diskuze na webu klubu ,ted se o tom bude diskutovat tady a zase se to nebude vadit výboru . Taky si nedovedu představit že něco zaplatím a pak se nepřihlásí dostatečný počet lidí tak mě klub peníze vrátí nebo jaksmajlík

Zdravím
No s novým vedením nové moresy, to se dalo čekat. Já bych tedy také neplatil předem žádný poplatek, za 1. nevím 14 dní předem zda někam pojedu, zda budu mit čas, zda nebudou padat kroupy..........Za 2. vrátí mi někdo peníze když se sraz nebude konnat z jakýchkoliv důvodů?
Jako nečlen klubu nemám povinnost klubu předem něco platit a nebo je to záměr? Také je možné, že to je opravdu úmysl a až se to zruší bude se říkat, že to bylo pro nezájem lidí.
Také měl být sraz tuto sobotu ve Zlíně kam jsem se těšil a jaké překvapení, z kl.webu info o srazu zmizelo beze slov vysvětlení.:-(
Možná by to chtělo dělat srazům větší reklamu ( jako si dělaji srazy soukromé) a pak by se nemuseli rušit, zrovna tak není ideální měnit již avizované termíny.
To je tedy můj osobní názor smajlík jako nečlena.
Bohužel ony kluby pro ty "naše" plemena jsou všechny tak nějak " nedostatečné "

13.4.2011 19:36
nada

XXX.XXX.57.167

Ahoj všem
Tak pro mne je největší problém přehazování termínů.Vzhledem k tomu, že pracuju i o víkendech a služby se nedají ze dne na den měnit je to pro mne velká škoda. Žižice mám ráda a moc mne mrzí, že to spěje tam kam to spěje.
A platit předem se mi taky opravdu nechce.Do poslední chvíle nevím kolik zvířat vezmu.
A třeba majitelé odchovanců mi zavolají dva dny před akcí zda tam budu a podle toho jedou, takže i pro ně je to tím pádem mínusové.Ne všichni sledují klubový web, když nejsou členi klubu a pak o této změně nevědí a pravděpodobně by na ni stejně nepřistoupili smajlík

13.4.2011 21:10
skalap

XXX.XXX.221.43

Tak se také přidám do diskuze.Ohledně placení předem jsem se jakožto nemocný tázal paní předsedkyně Adamové,jak by to bylo s vracením peněz,kdybych se ze zdravotních důvodů srazu nemohl zúčastnit ,na to mi odpověděno nebylo a pokud by sraz byl odvolán,tak by se snad poplatek měl vracet nebo převést na další setkání.Ale nenapsala v jaké výši by se poplatek vracel,zda celý nebo by se odpočítával náklad na zaslání zpět?????Co se nově vymyslelo se mi také vůbec nelíbí .V Žižicích jsem však mockrát nebyl,kvůli zdravotním důvodům,ale atmosféra byla vždy výborná,jakožto i organizace a vše kolem.
Děvčata,nebudete uvažovat o nový klub nebo alespoň o organizování soukromých setkání????????Byl bych všemi deseti PRO.

13.4.2011 22:12
denisa

XXX.XXX.111.238

Přeji příjemný večer,
po dlouhé době si dovolím přispět do Vaší diskuse. Pane Skálo i Pavlo, jak jste měli možnost zjistit, snažím se reagovat na všechny zaslané dotazy přes klubový web obratem a krom těchto dotazů, je i spoustu další klubové práce a nakonec i práce, která mě živí. Tak se může stát, že něco přehlédnu a nezodpovím, pak jen stačí odepsat. Poplatky by se samozřejmě vracely v plné výši, pokud by se klubové setkání nekonalo anebo případně by byly převedeny do dalšího měsíce, pokud by měl účastník zájem. Plánování účasti je stejné, jako když se musím rozhodnut, zda pojedu na výstavu či nikoliv, taky mi nikdo dopředu neřekne, zda bude pršet či sněžit, musím plánovat, kterého psa vezmu, apod.
Co se týká frekvence klubových setkání, již na členské schůzi jsem zmiňovala, že pokud bude nízká účast, tak bude nutné snížit i frekvenci setkání. Bohužel volby výboru dopadly v neprospěch českých organizátorů, a to z toho důvodu, že odstoupily ze svých funkcí: Naďa Kocíková, Monika Švarcová, Hana Chudomelová, Dagmar Sedláčková, i když předtím dobrovolně souhlasily s tím, aby byly voleny, tj. uvedeny na kandidátce do výboru. Díky jim tím vznikla situace, že na organizaci českých setkání zůstavají jen 2 členi výboru, maximálně s občasnou moravskou výpomocí v podobě jednoho člověka.
A jsou to právě jen členové klubu, kteří doplatili na odstoupení zmiňovaných, viz. výše. Ovšem nezbývá než tento fakt respektovat.
Hezký večer či dobrou noc a na viděnou, doufejme, na červnovém setkání v Žižicích!

13.4.2011 23:04
pimpel

XXX.XXX.27.57

Tak to je mi ale překvapení,paní Deniso.Hlavně s tím,že odpovídáte obratem.Mě jste třeba na emaily neodpověděla do dnessmajlíkVymlouvat se,na to,že někdo odstoupil z kandidátky a zůstali na to jen dva lidi,je ubohé.Pokud někdo odstoupil,tak přece byl nahrazen,a je to jedno kým,hlavně ,že mají všichni chuť pracovat,jak je vidět.Záhadně před schůzí přibylo spousta členů,ale také Vám jich spousta ubylo a ještě ubude,si myslím.Takže asi tak.S těmi srazy,bez upoutávek,jak bylo dobrým zvykem ,a s tím placením předem to zazdíte úplně.smajlík

14.4.2011 09:04
denisa

XXX.XXX.228.252

pimpel napsal(a):
Tak to je mi ale překvapení,paní Deniso.Hlavně s tím,že odpovídáte obratem.Mě jste třeba na emaily neodpověděla do dnessmajlíkVymlouvat se,na to,že někdo odstoupil z kandidátky a zůstali na to jen dva lidi,je ubohé.Pokud někdo odstoupil,tak přece byl nahrazen,a je to jedno kým,hlavně ,že mají všichni chuť pracovat,jak je vidět.Záhadně před schůzí přibylo spousta členů,ale také Vám jich spousta ubylo a ještě ubude,si myslím.Takže asi tak.S těmi srazy,bez upoutávek,jak bylo dobrým zvykem ,a s tím placením předem to zazdíte úplně.smajlík

I technika někdy selže smajlík, takže stačí dotaz přeposlat, případně mi funguje i mobil :-). Všechny kontaky jsou uvedeny na klubovém webu. O pokračování Vaší odpovědi si už asi každý udělá obrázek sám. Je škoda, že Vám elán dělat pokladníka dlouho nevydržel. A máte pravdu, pokud někdo odstoupil, byl nahrazen, ale asi Vám uniklo, že práce ve výboru je prací zdarma a tudíž nevím, zda by jste byla například Vy ochotna cestovat každý měsíc cca 800 km na svoje vlastní náklady a v závěru, aby Vám ještě někdo vynadal, protože když se chce pes bít, tak se hůl vždy najde, že?
Viz. upoutávky, které postrádáte, ale na klubovém webu jsou všechny informace neprodleně aktualizovány. Snad je tedy jedno, pokud někdo klikne sem či na klubový web, kde informace nalezne.
O záhadnosti přibývání a ubývání členů - nevím, co máte na mysli? Seznam je pravidelně aktualizován opět na klubovém webu, a to minimálně 1x měsíčně.
Hezký den a věnujme energii do užitečnějších aktivit než jsou diskuse. Kdo má chuť přiložit ruku k dílu, může mě kontaktovat. :-)

14.4.2011 09:55
monika s

XXX.XXX.216.68

Deniso Ty si asi děláš legraci že?
Chceš říct, že za to, že se ruší Žižice můžeme vlastně my ?
Proč jsme odstoupily myslím víš moc dobře, protože než být někde, kde nemůžu nic ovlivnit a i přesto musím být podepsaná pod rozhodnutími s kterými nesouhlasím, to si raději budu žít ve sladké nevědomosti, jako většina členů – pokud tedy členem zůstaneme. Bohužel je ve stávajícím výboru pouze jeden člověk kterého jsem volila, asi těžko něco zmůže…
A proč jsme kandidovaly – no nevím jak ostatní, já sama jsem předpokládala, že někteří, kteří v poslední měsících skoro na nic nesáhli a ještě pokazili co se dalo – kandidovat nebudou. A že by tedy konečně mohl klub začít fungovat tak jak má a pro lidi.
Nevím proč být ve výboru, který si „jede“ ve dvou půlkách, kdy my – tedy jmenovitě já a Naďa (a myslím i p. Čejka) - jsme se spoustu věcí ani nedozvěděly – a když tak zcela náhodně, kdy se nám neodpovídalo na dotazy a některé naše návrhy nebyly ani brány v potaz. Kdy na členské jsme pouze zíraly na některé již „hotové“ věci o kterých „někdo“ rozhodl (výbor jako takový asi těžko, když my o tom neměly ani páru). Kdy vrchol drzosti ode mne byl chtít po PCH „připravenou“ bonitaci (a vzhledem k tomu, že sama zajišťuji takovou akci 3 x do roka a pro trojnásobný počet psů, vím sakra co to obnáší), načež jsi se tedy moji nabídku udělání akce rozhodla raději „zazdívat“.
A že Pimpelce nevydržel elán dlouho? Myslím, že se nabízela až dost dlouho, na to že účetnictví klubu nefunguje X let tak jak má a začalo to „hořet“ až v době, kdy končí platnost kreditky.
A organizování Žižic – pokud vím, nejvíce táhla Žižice Naďa a Eva Č., tak kde je tedy teď problém, abys to teď s Evou dělala Ty? Pomocníky jsme si našli mezi návštěvníky akce a fungovalo to.
Mimochodem na Moravě byl teď bez odůvodnění zrušen Zlín – také je na Moravě málo členů výboru? Tak ať žijí soukromé srazy pod vedením členů výboru…
14 dní předem lidi prostě posílat peníze nebudou.
Takže na závěr malá citace :“ A jsou to právě jen členové klubu, kteří doplatili na odstoupení zmiňovaných, viz. výše.“ Tak to jsme asi nakonec pro klub byly co platné, když tam už teď „tak chybíme“, to mě opravdu těší, protože myslím, že práce jsme pro klub udělaly opravdu dost a že jsme nikdy nebyly z těch, kteří se jen vezli...
Mimochodem – já jsem byla ve výboru KRaAOP asi tak přes patnáct let myslím – a opravdu nikdy jsem neměla větší chuť z něj vypadnout jak teď…
Ale výbor v novém složení, plný „nové krve“, elánu, nápadů a iluzí bude jistě ještě mnohem lepší.
Jako členi to určitě uvítáme, protože jak už psal kdosi výše, ostatní kluby také nestojí moc za to, takže jít není moc kam…

14.4.2011 11:49
asy

XXX.XXX.67.182

denisa napsal(a):
Přeji příjemný večer,
po dlouhé době si dovolím přispět do Vaší diskuse. Pane Skálo i Pavlo, jak jste měli možnost zjistit, snažím se reagovat na všechny zaslané dotazy přes klubový web obratem a krom těchto dotazů, je i spoustu další klubové práce a nakonec i práce, která mě živí. Tak se může stát, že něco přehlédnu a nezodpovím, pak jen stačí odepsat. Poplatky by se samozřejmě vracely v plné výši, pokud by se klubové setkání nekonalo anebo případně by byly převedeny do dalšího měsíce, pokud by měl účastník zájem. Plánování účasti je stejné, jako když se musím rozhodnut, zda pojedu na výstavu či nikoliv, taky mi nikdo dopředu neřekne, zda bude pršet či sněžit, musím plánovat, kterého psa vezmu, apod.
Co se týká frekvence klubových setkání, již na členské schůzi jsem zmiňovala, že pokud bude nízká účast, tak bude nutné snížit i frekvenci setkání. Bohužel volby výboru dopadly v neprospěch českých organizátorů, a to z toho důvodu, že odstoupily ze svých funkcí: Naďa Kocíková, Monika Švarcová, Hana Chudomelová, Dagmar Sedláčková, i když předtím dobrovolně souhlasily s tím, aby byly voleny, tj. uvedeny na kandidátce do výboru. Díky jim tím vznikla situace, že na organizaci českých setkání zůstavají jen 2 členi výboru, maximálně s občasnou moravskou výpomocí v podobě jednoho člověka.
A jsou to právě jen členové klubu, kteří doplatili na odstoupení zmiňovaných, viz. výše. Ovšem nezbývá než tento fakt respektovat.
Hezký večer či dobrou noc a na viděnou, doufejme, na červnovém setkání v Žižicích!

Tedy paní Adamová, to jste mě potěšila, netušila jsem, že moje (ne)přítomnost v výboru je pro klub tak důležitá. Jen je zajímavé, že v uplynulých letech, kdy se Žižice konaly, jsem ve výboru nebyla, a teď, když se omezují, také ve výboru nejsem, ale evidentně jsem to způsobila smajlík .
A také si myslím, že všem odstoupivším by jste měla být vděčná, protože jen díky našemu odstoupení se do výboru dostal pan Josef Svoboda, pro mě osobně alespoň nějaké pozitivum letošní výborové schůze.

14.4.2011 11:53
asy

XXX.XXX.67.182

denisa napsal(a):
I technika někdy selže smajlík, takže stačí dotaz přeposlat, případně mi funguje i mobil :-). Všechny kontaky jsou uvedeny na klubovém webu. O pokračování Vaší odpovědi si už asi každý udělá obrázek sám. Je škoda, že Vám elán dělat pokladníka dlouho nevydržel. A máte pravdu, pokud někdo odstoupil, byl nahrazen, ale asi Vám uniklo, že práce ve výboru je prací zdarma a tudíž nevím, zda by jste byla například Vy ochotna cestovat každý měsíc cca 800 km na svoje vlastní náklady a v závěru, aby Vám ještě někdo vynadal, protože když se chce pes bít, tak se hůl vždy najde, že?
Viz. upoutávky, které postrádáte, ale na klubovém webu jsou všechny informace neprodleně aktualizovány. Snad je tedy jedno, pokud někdo klikne sem či na klubový web, kde informace nalezne.
O záhadnosti přibývání a ubývání členů - nevím, co máte na mysli? Seznam je pravidelně aktualizován opět na klubovém webu, a to minimálně 1x měsíčně.
Hezký den a věnujme energii do užitečnějších aktivit než jsou diskuse. Kdo má chuť přiložit ruku k dílu, může mě kontaktovat. :-)

Sice to není 800 km, ale pouze 754 km, které jsem absolvovala na všechna setkání na Moravě (myslím, snad s vyjímkou jednoho), organizované paní Vaškovou, ale opět, nebyla jsem člen výboru a dělala jsem to čistě ze sobeckých důvodů, pro svoje potěšení ze setkávání s lidmi a možnost vzít někam svoje psy.
Hanka Chudomelová

14.4.2011 12:29
marie m

XXX.XXX.74.213

asy napsal(a):
Sice to není 800 km, ale pouze 754 km, které jsem absolvovala na všechna setkání na Moravě (myslím, snad s vyjímkou jednoho), organizované paní Vaškovou, ale opět, nebyla jsem člen výboru a dělala jsem to čistě ze sobeckých důvodů, pro svoje potěšení ze setkávání s lidmi a možnost vzít někam svoje psy.
Hanka Chudomelová

Ahojky, já myslím že do práce z nás chodí většina,málo koho nás živí naše odchovy.Pokud někdo jde pracovat do výboru tak si musí rozmyslet zda na to bude mít čas a pokud né a je tam jen pro to aby nemusel platit členské příspěvky tak tam nemá co dělat. Nadu jsem obdivovala kolik toho musí vydržet a kolikrát byla na pokraji zhroucení.Monika to samé a Hanka která má 3 děti a doma plno zvířad a nedělá jí to problém naložit dědi a psiska a jet skoro 8OO km, tak proč nemůžou nově zvolení členi výboru pro klub taky něco udělat smajlík jinak i já ač jsem v klubu 10 let nikdy nemluvila o tom že Tom kolikrád svážel sponzorské dary pro výstavu po celé Praze ,ani ve snu mě nenapadlo že chci zaplatit benzín a.t.d prostě jsem člen a klub mám ráda . A blábolit že někdo zkončil ve výboru a tím končí vše dobré mě přijde hodně ubohé.

14.4.2011 19:25
atlyndepekyjov

XXX.XXX.0.70

asy napsal(a):
Tedy paní Adamová, to jste mě potěšila, netušila jsem, že moje (ne)přítomnost v výboru je pro klub tak důležitá. Jen je zajímavé, že v uplynulých letech, kdy se Žižice konaly, jsem ve výboru nebyla, a teď, když se omezují, také ve výboru nejsem, ale evidentně jsem to způsobila smajlík .
A také si myslím, že všem odstoupivším by jste měla být vděčná, protože jen díky našemu odstoupení se do výboru dostal pan Josef Svoboda, pro mě osobně alespoň nějaké pozitivum letošní výborové schůze.

Ahoj, pleteš se, díky Vašemu odstoupení jsem se do výboru dostala já.
A pokud se tady řeší svážení sponzorských darů atd. . Že nikdo nechtěl proplatit benzín a další.
Taky jezdíme, vozíme apod. . Taky jako členové! A poděkování nikde:-| .

14.4.2011 20:12
nada

XXX.XXX.57.167

Bohužel volby výboru dopadly v neprospěch českých organizátorů, a to z toho důvodu, že odstoupily ze svých funkcí: Naďa Kocíková, Monika Švarcová, Hana Chudomelová, Dagmar Sedláčková, i když předtím dobrovolně souhlasily s tím, aby byly voleny, tj. uvedeny na kandidátce do výboru. Díky jim tím vznikla situace, že na organizaci českých setkání zůstavají jen 2 členi výboru, maximálně s občasnou moravskou výpomocí v podobě jednoho člověka.

Deniso, já jsem konkrétně odstoupila i z důvodu, že jsem v první řadě předpokládala , že někteří neaktivní členové výboru již nebudou kandidovat !!! Ti členi, kteří za celý rok nebyli skoro nikde vidět a žádnou činnost nevyvíjeli. Osobně si myslím, že takových laxních členů tam bylo v té době dost! K mému překvapení se, ale tak nestalo a tito neaktivní členové jsou ve výboru stále.S těmito členy výboru se ale nejen podle mého názoru, ale i podle názoru ostatních členů, kteří buď výbor, nebo dokonce celý KRaAOP opustili, domluvit žádným způsobem nelze . Naše názory stejně nikdo nebral vážně, byly jsme více méně odstaveny viz výborová schůze !
Nikdo mně neinformoval co se řešilo na výborovce a co se plánuje na členskou schůzi - viz nové standardy ,Jak budou probíhat volby, že plánujete tajnou volbu, že máte sčítací komisy...Pak by nemuselo docházet k tomu, k čemu došlo.
Viz výše - tím chceš říci, že díky tomu, že jsme odstoupily se ruší Žižice ?? smajlík
Koho zajímalo když jsem loňský rok byla v Žižicích minimálně 10 x ???A kolikrát jsem ani nevěděla jaký figurant dorazí a zda vůbec dorazí?? A kolikrát jsi tam byla ty? Eva byla taky často tak v čem je problém aby jste se minimálně vy dvě prostřídaly?? Já z Čech byla 2x i v Březolupech,podpořit Zdenu Vaškovou když se srazíky začínala, Hanka Chudomelová (jako řadový člen) mne vyzvedávala v práci po noční směně, musela jsem jet o hodinu dříve, žádat kolegu aby přišel do práce také dříve a večer zase rovnou do práce , to bylo asi taky ze zištných důvodů.Dělala jsem to ráda a pro klub, asi jsem mírně řečeno naivní ?? Nikdo nám žádné cestovné neproplácel, a ani jsem to nechtěla tak proč by se ted nemohli prostřídat na srazech českých i Moraváci ??A moravské srazy tedy taky nebudou jelikož Moraváků je ve výboru málo ?? Tak to nějak prostě nechápu .

A jak píšeš , že členové doplácí na naše odstoupení ? Že by jsem byly nepostradatelné ??? To je fajn, že to píšeš , to potěí, že jsme tam nebyly zbytečné smajlík No ony by celé volby asi dopadly jinak kdyby si někdo na členskou sch. nepozval partu lidí, které do té doby nikdy nikdo nikde neviděl a nezná. A asi už ani nikdo nikdy nikde neuvidí. Bohužel třeba to lidé časem pochopí a třeba se to i časem změní.Za okolností, které po volbách panují kolem klubu , jsme nesmírně ráda, že už se pod to nemusím podepisovat.

A pro pana Skálu - asi na soukromé srazy dojde, ale naštěstí je nebude pořádat člen výboru a tím pádem nepůjde proti svému domovskému klubu. V té době se totiž již žádné klubové akce pořádat nebudou.

14.4.2011 21:46
corinka

XXX.XXX.0.6

Klubové akce, jejichž "...účast je nulová..", jak trefně poznamenala na asiatím foru Lydie a to již po několik měsíců, nemají určitě smysl, aby se vůbec pořádaly. To je snad celkem logické. Navíc srazy byly a jsou přístupné i nečlenům klubu a jelikož byly poslední dobou prodělečné, není přece možné financovat náklady potřebně k zajištění srazu z klubových peněz, tedy z peněz členů klubu ?!
Důvodem zrušení klubového srazu v květnu (případně dalších následujících) není neschopnost nového výboru zajistit organizaci, ale nezájem o to ,se těchto akcí účastnit. Je snad pochopitelné, že se nebude organizovat něco, o co není zájem,.
Důvod, proč je třeba zaslat závaznou přihlášku, s platbou dopředu na klubový účet, je tedy patrný.
Kdo jet chce opravdu, určitě nepřemýšlí způsobem, co se bude dít s mými penězi, pokud nepřijedu ?
Jak Denisa správně poznamenala, na výstavy se taky hlásím dva až tři měsíce dopředu, zaplatím přihlášku a v úplně jiné cenové relaci a určitě taky nevím, zda náhodou nenastane situace, že se nebudu moct zúčastnit.. Srazy jsou akce dobrovolné, nikdo nikoho nemůže nutit, aby se jich účastnil, je to každého volba, pokud však zájem není, není pro koho akce pořádat.
Klub určitě nestojí a nepadá na pořádání srazů, pokud byl zájem a pokud zájem do budoucna bude, není důvod je rušit.
Ani v Žižicích a ani na Moravě, ale pouze tehdy, pokud se na moravský sraz přihlásí dostatečný počet zájemců !
Naďo, nevím koho máš na mysli tím "někdo", já například osobně neznám spoustu členů, ani těch nových, ani těch stávajících...o co jde. Já se taky rozhodla vstoupit před 4 roky do klubu a myslím, že nikdo krom Petra mě vůbec neznal ...takže tvoje dedukce, které si vyvozuješ z nových členů,jsou opravdu nemístné . Zajímavé je, že se do klubu hlásí a přibývají stále noví členové a světe div se, on je vůbec nikdo zatím nezná...On každý je někde jednou členem novým.
Na rozdíl od některých stálých členů, kteří psali neustále dotazy na klubový web v "náměty a připomínky ke Klubovému zpravodaji" a dovedli tam neustále rozebírat věci, které absolutně nesouvisely s Klubovým zpravodajem, do Brna to nemají daleko a přesto nedojeli a nezeptali se osobně na členské schůzi, kde měli příležitost ?!..
A Maru taky ve tvém příspěvku nevím, koho máš konkrétně na mysli , že se členstvím ve výboru vyhýbá placení členského příspěvku, doufám, že tím nemyslíš mě. Jelikož já nikdy problém s placením jakýchkoliv příspěvků nemám a nikdy jsem neměla ?!?!
Opět podotýkám nebo spíš připomínám několkrát řečené, že jakékoliv soukromé aktivity , ať už členů klubu nebo členů výboru, jsou čistě osobní záležitostí.Se svým volným časem si každý nakládá sám, podle svého vlastního uvážení. A co v té době dělá, jestli jde do kina, na ples jede na dovolenou, či se věnuje psům, je čistě soukromou záležitostí , takže opětné napadání "některých" členů mi už přijde opravdu trapné.

Soňa

Erudit2011

14.4.2011 23:04
Erudit2011

XXX.XXX.69.137

I když nejsem zastáncem podobných diskuzí,které chovu jako takovému nic nepřinesou, nedá mi to a přiložím si polínko do ohně:-)
Není tomu tak dávno, co mě sl. Adamová kritizovala že jako člen výboru pro klub nedělám nic...Pravdou je, že jsem toho vzhledem k návalu práce moc nedělal a proto jsem také již násl.období nekandidoval, narozdíl od slečny Adamové,která pro klub v minulém roce co jsem měl možnost sledovat prstem nehla ! Z bonitací, srazů a výstav pamatuji v plném nasazení právě výše uvedené bývalé členky výboru, které nyní udajně mohou za zrušení srazů..To snad nemůžete myslet vážně ?

Dodnes nám členům klubu nikdo neobjasnil, proč se nezajistila včas klubová výstava...proč tohle lajdáctví mají odnášet členi klubu ? Ale co, výboru to může být nakonec jedno, protože většina z nich na výstavy nejezdí...a tak možná nejen o výstavu ale i o starost méně :-))

Tak mě trochu mrzí že se nám někam zatoulal náš spravedlivý Martin Luther King....smajlík

Michal Burian

14.4.2011 23:09
pimpel

XXX.XXX.5.44

Nazdar výbore,copak je to za nesmysl na klubových webovkách? Na členské schůzi bylo přítomno 41 členů a současný stav aktualizovaný je 35 členů ??!!Celých 35 členů Kraopu máme nyní ???Co vim,odešla akorát Zdenka V.Nebo neumí někdo počítat ?

14.4.2011 23:29
pimpel

XXX.XXX.5.44

To koukám,hledám kdo odešel a my s mužem už taky nejsme členy ?Někdo nás vyloučil ?Nebo,že by někdo měl tak přehlednou agendu,nějaká evička,pilná včelička,asismajlík

14.4.2011 23:31
marie m

XXX.XXX.23.194

corinka napsal(a):
Klubové akce, jejichž "...účast je nulová..", jak trefně poznamenala na asiatím foru Lydie a to již po několik měsíců, nemají určitě smysl, aby se vůbec pořádaly. To je snad celkem logické. Navíc srazy byly a jsou přístupné i nečlenům klubu a jelikož byly poslední dobou prodělečné, není přece možné financovat náklady potřebně k zajištění srazu z klubových peněz, tedy z peněz členů klubu ?!
Důvodem zrušení klubového srazu v květnu (případně dalších následujících) není neschopnost nového výboru zajistit organizaci, ale nezájem o to ,se těchto akcí účastnit. Je snad pochopitelné, že se nebude organizovat něco, o co není zájem,.
Důvod, proč je třeba zaslat závaznou přihlášku, s platbou dopředu na klubový účet, je tedy patrný.
Kdo jet chce opravdu, určitě nepřemýšlí způsobem, co se bude dít s mými penězi, pokud nepřijedu ?
Jak Denisa správně poznamenala, na výstavy se taky hlásím dva až tři měsíce dopředu, zaplatím přihlášku a v úplně jiné cenové relaci a určitě taky nevím, zda náhodou nenastane situace, že se nebudu moct zúčastnit.. Srazy jsou akce dobrovolné, nikdo nikoho nemůže nutit, aby se jich účastnil, je to každého volba, pokud však zájem není, není pro koho akce pořádat.
Klub určitě nestojí a nepadá na pořádání srazů, pokud byl zájem a pokud zájem do budoucna bude, není důvod je rušit.
Ani v Žižicích a ani na Moravě, ale pouze tehdy, pokud se na moravský sraz přihlásí dostatečný počet zájemců !
Naďo, nevím koho máš na mysli tím "někdo", já například osobně neznám spoustu členů, ani těch nových, ani těch stávajících...o co jde. Já se taky rozhodla vstoupit před 4 roky do klubu a myslím, že nikdo krom Petra mě vůbec neznal ...takže tvoje dedukce, které si vyvozuješ z nových členů,jsou opravdu nemístné . Zajímavé je, že se do klubu hlásí a přibývají stále noví členové a světe div se, on je vůbec nikdo zatím nezná...On každý je někde jednou členem novým.
Na rozdíl od některých stálých členů, kteří psali neustále dotazy na klubový web v "náměty a připomínky ke Klubovému zpravodaji" a dovedli tam neustále rozebírat věci, které absolutně nesouvisely s Klubovým zpravodajem, do Brna to nemají daleko a přesto nedojeli a nezeptali se osobně na členské schůzi, kde měli příležitost ?!..
A Maru taky ve tvém příspěvku nevím, koho máš konkrétně na mysli , že se členstvím ve výboru vyhýbá placení členského příspěvku, doufám, že tím nemyslíš mě. Jelikož já nikdy problém s placením jakýchkoliv příspěvků nemám a nikdy jsem neměla ?!?!
Opět podotýkám nebo spíš připomínám několkrát řečené, že jakékoliv soukromé aktivity , ať už členů klubu nebo členů výboru, jsou čistě osobní záležitostí.Se svým volným časem si každý nakládá sám, podle svého vlastního uvážení. A co v té době dělá, jestli jde do kina, na ples jede na dovolenou, či se věnuje psům, je čistě soukromou záležitostí , takže opětné napadání "některých" členů mi už přijde opravdu trapné.

Soňa

Soni určitě si nemyslím že zrovna Ty bys měla problém něco zaplatit,ale kolik členů výboru bylo v loni někde vidět viz tabulka v posledním zpravodaji, takže se to nabízí proč tam ty lidi jsou. Pokud Žižice dělala Nada s Monikou tak snad prodělečné nebyly tak proč najednou jsou.Já bohužel pracuji v nepřetržitém provozu tak nemohu tak často jezdit což mě mrzí. Letos chci uchovnit 2 zvířata tak jsem si naplánovala dovolenou na srazíky ale bohužel změnou termínu jsem dost ..... nemůžu si měnit dovolenou jak si vzpomenu. Tak budu doufat že alespon nějaký sraz bude na mé volno abych mohla jet.Na klubový web jsem psala dotaz ke kl zpravodaji a nikdo neodpověděl a už ani neodpoví radši se to zrušilo zrovna tak se zruší Žižice a bude po starostech.

14.4.2011 23:42
pimpel

XXX.XXX.5.44

Tak omluva,už jsem to pochopila,je tam ještě jedna schovaná řada,bez uvedeného webu.sorry

15.4.2011 05:48
lmusa

XXX.XXX.41.2

Erudit2011 napsal(a):
I když nejsem zastáncem podobných diskuzí,které chovu jako takovému nic nepřinesou, nedá mi to a přiložím si polínko do ohně:-)
Není tomu tak dávno, co mě sl. Adamová kritizovala že jako člen výboru pro klub nedělám nic...Pravdou je, že jsem toho vzhledem k návalu práce moc nedělal a proto jsem také již násl.období nekandidoval, narozdíl od slečny Adamové,která pro klub v minulém roce co jsem měl možnost sledovat prstem nehla ! Z bonitací, srazů a výstav pamatuji v plném nasazení právě výše uvedené bývalé členky výboru, které nyní udajně mohou za zrušení srazů..To snad nemůžete myslet vážně ?

Dodnes nám členům klubu nikdo neobjasnil, proč se nezajistila včas klubová výstava...proč tohle lajdáctví mají odnášet členi klubu ? Ale co, výboru to může být nakonec jedno, protože většina z nich na výstavy nejezdí...a tak možná nejen o výstavu ale i o starost méně :-))

Tak mě trochu mrzí že se nám někam zatoulal náš spravedlivý Martin Luther King....smajlík

Michal Burian

Jako členka klubu se do této diskuze přidávám i já a nelze než souhlasit se slovy Michala Buriana :-)

Liba Mušálková

15.4.2011 07:42
denisa

XXX.XXX.111.238

Je to již naposledy, co sem přispívám. Je vidět, že jste z mých řádků mnoho nepochopili smajlík Pokud se mnou chce někdo něco diskutovat, má možnost na místech tomu určených. Pokud se chce jen zviditelňovat nepravdivými informacemi, může pokračovat zde. Jen k té mojí práci či nečinnosti, ve výboru (ať už v pozici místopředsedy či předsedy) působím cca 6 let, stála jsem u zrodu klubových setkáních, které do té doby vůbec neexistovaly a na kterých klub nestojí a ani nepadá - je to jen o nabídce a poptávce, zda je o ně zájem či nikoliv. Po celou dobu (kromě loňského roku) byla moje účast na všech bonitacích či setkáních téměř 100%. Jsme jen lidi - máme nejen povinnosti, ale i jiné životní problémy, které mohou ovlivnit účast kohokoliv kdekoliv. Rozhodně ale je spousta další klubové práce, která není vidět a o které asi dámy, které odstoupily, nemají ani tušení. smajlík Tak se taky hezky bavte, určitě pobavíte i ostatní a přispějete k popularitě našich plemen. Škoda, že Vám chybí jejich nadhled a dokážete si otravovat svůj život těmito diskusemi. smajlík Hezký den a třeba někdyy na viděnou!

15.4.2011 08:45
monika s

XXX.XXX.216.68

denisa napsal(a):
Je to již naposledy, co sem přispívám. Je vidět, že jste z mých řádků mnoho nepochopili smajlík Pokud se mnou chce někdo něco diskutovat, má možnost na místech tomu určených. Pokud se chce jen zviditelňovat nepravdivými informacemi, může pokračovat zde. Jen k té mojí práci či nečinnosti, ve výboru (ať už v pozici místopředsedy či předsedy) působím cca 6 let, stála jsem u zrodu klubových setkáních, které do té doby vůbec neexistovaly a na kterých klub nestojí a ani nepadá - je to jen o nabídce a poptávce, zda je o ně zájem či nikoliv. Po celou dobu (kromě loňského roku) byla moje účast na všech bonitacích či setkáních téměř 100%. Jsme jen lidi - máme nejen povinnosti, ale i jiné životní problémy, které mohou ovlivnit účast kohokoliv kdekoliv. Rozhodně ale je spousta další klubové práce, která není vidět a o které asi dámy, které odstoupily, nemají ani tušení. smajlík Tak se taky hezky bavte, určitě pobavíte i ostatní a přispějete k popularitě našich plemen. Škoda, že Vám chybí jejich nadhled a dokážete si otravovat svůj život těmito diskusemi. smajlík Hezký den a třeba někdyy na viděnou!

K posledním větám snad jen tolik, dokáži si zcela jasně představit, kolik má předseda klubu práce. U borderek totiž s námi předseda komunikuje a o své práci nás informuje. Dokonce se zúčastňuje akcí ČMKU a dokonce - ta hrůza - se s výborem i radí a to je to pán otitulovaný vpředu i vzadu :)

15.4.2011 08:48
monika s

XXX.XXX.216.68

..."Tak mě trochu mrzí že se nám někam zatoulal náš spravedlivý Martin Luther King"....

Jo Michale, tak ten by mě taky moc zajímal, i když nějakou dobu už mám docela jasno...

15.4.2011 17:46
pavla.š

XXX.XXX.87.131

denisa napsal(a):
Přeji příjemný večer,

Já také přeji příjemný večer, ano děkuji za odpověď, která byla rychlá. Ale vlastně se nic nemění. Ohledně Žižic, když přijela Hanka a spolu s holkama udělali opičí dráhu, tak si myslím, že jsme si to s pejskama užili. Výborný nápad. To chce jen elán a vymýšlet jiné soutěže a né furt dokola to samé. Taky vidíš na té účasti, za kým lidi jezdí . Prostě je to tak, že za Naďou lidi jezdili. Velká chyba byla, že jste nepřemýšleli o tom kolik členů ve výboru má být. Pan Rajský to řekl jasně , že 7 je málo a je to tak. Proč jste nechtěli třeba 12 a z to 6 lidí z Moravy a 6 lidí z Čech. Tak by byl klid a mohli by se lidi vystřídat. Prostě to nemáte vymyšlené a hlavně nechcete připustit omyly. Splést se může každý, za to Vám nikdo hlavu neutrhne. Měli by jste si promluvit mezi sebou a hlavně s lidma, kteří ještě mají zájem o Kraaop. Není to nic osobního, ale nejde mi to do hlavy, že to necháte umřít.

15.4.2011 19:18
corinka

XXX.XXX.0.6

Pavli,
možná by stálo za to si vzpomenout kdo a jak hlasoval, když Petr navrhoval, aby členů výboru bylo minimálně 9 ?!
O sudých počtech nemá smysl se bavit,ve stanovách klubu je jednoznačně řečeno , že počet členů výboru musí být lichý . Vzpomeň si, jmenovitě, kdo zvedl ruku pro "pouhých " 7 členů ?!
Konkrétně já, a myslím, že jsem byla snad jediná krom Petra, která hlasovala pro vyšší počet členů ve výboru, než 7. Jinak jste všichni zvedali ruce pro pouhých 7 členů, takže jak ý počet se odhlasoval, takový je. Za to ovšem nemůže jeden člověk, ani výbor ?!
Počet lidí na schůzi byl 41 !!!!!! A výsledkem hlasování VŠECH přítomných členů bylo odsouhlaseno pouze 7 členů výboru, proto je výbor pouze 7mi členný, ne proto, že si to Denisa nebo výbor "vymyslel" !!!

A pokud si vzpomínáš na minulou členskou schůzi, na tu v Praze, tak tam mi Naďa vysvětlovala, na můj dotaz ohledně organizování moravských klubových setkání v Březolupech, že pokud někdo chce pomoct s organizací, tak se dobrovolnosti meze nekladou,kdo chce, tak něco udělá a vůbec nezáleží, jestli je nebo není výboru.
Nadě přece nikdo nezakázal jezdit do Žižic, pokud by měla zájem dál Žižice organizovat, bude to určitě jenom dobře, zvlášť když už s tím má zkušenosti a baví jí to a lidi ji mají rádi, to přece záleží jen a pouze na Nadě, jestli bude ochotná. A za ni nemůže mluvit nikdo jiný, než ona sama.

Soňa

15.4.2011 21:44
nada

XXX.XXX.57.167

corinka napsal(a):
Pavli,
možná by stálo za to si vzpomenout kdo a jak hlasoval, když Petr navrhoval, aby členů výboru bylo minimálně 9 ?!
O sudých počtech nemá smysl se bavit,ve stanovách klubu je jednoznačně řečeno , že počet členů výboru musí být lichý . Vzpomeň si, jmenovitě, kdo zvedl ruku pro "pouhých " 7 členů ?!
Konkrétně já, a myslím, že jsem byla snad jediná krom Petra, která hlasovala pro vyšší počet členů ve výboru, než 7. Jinak jste všichni zvedali ruce pro pouhých 7 členů, takže jak ý počet se odhlasoval, takový je. Za to ovšem nemůže jeden člověk, ani výbor ?!
Počet lidí na schůzi byl 41 !!!!!! A výsledkem hlasování VŠECH přítomných členů bylo odsouhlaseno pouze 7 členů výboru, proto je výbor pouze 7mi členný, ne proto, že si to Denisa nebo výbor "vymyslel" !!!

A pokud si vzpomínáš na minulou členskou schůzi, na tu v Praze, tak tam mi Naďa vysvětlovala, na můj dotaz ohledně organizování moravských klubových setkání v Březolupech, že pokud někdo chce pomoct s organizací, tak se dobrovolnosti meze nekladou,kdo chce, tak něco udělá a vůbec nezáleží, jestli je nebo není výboru.
Nadě přece nikdo nezakázal jezdit do Žižic, pokud by měla zájem dál Žižice organizovat, bude to určitě jenom dobře, zvlášť když už s tím má zkušenosti a baví jí to a lidi ji mají rádi, to přece záleží jen a pouze na Nadě, jestli bude ochotná. A za ni nemůže mluvit nikdo jiný, než ona sama.

Soňa

Ahoj Soňo
Já také hlasovala pro 7 lidí ve výboru, ale předpokládala jsem, že těch 7 lidí bude pracovat. Proč jich tam má být 11 a dělají pak jen 3, nebo 5 ? to je jedno, mají makat všichni a pokud ne, tak tam nemají co dělat.O tom je podle mně výbor, o práci.
A ano, meze se členům nekladou, každý může ruku přiložit k dílu.Já sama jsem pro klub pracovala skoro od začátku co jsem do něj vstoupila a byla jsem pouhý řadový člen, jezdila jsem na ČMKU vyřizovat věci ( pro Štefana jsem to dělala ráda) , sháněla sponzory, vozila je na výstavy a k tomu mi samozřejmě pomáhali další stejně postižení řadoví členi. Nepíšu to pro to, abych se plácala po ramenou, ale jen proto, že ted jako řadový člen jsem z této aktivity již vyrostla a
" blbce" pro tento výbor dělat nebudu.
Takže ani Žižice pořádat nebudu ! A máš pravdu, Žižice mi nikdo nezakázal ,ale vzhledem k tomu, že já pracuji i o víkendech a termíny srazů si nynější výbor mění, je to pro mně problém.
To se radši s lidma domluvíme a sejdeme se kdekoliv kdy se nám to bude hodit.
A proto si myslím, že by v první řadě měl makat výbor, od toho tady je . A ne, že bude jen " výbor" a ostatní budou dělat členi ??

15.4.2011 22:20
pimpel

XXX.XXX.0.253

Naďo,myslím si,že je to marný.Nevysvětlíš někomu,kdo nechce chápat,co říkáš,nebo co říká víc lidí.Denisa a Emay jsou přesvědčené,že pro klub pracují hodně,a přesvědčily o tom i ostatní,tak proč si tahat triko?S hospodařením klubu,je to na trestní oznámení,ale proč?Když to ostatním nevadí ?Vzdávám to,už mě to nebaví.Chtěla jsem být užitečná,a nejen já,ale to by museli všichni táhnout za jeden provaz,a ne se o něj přetahovat.Do žižic jsem jezdila ráda a moc dík holkám za organizaci,Nadě,Hance,Lídě,Monice,paní Červené,a vůbec za jejich práci pro klub,nezištný,jen tak pro psy,alespoň doufám.Obdivovala jsem holky,když jezdily do Březolup 800 km,jen aby nezapadly a aby se mohly potkat s lidmi z Moravy. A celá Klubová výstava Zbraslav,já tam táhnu moje feny ,invalidy,jen aby byl nějaký počet SAO a Emay to bojkotuje schválně a pořádá v ten samý den svůj osobní soukromý sraz,jako by to nešlo o týden později .To nepochopím .Ale věřím,že Soňa ,nebo Mortal se do toho položí a trochu to tam probudí,pokud ne,nezbývá než se s tím smířit. Přeji taky pěkný večer,jak je tady zvykemsmajlík

16.4.2011 08:48
pavla.š

XXX.XXX.123.51

corinka napsal(a):
Pavli,

Soňa

Ahoj Soňo, já také hlasovala pro 7 lidí, nenapadlo mě , že je to málo, myslela jsem si, že to stačí. Byly podány takové návrhy a mělo se tedy lidem vysvětlit pořádně , že 7 lidí je málo. Výbor předkládá návrhy. Pak existujou názory, že 7 lidí by mělo stačit. Já jsem psala Denise, ale to neznamená, že jí z něčeho obviňuji. Já se jen ptám, co bude ze Žižicema, protože se bojím, že o ně přijdeme. Od začátku roku nevím jaká byla účast. Každopádně by se to mělo počítat za celý rok. Jednou se vydělá, jednou se dotuje. Jako v podnikání. Co si myslíš ty o setkáních jak na Moravě , tak i v Čechách. Mělo by to pokračovat? Jindy už se asi nebudeme potkávat, neberu výstavy, tam spousta lidí se psama nejezdí. Pavla

16.4.2011 09:15
corinka

XXX.XXX.0.6

pimpel napsal(a):
Naďo,myslím si,že je to marný.Nevysvětlíš někomu,kdo nechce chápat,co říkáš,nebo co říká víc lidí.Denisa a Emay jsou přesvědčené,že pro klub pracují hodně,a přesvědčily o tom i ostatní,tak proč si tahat triko?S hospodařením klubu,je to na trestní oznámení,ale proč?Když to ostatním nevadí ?Vzdávám to,už mě to nebaví.Chtěla jsem být užitečná,a nejen já,ale to by museli všichni táhnout za jeden provaz,a ne se o něj přetahovat.Do žižic jsem jezdila ráda a moc dík holkám za organizaci,Nadě,Hance,Lídě,Monice,paní Červené,a vůbec za jejich práci pro klub,nezištný,jen tak pro psy,alespoň doufám.Obdivovala jsem holky,když jezdily do Březolup 800 km,jen aby nezapadly a aby se mohly potkat s lidmi z Moravy. A celá Klubová výstava Zbraslav,já tam táhnu moje feny ,invalidy,jen aby byl nějaký počet SAO a Emay to bojkotuje schválně a pořádá v ten samý den svůj osobní soukromý sraz,jako by to nešlo o týden později .To nepochopím .Ale věřím,že Soňa ,nebo Mortal se do toho položí a trochu to tam probudí,pokud ne,nezbývá než se s tím smířit. Přeji taky pěkný večer,jak je tady zvykemsmajlík

Pimpel,
nevzdávat a být dál užitečný !!!!!
Zajímavé je, že všichni mají podobný názor - táhnout za jeden provaz, ale nějak nejde ten správný konec najít.

Někam se ztratilo přátelství, snaha pochopit jeden druhého a umění přiznat sám sobě, že každý člověk dělá chyby, nikdo není nenahraditelný, každý máme svůj vlastní soukromý život a plno osobních a zdravotních problémů....
Místo toho, aby se lidi podporovali a doplňovali jeden druhého navzájem, aby klub jako celek fungoval, tak se vzájemně osočují, obviňují a kritizují . Kolikrát se vyvolávají zbytečné spory a hádky, které jsou vesměs způsobeny pouze a jenom osobními averzemi, nad které se mnozí neumějí povznést, jasně, že všichni všem nemusí padnout do oka, ale měli by se navzájem alespoň tolerovat.

Myslíte si, že ty naše psy, díky nímž vlastně v klubu jsme , to naše dohadování se o tom, kdo kde kolikrát byl, kdo hýbnul jedním prstem a kdo všema deseti, kdo je členem výboru a kdo není, to vůbec zajímá ?

Různé klubové akce by snad měli být zpestřením a zábavou nejen pro nás, ale především pro ty, pro koho jsou určeny, pro naše psy !!! To bylo určitě původním záměrem, poslední dobou mám však pocit, že je to úplně o něčem jiném.

Místo toho, aby nás moderní technika sbližovala, tak je spíš na škodu, různými internetovými diskusemi si k sobě mnohdy zahrazují cestu lidé, kteří by si spolu navzájem určitě rozumněli, kdyby měli možnost se spolu setkat osobně a těch možností společně se někde potkat moc není.

Soňa

16.4.2011 09:32
atlyndepekyjov

XXX.XXX.144.130

pimpel napsal(a):

Pimpel,
musím reagovat na tvůj příspěvek.
smajlíksmajlík
Probudit chod klubu přece nemůže člověk který se aktivně (pomáhá pořádat ) účastní soukromého srazu.
Na tom klubovém, myšleno od Březolup nebo Zlína, snad nikdy nebyl!
A Klubová výstava Zbraslav ? Podívej se prosím kdo byl přihlášenýsmajlík .
Mortal snad něco probudí, ale víš jeden dva lidi neudělají vůbec nic!
To je jak hlavou proti zdi !!!!!
Pepa

16.4.2011 09:44
corinka

XXX.XXX.0.6

pavla.š napsal(a):
Ahoj Soňo, já také hlasovala pro 7 lidí, nenapadlo mě , že je to málo, myslela jsem si, že to stačí. Byly podány takové návrhy a mělo se tedy lidem vysvětlit pořádně , že 7 lidí je málo. Výbor předkládá návrhy. Pak existujou názory, že 7 lidí by mělo stačit. Já jsem psala Denise, ale to neznamená, že jí z něčeho obviňuji. Já se jen ptám, co bude ze Žižicema, protože se bojím, že o ně přijdeme. Od začátku roku nevím jaká byla účast. Každopádně by se to mělo počítat za celý rok. Jednou se vydělá, jednou se dotuje. Jako v podnikání. Co si myslíš ty o setkáních jak na Moravě , tak i v Čechách. Mělo by to pokračovat? Jindy už se asi nebudeme potkávat, neberu výstavy, tam spousta lidí se psama nejezdí. Pavla

Pavli, no vidíš..
to nemyslím ovšem jako výtku, já hlasovala pro víc lidí, krom KAO a SAO taky klub sdružuje i jiná plemena a na ně by se nemělo v žádném případě zapomínat, takže podle mě by měli být ve výboru i zástupci těchto plemen a počet 7 lidí na 4 plemena je podle mě, málo. Ale členská schůze schválila a odsouhlasila takový počet jaký je.

Určitě máš pravdu v tom, že každá setkání nevyjdou stejně z finančního hlediska, ale rok je dost dlouhá doba. Když na posledních 4-5 srazech je fakt účast minimální, těch zbylých 7 setkání to určitě "nedotáhne" a zvlášť ne v letních měsících, kdy jsou dovolené a prázdniny a teploty kolikrát tropické a nevhodné pro cestování. A rok má pouhých 12 měsíců.

Já jsem určitě pro, aby se klubová setkání konala, nejen v Čechách, ale i na Moravě, a jsem pro všema deseti !!!!
Ale co pomůže, že chci já ?
I v případě, že se bude konat klubový sraz a výbor dojede v plné sestavě , jaký význam ten sraz bude mít, když účast ostatních členů bude skoro nulová a nečleni nedojedou žádní ?! Když bude cvičák prázdný a figurant bude sedět na židli a houpat nohama , má smysl financovat takovou akci klubovými penězi ?
Ale není přece nic jednoduššího, než se přihlásit na sraz, který je avízovaný dopředu, a přijet. Vážně nikdo nechce a nebude rušit akce, o které je dostatečný zájem a na které se přihlásí a přijede spousta lidí s pejsky ?

A dál se z diskuse moc omlouvám, ale jdu balit , za chvíli odjíždíme, na celý víkend ,mimo ...

Soňa

18.4.2011 20:06
dargan

XXX.XXX.164.91

Ahoj všichni, koukám, že se nikomu nechce do výsledků z Kameňáku, tak se do toho teda pustím s dovolením já:-). Po posouzení kavkazů jsme jeli domů, takže případný kavkazský BIS tu uvedený není.

Psi - dorost
VN1 - Lord Ohnivá krv

Psi - mladí
V1 CAJC SEV mladých - Bikaver-Ore Judas
V2 - Kazbegi Dragai
VD3 - Lucifer Šejtanova smečka

Psi - mezitřída
V1 CAC - Basar Mount Chan
V2 - Burgut Moung Chan
V3 - Jasper Ohnivá Krv

Psi - otevřená
V1 CAC - Wrangler Erudit
V2 rCAC - Samotsvety Urala Sever
V3 - Instinkt Šejtanova smečka

Psi - šampioni
V1 CAC SEV BOB - Jus Elbrus Chan
V2 rCAC - Méďa Béďa Erudit
V3 - Aljoscha Baschkir Pastorales

Feny - mladé
V1 CAJC SEV mladých - Yasmina Elbrus Chan
V2 - Kazbegi Dora
V3 - Bea Jusa ze Žďárských lesů
VD4 - Zina Elbrus Chan

Feny - mezitřída
V1CAC - Bagira Banzajko Blatné
V2 rCAC - Džahira Bílý Dům
V3 - Ajda z Malých Karpát
VD - Bathory Mount Chan
VD - Baiguš Mount Chan

Feny - otevřená
V1 CAC - Umka Erudit
V2 rCAC - B-aranya-Birjan Orzoje Bajos
V3 - Wega Erudit
V4 - Debra Nart-Sano
V - Atlantida Baschkir Pastorales
V - Belize z Bllerkova
V - Gabi Ohnivá Krv
V - Leona z Čuňovského lesa
D - Bareli z Bllerkova
D - Orka Elbrus Chan

Feny - šampionky
V1 CAC SEV - Europa iz Ruskog Izvora
V2 rCAC - Igruška Erudit
V3 - Russkiy Medved Glafira
V4 - Fantasia Ksiezic Pamiru
V - Lagura Remon Fáres

A na obrázku je ještě malý návštěvník, do kterého jsem se na výstavě platonicky zamilovala já:-)

18.4.2011 20:42
dargan

XXX.XXX.164.91

Přidávám pár fotek, ostatní se nepovedly, nebo už jsem neměla baterky:-(. Doufám, že jména jsem nepopletla, jestli jo, tak mě prosím opravujte.

18.4.2011 22:03
lmusa

XXX.XXX.180.134

Dášo, pěkné fotky :-)

18.4.2011 22:29
monika s

XXX.XXX.216.68

lmusa napsal(a):
Dášo, pěkné fotky :-)

jj, moc hezké, alespoň z toho taky něco máme :-)

18.4.2011 22:39
erudit2011

XXX.XXX.69.137

Fotky jsou moc pěkné, stejně jako byla výstava...Narozdíl od nás, byla pani rozhodčí svěží až do večera kdy výstava končila.Doplním výsledky - BISem se stal Jus ECH.
Moc prosím Dargany, pokud by bylo možné poslat nám některé zde uvedené fotky budu moc ráda...:-)
D.

19.4.2011 06:49
corinka

XXX.XXX.0.6

dargan napsal(a):
Přidávám pár fotek, ostatní se nepovedly, nebo už jsem neměla baterky:-(. Doufám, že jména jsem nepopletla, jestli jo, tak mě prosím opravujte.

Zkusím doplnit fotky těch, které Dáši nemáš :-) .

19.4.2011 06:52
corinka

XXX.XXX.0.6

Lord Ohnivá Kŕv - tř. dorostu -VN1

19.4.2011 06:55
corinka

XXX.XXX.0.6

19.4.2011 06:57
corinka

XXX.XXX.0.6

Lucifer Šejtanova smečka - tř. mladých

19.4.2011 06:59
corinka

XXX.XXX.0.6

Samotsvety Urala Sever - tř. otevřená

19.4.2011 07:02
corinka

XXX.XXX.0.6

Wrangler Erudit - tř. otevřená - V1, CAC

19.4.2011 07:04
corinka

XXX.XXX.0.6

19.4.2011 07:06
corinka

XXX.XXX.0.6

Jus Elbrus Chán - tř. šampionů - V1,CAC,SEV,BOB

19.4.2011 07:09
corinka

XXX.XXX.0.6

Méďa Béďa Erudit - tř.šampionů - V2, res CAC

19.4.2011 07:11
corinka

XXX.XXX.0.6

19.4.2011 07:16
corinka

XXX.XXX.0.6

Yasmína Elbrus Chán - V1, CAJC, SEVM

19.4.2011 07:21
corinka

XXX.XXX.0.6

Zina Elbrus Chán - tř.mladých

19.4.2011 07:32
corinka

XXX.XXX.0.6

"B-Aranya"-Birján Orzoje Bájos - tř.otevřená a Atlantida

19.4.2011 07:39
corinka

XXX.XXX.0.6

19.4.2011 07:41
corinka

XXX.XXX.0.6

Jus Elbrus Chán - V1,CAC,SEV, BOB a paní Repina a pan Jančovič

19.4.2011 18:17
dargan

XXX.XXX.164.91

erudit2011 napsal(a):
Fotky jsou moc pěkné, stejně jako byla výstava...Narozdíl od nás, byla pani rozhodčí svěží až do večera kdy výstava končila.Doplním výsledky - BISem se stal Jus ECH.
Moc prosím Dargany, pokud by bylo možné poslat nám některé zde uvedené fotky budu moc ráda...:-)
D.

Děkuji všem za pochvalu fotek, já zas musím pochválit všechny psiska českých (ale i nečeských) vystavovatelů, už dlooooouho jsem nikde na výstavě nebyla, a tak jsem si Kameňák neskutečně užilasmajlík!!! I z mého pohledu, tedy pohledu "návštěvníka" se mi zdála výstava pohodová, pěkná, všichni se na sebe usmívali, počasí nádherné a psiska taky:-), a smekám před paní rozhodčí, že i když věděla kolik psů má k posouzení ještě před sebou, kavkazákům se věnovala tak, jako by ten den už nikoho jiného posuzovat neměla:-).
Dano díky za doplnění a fotky pošlu.
A Soňo, já věděla že moje fotky doplníš:-), holt s baterkama umíš hospodařit líp než já:-)

20.4.2011 08:54
marie m

XXX.XXX.23.194

ahojky všem, holky moc pěkná fota :-):-):-)

20.4.2011 11:03
corinka

XXX.XXX.0.6

Yasmína bohužel nešla vyfotit, pouze v sedě, jediná fotka, kde stojí ,je pouze ta s překříženýma předníma nožkama. Takže to vůbec nebyl záměr fenečku poškodit, jen myslím na žádné fotce nemám Yasmínu v pořádném postoji.

Soňa

20.4.2011 13:04
easter

XXX.XXX.145.216

Moc pěkné fotky .Super:-)

22.4.2011 21:53
skalap

XXX.XXX.221.43

A to byla Atynka na lovu labutí?? smajlík

23.4.2011 07:42
lmusa

XXX.XXX.180.134

skalap napsal(a):
A to byla Atynka na lovu labutí?? smajlík

Kdepak, na labutě se jen koukala :-) Ona spíš lovila kolemjdoucí :-))

23.4.2011 08:19
dargan

XXX.XXX.164.91

lmusa napsal(a):
Kdepak, na labutě se jen koukala :-) Ona spíš lovila kolemjdoucí :-))

Tak Líbo - dneska je v Přerově lovení lidi dovoleno, tak udělej Atynce radost a dojeďte, začátek v deset:-)

23.4.2011 10:23
lmusa

XXX.XXX.180.134

dargan napsal(a):
Tak Líbo - dneska je v Přerově lovení lidi dovoleno, tak udělej Atynce radost a dojeďte, začátek v deset:-)

Hmm... když já bych právě potřebovala, aby se to odnaučila a né ji v tom ještě podporovat :-(

23.4.2011 17:29
dargan

XXX.XXX.164.91

lmusa napsal(a):
Hmm... když já bych právě potřebovala, aby se to odnaučila a né ji v tom ještě podporovat :-(

Však to se nevylučuje, vždycky se domlouváme co vlastně chceme dělat, a pak to děláme:-), zkoušíme různé situace, a určitě by Atynce pár dobrovolníků rádo vytvořilo trénovací davsmajlík

24.4.2011 13:29
easter

XXX.XXX.145.216

Ahojky všem dám tady pár foteček z včerejšího setkání v Přerově bylo super a přijelo i moc pejsků tady dám kavkazačky .A abych to tady nenaplnila celé tak středoasiaty dám na jejich forum .:-)

25.4.2011 07:59
corinka

XXX.XXX.0.6

Tak teda ty fotky se ti povedly super :-) !!!

Fotky "venkovní" jsou príma.

Bohužel, z Budějek se mi nepovedly, ani není divu, v té tmavé nevětrané hale....

Soňa

25.4.2011 12:30
marie m

XXX.XXX.74.213

corinka napsal(a):
Tak teda ty fotky se ti povedly super :-) !!!

Fotky "venkovní" jsou príma.

Bohužel, z Budějek se mi nepovedly, ani není divu, v té tmavé nevětrané hale....

Soňa

na halu to chce opravdu kvalitní foták,tak jedna s Budějovic od T.Vojtové:-)za kterou moc děkuji, Báthory MCH ,Mefisto PK,Averda BP:-)

25.4.2011 14:06
lmusa

XXX.XXX.180.134

marie m napsal(a):
na halu to chce opravdu kvalitní foták,tak jedna s Budějovic od T.Vojtové:-)za kterou moc děkuji, Báthory MCH ,Mefisto PK,Averda BP:-)

Moc pěkná fotka :-) A Maru, Tobě a hafíkům velká gratulace smajlík

25.4.2011 14:48
corinka

XXX.XXX.0.6

Maru, i ten kvalitní foťák v tak tmavé hale zklamal :-) .

Gratulujeme rovněž a všem tvým chlupáčům pohlazení :-) .

Soňa

25.4.2011 18:11
marie m

XXX.XXX.74.213

corinka napsal(a):
Maru, i ten kvalitní foťák v tak tmavé hale zklamal :-) .

Gratulujeme rovněž a všem tvým chlupáčům pohlazení :-) .

Soňa

no jo no Soni co naděláme když to pořadatel výstavy tak blbě udělal,malé psiska ven a velké do haly:-)jinak diky všem za gratulaci:-)

25.4.2011 19:01
easter

XXX.XXX.145.216

marie m napsal(a):

Také se s Idolkem přidáváme ke gratulaci ....smajlíksmajlík

3.5.2011 22:06
skalap

XXX.XXX.221.43

4.5.2011 19:53
lmusa

XXX.XXX.180.134

4.5.2011 19:55
lmusa

XXX.XXX.180.134

lmusa napsal(a):
Dnešní výměna názorů :-|

:-|

9.5.2011 20:58
nada

XXX.XXX.57.167

okopírováno ze zápisu z výborové schuze...

Klubový zpravodaj – výbor navrhne na nadcházející členské schůzi, aby bylo zrušeno vydávání klubového zpravodaje, jelikož veškeré informace, které dosud obsahoval, byly a jsou uvedeny na klubovém webu. Pokud nebude odsouhlaseno, je nutné navrhnout novou redakční radu.
 Členská schůze se bude konat dne 2.7.2011 od 13:00 hodin, místo bude upřesněno. Info je již na klubovém webu.

Takže Maruš, tady máš odpověď na to, kdo dělá Zpravodaj :-(

9.5.2011 23:08
marie m

XXX.XXX.23.194

nada napsal(a):

Klubový zpravodaj – výbor navrhne na nadcházející členské schůzi, aby bylo zrušeno vydávání klubového zpravodaje, jelikož veškeré informace, které dosud obsahoval, byly a jsou uvedeny na klubovém webu. Pokud nebude odsouhlaseno, je nutné navrhnout novou redakční radu.
 Členská schůze se bude konat dne 2.7.2011 od 13:00 hodin, místo bude upřesněno. Info je již na klubovém webu.

Nadi, tak na tuhle odpověd jsem opravdu nečekala, takže nejprve jedna klubovka příští rok nebude protože někdo zaspal ,pak Žižice a do třetice nebude ani ten zpravodaj,co bude dalšísmajlíkjen doufám že to neprojde a zpravodaj bude nadále i tištěné podobě. Naplánovat členskou schůzy v době dovolených je taky dobrý tah:-(

10.5.2011 06:06
lmusa

XXX.XXX.41.2

nada napsal(a):

Jsem přesvědčena, že jsou i v dnešní době mezi členy lidé, kteří stojí o tištěný Zpravodaj. Já jich mám docela slušnou sbírku snad od roku 2000 (kupovala jsem je na výstavách ještě od p. Truksy) a i dnes si v těch už "historických" ráda počtu.
Tištěný je zkrátka tištěný a nějaký web ho nemůže nahradit. To, že se to bude odsouhlašovat na členské schůzi, na kterou se řada členů nejenže nebude moci dostavit, ale o tomto se vůbec nedozvědí, je pěkný podraz. Podle mě by měl mít možnost se k tomuto vyjádřit každý člen a nejenom ti, kteří, jak správně podotkla Maruš shora, budou mít čas a možnost se na tuto schůzi dostavit. Bohužel na "členském webu" není prostor pro připomínky členů, tak tento svůj názor musím napsat zde.

10.5.2011 06:45
lmusa

XXX.XXX.41.2

A ještě malá připomínka. Klubový zpravodaj by měl vyjít do dvou měsíců od bonitace (předvedení za účelem uchovnění).
Doposud tomu tak vždy bylo. Pokud se nemýlím, tak tato akce se konala 2.4.2011 a z toho vyplývá, že Zpravodaj členové očekávají nejpozději 2.6.2011.

10.5.2011 09:30
marie m

XXX.XXX.74.213

lmusa napsal(a):
Jsem přesvědčena, že jsou i v dnešní době mezi členy lidé, kteří stojí o tištěný Zpravodaj. Já jich mám docela slušnou sbírku snad od roku 2000 (kupovala jsem je na výstavách ještě od p. Truksy) a i dnes si v těch už "historických" ráda počtu.
Tištěný je zkrátka tištěný a nějaký web ho nemůže nahradit. To, že se to bude odsouhlašovat na členské schůzi, na kterou se řada členů nejenže nebude moci dostavit, ale o tomto se vůbec nedozvědí, je pěkný podraz. Podle mě by měl mít možnost se k tomuto vyjádřit každý člen a nejenom ti, kteří, jak správně podotkla Maruš shora, budou mít čas a možnost se na tuto schůzi dostavit. Bohužel na "členském webu" není prostor pro připomínky členů, tak tento svůj názor musím napsat zde.

Libo plně stebou souhlasím:-) a myslím že nejsme jediné kterým to vadí že se chce zrušit tištěný zpravodaj,taky je mám všechny schované a čas od času si je pročítám.Mimo jiné internet nemusí mít každý, není to povinost ho mít .Tak že členi nebudou mít žádný přehled co se děje nebo událo.Bohužel termín schůze je pro mě mínusovej nebot mám službu a dovolenou si vzít nemohu:-(dovolená se plánuje a jsme tam jen 4 a káždá znás má dovču naplánovanou:-(Možná by bylo dobré udělat anketu na webu a lidi by si sami mohli klikama zvolit zda zpravodaj tištěný nebo né.Taky mě napadá že se zvedal členský příspěvek právě proto že zpravodaj je finanče nákladný a ted nebude a členské příspěvky zůstanou stejnésmajlík

10.5.2011 16:40
pavla.š

XXX.XXX.125.68

marie m napsal(a):
Libo plně stebou souhlasím:-) a myslím že nejsme jediné kterým to vadí že se chce zrušit tištěný zpravodaj,taky je mám všechny schované a čas od času si je pročítám.Mimo jiné internet nemusí mít každý, není to povinost ho mít .Tak že členi nebudou mít žádný přehled co se děje nebo událo.Bohužel termín schůze je pro mě mínusovej nebot mám službu a dovolenou si vzít nemohu:-(dovolená se plánuje a jsme tam jen 4 a káždá znás má dovču naplánovanou:-(Možná by bylo dobré udělat anketu na webu a lidi by si sami mohli klikama zvolit zda zpravodaj tištěný nebo né.Taky mě napadá že se zvedal členský příspěvek právě proto že zpravodaj je finanče nákladný a ted nebude a členské příspěvky zůstanou stejnésmajlík

Ahoj vespolek, já bych navrhovala, kdo může a bude mít chuť přijet do Žižic, tam by jsme si mohli o všem promluvit. smajlík

12.5.2011 17:56
marie m

XXX.XXX.74.213

šklebuzna Averda BP a Mefisto PK:-))

12.5.2011 19:58
lmusa

XXX.XXX.180.134

marie m napsal(a):
šklebuzna Averda BP a Mefisto PK:-))

Maru, sluší ji to :-)) A takhle se šklebí její ségra Anja z Mostu :-) Fotky poslala panička :-)

12.5.2011 19:59
lmusa

XXX.XXX.180.134

12.5.2011 20:12
marie m

XXX.XXX.74.213

lmusa napsal(a):
Maru, sluší ji to :-)) A takhle se šklebí její ségra Anja z Mostu :-) Fotky poslala panička :-)

no Libo když jí Mef neprudí tak se tváří normálněsmajlík

12.5.2011 20:25
lmusa

XXX.XXX.180.134

marie m napsal(a):
no Libo když jí Mef neprudí tak se tváří normálněsmajlík

Ta prudící-šklebící se mi líbí více :-)

13.5.2011 09:59
eavy

XXX.XXX.26.38

Ahoj kavkazačky :-)

Kdo máte teď miminka k odběru, nebo k budoucímu odběru? Sháním pro známé vlkošedou fenku, po rodičích s typickou povahou. Právě jim zemřela kavkazačka, ségra naší Sáry a potřebují mimi, aby jim nahradilo ztrátu milované fenky ...
Předem díky za tipy.

Verča od from Bear Valley

13.5.2011 13:35
many

XXX.XXX.16.149

Ahoj, tak máme kjrásné nadělení Anny v čera porodila 11 miminek 6 holčiček a 5 kluků

13.5.2011 13:51
marie m

XXX.XXX.74.213

many napsal(a):
Ahoj, tak máme kjrásné nadělení Anny v čera porodila 11 miminek 6 holčiček a 5 kluků

Velká Gratulace smajlík:-) přejeme mimiskům a mamině hodně zdraví, mimískům hodné budoucí pánečky

16.5.2011 22:36
skalap

XXX.XXX.221.43

Tak trochu popojedeme :
výsledky z letňanské mezinárodky :
psi třída mladých :
Ben Jus ze Žďárských lesů V1
Mefisto-Maisur Perla Kaukazu V2
Lord Lavash z Azgiru V3
Jekkyl Dešeret VD
Regent Lištička VD4
psi mezitřída
Deryl Diboo Něžný obr V1 CAC
Bakk Pes do kapsy VD2
psi třída otevřená :
Buran Pes do kapsy V1 CAC CACIB
Askaban Erudit V2 res CAC
Willi Erudit V3
psi třída šampionů :
Bar-Bar Něžný obr V1 CAC res CACIB
Aljoscha Baschkir Pastorales V2 res CAC
feny třída mladých :
Lady Gaga z Azgiru V1 CAJC
feny mezitřída :
Báthory Mount Chán V1 CAC CACIB BOB
feny třída otevřená :
Demona Perla Kaukazu V1 CAC res CACIB
Cedra Bílý dům V2 res CAC
Všem vítězům i zůčastněným srdečně blahopřejeme smajlík
smajlíksmajlík

17.5.2011 11:01
nada

XXX.XXX.57.167

Zdravím Skálovi a díky za výsledky, ani jsem si je nestihla napsat :-)
Přidám něco málo fotek, zbytek později :-)
BOBina Báthorka :-)

17.5.2011 11:11
nada

XXX.XXX.57.167

Démoka PK
..a zbytek až to upravím smajlík

17.5.2011 12:23
ipk

XXX.XXX.129.42

gratulace veliká:-) všem

17.5.2011 17:26
lmusa

XXX.XXX.180.134

ipk napsal(a):
gratulace veliká:-) všem

Taky se přidávám ke gratulantům :-)smajlík

17.5.2011 17:43
monika s

XXX.XXX.216.68

Taky gratuluju všem BOBinám a žampionům a díky za foto :-)

22.5.2011 22:27
nada

XXX.XXX.57.167

Tak trochu posunu a dám něco málo z Litoměřic
Ben Jus

Vera.Nosalova

28.5.2011 15:49
Vera.Nosalova

XXX.XXX.41.126

Čím to asi bude,že?Klub evidentně opustili jedinci,kteří ho drželi a starali se.Vděku se nikdy nikdo v něm nedočkal,jen pomluv.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík