Pejsek,kterého jsem dostal před půl rokem je starý cca 1 rok,dostal jsem ho od kamaráda,který odjel na delší dobu pracovat do ciziny,ale přesně nevím co to je za rasu,bohužel onen kamarád našel měsíčního pejska v příkopu u silnice..... Někdo tvrdí,že to je kříženec ridgebacka s barvářem, tosa inu, ridgeback bez pruhu ( což se mi nezdá). Byl jsem s ním na třech veterinách a pokaždé řekli něco jiného. Zkuste mi poradit !
Předem díky za názory
já se přidám - dneska jsem si prdelku přivezli. Má cca 3 měsíce a 3 kila. Měla ještě 2 takovéhle sestřičky a 1 celou černou. Dle veterinářky je tam trochu kokršpaněla. Co myslíte?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vypadá to jako malinkatý hovíček, ale ten v tom asi nebude, jestli má prdelka tři kila
lavacca
napsal(a):
já se přidám - dneska jsem si prdelku přivezli. Má cca 3 měsíce a 3 kila. Měla ještě 2 takovéhle sestřičky a 1 celou černou. Dle veterinářky je tam trochu kokršpaněla. Co myslíte?
Jasnej hovík s něčím, ale v menším vydání
Jsem teda zvědavá, až vyroste.
Pěkné štěňátko to je, to bez debat.
rachel
napsal(a):
Jasnej hovík s něčím, ale v menším vydání
Jsem teda zvědavá, až vyroste.
Pěkné štěňátko to je, to bez debat.
to já právě taky. Ale je maličká - vážila jsem ji, má 2,8 kg. Dneska jsme byli na přeočkování, náš vet jí taky vidí na cca ty 3 měsíce. Hovík mě teda nenapadl..tím, že je tak malinká. No, uvidíme...je to zlatíčko hodný a už nám začíná i hlídat.