Dne 26.7.2011 se nám ztratil tento pejsek (viz foto). Bydlel v Nivnici u Uh.Brodu, ale může být kdekoliv. Slyší na jméno "Laky" Utekl ze zahrady takže neměl ani obojek, ale má implantovaný čip. Pokud ho někdo uvidíte ozvěte se mi prosím na tel: 773 651 893 - nálezce čeká velká odměna! Předem moc děkuji
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4621-q-NA ŚEL-SE-PES
lucy.25
napsal(a):
Dne 26.7.2011 se nám ztratil tento pejsek (viz foto). Bydlel v Nivnici u Uh.Brodu, ale může být kdekoliv. Slyší na jméno "Laky" Utekl ze zahrady takže neměl ani obojek, ale má implantovaný čip. Pokud ho někdo uvidíte ozvěte se mi prosím na tel: 773 651 893 - nálezce čeká velká odměna! Předem moc děkuji
tak uz se nasel ten krasny labrador Laky???
Co může takovéh psa přinutit aby utekl z domu? Nebo to bylo z procházky? Když byl náš pes mladý, utíkal ze zahrady na samovycházky, poohlédl se po okolí a zase přišel. Nebylo to nic příjemného, měli jsme o nj strach, a i když jsme dali nový plot a zašili všechny díry, vždy našel skuliny, kterou utekl. Prní pes dělal to samé a doplatil na to Naštěstí tenhle druhý zestárl a zmoudřel, takže to přestal dělat po pár týdnech. Tento byl také mladý, nebo to udělal z jiného důvodu? Jen mi to přijde e strany pejsk zvlaští, proč to ai dlěají Jinak gratuluji moc že jste ho v pořádku naši!!!
Děkuji. Nechala jsem to vyhlásit ve všech okolních vesnicích, na policii, v rádiu a díky jednomu moc hodnému pánovi který ho zahlédl tak jsme věděli kde ho zhruba hledat. Jinak by jsme ho snad ani nenašli. Je mu už 7 let, takže z nerozvážnosti to nebylo. Nikdy s ním nebyl problém že by utíkal, právě naopak, mohli jsme nechat i otevřené dveře v garáži a on neutekl. Ale před pár týdny zemřela jeho velká psí kamarádka - sousedka a od té doby utekl už několikrát. Ale vždycky se po pár hodinách sám vrátil domů. Asi mu hodně chybí a chodí ji hledat. Nebo nevím, jinak si to neumím vysvětlit. Tentokrát to neodhadl a už to bylo pro něho moc daleko, byl tak zesláblý že už ani cestu zpátky hledat nemohl. Bydlí u bývalého, takže ho nemůžu ohlídat a věnovat se mu tak jak bych chtěla. Byl na zahradě a proklouzl k sousedům kde byla dřív ta fenka, od nich utekl ven. Já si ho brávám na víkendy a snažím se mu všechno vynahradit protože on si zaslouží jenom to nejlepší. Nedokážu si život bez něho představit.