Fenka bandoga jezdí zadkem po trávě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2011 17:49
padre

XXX.XXX.78.235

dobrý den všimnul jsem si že naše fenka bandoga 11 měsícu stará táhla zadek potrávniku a zdá se mi že schudla děkuji za odpověd

7.8.2011 17:57
jirka.spaca

XXX.XXX.99.179

kontaktujte lékaře k vyšetření, mohou to být střevní paraziti atd.

7.8.2011 18:10
czizecka

XXX.XXX.106.200

padre napsal(a):
dobrý den všimnul jsem si že naše fenka bandoga 11 měsícu stará táhla zadek potrávniku a zdá se mi že schudla děkuji za odpověd

Bůhví, může být začervená nebo mít ucpané anální žlázky, ale může to být i něco jiného. Jděte k veterináři

7.8.2011 21:12
gabsa.6

XXX.XXX.190.12

Nám tohle psi dělali nedávno také a to měli v těle parazity, konkrétně tasemnici. Pes ji dostane když něco sežerem třeba myš apod, nemuže se nakazit od jiného psa. Někdy dokonce když tahali zadek po zemi pak byli v trávě vidět články tasemnice,vypadalo to jako bílý červi tencí a 1 - 1,5 cm dlouzí. Bylo to nechutné, ale pomoc je jednoduchá, veterinář předepsal každému jeden prášek podle váhy a bylo po problému, Může jít ale i o úplně něco jiného než tasemnici nebo jiné parazity, ale je to dost pravděpodobné. V každém případě veterinář je ten pravý, koho byste měla navštívit a budete mít o starost méně:-) Přeji spokojenou a zdravou fenku! ;-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík